Deze idyllische Italiaanse stad dreigt de nieuwe hotspot voor “vluchtelingen” te worden

Screenshot_39

De Noord-Italiaanse stad Como.

(Door: Karen Van Eyken)

De “vluchtelingen”crisis neemt in Italië steeds grotere proporties aan. Nu de Balkan-route al maanden dichtzit, proberen “asielzoekers” vanuit Libië per boot het Zuid-Europese land te bereiken. Van daaruit willen ze naar Duitsland of Frankrijk. In de stad Como verzamelen ze. Maar omdat de Zwitserse grens gesloten is, geraken ze niet verder.

Zwitserse grensbewakers sturen de “vluchtelingen” terug naar Italië zoals voorgeschreven wordt door de Dublin-akkoorden. Daardoor stranden ze in Como op negen kilometer van de Zwitserse grens. De stad is gelegen aan de zuidwestpunt van het bij toeristen populaire Comomeer (Lago di Como).

Dagelijks brengen de autoriteiten de “asielzoekers” met bussen weg naar opvangcentra maar het is een druppel op een hete plaat want telkens stromen er nog meer toe.

Lees verder>>>
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zwitserland. Bookmark de permalink .

11 reacties op Deze idyllische Italiaanse stad dreigt de nieuwe hotspot voor “vluchtelingen” te worden

 1. Cathja zegt:

  Ik heb het artikel gelezen en de foto’s bekeken. Om van te walgen! Wat een ellende voor de inwoners van dat prachtige stadje aan het meer! Toeristen gaan wegblijven, en de inwoners lopen op straat tegen de ‘vluchtelingen’ op. Parken worden kampeerplekken, dus de inwoners hoeven niet meer voor hun ontspanning naar het park te gaan. Overal tassen, kleden, kleding, mensen, afval en noem maar op.
  Wat een ellende! De kwaadwillendheid van Brussel begint zeer irritante vormen aan te nemen, nu zij nog steeds geen opdracht geven tot een omvangrijke repatriëring van al deze gelukszoekers. En niet alleen v.w.b. Como, maar voor alle plekken in Europa waar dit spul is gestrand. Het normale leven van zeer veel mensen wordt onmogelijk gemaakt, geweld neemt toe, en een totale vervuiling ontstaat. Om over besmettelijke ziektes nog maar te zwijgen!

  Triest voor iedereen die hiermee geconfronteerd wordt!

  Like

 2. elisah zegt:

  Ik ben net een paar dagen terug uit Italië, dit was idd op het Italiaanse journaal te zien, verder werd er weinig aandacht besteed aan de rest van de vluchtelingencrisis.
  Aan het Comomeer ligt niet alleen de villa van George Clooney, maar van meerdere beroemdheden zoals Berlusconi, Madonna, Donatella Versace en Richard Branson. Die villa’s zijn het grootste gedeelte van het jaar onbewoond, dus misschien kunnen de vluchtelingen daar terecht?

  Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  Gelukkig hebben gruwelijke Bertha en ik nog herinneringen aan hoe ut doar vroegah was .

  Met de voetjes in het water en een bambino fiasco .

  Like

  • elisah zegt:

   Ben er niet zo lang geleden nog geweest, op een paar mooie stadjes na, liggen er vooral piepkleine pittoreske dorpjes. Como zelf is een leuke, niet al te grote stad. Hopelijk blijft deze situatie niet te lang duren, vooral voor de mensen die daar wonen moet het verschrikkelijk zijn.

   Like

 4. We hebben wat te danken aan die asielvervuilers.

  Like

 5. Jan zegt:

  Ook Nieuw Zeeland wordt geterroriseerd, herstel, geregeerd door week-eien: New Zealand: Indian Rapist Not Deported Because Life In India ‘Would Be Too Hard’
  http://www.informationliberation.com/?id=55325

  Like

 6. Jan zegt:

  Ierland zelfde laken een pak: dorp wil dat islamitische uitschot niet in hun dorp

  …..
  We are holding a demonstration in Ebbw Vale town centre on Saturday, August 20, to protest at plans for a mosque in the town and also because the council is preparing houses for 20 Syrian families.


  http://www.walesonline.co.uk/news/wales-news/plans-protest-valleys-town-against-11775486

  Met twee domme en naïeve commentaren (en dat is een zwaar understatement). Vooral de eerste: als zij maar belasting betalen. Dat de Ieren hier voor opdraaien ontgaat de eikel.

  Like

 7. Wachteres zegt:

  Nog even en er worden Afrikaanse stammenoorlogen uitgevochten in ons land en in Europa.

  Maar dat is toch wat wij willen? Wij stemmen immers op partijen die voor de EU zijn en dus voor de instroom van mensen uit het Midden-Oosten en uit Afrika?

  Laten we niet klagen, maar de multiculturele samenleving vieren!

  En degenen die daar tegen zijn – een paar bekrompen zielen – die negeren we gewoon.

  Zij weten niet beter!

  Weg met ons, weg met onze cultuur en weg met onze vrije samenleving, waarvoor onze voorouders zich generaties lang hebben ingespannen om die tot stand te brengen.

  We kunnen al dat moois toch best – samen met de EU – in één generatie op de schroothoop gooien?

  Als die EU – vanwege een niet binnen de perken te houden machtsdrang en machtsuitbreiding – onze individuele landen op wil heffen en om dat te bereiken een totaal andere ‘cultuur’ willens en wetens laat binnenstromen, dan juichen wij dat toch van harte toe?

  En we sussen ons geweten door net te doen alsof het om ”zieluge’ vluchtelingen’ gaat.

  ‘Vluchtelingen’, die voor een groot deel niet uit oorlogsgebieden komen en die voor 70% bestaat uit gezonde jonge mannen en we vragen ons zelfs niet af of die niet beter hun eigen werelddeel hadden kunnen opbouwen.

  Want als de jonge mannen daaruit verdwenen zijn, wie moeten het werk dan in die landen doen?

  Maar zover willen we niet nadenken want wij hebben hen ook nodig, toch?

  Al die dokters, ingenieurs en andere universitair geschoolden kunnen wij goed gebruiken.

  En straks mogen hun vrouwen hier komen, die vanzelfsprekend staan te trappelen om de kans te krijgen een opleiding te volgen, net als hun kinderen.

  En Afrika? Ach, daar hebben we al biljoenen? aan geld ingestoken, dat wordt toch nooit wat.

  We moeten die mensen gewoon de kans geven zich in Europa te ontwikkelen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s