Serieverkrachtingen van Duitse vrouwen en meisjes door immigranten (meest moslims) gaan onverminderd door

Screenshot_96

Zo zien slachtoffers van verkrachting eruit. De media laten zulke beelden bijna nooit zien. Omdat ze heel goed weten dat zij hiervoor rechtstreeks mede verantwoordelijk zijn.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Uit het stilzwijgen van de emancipatieclubs met het oog op de massale verkrachtingen van Duitse meisjes en vrouwen kan slechts geconcludeerd worden: het ging deze clubs nooit om de bevrijding van de vrouw. Ze hadden een heel ander doel . . .

Wie weet er namelijk dat er in de Servië-oorlog minder vrouwen verkracht werden dan alleen al in de zomer van 2015 in het Merkel-Duitsland? Wie weet namelijk dat de vrouwenverenigingen met het oog op deze verkrachtingen hun anders zo grote bekken, als het om verkrachtingen door autochtone Europeanen gaat, vooral van de kant van de blanken, dichthouden? Dat ze allemaal terug kruipen in hun holen en hopen dat dit alles voorbijgaat als een kort onweer? Wie weet namelijk dat al die mensenrechtenorganisaties (uitzonderingen bevestigen altijd de regel) in hun waardeconflict tussen hun paranoïde welkomstcultuur voor de islam en diens verachting tegenover vrouwen uitgerekend partij kiezen voor de eerste? En daarmee al hun verworvenheden van de afgelopen decennia overboord gooien?

Het doel van de emancipatiebeweging was en is de vernietiging van de westerse samenleving

De islamisering en overstroming van Duitsland, bespoedigt door een vrouw, openbaart de hele ethische verdorvenheid en schijn-humaniteit waarmee de linksen sinds 1968 de burgerlijke samenleving politiek voor zich uit dreven – en uiteindelijk overwonnen hebben.

Het ging de emancipatie-drammers nooit om gelijkberechtiging, nooit om hun zogenaamde doel om het geweld van de kant van mannen tegen vrouwen te veroordelen, nooit om de emancipatie van vrouwen e.d. Het ging hen alleen om de vernietiging van de burgerlijke samenleving door middel van massale, ononderbroken, niet stoppende en vooral op den duur ontwrichtende kritiek op de zuilen van deze samenleving: familie,christendom, Europese traditie.

Deze kritiek was axioma van de Frankfurter Schule en mondde uit in zijn eis van een “selectieve ethiek”. Wat betekent: totale kritiek op de burgerlijke samenleving ook daar waar kritiek niet geboden was. En het verzwijgen van de linkse terreur in die landen waar socialisten heersten.

Het resultaat zien we nu: een heel land, een heel continent op het punt van ontbinding. Datgene wat men een “culturele genocide” noemt, ziet er precies zo uit als datgene wat we op dit moment meemaken.

Nog is het niet gelukt. Mochten de volkeren van Europa nog op tijd ontwaken, dan zullen de verantwoordelijken slecht eindigen. En juist daarvoor zijn de vernietigers van Europa, die zich geconcentreerd hebben in de media, de kerken, de vakbonden, in de scholen en de politiek, heel bang.

Bron:
http://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Christendom, Communisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, demoniseren, Derde Wereld, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, discriminatie, Duitsland, Elite, Eurabië, Europa, Feministes, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, socialisme, Socialisten, socialistisch idealisme, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Westen, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

48 reacties op Serieverkrachtingen van Duitse vrouwen en meisjes door immigranten (meest moslims) gaan onverminderd door

 1. Gert Jan Reitsma zegt:

  Je moet een psycholoog/socioloog van ouder dan 50 eens vragen wat hij van de Frankfurter Schule weet; daarna vragen of hij vindt dat het bewaarheid is geworden. Kijk je raar op.

  Like

 2. Angie1968 zegt:

  Ik kan niet wachten op de dag vd afrekening. Mijn woede over de mate van ondermijning en destructie door die lui is zo groot, dat ik een middeleeuws volksgericht op deze kankergezwellen zou willen loslaten. Maar ik voorspel je, dat dit regressief linkse minderwaardige schijtvolk tot aan hun laatste ademteug zullen volhouden dat ZIJ het bij het rechte eind hadden….

  Like

  • GT zegt:

   Ze zullen zich terecht bang moeten maken, want de afrekening zullen ze krijgen!

   Like

   • Harry zegt:

    Maak je maar geen illusies , GT , de helden in dit land zijn op tien vingers te tellen .
    Als er wat gebeurt kijken ze allemaal de andere kant op .

    Of je moet het geluk hebben dat er een soort positieve massa-hysterie ontstaat , dat ze achter elkaar aan gaan rennen , maar ik geloof er al lang niet meer in !

    Het stikt van de klootzakken ( en ook veel vrouwen ) ! die die lui steeds in bescherming nemen .
    Trek je waffel maar eens open bij de kassa als er zo’n lorrenkop achter zit , ze gaan tegen JOU tekeer en nemen de moslim in bescherming !

    Liked by 2 people

 3. Pete zegt:

  Als je deze foto naast dat fotootje zet van dat Syrisch kereltje Omran Daqneesh, ga je bijna wensdenken dat dat jongetje beter onder het puin had kunnen doodgaan.

  Over 10-12 jaar komt tie geradicaliseerd, als een moslim gebbeth, Europa binnen op een rubberboot. Blonde wijven jacht.

  En trouwens.. Welke ontaarde ouders gaan in oorlogstijd kindtjes maken ?
  Daar moet je een achtelijke moslim voor wezen.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik zal het door geven aan mijn moeder dat ze achterlijke ouders had.
   Ze komt namelijk uit 1941.

   Like

   • En tenminste twee van mijn nichten (Lees “Het Rijke Roomse leven….” deel 6 er maar op na)komen uit 1940 en 1942. Wat is dat toch voor apekool, dat altijd maar doen, of zoiets 100% te plannen valt? Het zijn toch geen bestellinkies?!
    Net als dat je regelmatig hoort/leest: “De moslims fokken maar aan, dús moeten wij óók meer kinderen krijgen!” Alsof er niet genoeg vrouwen zijn, die bijvoorbeeld om fysieke redenen meer bevallingen niet aankunnen!
    Het spijt me wel, maar dat soort dingen valt nu eenmaal niet op commando te reguleren -sterker, dat moet je helemaal niet wíllen!

    Like

   • BertG. zegt:

    Zit jij nou op mij of op Pete te reageren.
    Ik mag toch hopen op Pete.

    Like

   • @BertG.: Natuurlijk uiteindelijk op Pete; bij jou haak ik alleen maar in:
    Het gaat gewoon te ver om bij dat soort zaken maar algemeen te gaan verordonneren: Je ‘moet’ niet dit en je ‘moet’ niet dat. Gebeurt helaas vaak genoeg, maar overschrijdt een grens.
    Je kunt het ook kortweg samenvatten als “makkelijk praten.”

    Like

   • Pete zegt:

    Kan niet “onder” reageren..dus maar hier..

    Excuus voor het beledigen van diverse grootouders en tantes. De 5 jarige bezetting van NL door de moffen, was volkomen vergelijkbaar met de bezetting door IS in Syrie.
    Het vader/moederhart klopt ook voor islamitische ratjes.. (blijkt)

    De zeer uitgebalanceerde en uitgekiende ‘gezinsplanning’ door hoogbegaafde en hoog moralistische moslims, kan hier in het westen, zeker nog als een uitgekauwd voorbeeld dienen.
    De moeder van het Syrische kereltje had ‘na het liefdevol ongelukje’ abortus overwogen. (was nie door verkrachting)
    Maar na div. echo’s en onderzoek bleek het om een ‘jongetje’ te gaan.
    De raad van islamitische hoeders (met adviseur Abu Bakr al-Baghdadi) heeft anders besloten….

    https://www.bol.com/nl/p/de-zoontjesfabriek/1001004001833161/

    Je zit ernaast beste Theresa.. wat makkelijk praten en zeker moslims betreft…

    “De buiken van onze vrouwen zullen zorgen voor de overwinning”

    En dat…. dat zien we elke dag aan de stranden en kusten van Europa…
    (de moslima heeft niets maar dan ook niets, zelf te beslissen)

    Like

   • @Pete: Hèbben ze ook niet. Daarom moeten wij het juist totaal anders doen en elkaar zo min mogelijk geboorte-regulering gaan opdringen, noch naar de éne, noch naar de andere kant.
    En mannen dienen zich wat dat betreft dan nóg wat terughoudender op te stellen, omdat zij het tenslotte niet zijn, die die zwangerschappen en die bevallingen moeten doorstaan.
    Spijt me wel, maar hier gaat het echt om een individuele beslissing -van de vróuw!

    Like

   • gert zegt:

    dat ik volledig naast de kwestie spreek en ook mee wil doen aan deze discussie he bert

    Like

   • BertG. zegt:

    Lekker duidelijk weer, Gert.
    IK heb geen flauw idee waar jij het over heb.

    Like

   • BertG. zegt:

    Er zijn geen onderlinge discussies, gewoon zeggen wat je wilt, maakt niet uit waartussen of in welk gesprek.

    Like

  • joost de vries zegt:

   ja inderdaad pete zo denk ik ook, maar het is allemaal zielig vindt men… islam hoort niet thuis in west europa maar volgens mij zijn we al te laat en ontkomen we er niet meer aan

   Like

 4. Taljaard zegt:

  ”Het ging de emancipatie-drammers nooit om gelijkberechtiging……… maar om de vernietiging van gezin, christendom en Europese waarden.”
  Precies!
  Daar waarschuwde ik 20 jaar geleden al voor.

  Het gaat de zgn. ”anti-racisten” ook helemaal niet om gelijke rechten en het bestrijden van discriminatie, maar ook gewoon om het ontwrichten van de samenleving teneinde hun rooie utopia daarvoor in de plaats te stellen.

  Idem; hun verdediging van de islam onder het mom van de godsdienstvrijheid.

  Selectieve ethiek (een contradictio in terminis, omdat selectieve ethiek per definitie discriminatoir is en daarom niet ethisch kan zijn) is ook per definitie marxistische ethiek. Zij presenteert zich als utilistisch tegenover de christelijke deontologische ethiek. Maar Marx zelf maakte in ”das Kapital” in het eerste hoofdstuk al gehakt van John Stuart Mill, de bedenker van het utilisme. Omdat hij iedere ethiek, hetzij deontologisch in de lijn van Kant, hetzij utilistisch in de lijn van Mill, als ”bourgois” afschreef en het predikaat ”schaamlap voor de uitbuiting van het proletariaat door het kapitaal” meegaf.

  Ergo; marxistische-socialistische ethiek is niet toevallig selectief.
  Want het marxisme is naar haar aard anti-ethisch.
  En selectieve ethiek kan niet ethisch zijn.
  Daarom gaat het de marxisten en de socialisten in wezen niet om een realisatie van een samenleving, die gebaseerd is op ethische grondslagen, maar om het verkrijgen van macht door het ontwrichten van de samenleving en het bespelen van de massa om dit doel te bereiken.

  Na de val van het Oostblok in 1991 wordt het eindelijk eens tijd om die marxistische rommel in West Europa ook eens op te ruimen!

  Like

 5. Visje zegt:

  Wat een hartverscheurend foto, z’n meiske, zulke berichten zien we niet in de krant of op tv, deze foto’s blijven ver uit de media, triest! echt diep triest!! dan wat het bericht verder aangaat.

  Citaat: Het ging de emancipatie-drammers nooit om gelijkberechtiging, nooit om hun zogenaamde doel om het geweld van de kant van mannen tegen vrouwen te veroordelen, nooit om de emancipatie van vrouwen e.d. Het ging hen alleen om de vernietiging van de burgerlijke samenleving door middel van massale, ononderbroken, niet stoppende en vooral op den duur ontwrichtende kritiek op de zuilen van deze samenleving: familie,christendom, Europese traditie.
  ———————

  Ze zijn behekst door de New- Age stroming. net als bv Oprah Winfrey,

  http://inbijbelsperspectief.weebly.com/uploads/9/5/4/8/9548916/6132674.gif?314

  http://inbijbelsperspectief.weebly.com/feminisme-in-het-licht-van-newe-age.html

  Like

 6. Williaan zegt:

  de westerse media staan onder curatele of zijn doodsbenauwd!

  Like

 7. tinekevanschagen zegt:

  Het wordt tijd dat “wir schaffen das””eens goed genomen en helemaal uit elkaar getrokken wordt!
  wellicht snapt ze het dan…..
  Maar dat zal wel niet, ”de apen willen er niet eens mee spelen”

  Like

 8. elisah zegt:

  Gruwelijk, wel vreemd dat het in Nederland wat dat betreft rustig is, maar ja, voor hoe lang nog?

  Like

  • bigljohn zegt:

   elisah 20 Augustus 2016 om 19:52 Ja, het blijft wel erg vreemd. Rondom Nederland worden aanslagen bij de vleet gepleegd, maar hier blijft het wat dat betreft rustig als in een rusthuis. Het ziet er rustig uit zou de medisch specialist zeggen. Het aantal no-go areas breidt zich wel gestaag uit, alsmede het criminele gedrag van de allochtonen. Opsporing Verzocht draait bijna uitsluitend om criminele zwarte Pieten. Vroeg of laat zullen ook wij de Sjaak zijn, en getrakteerd worden met vele aanslagen !

   Like

  • BertG. zegt:

   Omdat ze hier hun thuis basis hebben, waar je ten alle tijden veilig in terug keren zonder ergens last van te hebben, zolang je maar niet 5Km te hard rijd, kan je weinig gebeuren hier als crimineel of terrorist.

   Like

   • elisah zegt:

    Alhoewel, die Audi-bende krijgt geloof ik geen verkeersboetes op de mat.😉

    Like

   • BertG. zegt:

    Omdat ze daar in Duitsland er nog een beetje achteraan gezeten hebben.
    En wat was de straf? Iets van 4 jaar dacht ik.
    Voor een miljoenen roof en schade.
    Maar dat zal ze leren moeten ze hier gedacht hebben, niet dus.

    Like

   • BertG. zegt:

    En ze hebben er maar eentje straf gegeven, de rest loopt nog gewoon rond.
    Dacht je nou werkelijk dat ze daar van schrikken en het nooit meer zullen doen?
    Eentje is er opgeofferd voor de rest, zodat ze verder minder gezeik ervan krijgen.

    Like

   • BertG. zegt:

    En dan ook nog, met aftrek van zijn voor arrest, plus een 1/3 standaard kwijtschelding van straf, en als hij dan ook nog braaf elke avond ze halal bordje leeg eet, is hij met een jaartje of 1- 1/5 weer vrij man om ze activiteiten weer voort te zetten.
    Wie zei er ook alweer dat misdaad niet loont.

    Like

 9. Jack zegt:

  eigen schuld meisske. Je moet je maar aanpassen toch?

  Like

 10. Jade zegt:

  Afschuwelijk om te zien, arm meisje….

  Like

 11. Ik geloof wat Bert zegt; dat hier hun thuis basis is waar alles wordt voorbereid om het in een ander land uit te voeren. Zelf heb ik 8 jaar naast de H. A. gewoond, hier was het vrij rustig maar elders werd de rottigheid uitgehaald.

  Like

 12. Jan zegt:

  #Afghanistan: When a woman in #Kabul carries some Western clothes.

  video/1

  (ik haat moslims)

  Like

  • elisah zegt:

   Wow, wat een vuile beesten zijn dat, zulk soort figuren zitten nu hier de vluchteling uit te hangen. Het is ongelooflijk wat zulk soort zwijnen zich menen te kunnen permitteren alleen omdat ze toevallig een snikkel hebben, laat dat meisje maar hierheen komen, ze is wat mij betreft welkom met haar rode jasje.

   Like

   • elisah zegt:

    Als ze nog leeft tenminste!

    Like

   • Visje zegt:

    Precies Elisa,

    Wat ’n dapper vrouwtje in haar rode jasje, maar wat een stelletje barbaren bah!
    -z’n vrouw is ’n echt slachtoffer, van smerige en lage vrouwen onderdrukking.
    Laat zulke vrouwen maar hierheen komen, en stuur die agressieve lafaard’s maar de woestijn in, laat ze elkaar daar maar af maken. bah.

    Like

   • Mirjam zegt:

    Alle moslim snikkels gewoon afhakken, dan schreeuwen ze wel een toontje lager en gaan ze vanzelf panty’s dragen…

    Like

 13. Harry zegt:

  Het zou voor dat tuig goed zijn als wij een soort westerse sharia zouden toepassen .
  Een meisje mishandeld – handjes afhakken .
  Geschopt , of voeten gebruikt om er achteraan te rennen – die stinkvoeten amputeren .
  Verkracht – die islamitische zwengel er met wortel en al uittrekken en op zijn voorhoofd vastnaaien zodat dat ding steeds voor z’n ogen hangt te slingeren , net als dat wormvormige aanhangsel bij zo’n achterlijke kalkoen .
  Niet dat ze er van zullen leren , zag er een met een afgehakte hand , die blijmoedig stond te vertellen dat dat was omdat ie een motorfiets gejat had .
  Hij zag het als een soort trofee , leek het wel .

  Like

  • elisah zegt:

   Geweldig Harry, ik zie het al helemaal voor de die kalkoenman…

   Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   dat gaat niet werken… ik herinner me een you tube dat zo’n smeerlap zat te masturberen in de uitlaat vn n auto… weerzinwèkkend! t ENIGE dat werkt is de dood vdie lui èn van niet te vergeten ‘onze overheden’ ZIJ zijn onze grootste vijanden, ZIJ zijn de ENABLERS v al deze ellende!

   Wij moeten overàl tegelijkertijd ‘die overheden’ oppakken en berechten en zsm al die mzlrats vhetzelfde èn nr hun landen terugbrengen en die landen vervolgens hermetisch afsluiten…
   maar t bèste zou zijn de dood vr àl deze lui, zijn zullen ALTIJD opnieuw proberen de niet-islamieten en de niet-islamitische landen proberen te onderwerpen….
   en iedereen die daar NIET v doordrongen is, is in mijn ogen een imbeciel of een Enabler!

   Liked by 1 persoon

   • John de Gussem zegt:

    nog beter is als gevonden zijn het land uitzetten ook gelijk met hun ouders wij zijn ook verantwoordelijk voor onze kinderen tot ze volwassen zijn

    Like

 14. Precies Harry dat zou er eens moeten gebeuren. Maar Rutte zou dat niet fatsoenlijk vinden.

  Like

  • Nikolaos zegt:

   De Westerse “third-wave” feministen, als ze een grote mond opzetten, worden ze dapper genoemd. Maar die grote mond is dan wel gericht aan mensen die er niets mee te maken hebben en van wie eigenlijk ook niets te vrezen van hebben, zoals ik al in een andere post zei.

   Als ik met zo’n aanhangster van de nieuwe lichting spreek en zeg dat ik het nut er niet van inzie omdat ik denk dat de verschillen tussen (autochtone) mannen en vrouwen nu meer te maken hebben met de keuze van mensen.

   Op zo’n moment vraag ik me altijd af wat ze zou doen als ze bijvoorbeeld voor kankerhoer wordt uitgemaakt door een groep sissende heren.

   Like

 15. Scarlatti Bombatti zegt:

  Scarlatti Bombatti ‏@ScarlattiBomba 13 sec.14 seconden geleden
  WÀNNÉÉR zttn wij MISDADIGE OVERHEDEN->@MinPres ÀF?Serieverkr8ing v Dtse vrouwen&meisjes dr MEEST MOSLIM immigranten

  Like

 16. John de Gussem zegt:

  mensen maakt je niet zo druk, denk aan je hart, dit is de schuld van dit waardeloos kabinet

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s