Moslims claimen al openlijk territoria in Europa

Screenshot_4

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Ik schrijf met regelmaat over de sluimerende, maar steeds agressievere bedreiging in Europa die islam heet. Bekijk dit schokkende filmpje van een interview in de UK. Een moslim daar (en hij spreekt voor een hele gemeenschap) geeft in het interview aan dat hij èlke vrouw in de UK van hoofd tot tenen bedekt wil zien! Daarnaast wil hij voor heel GB de shariawet ingevoerd zien. Hij wil afgehakte handen zien, zegt hij letterlijk. Twee Engelse tieners die in een park een biertje drinken en een Engelse vrouw in een korte rok, die op het punt staat over te steken, worden er door traditioneel geklede moslims op geattendeerd dat zij zich in ‘moslim territorium’ begeven en dit ‘gedrag’ niet getolereerd wordt en dat ze, ‘voor hun eigen veiligheid!’, weg moeten wezen. Argumenten dat ‘dit Groot-Brittannië’ is, doen er niet toe! Zij vragen zich nooit af wat wíj willen zien, namelijk gewoon in vrede en wederzijds respect naast en met elkaar leven.

Zachte heelmeesters

De toon is gezet en die is voor (bijna) iedereen overduidelijk en kei- en keihard, en dit gebeurt niet alleen in GB. Ik verbaas me er nog steeds over dat dit zo openlijk gebeurt, dat het kàn, en dat het gewoon ontkènd, verzwegen en dus toegestaan wordt. Je laat ze hier uit humaan medegevoel toe, en dìt is het resultaat. En u hoeft zich geen enkele illusie te maken wat, na een aantal van deze bedreigingen en intimidaties, de vervolgstappen van deze ‘wreed’zame cultuur zal zijn. Zij zullen niet rusten tot ze hun sharia hebben (of opnieuw, maar dan hopelijk voorgoed, van het Europese continent verdreven zullen zijn). En ook hier geldt: drie keer is scheepsrecht, want de voorgaande (2e) keer was in februari 1492 toen de laatste moslims hardhandig uit Spanje werden verdreven.

Ik begrijp ook niet dat de enige echte (de Engelse) ‘football fans’, zoals ze zichzelf noemen, nog steeds niet gedaan hebben waar ze elk weekend goed in zijn, namelijk deze verwerpelijke ‘rijke cultuur’ landelijk georganiseerd laten weten dat zij zich op Èngels  territorium bevinden en niet in een of andere 1400 jaar achtergebleven moslimstaat. De islam is een wereldwijd zeer agressief en snel woekerend kwaadaardig kankergezwel en iedereen weet dat een kwaadaardig kankergezwel alleen verwijderd kan worden door het ruim weg te snijden en het vervolgens, middels bestraling of chemotherapie, volledig te vernietigen, want anders steekt het geheid de kop weer op. Zachte heelmeesters en blauwe gewaden helpen daarbij niet.

Geen excuses, wel verheldering

Op mijn vorige inzending kwam wat commentaar. Daar wil ik nog even kort op reageren als u mij toestaat. Allereerst op een mevrouw die er moeite mee heeft dat ik Merkel en Rutte als Asperger patiënten aanmerk, dit omdat deze mevrouw zelf een kleinkind heeft met Asperger en het daar moeilijk mee heeft. Daar heb ik enerzijds volledig begrip voor, anderzijds vertonen Merkel en Rutte overduidelijk symptomen van dit syndroom en richten zij daardoor onherstelbare schade aan. Daarmee wil ik geen mensen beledigen die Asperger hebben, maar duidelijk maken dat deze mensen nooit zouden mogen werken op belangrijke bestuurlijke functies, omdat zij geen enkel inlevingsgevoel hebben en ook helemaal niet begrijpen wat ze fout doen. Het is dus voor iedereen van belang dat mensen met het Asperger syndroom serieus geholpen worden om werk te vinden wat echt bij ze past, waar ze goed in zijn en waar ze zich gelukkig in kunnen voelen, maar nóóit ten kosten van een hele bevolking. Als ik er omheen zou draaien, zou ik dit nooit duidelijk kunnen maken, en ik ben nu eenmaal niet van politieke correctheid. Ik ben graag eerlijk èn duidelijk.

Verder schijn ik ‘grof’ geweest te zijn t.a.v. gelovige christenen . . . Ook dat wil ik graag ophelderen. Ik ben overtuigd atheïst en vind, op logica uiteengezet, elke religie volslagen onzinnig. Dat begon voor mij al op de lagere school, waar ik in het ene uur godsdienstlessen moest volgen en moest aanhoren dat de mens ‘afstamde’ van Adam, die in één dag door god geschapen was met een Eva aan zijn zijde die zomaar uit Adam´s rib was getoverd. In het volgende uur kreeg ik biologieles en stamde de mens (maar dan wèl bewezen en evolutioneel onderbouwd) af van de aap. Ik respecteer iedereen die oprecht in wat dan ook gelooft, maar val mij er niet mee lastig, want ik geloof alleen in wat ik zie of in wat onomstotelijk is bewezen. Voor mij bestaat een ‘god’ of Allah niet. Die bestaan (en leven), mijns inziens, alleen in uw hoofd, ingeplant door uw ouders of een plaatselijke geestelijke en veelal onder dreiging van hel en verdoemenis. Pure onderdrukking en angst dus (maar god houdt ècht van u…). Die combinatie heb ik dan ook nooit begrepen en gaat er bij mij niet in. Tijdens een discussie zei ooit iemand tegen mij dat ze zéker wist dat god bestaat, want zij had kanker gehad en was nu genezen. Ik heb zelf ook kanker gehad en ben ook genezen, maar ik was er gewoon op tijd bij en had een goede dokter. (Ik heb overigens maar niet meer gevraagd van wie ze die kanker dan gekregen dacht te hebben…). Het is dus maar hoe je het bekijkt en dat doe ik persoonlijk graag zo nuchter en rationeel mogelijk. Daarmee wil ik echter niemand bewust kwetsen of tekort doen, maar slechts aansporen tot zelf logisch nadenken en hopelijk daarmee geen onderscheid te maken op religie, afkomst of huidskleur.

Religies zijn door de eeuwen heen altijd al (en bewezen!) dè reden van discriminatie en uitsluiting van anders denkenden, gelovende of niet-gelovende, geweest en leiden nog steeds tot oorlog en vernietiging. De islam is voor mij het sterkste hedendaagse voorbeeld van hoe zwakkere, gemakkelijk beïnvloedbare mensen door een zogenaamde ‘religie’ of idealisme zo u wilt, bewust tot onmenselijke monsters worden gevormd, uiteraard onder dreiging van hel en verdoemenis.

Tot slot, god geeft en god neemt? De aarde geeft en de aarde neemt. Zo gezien zou u de aarde als uw god kunnen beschouwen en daar gaan we met z’n allen erg slecht mee om. Er is een reden voor de toenemende natuurrampen en dat hebben we als mensheid, door machtswellust of winstbejag, aan onszelf te danken. En geloof me, bidden helpt echt niet, net als zachte heelmeesters…

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in atheïsme, Christendom, Europa, Islam. Bookmark de permalink .

54 reacties op Moslims claimen al openlijk territoria in Europa

 1. Marc zegt:

  In rubberbootjes de Atlantische Oceaan op. Eeeeeennn… endulge yourselves

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Hoe meer moslims, hoe meer ellende !!
  Trap de mossels het land uit !

  Like

 3. SeeMore zegt:

  Ha. Zou dolgraag eens door zo’n stel soepjurken terecht gewezen willen worden.
  Maak ze ter plekke hartstikke dood.
  Draag niet voor niets altijd een vlijmscherp mes bij me. Speciaal voor zulk soort situaties.

  Like

 4. Pingback: Moslims claimen al openlijk territoria in Europa - Ik zeg NEE tegen EU

 5. BertG. zegt:

  Gelovige zijn soms net moslims, direct op hun pikkie getrapt als ze denken dat hun vriendje beledigd wordt.
  Vinden ook, net zo als moslims) dat je om onduidelijke redenen ten alle tijden respect voor hun
  geloof dient te hebben, maar hebben zelf lak aan iedereen die wat anders gelooft
  En anders komen ze het wel opeisen omdat ze nou eenmaal vinden dat iedereen daar respect voor dient op te brengen, ook weer helemaal gelijk aan het gedrag van een moslim.
  Als er mensen zijn die perfect zijn in het uitsluiten van andere, discrimineren en minachten, dan zijn wel het gelovigen. Weer gelijk aan een moslim.
  Waarin ze geloven doet er dan niet toe, ze doen het allemaal en ze verwijten het mekaar ook nog eens.
  Ook verwijten ze mekaar dat ze het beter weten, beter door hebben en strikter in de leer zijn dan andere, ook weer gelijk aan moslims.
  Ze zullen niet je hersens daarvoor in slaan maar als ze kans kregen, pas dan maar op.
  Een onmens was je dan toch al, dus eigenlijk besta je zelf niet eens meer wat hun betreft.

  Geliked door 1 persoon

 6. tinekevanschagen zegt:

  Mooi en oprecht geschreven ,ieder mag zijn eigen invulling geven.
  voor mij is de koran een wetboek, dat oproept tot dood ,verderf en onderdrukking!
  de bijbel daarentegen zegt,heb je vijanden lief en houdt van je naaste gelijk je zelve!
  twee totaal tegengestelde interpretaties!
  nou, doe mij het laatste dan maar,ook al is dat niet eenvoudig heden ten dagen!
  En diegene die er helemaal niets mee hebben is ook prima!
  Niets MOET ….alles MAG….hoe mooi is dat? …ja….dat dan weer wel!

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   “,heb je vijanden lief en houdt van je naaste gelijk je zelve!”

   En dat is nou precies de reden waarom ze zichzelf laten afslachten en hun vijand nog in huis halen en ook nog vertroetelen en in de watten liggen ten kosten van hun eigen vreten en kinderen.
   Ze kunnen niet eens meer het onderscheid maken in wie hun vijanden zijn en hun vrienden.

   Geliked door 3 people

   • Deborah Menorah zegt:

    Mee eens Bert,
    Er zijn zoveel Gutmensch christenen die een dergelijke lijn volgen. Ik kan mij daar vreselijk aan storen en vind dat zij de teksten die ze aanhalen meer moeten nuanceren en in een REALISTISCH perspectief moeten plaatsen. Zij gebruiken het als religieuze one liners om maar vooral als goed christen gezien te worden (uiterlijk vertoon) of ze zijn werkelijk alle realiteitszin kwijt.
    Ik vraag mij af hoe ze denken, praten en handelen als zij hier in het (nog) vrije westen hetzelfde lot moeten ondergaan als de broeders en zusters en alle andere niet-moslims in de huidige brandhaarden van de wereld.
    Gelukkig zijn er ook zeer realistische christenen, ik ken ze en ben er zelf één. Zij zien en onderkennen het gevaar wat op ons ALLEMAAL (alle niet-moslims) afkomt.
    Verder, iedereen mag en moet zijn of haar eigen keuze maken in het leven en zeker voor wat betreft al dan niet geloven in God! Geloof kan niet en mag nooit opgelegd worden! Dit alles maakt de één niet beter dan de ander.
    Groet, Deborah

    Geliked door 2 people

  • Anthonie zegt:

   Ja want de bijbel heeft geen haat verwekkende tekst. Ik geeft maar een voorbeeld maar er zijn er meer. “Een oog voor een oog”
   We sturen duizende soldaten naar het midden oosten roeien duizenden om en Zeggen “God is with us” De bijbel je mag hem hebben net zo als je Koran

   Like

 7. delamontagne zegt:

  Imam Abdelali Mamoun beschuldigd de kerken ervan dat zij de Klokken luiden.!


  In een uitzending eergisteren over de Burkini-discussie op de Fr TV, waaronder o.a. “Abdelali Mamoun”, imam en islam-theoloog bij aanzat, liet de laatste zijn verontwaardiging blijken dat de kerken wel hun klokken mogen luiden [ ieder uur ? ], maar dat de islam-oproep tot gebed vanaf de minarets verboden is.
  Hij wil dat de Kerken daarmee ophouden omdat dit oneerlijk is, want de moslims mogen door hun oproep tot gebed niet van hun religieuze overtuiging laten blijken..

  Like

  • BertG. zegt:

   Kom maar op met je geblèr uit je torentje, maar dan mag ook iedereen op dat zelfde moment er een dosis death/ trash/ heavy metal tegenover zetten uit een flinke PA installatie. En maar headbangen met ze alle daar.
   Anders is het niet eerlijk.
   Als we toch iedereen tegemoet komen, dan ook de satan liefhebbers met een partij herrie.
   Kijken of dan nog net zo blij zijn. Eerlijk is eerlijk.

   Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   Nou, dan stoppen de kerken voor een week met het luiden van de klokken, maar gaan in plaats daarvan door een luidspreker gebeden schreeuwen. Dit zou men serieus moeten doen, kan je lachen…..

   Like

  • Pieter zegt:

   Dat komt ervan als je ze steeds meer ruimte geeft terwijl zij veruit in de minderheid zijn in het katholieke Frankrijk.
   Laat hun ware aard weer eens zien. Ze durven zich steeds schaamtelozer te gedragen.

   Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Hij eist een gelijkwaardige behandeling , dan kan pas als ze gelijkwaardig zijn en dat zijn ze dus nog lang niet .

   Het is zo simpel

   Geen hele verhalen voor nodig .

   En Drs. E.N. Schilder verontschuldig mijns inzien zich veel te veel, maar gelijk heeft hij .

   Like

 8. Pieter zegt:

  Het allerergste zijn onze politici die moslims aan alle kanten faciliteren. In diepere zin zijn de kiezers van deze politici de schuld.

  Like

 9. elisah zegt:

  Zeer gevaarlijke mensen, ik heb meerdere van dit soort filmpjes gezien en snap niet waarom er niet opgetreden kan worden tegen zulk soort psychopathische godsdienst waanzinnigen.
  Men zal wel angst hebben voor escalatie, maar laat het maar gebeuren, hoe eerder hoe beter, nu kan er nog tegen opgetreden worden. Bij escalatie weet je ook meteen de meest gevaarlijke beesten uit hun holen te lokken en er mee af te rekenen.

  Geliked door 1 persoon

 10. delamontagne zegt:

  Dat is al een poosje aan de gang in England en het wordt bovendien door de aldaar “bovengestelden” OPENLIJK verkondigd…………
  Shahid Malik muslim labour MP wants Muslim PM — Islamisation of Britain.

  Shahid Malik
  Minister van Justitie van de Engelse PvdA

  En de Engelsen zaten erbij en keken er na.
  EN DEDEN………………………NIETS.
  Shallalum-Am-me- lijkum, Inshallah

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  We hoeven niets te begrijpen of verstaan mbt de moslims en hun islam, we moeten zorgen dat ze gewoon weer terugkeren van waar ze kwamen. Het heeft namelijk geen enkele zin of waarde om ze ta laten integreren, ze doen precies wat de koran hun voorschrijft.

  Like

 12. Dat gajus gaat steeds een stapje verder!

  Like

 13. Flo zegt:

  Bent u al bewapend??

  Like

 14. delamontagne zegt:

  Een Domme mufti doet van zich horen:

  “Om alle losbandigheid op aarde te laten verdwijnen, zouden alle vrouwen ter wereld besneden moeten worden.”

  Aldus de muftie ‘Ismaïl Berdiev’
  van Daguestan, een voornamenlijk islamitische Republiek in de Kaukasus.
  Hij verdedigde zijn stelling door te zeggen dat het nodig is de vrouwelijke sexualiteit te verminderen.
  Bron: http://m.20min.ch/ro/news/monde/story/22182286

  Like

  • elisah zegt:

   Jaja, naderhand zou het zgn een grapje geweest zijn.
   Nou ik ken ook een paar grapjes, muftiet, alle moSSlims hun eikel eraf, tegen verkrachting en overspel.

   Like

  • volksrechter zegt:

   Inderdaad dat volk is dus werkelijk psychisch gestoord, en dient dus vernietigd te worden om de westerse cultuur te behouden !

   Like

  • elisah zegt:

   Zeker weten dat die muftiet mega impotent is, met zijn debiele verhaaltje dat de vrouwelijke seksualiteit verminderd moed worden…..de geslachtsdrift van een man is vele malen hoger dan die van de vrouw, door oa het geslachtshormoon testosteron. Wat kan ik me toch verschrikkelijk ergeren over zoveel achterlijke, waanzinnige, zgn op religie gebaseerde vrouwenhaat.

   Like

 15. Pingback: Moslims claimen al openlijk territoria in Europa | glockie17c

 16. Republikein zegt:

  Mooi artikel, in 2 gedeelten.
  1 ster voor deel 1.
  2 sterren voor deel 2.
  Zijn er nog vallende sterren te zien vannacht?

  Like

 17. Duchesne zegt:

  Ik heb het filmje bekeken en ik heb maar een conclusie: dit soort lieden moet je geen seconde geven om nog te ademen want ze zeggen eigenlijk letterlijk dat ze jou wetten en jou recht op leven niet erkennen. Moslims in Europa is als een nest ratten in je slaapkamer. Vroeg of laat bijten ze en ondertussen vervuilen ze de boel compleet. Ik kom net terug uit het dorp en overal lopen deze lieden ondertussen rond. Waar ik woon komen er dit jaar nog rond de 50 Bij.
  50 extra lieden die mij en mijn famillie verachten en zodra ze sterk genoeg zijn ons zullen doden. En nee, geen discussie meer over hun rechten, ze moeten weg of de grond in, ons voortbestaan word bedreigd zoals nog niet eerder in de geschiedenis.

  Geliked door 2 people

 18. boorzalf zegt:

  We staan aan de vooravond van een wereld burgeroorlog.Met uiteindelijke doel om Israël te vernietigen.

  Like

 19. Jean zegt:

  Drs. E.N. Schilder; “Zij vragen zich nooit af wat wíj willen zien, namelijk gewoon in vrede en wederzijds respect naast en met elkaar leven”.
  FOUT, wij willen nu niet en nooit niet gewoon met dergelijk barbaars tuig samenleven, wij willen dat die rotzooi verdreven wordt en dat die perverse smeerlapperij verboden wordt in onze lage landen.
  Een land “zonder” die smeerlapperij is pas een land in vrede en veiligheid.

  Like

 20. Geronimo zegt:

  Nu, beste BertG, het gaat hem niet zozeer om een geloof, maar wel om het al dan niet gewelddadig opdringen ervan. Voor zover ik weet, hebben christenen, hindoes, boeddhisten…nog nooit mensen op straat aangesproken, zeg maar rechtuit geïntimideerd, zoals in dit geval de moslims doen met hun illegale sharia politie in nota bene een niet-moslimland. Die kerels hebben maar één einddoel en dat is uiteindelijk iedereen onderwerpen aan de islam en zijn sharia. Me dunkt een fundamenteel onderscheid. Blijkbaar maalt u daar niet echt om, tenzij ik jou verkeerd heb begrepen in je reactie. Probeert u het omgekeerde maar eens te doen in Saoudie Arabië of Quatar…u zal het rap verleerd hebben.

  Die brave mevrouw in het filmpje heeft het blijkbaar nog altijd niet door: met dergelijk volk valt niet te praten, nooit. Daar helpt geen lievemoederen aan. Het enige wat die kerels verstaan, is de harde hand, en dat wordt stilaan meer dan hoogtijd. Een vuist i.p.v. een tong.

  Ik stel me dan in de plaats van die jongelingen op de bank met hun biertje, die gesommeerd worden door deze arrogante hufters om daarmee direct te stoppen, wegens in strijd met hun sharia, want er zou wel eens geweld kunnen gebruikt worden. Pure intimidatie door dreigen met moslim-geweld. Kan dat zomaar, en vooral, waar blijven de overheden? Waarom treden zij niet meteen kordaat op tegen dergelijke ontoelaatbare toestanden, die het fundament van onze westerse vrijheden dreigen overhoop te halen? Zij zijn verantwoordelijk voor het ontstaan van geweld, niet de moegetergde burger die voortdurend door dit soort haatbaarden wordt lastig gevallen en bedreigd, in eigen land dan nog. Waar eindigt dit?

  Dan zie ik in een eerste eigen deugddoende reactie op zoveel moslimarrogantie, het maken van een paar extra gaten boven man’s baard. Misschien houden ze zich dan wat gedeisd, alhoewel ik nog altijd vind dat die smerige islam hier moet geband worden wegen totaal niet compatibel met onze vrije westerse samenleving. De islam past bij ons als een tang op een varken, wat ik wel een leuke woordspeling vind.

  Zie, dat zijn zo allemaal van die zaken die stilaan, vrees ik, onvermijdelijk zullen worden als de overheid, waar ook, zomaar laat betijen. Ik ben persoonlijk tegen alle geweld, maar het moet dan toch maar niet al te gek worden. Er zijn nu eenmaal grenzen aan alles. En die worden intussen overal al ruim overschreden. “No tolerance” for the intolerant, is al langer mijn devies. Gooi ze er uit voor het te laat is, die arrogante haatbaarden. En dat allemaal zonder al te veel blablablabla.

  “Als moslims 10 % van de bevolking benaderen hebben ze de neiging om wetteloosheid te verhogen om te kunnen klagen over hun levensomstandigheden.
  In Parijs, zien we nu al auto-verbrandingen. Elke niet moslim actie beledigt islam, en de resultaten in opstanden en bedreigingen, zoals in Amsterdam met de oppositie tegen mohammed-cartoons en films over de islam. Deze spanningen zijn dagelijks te zien, met name in de islamitische wijken van Frankrijk.”

  Nederland zit momenteel met zo’n 5,5% moslims of meer.

  Like

 21. Dus dat verkondigt lulhannes alle vrouwen zouden moeten besneden worden om de losbandigheid te laten verdwijnen. En die geile mannen dan ? Een vrouw rand praktisch nooit een man aan. DUS WEER WORDT DE SCHULD BIJ DE VROUW GELEGD, DIE IS AL BIJ VOORBAAT DE SCHULDIGE.

  Like

 22. Pieter zegt:

  drs.P
  Dit is een fenomeen dat al j-a-r-e-n aan de gang is. Het filmpje is uit 2014.

  Like

 23. lisa40 zegt:

  Er is geen speld tussen te krijgen.

  Like

 24. Johan zegt:

  Dit is tenminste een nuchtere kijk op de dingen en een artikel waar ik me voor 100% kan in vinden.

  Like

 25. Skef zegt:

  Knuppel in z’n vieze moslim nek lijkt me de beste oplossing!!!

  Like

 26. AEO zegt:

  Geachte heer E.N.Schilder,

  Ongetwijfeld leest u hier ook de reacties op uw schrijven, dus ik zal mij rechtstreeks tot u richten. U onderkent het gevaar van de islam, en daar geef ik u gelijk in. Maar verder schrijft u, dat u atheïst bent, omdat u alleen in dingen gelooft die onomstotelijk bewezen zijn. U zegt dat de evolutie onomstotelijk bewezen is. Ik moet u hier dan toch echt uit de droom helpen. De evolutietheorie is niet meer en niet minder dan wat het is, een theorie, maar die is niet onomstotelijk bewezen, integendeel! De door u onomstotelijk bewezen verklaarde evulutietheorie is volgens de natuurwetten zelfs onmogelijk. U zou dat toch moeten weten. Misschien zou u daar eens wat onderzoek naar kunnen doen.
  Graag wil ik u daar een heel handig hulpmiddel voor aanreiken. Kijkt u maar eens op deze website:

  http://www.verzwegenwetenschap.nl

  Mocht u desondanks toch overtuigd blijven van de evolutietheorie, dat zou u een poging kunnen doen om dat volgens u onomstotelijke bewijs dan te leveren. Al jaren geleden is er een bedrag van
  $ 250.000 gereserveerd voor degene die de evolutietheorie onomstotelijk kan bewijzen. U raadt het waarschijnlijk al, tot nu toe heeft nog niemand dit mooie bedrag kunnen claimen. Wilt u het toch proberen, reageert u dan hier, dan zal ik u de website geven waar u dan moet zijn.
  Vriendelijke groet,

  AEO

  Like

  • elisah zegt:

   Daarom is er ook “the missing link”.
   Toen ik ooit het verhaal van adam en eva probeerde uit te leggen aan een 5-jarig kind dat zich afvroeg waar de mensen vandaan kwamen, kreeg ik een geweldig leuk antwoord :” Dat geloof ik niet, maar ik geloof wel in de Kerstman”…

   Like

   • AEO zegt:

    The missing link is een aardig verzinsel, meer niet, want deze truc wordt voortdurend van stal gehaald. Evolutie zoals Darwin dat zegt, is onmogelijk, omdat het tegen de natuurwetten ingaat. Derhalve beschouw ik de Evolutietheorie als een sprookje voor atheïsten.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Als ik zo buiten rond loop en wat in de rond kijk, dan zouden ze die missing link nou toch wel gevonden moeten hebben, lijkt mij.

    Like

 27. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 28. In mijn aktieve politieke carrière gaf ik ooit karatelessen…..

  Like

  • elisah zegt:

   Mooie sport, heb het ook gedaan en was er verbazend goed in. Het fijne is dat je met karate de tegenstander van je lijf houdt en niet, zoals bij judo, aan elkaar staat te trekken waardoor de zwaardere en grotere bijna altijd wint.

   Like

 29. M Jager zegt:

  Dank U, U heeft het precies verwoord , hoe ik er ook over denk.
  Met respect voor andere meningen geschreven, dit heet vrijheid van meningsuiting.

  Like

 30. M.stoel zegt:

  Keurige omschrijving van de realiteit…zonder grof te zijn en of met domme uitspraken…. hierop zeg ik AMEN

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s