Zweden: Een zomerse hel van seksuele misdrijven

Screenshot_3

(Door: Ingrid Carlqvist)

Vlak na de overvallen tijdens Oud & Nieuw in Keulen, Duitsland, werd Zweden overdonderd met het nieuws dat er een groot aantal meisjes en vrouwen in 2014 én in 2015 seksueel zijn misbruikt tijdens het muziekfestival ‘We Are Sthlm’ [afkorting voor Stockholm], maar dat deze gebeurtenissen verborgen zijn door de media. De politiecommissaris, Dan Eliassion, liet per direct een onderzoek starten naar de omvang van het probleem.

De resultaten kwamen via een rapport naar buiten in mei, “de actuele situatie omtrent seksuele mishandelingen en de plannen voor aanpak” – de conclusies zijn angstaanjagend. Bijna alle opgepakte daders van de seksuele misdrijven, die uitgevoerd werden in groepen, zijn Afghaanse, Eritreeërs, of Somalische staatsburgers – drie van de vier grootste immigrantengroepen in Zweden die onder de categorie ‘onbegeleide vluchtelingenkinderen’ vallen.

Lees verder>>>
(h/t Peter Rissing)
Gatestone Institute

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

3 reacties op Zweden: Een zomerse hel van seksuele misdrijven

 1. Drs.P. zegt:

  Niet alleen een zomerse hel, dit mooie land met de slinkse narcisten aan het roer is iedere dag een hel voor veel vrouwen. Ik sanp ook helemaal niets van die debiele feministen daar, die niet door Zweedse mannen verdedigd willen worden?? Verkrachten door smerige asielratten schijn nog te verkiezen te zijn boven een normale Zweedse man??
  Helaas, dit land is niet meer te redden, gaat hieraan kapot, tenzij de sufkut zombies ineens wakker gaan worden, maar dat is niet te verwachten.

  Like

 2. Pieter zegt:

  Ik kijk naar de Olympische spelen van Rio en vraag mij af hoe al die Zweden daar zo te zien onbekommerd hun spelletje spelen, toegejuicht door Zweedse supporters, terwijl hun land een multiculturele hel is.
  Mijn verstand gaat dit gedrag te boven.

  Like

 3. Zweden is een over gesocialiseerd land, door de linksen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s