Rusland vuurt kruisraketten af op huurlingen in Syrië

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Rusland heeft vanaf een torpedobootjager in de Middellandse Zee met kruisraketten posities van de radicaalislamitische huurlingen in Syrië aangevallen. De Russen voeren de strijd op om de aangeslagen huurlingen uit Syrië te verdrijven.

DWN

Volgens officiële informatie hebben Russische oorlogsschepen vanuit de Middellandse Zee drie kruisraketten afgevuurd op stellingen van radicaalislamitische huurlingen in Syrië. Het doelwit van de aanvallen zou het radicaalislamitische Al-Nusra-Front geweest zijn, deelde het Russische ministerie van Defensie vrijdag in Moskou mee. Daarbij zouden de commandocentrale en een basis van ISIS bij Dar-Taaza zijn verwoest, bericht het persbureau TASS. Bovendien zou met de Kalibr-kruisraketten een munitiefabriek zijn vernietigd, die munitie zou hebben geleverd voor de strijd van de huurlingen in Aleppo.

Woensdag hadden volgens informatie van het ministerie jachtbommenwerpers twee belangrijke stellingen van ISIS vernietigd.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Rusland, Syrië. Bookmark de permalink .

23 reacties op Rusland vuurt kruisraketten af op huurlingen in Syrië

 1. bigljohn zegt:

  Ha die Russen toch. Daar word je als mens toch blij van. Mijn dag is weer goed ! In tegenstelling tot Amerika en Europa maken zij echt hele korte metten van ISIS. Die Oost Europese volkeren kunnen het bloed van de Islam wel drinken ! Je krijgt van die Russen eenzelfde soort gevoel van wat Europeanen moeten hebben gehad toen de Amerikanen West Europa kwamen bevrijden van de Duitsers !

  Like

  • Marc zegt:

   Jawel, maar Assad ziet nu ruimte om ook de YPG aan te vallen. Dit is het resultaat van de Turkse toenadering tot de Russen: om de Turken tevreden te stellen worden de Koerden nu aangepakt.

   Dit is een direct gevolg van de onjuiste handelwijze van politici binnen de EU: zij hadden de Russen positief tegemoet moeten treden, en juist bikkelhard tegen de Turken. In plaats daarvan traden ze bikkelhard tegen de Russen op ipv de Turken. Met als gevolg dat de Russen in zee zijn gegaan met cry-baby Erdowie. Uiteraard in het kader van “hoe breken we de Navo op”. Geef ze eens ongelijk, gezien de vooringenomenheid van de EU jegens de Russen.

   Maar niet alleen de Koerden gaan hiervoor deze zware prijs betalen: Poetin zal Erdowie geen stro breed in de weg leggen als Erdowat besluit nog eens tientallen miljoenen Aziaten en Afrikanen naar Europa te laten vertrekken, om over de door hem uitgezette tientallen miljoenen Alevieten, Koerden en christenen naar Europa nog maar te zwijgen.

   Europa zal op zijn schreden moéten terugkeren. En Poetin weet dat: uiteindelijk zullen we samen met de Russen de Turken moeten bestrijden. En daar zal hij natuurlijk een prijs voor vragen.

   Like

   • Guardiacivil zegt:

    Het eerste geloof ik niet, het laatste wel. Uiteindelijk zal Erdogan het onderspit delven, want Poetin doet wat goed is voor Rusland en voor Europa in het algemeen, hij wil gezonde handel en zonder afbraak en ondermijning door moslims in Europa, het bezoek van Erdogan aan Poetin stelde niets voor, Poetin zal als het moet hem uitschakelen omdat Erdogan constant een gevaar voor Europa is.

    Geliked door 1 persoon

   • mahoog zegt:

    Tja..regeren is VOORUIT DENKEN.

    Like

  • fleckie zegt:

   En enkelen maar, waren op de hoogte, via ‘anonomie’ radio’s, [niet ingeleverd hebbende’
   [ondanks verplichting, gedwongen dus] dat de Russen het ..hoofdaandeel leverden aan de bevrijding van het grootste gedeelte van Europa.

   Like

 2. Harry zegt:

  En waar blijven de Amerikaanse resultaten ?
  Zijn ze nog steeds lege gebouwen en verlaten trainingskampen aan het bombarderen ?
  Ondanks alle kritiek op Putin , krijg ik steeds meer het gevoel dat dát een vent is waar je wat aan hebt .

  En straks Obonobo roepen dat ze Isis verslagen hebben , zeker ?
  “Daeshhhh” , zoals hij het noemt .
  Nou ja , tegen die tijd is ie al opgedonderd waarschijnlijk .
  Kunnen we die onzin in z’n memoires lezen .
  Islamitische verraderlijke teringaap !

  Like

 3. Perfide Albion zegt:

  Meer goed nieuws voor de Syrische regering en de Russen. De Syriërs vallen nu ook de Koerden in Noord-Syrië aan. In principe sta ik sympathiek tegenover de Koerdische zaak maar nu even niet in Syrië.

  De recente actie tegen de Koerden betekent dat het Syrische leger en bondgenoten daar de militaire middelen voor vrij kunnen maken. En dat betekent dus weer dat Assad aan de winnende hand is.

  Lekker dat de door de foute Amerikanen gesteunde partijen in Syrië vernietigd worden!Democratische kiezers en politici zijn wat mij betreft geen echte maar ronduit foute Amerikanen.

  Like

  • Marc zegt:

   @perfide albion Nee, ik vind het een slechte zaak dat Assad nu de YPG aanvalt. Het is ook maar de vraag in hoeverre dit op instigatie (eis?) van Erdogan gebeurt. In ruil daarvoor moet erdowie zijn verzet tegen Assad als Syrisch staatshoofd opgeven, en hun banden met isis verbreken. Nu is dat laatste natuurlijk prima, maar via een omweg haalt erdowat alsnog zijn doel om de Koerden in binnen- en buitenland te breken. Terwijl iedereen weet dat ze een eigen staat verdienen.

   Dit alles is de schuld van de EU, die het voor elkaar gekregen heeft twee voor eeuwen gezworen vijanden , Rusland en Turkije, in elkaars armen te drijven. Nou, gefeliciteerd hoor, eikels in Berlijn, Parijs, Brussel en Den Haag: de meest zekere manier om niet alleen de EU maar heel Europa naar de ratsmodee te helpen!

   Like

   • Perfide Albion zegt:

    Ik hoop dat de Koerden die staat als eerste vestigen in wat nu nog Turkije heet. De territoriale integriteit van Turkije moet als eerste kapot! Verder laat het me allemaal redelijk koud. Hoe meer dooie moslims hoe beter..

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Precies. Tijd dat er ergens in turkije een preciciebom valt.

    Like

 4. Guardiacivil zegt:

  Als dit bericht juist is en geen fake-bron dan ben ik ook heel blij. De russen doen teminste goed werk tav het uitschakelen van IS en sympatisanten en huurlingen die zich bij IS hebben aangesloten. Nu nog Erdogan aanpakken.

  Like

 5. Goh dit zullen Clinton,Obama en de Saoedi niet leuk vinden .Weer een streep door hun streven.Poetin en zijn medewerkers hebben een schitterende timing om de yank voor lul te zetten.

  Like

 6. joga zegt:

  Helaas interesseert dit de achterlijke gemiddelde Amerikaanse kiezer geen barst. Dwz vooral de socialistische democraten niet, die juist gaan stemmen op de veroorzakers van alle islam- ellende Obama en Clinton.

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Wat? Bombarderen ze zomaar de terroristen die door €U en Obama gefinancierd worden?
  Oei, dat zal de €U en Obama zeer doen, krijgen ze Assad niet dood…

  Like

 8. ildiko zegt:

  GO GO POETIN ! LAAT ZIEN WIE DAAR DE BAAS IS ! Poetin is een van de beste REALISTISCHE LEIDERS VAN DE WERELD !

  Like

 9. Als ik het allemaal goed lees is het gewoon een stille strijd tussen Obama en Poetin. Van mij mag Poetin de strijd winnen.

  Like

 10. Fli zegt:

  Goede actie van de Rus! Geeft weer wat beter gevoel.
  Nu maar afwachten of al dat overgebleven geteisem niet deze kant gaat opkomen, en dan maar hopen dat de grenzen nu echt bewaakt gaan worden…

  Like

 11. Taljaard zegt:

  Russische VOC mentaliteit ….. 🙂

  En nog een mooi strijdlied ook.

  Like

 12. “Iraans-Russische samenwerking maakt Amerikaanse neoconservatieven bang”

  Dinsdag heeft de Russische luchtmacht voor het eerst vanuit Iran luchtaanvallen uitgevoerd op doelwitten van Islamitische Staat (IS) in Syrië. De luchtaanvallen werden uitgevoerd vanaf een vliegbasis bij de Iraanse stad Hamadan. >>>> http://www.ninefornews.nl/iraans-russische-samenwerking-maakt-amerikaanse-neoconservatieven-bang/

  Like

 13. Qvic zegt:

  De zet van Erdogan om Poetin te verleiden om zo aan betere oorlogsmaterieel te komen, dan die van de NAVO. Kan als een boemerang voor Turkije betekenen. Want als de plannen van een eventuele samenwerking tot stand zou komen. Dan betekent dat Amerika Turkije uit de NAVO zet. Zodra Turkije uit de NAVO gezet is, kan Rusland Turkije militair uitschakelen. Omdat Turkije dan geen NAVO bondgenoot meer is en dan ook geen aanspraak kan maken op artikel 5. Maar dan er alleen voor staat. Deze zet van de Russen zullen ze eerste instantie nog niet uitvoeren, om zo tijdelijk hun eigen achterdeur tegen de NAVO te beveiligen. Dit in afwachting van wat Amerika/EU gaan doen tegen Rusland. Poetin is een strategische schaker die elke zet die hij maakt eerst overweegt wat zijn mogelijkheden zijn.

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Ik denk niet dat Poetin op het verzoek van Turkije ingaat om maar iets te leveren. Het gevaar direct in conflikt te komen met Amerika zoekt Poetin zeker niet op. Wel de Amerikanen gezien het feit dat ze daar met onbekende eenheden daar zitten als zogenaamde mil.adviseurs voor rebellen. De Amerikanen zijn er op uit om nog meer chaos te veroorzaken en er hoeft maar een militaire jet te sneuvelen en rusland heeft de zwarte piet en de rapen zijn gaar.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s