Vuilnisbelt Duisburg-Marxloh: de toekomstige ontwikkeling aanduidend? (+ video)

Screenshot_41

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Multi-criminaliteit, afval, vuil, stank – Duisburg-Marxloh kun je beschouwen als onbeperkt verloren aan de multiculti-waan. De wijk is er een eminent voorbeeld van hoe Duitsland, dankzij de onverantwoordelijke en teugelloze immigratiepolitiek, verandert. Duitsers, die het zich ook maar enigszins kunnen veroorloven, trekken weg en met hen de laatste inspanningen om deze verwoestende ontwikkeling nog om te draaien. Zelfs hier geboren en geïntegreerde buitenlanders willen nog maar één ding: weg uit Marxloh. Want het zijn niet meer alleen maar enkele hotspots die gevaarlijk of verloederd zijn. Complete straten verzinken in het afval van de zogenaamde zigeuners. Schimmel, verval, ratten met daarbij lawaai, stank en geweld. Marxloh, een Duits Township.

Al lange tijd vervalt het stadsdeel, de winkels vast in Turkse handen, de taal nauwelijks nog Duits, de wet alleen maar een mogelijkheid, niet dwingend. De definitieve doodssteek kreeg het echter van de EU met de in januari besloten vrije vestiging van werknemers uit Bulgarije en Roemenië. Sindsdien stromen de zigeuners massaal naar Duitsland en met hen hun levensstijl.

In principe hebben drie Libanese clans de controle over het stadsdeel. Zij beschouwen onze rechtsstaat als niet meer dan een voorstel. Recht en wet gelden voor hen niet, ze voeren oorlog onder elkaar, maar vooral tegen onze samenleving. De autoriteiten lijken al lang gecapituleerd te hebben. Drugs, mensenhandel, roof en afpersing zijn hun handel.

Screenshot_42De zigeuners zorgen dan voor de rest. Toen het zogenaamde “reizende volk” nog rondtrok, had een samenleving in ieder geval de kans om achter hen op te ruimen. Nu trekken ze in het gunstigste geval nog van het ene compleet door afval verwoeste gebouw naar het andere, totdat ook dit onbewoonbaar is. De autoriteiten voelen zichzelf daarbij niet eens voor de rattenplaag, die vroeger of later ook voor ziektes en epidemieën zal zorgen, verantwoordelijk. Wat betreft de stad zijn de ratten het probleem van de eigenaren of de bewoners van de gebouwen zelf. Ook voor de meer dan 80 illegale vuilstortplaatsen in het stadsdeel voelt niemand zich echt verantwoordelijk. Per slot van rekening komt er voor iedere opgeruimde stortplaats onmiddellijk minstens één nieuwe, ergens op een binnenplaats of midden op een kruising, terug.

Ongeveer een jaar geleden kwam de bondskanselier langs in Marxloh. Men had voor haar ook netjes geklede en goed geschoren burgers langs de kant van de weg opgesteld, die met haar vrolijk in de camera mochten glimlachen. De zigeuners werden ondertussen naar een volksfeest gereden en de anders veeleer onzichtbare reinigingsdienst had daarvoor dagenlang opgeruimd. Een façade om het volk dom te houden, ondersteund door de media. Ze grijnsde, schudde handen, sprak enkele lege woorden en vertrok weer.

Screenshot_43

Marxloh verzinkt nog steeds in het vuil. Wie daar een stuk onroerend goed bezit, zit, ook al onderhoudt hij dit goed, op een gat zonder bodem, want het verliest voortdurend aan waarde. Maar de meesten laten hun huizen sowieso vervallen. Huurders hebben ze sowieso, want de kosten worden per slot van rekening via het arbeidsbureau door de belastingbetaler betaald, die immers sowieso de hele aanwezigheid van de zigeuner-bendes financiert.

Een ommekeer van deze toestanden is niet te verwachten. Integendeel, het is veel waarschijnlijker dat spoedig al veel steden in Duitsland het voorbeeld Duisburg-Marxloh volgen en er ongeveer net zo uit zullen zien. Of het nu zigeuners zijn met hun afvalfolklore, Afrikanen en hun drugsvakwerk of islamitische machete-ingenieurs maakt nauwelijks nog enig verschil. Duitsland verwordt tot een immigranten-slum.

Hier een tv-reportage van “Spiegel” over Marxloh:

 

Bron:
www.pi-news.net
Door: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Vuilnisbelt Duisburg-Marxloh: de toekomstige ontwikkeling aanduidend? (+ video)

 1. hslot4 zegt:

  Spiegel tv en der Spiegel blad al van voor de tweede wereldoorlog politiek incorrect altijd top stukken recht in je gezicht waardering hiervoor top .
  Ook stukken over ons koningshuis geschreven maar die zijn hier door Den Haag van de markt gehouden .
  Deze staan nog wel in het archief online van Der Spiegel.
  25/30 jaar geleden kon je in Duitsland nog van de straat eten zo schoon was het daar geen papiertje of sigaretten verpakking op straat te vinden moet je nu komen😦 .
  Zum kotzen die multi kulti sheise.

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Heel Duitsland verwordt tot een grote gore vuilnisbelt, alwaar het ongedierte in de vorm van miljoenen Sharia-ratten welig tieren. En als een olievlek zie ik dit uitbreiden over heel Europa. Europa is als een terminale (Islam) kankerpatiënt. Pijnstillers (slappe hap maatregelen) hielpen niet, terwijl de dood toch onverbiddelijk zal toeslaan. Ik zie niet meer in hoe we nog ooit af kunnen komen van deze Islam kankerzooi die ons allemaal langzaam maar zeker op vreet !

  Liked by 3 people

 3. Witte raaf zegt:

  Schokkend,heb met open mond zitten kijken,deze kwam wel even binnen moet ik zeggen!!

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  WIR SCHAFFEN DASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 5. Dat die Duitsers dit pikken, was altijd een schoon volk. Hier kan je erop wachten dat er vandaag of morgen een epidemi uitbreekt. Dan zijn ze in de aap gelogeerd.

  Like

 6. Witte raaf zegt:

  Deze docu zou eens op een van onze zenders uitgezonden moeten worden,ik denk dat het grootste gedeelte van onze kijkbuis -gutmensch aan z’n stoel vastgenageld zit en dan van mij ter plekken een rolling plus kotsbui mogen krijgen!!

  Liked by 1 persoon

 7. anna zegt:

  die baardapen gooien alles op de grond, en zijn van mening dat de “ongelovigen” vernedert moeten worden en de boel opruimen …

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s