AfD ondersteunt Oost-Europeanen bij het verzet tegen de opname van “vluchtelingen”

Screenshot_55

(Vertaling: E.J. Bron)

Uit de AfD komt ondersteuning voor de positie van de Visegrad-landen, die zich verzetten tegen gedwongen EU-quota om “vluchtelingen” en “migranten” op te nemen. Ook moeten de EU-kritische partijen in het Europees Parlement nauwer samenwerken.

Contra magazine

Voor het bezoek van Angela Merkel donderdag aan Praag ondersteunt de AfD de Oost-Europese landen bij het verzet tegen de door de Duitse bondskanselier geëiste verdeling van “vluchtelingen” binnen de EU. “Ik heb groot respect voor het feit dat de Visegrad-landen Tsjechië, Polen, Hongarije en Slowakije zich tegen de opname van migranten uit Arabische landen verzetten”, zei de voorzitter van de Beierse AfD Peter Bystron (foto), die uit Tsjechië afkomstig is, tegen de “Welt am Sonntag”. Met hun verzet tegen opnamequota voor “vluchtelingen” zouden die regeringen “de wil van de mensen in hun landen” nakomen. “wij willen een gemeenschap van soevereine staten – geen EUSSR”, zei Bystron.

“Wij willen niet dat EU-lidstaten gedwongen worden migranten op te nemen die ze niet willen.” Volgens Bystron moeten die landen ook niet ingaan op de wens van Griekenland om een deel van de zich daar nog bevindende “vluchtelingen” aan andere EU-landen te kunnen overdoen. Bystron: “Als Griekenland op grond van jarenlange nalatigheid de migranten het land heeft binnengelaten, kan het nu niet van andere landen hun opname verlangen.”

Dat de Visegrad-landen met elkaar overleggen wat betreft de afwijzing van een verdeling van “vluchtelingen” over de hele EU zou “een Europese samenwerking in de beste zin van het woord” zijn, zei Bystron. “Maar omdat dit niet overeenkomt met Merkel´s belangen wordt Visegrad in Berlijn als een vijandige samenscholing beschouwd en bestreden.” En hiertegen, aldus Bystron, zou hij vechten.

Bystron verbond dit met een fundamentele kritiek op de huidige EU-politiek en pleitte voor “een samenwerking van alle EU-kritische partijen in Europa, ook in het Europees Parlement.” Op dit moment zijn daar de afgevaardigden van “rechts-populistische” partijen over verschillende fracties verdeeld. Dit zou veranderd moeten worden. “We zouden de kaarten opnieuw moeten schudden”, zei Bystron, “zodat uiterlijk tot de volgende Europese verkiezingen in het voorjaar van 2019 de EU-kritische partijen samenwerken in een gemeenschappelijke fractie.”

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Brussel, burgermoed, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, democratie, Duitsland, EU-critici, Eurabië, Eurofielen, Europa, Europees Parlement, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Midden-Europa, Moslims, Multiculti, Oost-Europa, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Visegrad-landen, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

10 reacties op AfD ondersteunt Oost-Europeanen bij het verzet tegen de opname van “vluchtelingen”

 1. Oh mensen. dat klinkt mij als muziek in de oren. We moeten allemaal in verzet komen. Als Merkel de gelukzoekers zo graag in haar land wil hebben, kan ze het zootje er van ons ook nog bij krijgen.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Wtf, nu pas in verzet komen??? Dat wordt dan wel allerhoogste tijd. Overigens dat “zooitje” van ons is al van Merkel afkomstig. Rutte heeft het aan NL toegewezen quotum al lang binnen gehaald plus nog een beetje meer.

   Liked by 1 persoon

 2. johanna dost zegt:

  als dat zou kunnen graag kunnen wij daar ook gebruik van maken dan graag

  Like

 3. Eduard uit Breda zegt:

  Het zou mooi zijn als Wilders zich ook achter deze aktie stelt
  Bij deze roep ik de lezers op om met vakantie naar deze landen te gaan
  Zelf in 2012 op vakantie in Tsjechië Brno en Praag geweest
  Hele dag in Praag rond gewandeld slechts 3 moslima’s gezien met fototoestelletje waarschijnlijk toeristen
  Het is zonder meer een prachtig land om te bezoeken en veel goedkoper dan NL en er is ook gewoon AH basic te koop
  Gr Eduard uit Breda

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Laat Merkel de Tyfus krijgen met haar vluchtelingen erbij !!

  Like

 5. Ik denk met al die vuilnisbelten en ratten overal, zal dat best wel gaan lukken koddbeier. Of komt de Pest weer terug en wie wat er nog meer aan komt.

  Like

 6. Elena zegt:

  Nu wij nog !
  Kwam op FB site tegen de vieze linkse kontenlikkers van de NEPvluchtelingen. Aaaah…ze zijn so sieluuuhg.

  https://www.facebook.com/Vluchtelingen-en-asielzoekers-welkom-in-Nederland-1655044174745079/?pnref=story

  Like

 7. Jan zegt:

  Katrin Göring Eckardt (Bündnis 90/Die Grünen en dus geestelijk niveau van Claudia Roth, Jürgen Trittin, Anton Hofreiter)

  Hoe over dit vreselijke wijf gedacht wordt:

  Zij kreeg een koekje van eigen deeg nadat de Groenen aangaven dat zij Duitsland en Duitsers haten en dat zij dienen te verdwijnen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s