“Ondergang Europa alleen nog te stoppen door nieuwe leiders of revoluties”

Screenshot_2

(Door: “Xander”)

Globalisering en centralisering macht bij elite zoals in Brussel leidt tot tirannie en instorting samenleving – Onze enige overgebleven opties: massaal verzet, of zuchten onder vervolging en dictatuur

“Veel mensen kunnen maar niet bevatten dat we (weer) met een groepje narcistische psychopaten te maken hebben, die georganiseerd zijn in een sektarische ideologie… Zij kunnen niet overtuigd worden met superieure logica of een beroep op hun medeleven. Ze zullen zich niet laten afschrikken door massale protesten of vreedzaam verzet. Zij verstaan maar één ding, en dat is de taal van geweervuur en voor hen nuttige leugens.”

In zijn beroemde twaalfdelige werk A Study of History legde Arnold Toynbee uit dat als een regerende elite slechte oplossingen aanbrengt voor nieuwe problemen, deze altijd zullen verergeren en zullen uitlopen op òf de verkiezing van nieuwe leiders, óf de instorting van de bestaande politieke structuur, òf de ondergang van de beschaving zelf. Europa bevindt zich exact in deze situatie, waarin een klein eliteclubje in Brussel nieuwe problemen, zoals de massa immigratie, beantwoordt met de oude, nooit werkende en altijd fatale oplossing door landen en volken te dwingen tot meer integratie op economisch, financieel en politiek gebied. Nu zelfs leden van de elite beginnen toe te geven dat dit beleid averechts werkt, moeten de burgers in Europa zich realiseren dat de gevreesde instorting niet ver weg meer is.

Lees verder>>>
(h/t “Drs. P.”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", dictatuur, Elite, EUSSR, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Ondergang Europa alleen nog te stoppen door nieuwe leiders of revoluties”

 1. Daar ben ik ook bang voor en hoop dat wij de verkiezingen volgend jaar nog zullen halen met een nieuwe leider als Geert Wilders. Trouwens goed stuk Drs. P.

  Like

 2. Claudia M. zegt:

  Ik keer me wel degelijk af van onze huidige nationale prutsers, maar Brussels als uitweg zien? Grapje zeker… Ik zie Brussel juist als de grote oorzaak van de huidige ellende waarin zij ons storten. Laat maar fijn ondergaan dit oncontroleerbare, geldverslindende en compleet ondemocratische moloch!

  Like

  • Drs.P. zegt:

   @Claudia,
   Ik weet niet welk stuk jij gelezen hebt, of met welke bril op, maar in dit stuk op Xander lees ik precies het tegenovergestelde dan wat jij schijnbaar hebt gelezen.
   Er staat dat de (pl)euro bewust in het leven is geroepen door de elite cabal in Brussel om de zwakke zuidelijke landen kapot te maken, dus conclusie??
   Alles is vooropgezet om de gewone man/vrouw te knechten. En iedere paar jaar wordt er daar weer andere debiele narcistische malloten naar voren geschoven, zoals nu een Timmerfranz en een Juncker homo die zonodig iedere vent op z’n kop moet “kussen”.
   Strekking is: of huidige lokale ratten in ieder land wegstemmen of revolutie en ieder land weer autonoom maken.

   Liked by 1 persoon

 3. louis-portugal zegt:

  Idd. een goed stuk en OH zo logisch.
  We zijn al een flink stuk op die geschilderde weg.
  De nul- en zelfs hier en daar negatieve rente slaat steeds harder toe in de spaarcenten.
  Omdat dat te langzaam gaat leest men weer overal de mogelijkheid om geld van de RIJKEREN, vaak mensen met een normale baan en zelfs ondergronds mijnwerkers, af te nemen.
  En de RIJKEN zijn OOK de mensen die bijna hun hele leven zuinig geleefd hebben en i.p.v. het geld opmaaken, een huis kochten en afbetaalden.
  In Griekenland en ook Portugal moeten de burgers hun vermogens opgeven incl, ook de misschien wel enkele € UROS die men in huis heeft, geld juwelen en zelfs duur meubilair om te kijken wat men hun af kan nemen.

  Like

 4. tinekevanschagen zegt:

  Brussel wordt juist onze ondergang,das the place to be,waar de agenda van de globalisten
  vorm krijgt en uitgevoerd wordt door onze haagse marionetten!
  In opdracht van….. juistem…….de bilderbergclan……!

  Like

 5. Erik zegt:

  Wat een goed stuk van Xandernieuws, hier heb ik het vaak, gister nog met mijn vader over.
  De krampachtige EU elite, IMF krankzinnige, ECB geldwolven en de VN blinden zijn bereid alles op te offeren voor een utopie die nooit gaat werken. De Euroziekte leid tot een ineenstorting van alle zuidelijke economieën die ons gaan meetrekken, hierdoor drijgen we allemaal te verzuipen in de nattedroom van de narsitische psychopaten. Italeave is aanstaande, de Grieken gaan recht op een nieuwe afgrond af iets dat de noordelijke economieën niet meer kunnen redden. De overspoeling van gelukzoekers pikken de laatste kruimels weg en het massele default van Europa zal leiden tot massal verzet en zij die nog niet wakker zijn zullen un shock wakker worden. Het einde van de Eu of einde van onze vrijheid zijn de twee opties. Ik denk steeds aan de uitspraak
  “Wie zijn vrijheid opgeeft voor zijn veiligheid heeft geen van beide” Bejamin Franklin de enige echt democraat ooit.
  Dat de elite moge komen voor de rechter in Den Haag is mijn nattedroom, nu nog to big to jail maar straks na het debacle van de EU zal dit hopelijk toch gebeuren.
  Wij hebben gekozen voor voor onze soevereiniteit en vrijheidkamp iets dat in het slechtse geval zal leiden tot internatie in een kamp van de EU fascisten met mischien wel een kogel door onze kop. Liever dat dan slaaf van de EU fascisten met een chip in mijn nek als een stalenbal aan het been werken en gehoorzamen.
  Voor Rood Wit Blauw voor mij en voor jou
  Rood van de Liefde die heerst door ons en voor ons alle
  Wit van de reinheid van lichaam en geest met gezond verstand in ons alle
  Blauw van het ruime sop der mogelijkheden vrienden te maken over de hele wereld, het is de zee die ons verbind, ons alle.
  Beste vrienden hoe verdeeld we soms ook lijken we hebben iets gemeen met elkaar hier op EJ Bron de liefde voor ons land en cultuur in vrijheid en soevereiniteit, nog een goed weekend.

  Like

 6. Marc zegt:

  Ik vind wel dat Merkel, Juncker, Timmermans, Mogherini serieus voor de krijgsraad moeten worden gesleept. Zij hebben zo overduidelijk de Europese landen verraden, daar kan niets anders dan levenslang op volgen.

  Liked by 1 persoon

 7. Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  wie heeft voldoende wijsheid, eerlijkheid en moed
  ons mooi Europa van haar ondergang te redden ?
  .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s