Hoe het Westen probeert om met kinderfoto´s de Russische troepen in Syrië in diskrediet te brengen

Screenshot_46

(Door: Cristian Saarländer – Vertaling: E.J. Bron)

Een jaar geleden ging de trieste foto van de kleine Aylan de wereld rond om betrokkenheid bij de “vluchtelingen”politiek op te wekken. Later bleek dat men het Syrische jongetje nog een beetje in scene zette om een effectievere foto te maken. Op dit moment gebruikt het Westen een zwaargewond jongetje (foto) om de Russische strijdkrachten te demoniseren.

Contra magazine

Inmiddels weten we dat we in de belangrijkste westerse media wat betreft Syrië, Oekraïne en Rusland alleen maar leugens en halve waarheden voorgeschoteld krijgen. Je kunt zelfs niet eens meer de medaillelijst van een Axel-Springer medium vertrouwen, dat hardnekkig weigert om de verdiensten van de Russische sporters te noteren. De media gebruiken nu dus ook de sport om dit onderwerp voor de politieke agenda uit te buiten. Ook een foto van een zwaargewond jongetje wordt er inmiddels voor gebruikt om stemming te kweken tegen de Russische troepen in Syrië.

Deze foto van het persbureau Reuters deed de ronde door de westerse mediawereld en moet aantonen hoe wreed het Russische leger ook tegen kinderen optreedt. Hier zou het een luchtaanval van de Russen op Aleppo geweest zijn die de kleine Omran zo toegetakeld zou hebben. Het Russische leger heeft sinds het begin van zijn missie bijna iedere luchtaanval gedocumenteerd en er tegelijkertijd steeds opnieuw op gewezen dat de terroristen, dus de vrienden van het Westen in de strijd tegen Assad, constant met raketwerpers en mortieren op de burgerbevolking schieten.

Maar foto´s zijn nu eenmaal machtiger dan feiten en zo kan de perverse westerse journalistiek zich aan zulke foto´s vergapen om vuile leugens en grove beschuldigingen tegen Rusland te verbreiden. Dat is kwaliteitsjournalistiek naar westerse smaak en vaak heeft men de indruk dat de feitenblinde journalisten hun leugens zelf geloven die ze dagelijks verbreiden.

Wedervraag: Worden de dode kinderen gepubliceerd die Franse soldaten op hun geweten hebben? “Waarom altijd Frankrijk?”, vraagt men zich steeds weer af wanneer er in Parijs of Nice een aanslag wordt gepleegd. Hier ook de wedervraag: Waarom voert Frankrijk constant militaire aanvallen in het Midden-Oosten uit? De gevolgen zoals “vluchtelingen”stromen komen op dit moment voor rekening van landen zoals Duitsland, Oostenrijk of Zweden, terwijl Frankrijk zich in de Arabische wereld net zo brutaal en mens-verachtend gedraagt als Groot-Brittannië of Amerika.

Waarschijnlijk is slechts een steeds kleiner aantal mensen zich ervan bewust dat Franse soldaten al een eeuwigheid moorden in de Arabische wereld. Frankrijk verbreidt sinds ruim 100 jaar bommenterreur van de Maghreb tot aan Syrië en wordt nooit ter verantwoording geroepen. En dat allemaal alleen maar, omdat het voor zichzelf de status van een “overwinningsmacht” heeft gekocht?

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Christian Saarländer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", Barbarisme, Censuur, demoniseren, Desinformatie, Frankrijk, gezond realisme, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Midden-Oosten, nieuw fascisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Rusland, Socialisten, Syrië, Terrorisme, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op Hoe het Westen probeert om met kinderfoto´s de Russische troepen in Syrië in diskrediet te brengen

 1. Deze yanken stemming makerij maakt geen enkele indruk meer.Het is mooi geweest

  Like

  • Pete zegt:

   Denk je ??? Die foto gaat (is al) de wereld rond en zal het beleid veranderen.
   Trouwens nog steeds geen bewijs dat het ‘Russische bommen’ waren !!
   Misschien wel olievaten gevuld met benzine en kunstmest, van veilige hoogte omlaag gegooid. Of kruisraketten vanuit Iran..

   Dat kereltje heeft het gelukkig overleefd ! Onwetend dat zijn foto zal worden misbruikt om presidenten te bewegen, nog meer bommen te gaan gooien.
   En als hij ook nog het geluk heeft, na een ellendige islamitische jeugd, vol ontberingen, oorlog, slaag en 1000 geboden, en ontvoering door islamitische milities, brigades, en ‘Basij’ weet te ontlopen.
   Lonkt het vrije Westen per rubberboot, en wordt hij liefdevol opgenomen ‘als dat jongetje van de wereldberoemde foto’ !
   Krijgt gratis “Het paspoort tot het Paradijs” En werpen de blonde dames en oma’s zich aan zijn voeten, alsof hij de heilige Messias zelfve is..

   Like

 2. Republikein zegt:

  Zijn broer is al dood.
  Dubbel zielig.

  Geliked door 1 persoon

 3. dees zegt:

  Het is en blijft misselijk makend kinderen te misbruiken, vooral westerse landen lopen daarmee voor op om de publieke opinie te be invloeden in opdracht van hun liegende en bedriegende ” leiders”. Bah!!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Pieter zegt:

  De beelden van dit jongetje zijn van a tot z in scene gezet. Het ‘zwaargewonde’ jongetje is geschminkt en blijft netjes rechtop zitten totdat iedereen uitgefilmd is.
  In het begin van het filmpje staat de ambulancebroeder opeens met dat kind in zijn handen, er is niet eens te zien dat het door een ander wordt aangegeven.
  Ooit een ambulancebroeder zien wegrennen van een zwaargewond iemand ?
  Als de broeder weg is is er alle ruimte om een mooi plaatje te schieten door de filmers die kennelijk al in grote getale aanwezig waren.
  Conclusie : Een en al nep waarvoor dit jochie gewetenloos gebruikt wordt.http://www.liveleak.com/view?i=91e_1471514029

  Geliked door 1 persoon

 5. Johan zegt:

  Het lijkt wel kinderporno. Maar dan van een zeer bedenkelijk niveau.

  Geliked door 1 persoon

 6. fleckie zegt:

  Heeft Frankrijk niet ooit ook een atoombom-test gedaan in de SAHARA??

  Like

 7. ildiko zegt:

  voor de Syriërs maakt de dood van hun eigen kind niks uit, bij de grens in Hongarije gooiden ze hun eigen babys over de hek, Deze mensen doen niks anders dan elkaar afmaken en kinderen maken.

  Like

 8. hendrikush zegt:

  Misschien is het handig om deze foto te laten zien aan de strijdende partijen en hun financiers.
  Die zullen dan ongetwijfeld meteen stoppen met moorden.

  Waarom worden altijd de westerse weekdieren met zulke plaatjes geconfronteerd?

  Like

 9. Frans Brassens zegt:

  De schrijver van dit stuk spreekt over ‘een foto van een zwaargewond jongetje’.
  Dat is geenszins het geval.
  Elders valt te lezen dat het ventje na behandeling direct weer uit het ziekenhuis mocht vertrekken.

  En dan ook nog: Die foto en het filmpje zien er erg ‘gekunsteld’ uit. (zoals ook het gedrapeerde lijkje van het strandventje destijds).
  Een ‘zwaargewond’ kind zet je niet op een stoeltje voor een statie-foto!
  Dat leg je neer en geef je eerste hulp.

  Dezelfde gedachte vond ik ook, meer uitgewerkt, bij een ander, ergens op Facebook:
  “Is volgens mij sowieso een in scene gezette film, kleine op een stoeltje zetten, en dan laten zitten om te gaan filmen, terwijl hij dan met zijn vuile handen op een fictieve open wond gaat wrijven, want zonder een kik te geven wrijft hij zijn hand dan proper aan die zetel. Een echte verzorger had hem neergelegd op de brancard om hem eerst en vooral te onderzoeken, en de eventuele wonden te verzorgen.”

  Like

 10. Het slinkse westen gestuurd door Amerika.

  Like

 11. Jan zegt:

  Dat kind werd ‘opgegraven’ door handlangers van ISIS, White Helmets. Pallywood in Syrië

  Like

 12. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 13. fleckie zegt:

  De ‘propaganda-machinerie’ ‘ werkt op ‘volle toeren’.[nog heel even, [of nu al?] zien we ‘NAZATEN— MOFFENKOPPEN verschijnen op t.v.enz.

  Like

 14. Harry zegt:

  Ja , zielig jongetje .
  Maar als het een moslim is , krijgt ie over een paar jaar ook een baard en wordt het ook een koppensneller .
  Ergens zit er een grens waaronder we kinderen met sympathie en zorg dienen te bejegenen .

  Gek genoeg schuift die grens wat moslims betreft steeds verder op naar beneden .
  Ik lig er zeker niet meer wakker van .
  Op hun tiende , elfde , worden ze al voorbereid om de ongelovige honden uit te roeien .
  Is er nog wel een grens , vraag ik me af ?

  Like

 15. Jan zegt:

  The Truth About the #Syrianboy Viral Photo. Its really a story of two boys. #OmranDaqneesh

  Like

 16. Jan zegt:

  Weer in scene gezette foto:

  Opvallend, de schone kleren zonder één enkele spat bloed dat ook al zo mooi op het gruis op de gezichten licht. Maar slinks trapt er er, wil dat om meer ‘zieligerds’ te kunnen importeren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s