De Clinton Foundation en haar Oekraïense weldoeners

Screenshot_31

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

De Clinton Foundation kreeg miljoenen uit de Oekraïne. Geldschieter: Viktor Pintsjoek, een oligarch die de verbinding van Oekraïne met de EU wil bespoedigen. Met dit geld werd ook de “politieke verandering” in het Oost-Europese land bevordert.

Tussen 2009 en 2013 kreeg de Clinton Foundation van de Stichting Viktor Pintsjoek, een Oekraïense oligarch, in totaal 8,6 miljoen dollar aan schenkingen. Pintsjoek zelf geldt als “Pro-Europeaan” die graag de Oekraïne zou willen leiden. Als tegenprestatie kreeg hij de belofte dat er een programma voor de training van toekomstige Oekraïense leiders in het leven wordt geroepen om “de Oekraïne te moderniseren”. Enkele deelnemers aan het programma zijn nu leden van het Oekraïense parlement.

Screenshot_32Volgens de Stichting Viktor Pintsjoek werden de schenkingen gedaan om mee te helpen van de Oekraïne “een succesvol, vrij en modern land op basis van Europese waarden” te maken. Ook lobbyde Pintsjoek bij het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken toen Hillary Clinton minister van Buitenlandse Zaken was.

Hieruit blijkt dus een rechtstreekse verbinding tussen de Clintons en de Maidan-putsch, die de Oekraïne in die moorddadige chaos stortte die nu het leven in het land bepaalt. De Oekraïense schenkingen aan de Clinton Foundation, die tussen 1999 en 2014 ongeveer een bedrag van $ 10 miljoen bedroegen, tonen echter vooral aan hoe sterk de verbindingen tussen de oligarchen van beide landen zijn. Zelfs de Saoedi´s hebben met $ 7,3 miljoen voor de Clintons minder geschonken.

Screenshot_30

Als je bedenkt welke geopolitieke betekenis het Oekraïne-conflict heeft en welke buitenlandse politieke weg Hillary Clinton zal inslaan als ze president mocht worden, dan word je je pas echt bewust van de draagwijdte van deze financieringen. Per slot van rekening zijn deze altijd verbonden met politieke beslissingen – die bovendien (zoals het verleden al vaker heeft laten zien) niet zelden tot negatieve gevolgen voor de mensen in de desbetreffende landen leidden.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in corruptie, Criminaliteit, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Oekraïne, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

15 reacties op De Clinton Foundation en haar Oekraïense weldoeners

 1. Vandaar dat dat KUTWIJF wil dar wij de Oekraïën bij de EU halen. Dat wespennest, Laat Poetin dat maar lekker de bijnemen. Tja we zitten dan nog met de NAVO.

  Like

 2. Soros-leaks: Vluchtelingencrisis is deel NWO-strategie

  Conspiracy theory wordt……weer conspiracy fact.

  Voor wie zich afvroeg waarom bijvoorbeeld talloze NGO’s duizenden Euro’s aan Servische buschauffeurs betalen om duizenden vluchtelingen richting Duitsland te sluizen of waar het kapitaal voor eten en vervoer vandaan komt nadat de zogenaamde mensensmokkelaars ontheimden volledig hebben uitgekleed: hier een tipje van de sluier. >>>> http://time2wakeup.me/?p=5298

  Like

 3. SNEL KIJKEN WORDT TELKENS VERWIJDERD

  Geliked door 1 persoon

 4. joopklepzeiker zegt:

  Respect heer Bron de kwaliteit van de artikelen gaan vooruit .
  Dit is basis informatie waar eigenlijk iedereen kennis van moet nemen .

  Like

 5. Stef zegt:

  Wat krijgen diverse mediaflikkers om de gewenste leugens te verspreiden?

  Like

 6. Jan zegt:

  BREAKING : Clinton Foundation has ties to Terror ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s