Feminisme: Een ideologische dwaalweg stikt in het eigen dogma

Screenshot_67

Alice Schwarzer

(Door: Marcello Dallapiccola – Vertaling: E.J. Bron)

Alice Schwarzer, de oer matrone van het Duitse feminisme, geldt nu ook als nazi. Uiterlijk sinds 5 januari van dit jaar, toen zij haar tekst “De gevolgen van de foute tolerantie” publiceerde. Daarin pakt ze  de “licht-getinte groepen mannen” die in Oudejaarsnacht niet alleen in Keulen hun “Taharrush”genoemde groepsverkrachtingen begingen keihard aan.

Contra magazine

Sindsdien heeft Schwarzer er enkele keren een schepje bovenop gedaan. Deels zó fel en beslist dat het de propagandamachinerie van de staat blijkbaar te heet onder de voeten werd en men besloot om haar voortaan liever niet meer uit te nodigen voor zwets-programma´s à la Maischberger, Illner enz. Want delen van de waarheden die Schwarzer uitsprak, zouden de bevolking onzeker kunnen maken – om maar eens met Thomas de Misère Maizière te spreken. Prompt lieten ook de eerste heftige vijandigheden tegen Schwarzer niet lang op zich wachten.

Van waanvoorstellingen via beginnende seniliteit tot aan ouderdomsstijfkoppigheid toe werd zij zo goed als overal mee belasterd waarmee men een mens zwart kan maken – de gebruikelijke procedure dus wanneer een beroemdheid het waagt om naar buiten te komen met een niet regime-conforme mening. Ook het lijk met het schandaal betreffende belastingontduiking werd uit de kelder van Schwarzer tevoorschijn getrokken – alsof het een met het andere ook maar het geringste te maken zou hebben.

Ondertussen was en is Schwarzer de enige van haar gilde die überhaupt het woord nam over deze gebeurtenissen – afgezien van moedige vrouwen zoals Sabatina James, Ronai Chaker, Mina Ahadi en anderen. Deze vrouwen, die afkomstig zijn uit de islamitische cultuurkring en daarom precies weten waarom ze het niet moe worden om ons “westerlingen” voor de toenemende invloed van deze achterlijke wereldbeschouwing te waarschuwen, zijn behalve Schwarzer de enigen die hun stem verheffen – maar deze moedige vrouwen hebben met de westerse feministes behalve het geslacht niet veel gemeen.

Van de vele zelfbenoemde feministes, die anders iedere minuut dat ze wakker zijn ermee bezig zijn om overal discriminatie en onderdrukking door patriarchale structuren te bespeuren, schijnt echter niemand het te wagen om eindelijk de olifant in de kamer te zien. Integendeel, terwijl steeds meer vrouwen uit islamitische landen in hun mobiele stoffen gevangenissen (boerka, nikab) in het openbaar te zien zijn, gaat men zich nog steeds te buiten aan begrip en tolerantie, die men zogenaamd voor deze en gelijksoortige “culturele bijzonderheden” zou moeten opbrengen.

Waar blijft de schreeuw van verontwaardiging wanneer volgens het “Bundesamt für Migration und Flüchtlinge” al meer dan 1000 kindbruiden uit Arabische landen officieel in Duitsland als getrouwd gelden, waar zijn de demonstraties tegen een toenemend aantal vrouwelijke genitale verminkingen die midden in Europa plaatsvinden?

Het lijkt bijna net alsof die alfa-wijven van de inmiddels tot een tamme dandy gedresseerde, zachte en wollige begripvolle westerse man zó overbodig zijn geworden, dat ze nu met veel verve de import van de werkelijk keiharde macho´s van deze planeet stimuleren – of omdat de vrouw gewoon stiekem toch verlangt naar een leven tussen haard en kinderbed, of omdat de intellectuele speerpunt van deze beweging A) sowieso geen interesse in mannen heeft en/of B) in de veronderstelling verkeert dat de Mohammed-macho´s uit het Morgenland zich, net zoals hun westerse soortgenoten, binnen enkele tientallen jaren alleen door dom geklets laten domesticeren.

Of zijn het alleen maar de verkeerde daders, die sinds het begin van de migratiegolf steeds opnieuw voor negatieve krantenkoppen zorgen? De arme Arabier/Afrikaan, die immers tientallen jaren lang, eeuwenlang zelfs door boze, blanke mannen uitgebuit werd en die men zo prachtig als argument naar voren kon schuiven als men weer eens tegen het “patriarchale onderdrukkingssysteem” van deze boze, blanke mannen tekeerging?

Hoe het ook zij, de protagonisten van de meest verschillende feministische bewegingen bewijzen zichzelf op dit moment allemaal een slechte dienst. Een beweging, die de naam “vrouwenbeweging” in haar vaandel heeft geschreven en zich daarna met het oog op de grootst mogelijke bedreiging voor dit doel laf in haar bouwwerk verstopt, alleen omdat de bedreiging uit een onverwachte hoek komt, maakt zichzelf niet alleen verouderd, maar verliest ook ieder moreel recht om zichzelf in de toekomst als ideologische instantie te blijven inbrengen in de openbare discussie.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marcello Dallapiccola

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Feministes, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

51 reacties op Feminisme: Een ideologische dwaalweg stikt in het eigen dogma

 1. Angie1968 zegt:

  Ik wens alle hedendaagse moslimknuffelende feministes een fijne tahharush toe! Niets zo goed om een bitch eronder te krijgen als een barbaarse moslimmacho. Misschien verlangen die wijven daar ook wel naar…Ondertussen zullen wij, normale vrouwen, blijven opkomen tegen ECHTE vrouwonderdrukking.

  Geliked door 1 persoon

 2. Eric zegt:

  Frauke Petry, Alice Schwartzer, Sabatina James, in Duitsland laten vrouwen -echte feministes – zich horen. Dit is een nieuwe feministische golf die in de eerste plaats oermuttitje Merkel onderuit halen. Ze zijn het gebemoeder van Merkel meer dan beu en willen vrije vrouwen blijven. In de middeleeuwen zou tuig als Merkel deze ‘heksen’ naar de brandstapel verwezen hebben, tegenwoordig worden ze in de pers beklad, wordt staatsveiligheid op hen af gestuurd, worden ze gerechtelijk vervolgd etc. Alle lof voor deze moedige vrije vrouwen!

  Like

  • Inderdaad zijn dát de moedige en vooral VRIJE vrouwen, want dat andere soort “feministen,” het stokoude Molenpaard Meulenbelt (nog steeds) voorop, vormt de categorie, die tevens dusdanig geketend zit aan haar links-zijn, dat ze niet bij machte blijkt, de banden met de multikul nog door te snijden en zich daardoor gedwongen ziet, haar eigen emancipatie op te geven. Uiteraard zal ze dat zelf hardnekkig blijven ontkennen, maar er komt een tijd, dat ze dat niet meer kán -en dat moment is mijns inziens dichterbij, dan ze zelf beseft!
   Tragisch hoor, als je het wèl beschouwt: Die wijven maken zichzelf zo tot de risée van de samenleving!

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Er zullen nooit vrije vrouwen zijn zonder vrije mannen !

    Geliked door 2 people

   • Republikein zegt:

    Nee joh, die tijd komt nooit.
    Wel binnenkort in dit theater dat de vrouw geen man meer nodig zal hebben voor nageslacht.
    Niet d.m.v, k.i of andere wijze.
    Zoals gezegd wordt dat er meer is tussen hemel en aarde.
    Tussen neus en lippen o.i.d.!

    Like

   • Jan zegt:

    Alice Schwarzer is de Anja Meulenbelt van Duitsland, even knetter, even geschift, dus zij kan nu jammeren over de jihadisten, maar zij heeft hen zelf uitgenodigd.
    Schwarzer zei eens dat het haar geen barst interesseerde dat er geen kinderen meer geboren zouden worden op de vraag hoe zij over kinderen dacht (wat haar grenzeloze achterlijkheid al aantoont), maakte Eva Herman uit voor nazi omdat Herman het had over binding tussen moeder en kind en deed in dit geval ijverig mee om te zorgen dat Herman hij baan bij de NDR kwijt raakte (typisch links en wederom getuigt het van historische domheid), zegt dat haar beroep ‘Feministin’ is, wat ook laat zien dat zij geschift is, had een miserabele relatie met haar moeder (zeg maar, helemaal geen en bovendien buitenechtelijk, wat dus al aangeeft dat Herman gelijk heeft (radikalinski’s voelen zich dan betrapt en beginnen dan te schoppen en te krijsen zoals Schwarzer) wat zich uitwerkte in haar latere leven, relatie met mannen die nooit stand hielden (maar zij liet zich wel suf naaien door hen) vanwege haar asociale en egoïstische instelling (feministes kunnen alleen eisen, menen dat zij rechten kunnen ontlenen aan hun vrouw-zijn, maar mannen imiteren heeft niets met vrouw-zijn te maken, maar met slaafse navolging en egoïsme).

    Schwarzer meent dat er naast vrouwen en mannen ook de hele reeks genderistische ‘geslachten’ zijn, dus zo ongeveer 115 of daar omtrent (de idiotie is officieel onderdeel van de EU en kost miljarden en heeft met wetenschap een jota te maken), dat man-zijn of vrouw-zijn een kwestie is van opvoeding (Der kleine Unterschied), wat weer aangeeft dat zij niet goed snik is (net als Simone de Beauvoir haar Franse equivalent en gelukkig onder de zoden, net als die schele Sartre), wat al die ‘Emanzen’ zijn want het laat zich simpelweg vertalen naar EgistInnen, om de schrijfwijze van Schwarzer over te nemen, gekken die de maatschappij verziekten en verzieken vanaf de jaren 60 en luidkeels verkondigden dat conservatief achterlijk is en elke afwijking, al was het nog zo ziekelijk, normaal (links volk en dus feministes kunnen alleen digitaal denken, 1 of 0, daartussen is niks).

    Schwarzer noemde iedereen die haar mening niet deelde een gefrustreerde omhoog gevallen teringwijf en haar schrijfsels leidden maar tot 1 ding: een kloof tussen mannen en vrouwen want daar was het haar om te doen, niet om gelijke rechten en plichten. Overigens als ik terugkijk waar die ‘vrouwen’ voor streden dan was het het recht om te doden, dwz het ongeboren kind, wat nou niet bepaald geëmancipeerd is maar wat waren die vrouwen er trots op, net als Senta Berger die dit voor Duits publiek op tv verkondigde. Maar maak dat een gelobotomiseerde ‘Emanze’ dat maar eens duidelijk.
    Alice Schwarzer is een verlogenes etwas om haar worden maar eens te gebruiken. Zij heeft de ellende zelf gebracht maar dat ziet dat element nog niet eens in want dan zou zij immers ‘conservatief’ zijn.

    Bettina Röhl heeft eens een goed artikel over het anti-sociale en asociale figuur Schwarzer geschreven:
    Was hinter der Marke Alice Schwarzer steckt

    http://www.wiwo.de/politik/deutschland/bettina-roehl-direkt-was-hinter-der-marke-alice-schwarzer-steckt/10088332.html

    Like

 3. Sjaak zegt:

  Realiteit Islam !

  Geliked door 1 persoon

 4. carthago zegt:

  Ik weet zeker dat ik femmetje halsema laatst met een burka op zag lopen in Amsterdam, of het was anja vuilnisbelt.Het was natuurlijk niet goed te zien met zo lampekap maar ik heb haar wel voor de zekerheid een condoom over haar kop getrokken, en kon ze als islamitisch gekneveld fallissymbool doorlopen.

  Like

 5. Jan zegt:

  ….tot een tamme dandy gedresseerde, zachte en wollige begripvolle westerse man …..

  Daaraan is Schwarzer zelf voor 100% debet aangezien zij sinds jaar en dag heeft gepropageerd dat er tussen man en vrouw geen verschil is, dat het verschil ontstaat door opvoeding en zij dus zelf voor het pacifistische geitenwolllensokken volk heeft gezorgd, de ‘mannen’ die met hun kind rondlopen als een kangoeroe, vrouwentaken hebben overgenomen en dus gedresseerd zijn. Zou zij dat zelf wel inzien? (retorisch)

  En dan nu te bedenken dat zij genderisme propageert, nog ergere stompzin.

  Overigens, überdrüssig betekent ‘het moe zijn’, ‘het beu zijn’. Ik kwam niet uit de zin en heb daarom de alinea in het Duits gelezen, snapte het toen wel. (7e alinea)

  Like

  • elisah zegt:

   Voor mij is een man nog steeds een echte man als hij naar de kinderen omkijkt en mee wil doen met de opvoeding, niet voor alle mannen is dat een straf.
   Ik ken een gezin met allemaal jongens, waar de vader voor de kinderen zorgde en de moeder werkte toen ze nog klein waren, die man was alles behalve verwijft of een sukkel.

   Geliked door 1 persoon

   • Goed opgemerkt: Dat is weer eens echt iets van Jan.

    Like

   • Harry zegt:

    Aardig voorbeeld Elisah , maar ik kan er een , haast diametraal tegenoverstellen .
    Een vrouw die veel en hard werkt , met een lulhannes van een vent , die niet werkt en tegen anderen daarover zegt : ” mijn vrouw wérkt ” en dan glunderend staat te kijken met een gezicht van : “nou , IK heb het voor elkaar” .
    Hij staat de hele godsganselijke week voor het raam naar buiten de polder in te loeren ( dat zie ik van uit mijn werkplek ) en als je dan vraagt of hij zich niet schaamt om de hele week niks uit te voeren , staat ie je net zo stom aan te kijken als een moslim .
    Het enige wat ie doet is die 3 mannelijke nazaten naar de creche en school brengen , en dat is het dan weer .
    Als zijn vrouw vraagt om het eten voor te bereiden , legt ie zes aardappels op de aanrecht en twee prijen , vast niet wat zij bedoelt .
    Doet kennelijk niks aan opvoeding gezien de resultaten en als ik hem wijs op de dreiging van de islam gaat ie me uit staan lachen .
    Hij denkt vast dat ik niet helemaal spoor .
    Hij kan helemaal niks , niet koken , niet schoonmaken , niet opruimen , niet wassen , niet strijken , geen ramen zemen ( dat doen een paar turken ) niet stofzuigen ( dat doet een of ander zwart aapje ) niet schuren , niet schilderen , dat doet ZIJ allemaal .
    Misschien is ie nog niet zo verwijfd , maar wél een sukkel !
    En hij heeft nog wel een titel .

    Is dat dan wél of niét een man ?
    Wat is dat toch in een vrouw om daar genoegen mee te nemen , terwijl zij met een goede thuissituatie het nog vér zou kunnen brengen ?

    Kerels onder elkaar noemen dergelijke lieden : klootzakken !

    Like

  • Koos zegt:

   Jan,
   Het “pacifistische geitenwolllensokken volk” zou geen probleem zijn gewest als de islam buiten de deur was gehouden. Schwarzer ziet dat tenminste nog in, en heeft geleerd van de ontwikkelingen. Dat is meer dan de meeste “feministen” kunnen zeggen.

   Like

 6. Jan zegt:

  Ronai Chaker: “…. Aber ich werde die AfD auch unterstützen aus Solidarität.
  Warum? Die derzeitigen Parteien unterstützen Menschen, die mich “assimilierte deutsche Schlampe” nennen. Mir vorschreiben wollen wie ich mich zu kleiden habe und was ich sagen darf und was nicht. Sie unterstützen meine Unterdrücker. …”

  Eine kurdische Kämpferin befreit eine Yezidische IS Sklavin.

  Ich kann mit dem deutschen/westlichen Feminismus nichts anfangen. Das was ich hier im Westen sehe, ist für mich kein Feminismus, sondern ein Konkurrenzkampf der Geschlechter.

  https://www.facebook.com/Ronahi-Veritas-Chaker-315444721912500/?fref=nf

  Like

  • (zucht) Jan gaat weer eens een keer vol op het orgel: Niet alleen door het zonder meer neerplempen van Duitse teksten, zonder zich af te vragen of iedereen hier ze wel kan lezen, maar ook door kwistig te gaan schermen met begrippen-op-het-randje, zoals die “vrouwentaken……”
   Jan, de moslims zouden je omhelzen, om dat begrip, denk daar wel aan! En met veders die zich af en toe wat meer om de kinderen bekommeren is op zichzelf óók niets mis!
   (En die Duitse stukkies van jou vertalen doe ik voor één keer pas, als iemand er dringend om vráágt: Ik blijf niet de hele tijd aan de gang! Je kon het zelf wel eens doen, voor de verandering.)

   Geliked door 1 persoon

   • Jan zegt:

    Het is toch echt ‘moeder de vrouw’

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Wat is er mis met vrouwentaken ?

    Geliked door 1 persoon

   • @joopklepzeiker: Kijk naar hoe de moslimwereld in elkaar steekt en je hebt het antwoord.
    Of kijk voor mijn part naar de Amerikaanse ‘landverhuizingen ten tijde van de crisis, de “dust bowl:” in “The grapes of wrath” van Steinbeck: De mánnen in de families -waaronder een 16-jarige snotneus als Al Joad- gingen bij elkaar in een kring zitten om te “overleggen” over de komende tocht en de vróuwen pakten zwijgend in en bakten het brood, pekelden het vlees en weckten de groenten voor onderweg. Ziedaar de verdeling in “mannen- en vrouwentaken.” En voor je weer gaat vragen, wat daar mis mee is: Dat kán tegenwoordig gewoon niet meer. Dat is tegen de menselijke waardigheid, punt uit.
    Wat dát betreft, heeft het feminisme gelijk! Als ze nu ook maar consequent waren geweest en zich tegen de islam waren blijven keren…..

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @Theresa Geissler

    Lul antwoord , we hebben het niet over de islam maar over vrouwen taken die kunnen nog steeds heel goed en zijn eigenlijk verwaarloosd zodat we een duidelijke identiteit hebben verloren, zeg maar een crisis .

    Toevallig heb ik dat boek ook gelezen, en kan mij vaag herinneren dat het de mannen waren die onder de auto lagen om hem te repareren .

    Zou gauw mannen tieten hebben zal je wel gelijk hebben, maar zover is het nog niet .

    Waar is het fout gegaan in jouw leven dat je je vrouwelijke identiteit zo graag wil verloochenen en je gelijk schakelen met mannen, wat je nooit en te nimmer zal lukken omdat ze verschillend zijn van nature ,moet wel frustrerend voor je zijn .

    Het is juist jij die je vrouwelijke waardigheid ten grabbel gooit .

    Maar jij mag uiteraard het manwijf spelen hoor maar ballen zal je nooit krijgen , ook niet met een opgeklopte feministische waardigheid .

    Geliked door 1 persoon

   • Jan zegt:

    Vrouwen kunnen moederen, mannen niet. Kind-moederrelatie laat zich niet verloochenen. Is biologisch bepaald. En wat feminisme betreft, het blijft als onderdeel van het socialisme gewoon fascisme, gelijke rechten o.k, wie echter gelijkheid propageert moet eens een tijdje in de psychiatrie.

    Geliked door 1 persoon

   • Dat slaat nergens op: Als ik een “Manwijf”was, of me zo voelde, zou ik mijn haar kort laten knippen en me leekker voelen in spijkerbroek en gympen. -I heb geen van beide de laatste 40 jaar gedragen.
    Ik bèn vrouw en ik vóel me óók zo. Het enige, waar ik me echt tegen verzet, is is: Dat eeuwige vastleggen in patronen. Bepaalde dingen móeten doen, of er per definitie juist van uitgesloten worden, omdat je vróuw bent.
    Dat heb ik tegen specifieke ‘mannen’- en ‘vrouwentaken.’
    Als jij dat boek dan kent, zul je je ook herinneren, dat er in dat verhaal één man was, die dat min of meer doorhad: Dat was die ex-predikant, Casey, die op een gegeven moment tegen Moeder zei: “Laat mij dat vlees pekelen: Ik weet hoe dat moet. U heeft wel genoeg te doen.” Moeder, geheel in het ‘rolpatroon’ reageerde met “Maar dat is vrouwenwerk.” Waarop hij, ernstig: “Er is te veel te doen om het te verdelen in ‘mannen’- en ‘vrouwenwerk.’ En gelijk had hij. Maar hij was wel de enige van dat hele manvolk, die zó dacht.
    En vertel mij eens, wat er voor steekhoudends aan is, dat Móeder -op grond van haar ‘vrouwzijn’ -automatisch was uitgesloten van het recht, mee te “overleggen” en haar 16-jarige zoontje AL (die trouwens van tijd tot tijd een knap grote waffel kon hebben) níet?
    Vaste mannen- en vrouwentaken, nee, dank je: Kán nu gewoon niet meer. In ieder geval niet zo ‘vastgelegd.’
    Maar ik snap van jullie mannen wel, waarom jullie er soms nog zo’n waarde aan hechten: Omdat het jullie goed uitkomt.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Hier een cadeautje van de Klep

    De mensen in de USA crisis jaren en de ongelooflijke droogte in Oklohoma moesten vluchten naar o.a Californië, .

    Werden vaak met de nek aangekeken en werden misbruikt ,kregen een bijnaam , namelijk Okie,s

    The Grapes of Wrath 1940 full movie

    Like

   • @Joop klepzeiker: Verrek! Waar haal je die nou weer vandaan? Niet van you tube: Ik zit al tijden te hengelen om daar de ‘full movie’ te vinden….tevergeefs!
    Tjé, dat ben jij weer: Het ene moment foeteren op het beledigende af, en het volgende moment weer met dit inderdaad mooie- cadeautje aan komen zetten!
    Hartstikke bedankt, Kleppie!

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @Theresa Geissler

    Als het over beter uitkomen gaat heb ik liever een man wijf , begrijp je wel ?
    Ben net klaar met mijn nagels vijlen moest de kunst werken in huize kleps van wat nicotine patina ontdoen

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @Theresa Geissler
    Ik had je toch echt wel wat intelligenter ingeschat , daar laat je zo nu en dan wel wat van blijken , maar waarschijnlijk zitten de oude frustraties nog steeds in de weg .

    citaat :
    En vertel mij eens, wat er voor steekhoudends aan is, dat Móeder -op grond van haar ‘vrouwzijn’ -automatisch was uitgesloten van het recht, mee te “overleggen” en haar 16-jarige zoontje AL (die trouwens van tijd tot tijd een knap grote waffel kon hebben) níet?

    Ikkes : dat is een kul argument en heeft niets met gelijk te maken maar wel met gelijkwaardigheid, en dat zijn verschillende zaken.
    We hebben het hier over gelijk zijn !!!

    voor een gelijkwaardige positie van de vrouw in onze samenleving heb ik altijd op de bres gestaan en zal dat ook blijven doen.
    Dat je die twee zaken door elkaar haalt valt mij wat tegen, aangezien ik je niet voor dom verslijt kan ik niets anders concluderen dat je op basis van valse argumenten een discussie wil winnen, eigenlijk zijn dat slinkse trucjes, nog een restje uit je slinks verleden ?
    Het is intellectuele oneerlijkheid, zoals dat voorkomt bij doorgeslagen feministen .

    Like

   • Joop, laat het zijn, wat het is, laten het oude frustraties zijn, laat het doorgeslagen feminisme zijn, maar ik meen dit en ik meen het al jaren: Ik wens mij als vrouw in deze tijd NIET automatisch in het hoekje te laten zetten van stilzwijgend en “natuurlijkweg” de “vrouwendingen” doen, terwijl de mánnen in het kader van hun “man-zijn” even natuurlijkweg degenen zijn, die naar buiten treden en alles wel eens eventjes voor de hele familie zullen regelen.
    En als ik desondanks nog in zo’n patroon gedrongen zou worden, zou ik me vernederd, beknot en gekleineerd voelen. Zo is het en niet anders.
    Dat lijkt mij, op mijn beurt, voor iemand van jouw kaliber toch wel te snappen en zo niet, dan rijst bij mij de vraag, of je het misschien onwillekeurig niet wènst te snappen. Want zó onbegrijpelijk lijkt me dat toch niet.
    (Daar komt trouwens nog bij, dat ik voor geen prijs nog in zo’n familieverband als in de jaren ’30 zou willen leven: Veel te individualistisch daarvoor! Mijn zoon en ik vechten elkaar weliswaar van tijd tot tijd -verbaal- de tent uit, maar beletten doen we elkaar uiteindelijk niets. En zó wens ik het te houden.

    Geliked door 1 persoon

   • joopklepzeiker zegt:

    @Theresa Geissler

    Gewoon van youtube , koste mij wel zeker 7 3/4 seconden, zou er dan toch een verschil zijn ?

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @Theresa Geissler
    citaat : op het beledigende af .

    Ikkes : Ik moet echt beter mijn best gaan doen want het was ook als een belediging bedoelt, ik ken de tuinbroeken brigade al sinds mijn 15 e jaar , de hersenloze roeptoeters ala marcusse en de semi intellectuele bende of maatschappij verkrachters , die nog te achterlijk waren om een fiets band te plakken .

    De niet in de gaten hebbende bende ego trippers dat ze misvormd zijn door de psychologische beïnvloeding en hun eigen gemakzucht, luiheid en tekortkoming aan een intellectueel proces .
    Het was zo fijns om mee te loeien in het het zelfde hoekje van het weiland als stomme koeien , kon je lekker je eigen tekortkomingen verbergen in plaats van je zelf te verbeteren.

    Zij zijn verantwoordelijk voor een degeneratie van de bevolking , de gelijkheid van de zachtgekookte eitjes.

    En jij bent daar mede schuldig aan , ik niet ,ik vecht daar al levenslang tegen .
    Vechten tegen de marx dwepers, de maakbare samenleving .

    IK BESCHULDIG en houd verantwoordelijk .
    en of dat nu historisch of dialectisch correct is kan je nu aan den lijven ondervinden.

    Have fun !

    Like

   • @joopklepzeiker, 00.4u.: “Have fun….” Nou, ik moet eerlijk toegeven, dat ik één ogenblik in de lach geschoten ben. Verwonderd dan, wel te verstaan.
    Jij en Jan…..Twee aparte types bij elkaar.
    Wat een agitatie, zodra een vrouw openlijk toegeeft, zich niet zonder meer in een patroon te schikken, dat anderen voor haar bedacht hebben. Niks om je zo over op te winden, hoor!
    Óf jullie moeten dat alweer als ‘bedreigend’ ervaren. “Help, ons territorium wordt ons betwist!”
    Daar zou ik me dan maar eens op instellen, als ik jullie was, want al ga je op je kop staan, the good old days keren níet terug.
    Ik stel voor, dat we hier een punt achter zetten, anders moet Bert op een gegeven moment de discussie weer afkappen en dan staan we allemáál voor lul als kibbelende schoolkinderen.
    Ik snap wel, waar jullie standpunt vandaan komt, maar jullie nemen tóch niet de drempel om dat voor één keer eenvoudigweg toe te geven: Dat moet dan weer met een stroom van woorden over wat vrouwen allemaal mankeren.
    Omgekeerd doe ik daar niet aan. Nog niet gemerkt?
    Have a nice day!

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @ Theresa Geissler

    Nee mijn beste , zo gemakkelijk kom je er deze keer niet vanaf.

    Dat linkse gelul al a marcuse en consorten wat hele volks stammen heeft beïnvloed heeft ook jou nog steeds te pakken .

    Het gevolg daarvan is dat we met een psychologisch verzwakte samenleving opgeschept , waarin de kweetjes lijden aan een identiteit crisis en daar plukken we nu dagelijks de vruchten van

    En nee het zijn niet de mannen of iemand anders die jou een rol aanmeten dat ben je zelf moet je maar geen kinderen nemen, als je kinderen neemt dan neem JEZELF de taak op van het moeder zijn , een erg belangrijke taak in de eerst levensjaren van een kind een opvoed taak JEZELF OPGELEGD.

    Dat kindertjes dumpen in crèches en dag opvang omdat de zogenaamde ” moeders ” hun eigen opgenomen taak verloochenen uit een vals begrip van gelijkheid en zo dus de aller belangrijkste taak van hun leven over laten aan anderen die de kindertjes nog verder een identiteit crisis in lullen, waardoor er nu een totale ontkenning is ontstaan van de uniekheid van de eigen cultuur, waardoor de verdediging van die cultuur dan ook grotendeels verdwenen is en we ons overleveren aan barbaarse primitiviteit.

    Alle culturen zijn gelijk volgens deze zwaar mismaakte opgegroeide kindertjes, ze bevolken zelfs ons bestuur .

    Nu is het niet zo dat de schuld hiervan alleen bij de ” dames ligt ” ook de ” heren ” deden mee.
    Ik heb dit hele proces mijn leven lang gevolgd , was er al heel vroeg bij betrokken en zag gelijk al in het gevaar ervan in .
    Ik heb de zacht gekookte eitjes generaties zien ontstaan, generaties waarin competitie een vies word was, gelijkheid koning was , heb de collectieve culturele en sociale en sociaal economische zelfmoord van dichtbij meegemaakt en gevolgd en de lasten ervan gedragen .

    Dat ontkennen van de eigen verantwoordelijkheid voor de afbraak van onze samenlevingen van de zogenaamde feministen / socialisten oude en nieuwe is stuitend .

    Je kan en mag je afvragen of dit sociaal experiment nu opzettelijk in gang gezet is of gewoon als een intellectueel kankergezwel heeft mogen doorwoekeren, op het Petrischaaltje van de gemakzucht, domheid en luiheid van de bevolking.

    Is het je nu nog niet opgevallen dat dit proces eigenlijk alleen in de westerse wereld heeft plaatsgevonden cq plaats vind , aan 2 kanten van de Atlantische oceaan ?

    En wat dacht je van het economisch afknijpen van de burger zodat ze wel met zijn tweeën moesten gaan werken ( wat dan ook direct weer werd bestraft ) om het hoofd boven water te houden en dat alleen om de sociale experimenten te kunnen financieren.
    Opzet of dommigheid ?

    Ik beschuldig en veroordeel .

    PS: Ik denk niet dat de heer Bron deze discussie afsluit, het is geheel on topic en snijd de kern van de gerezen problemen haarfijn aan .

    Like

   • @joopklepzeiker, 14.14u: Nou sla je, wat mij betreft, de plank toch ècht mis:
    Als er één haar hele leven al vierkant tegen kinderopvang -uiterste noodgevallen daargelaten- is, ben ik het!
    En trouwens óók tegen internaten en meer van die gein: Ik heb nooit anders beweerd, dan dat dat soort instellingen het etiket zou moeten hebben: “Als het even kan, liever niet! Met mijn eigen jongens ben ik destijds begonnen met 2 ochtenden peuterspeelplaats per week, alleen om de overgang naar de basisschool geleidelijk minder groot te maken en hun hele basisschooltijd zorgde ik wel, in de buurt te zijn, en bereikbaar, als zich op school iets mocht voordoen; buitenshuis werken deed ik dus nooit. En ik zorgde er altijd voor, dat de school zich op loopafstand van huis bevond, ook voor hen! Kortom, ik was er altijd voor ze!
    Waarschijnlijk minder voor het huishouden; dat geef ik toe: Daar heb ik altijd al de dóód aan gehad. Als de jongens naar school waren, hield ik me vaak met andere dingen bezig. Niettemin was er ’s avonds altijd te eten en daar ging het uiteindelijk om.
    Maar die twee knullen waren hun hele basisschoolperiode alles voor me! Omdat dàt, wat mij betrof, uit vrije wil was!
    Maar nú begin ik het te snappen: Jij vereenzelvigt het moederschap te sterk met gefixeerd zijn op de taken binnenshuis! Geloof me, dat hoeft helemaal niet het geval te zijn; bij mij was het in elk geval niet zo!
    (Zo, óp naar de volgende tegenwerping. LOL!)

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Gaat ie lekker, mevrouw Geissler en heer klepzeiker!= LOL! 😆

    Like

   • @E.J. Bron: Nou! Genietúúúhhh! (LOL!)

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @Theresa Geissler

    Niet aangesproken voelen en toch op de kast zitten, is dat nu vrouwen logica ?
    Of beter op de kast gezet zijn of ben je er nu vrijwillig op geklommen , op de kast dus ?

    Maar grappig is het wel, trek het je niet aan, dat gebeurd nu eenmaal in een keuken waar gekookt wordt .

    Like

   • @joopklepzeiker: Is dat dan belangrijk, of het vrouwenlogica is?
    Ik vertel je hier alleen maar, hoe het met mij echt in elkaar steekt, voor er misverstanden ontstaan.
    Ik was -en bèn- zo ongeveer het tegendeel van een ‘eeuwig afwezige moeder,’ waar jij -terecht- zo van gruwt. Maar dat is nog niet hetzelfde als iemand, die zich vrijwillig laat beperken tot de ‘binnenwereld.”
    Als jij jezelf wenst te profileren als een tegenstander van zoiets als de islam begrijp- en accepteer je dat. Sterker: Zelfs als mán moet je dan uiteindelijk niets anders wíllen.
    Dat van die keuken zal ik dan maar negeren: Dat is een zwaktebod, dat je nu al voor de tweede keer uitbrengt.

    Like

  • joopklepzeiker zegt:

   @Theresa Geissler

   Je schoenen zijn een maatje te groot, je begrijpt er niets , maar ik dank je hartelijk voor de inkijk.
   Je hebt een ego probleem en dat laat je dansen op commando .
   If you can not stand the heat, stay out of the kitchen .

   Like

   • Aan die raad heb ik weinig, zolang ik niet exact kan achterhalen, waar hij op slaat. Sorry.
    Als je ergens naderhand zèlf achter komt, houdt dat dansen op commando ook wel vanzelf op.; ieder zijn eigen tempo. EN inzichten trouwens.
    Overigens vermoed ik, dat we elkaar wat betreft dat ego wel een hand kunnen geven, maar van mijn kant voel ik me óók niet geroepen om jóu daarop aan te spreken. “Laat hem zijn ego,” denk ik dan al gauw bij mezelf, “het is z i j n ego.”
    Zó kan het namelijk ook, weet je.

    Like

 7. Koos zegt:

  Foute feministen zeggen ook dat “rechtse” mannen alleen maar voor vrouwenrechten zijn om hun haat tegen de islam te kunnen botvieren.
  Dat is een kortzichtige voorstelling van zaken.
  Het is best mogelijk dat sommige mannen eerst niet zo vrouw-vriendelijk waren, maar nu wel. Dat is geen schijnheiligheid, maar komt simpelweg doordat de “rechtse” man zich afzet tegen de Islam, en dus beter snapt hoe fout het is om tegen vrouwen-rechten te zijn. Een stukje bewustwording, en een volstrekt logische ontwikkeling.
  Jammer genoeg willen de feministen dit mechanisme niet begrijpen, en blijven de anti-islambeweging koppig demoniseren.

  Like

 8. Jan zegt:

  “Wir wollen keine Integrationsarbeit, wir brauche diese Integrationsbüros nicht, wir lachen darüber,…..”

  https://vk.com/video325022769_456239269

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Wat vinden Feministen hier dan van ?
  Moment-opname Albanië, ook al zo,n voorlijk islam-land.

  Like

  • Harry zegt:

   Ach Delamontagne , zij krijgt een te dikke kont en omdat er geen geld voor een personal trainer is , lossen ze dat zó op .
   Helemaal niet zo dom , een beetje exercise zonder extra kosten .
   En zo kan hij ongestoord de weg naar huis vinden , voor háár .

   Ik zie tegenwoordig zóveel dikke konten , dat ik in gedachten ze de hele Biesbosch leeg heb doen dragen .
   Dat is toch helemaal niet sexy , al dat vet ?
   Ik kan er niet tegen , hoor !
   Het walrus-syndroom , zeg maar .
   Er gaat niks boven een maatje 36 , in mijn optiek .

   Like

  • Jan zegt:

   Als ik op ‘like’ klik krijg ik het aan de stok met Theresa, die denkt dan dat mij dit wel bevalt, terwijl ik aangeef dat dit dit achterlijk is en ‘like’ aangeef omdat het in dit geval juist is.

   Geliked door 1 persoon

   • Denk jij dan soms, dat ík achterlijk ben?
    Alsof ik niet beter zou weten!

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @Theresa Geissler

    Ik denk absoluut niet dat je achterlijk bent, integendeel.

    Maar ik denk wel dat je stevig in een verlaat bewustwording proces zit waarin de herkenning en erkenning van de vroeger ingenomen verkeerde standpunten een heftige innerlijke strijd oplevert .

    Zet door je kan het .

    Only the truth will set you free .

    Like

 10. Jan zegt:

  Ziedaar de verdeling in “mannen- en vrouwentaken.” En voor je weer gaat vragen, wat daar mis mee is: Dat kán tegenwoordig gewoon niet meer. Dat is tegen de menselijke waardigheid, punt uit.
  Dat kán tegenwoordig gewoon niet meer. Dat is tegen de menselijke waardigheid, punt uit.

  Vrouwen kunnen zich niet handhaven aan de top tussen mannen tenzij zich als mannen gedragen met alle gevolgen van dien, dus er is alleen het werk en niet het gezin en het op koop nemen van stress, hartinfarcten die je dan ook ziet toenemen.
  Vrouwen dienen eens te leren dat zij moeten, ja moeten, kiezen tussen werk of kinderen en dan heb ik het niet over kinderen krijgen en vervolgens dumpen in een crèche tussen die socialistische hotemetoten. Kinderen zijn de hoeksteen van de samenleving, is gewoon een feit en aangezien die dus om egoïstische redenen niet meer genoeg geboren worden in o.a. Duitsland sterft de Duitser uit, overigens ook de Spanjaard.

  Citaat: Dat is tegen de menselijke waardigheid. LOL
  Overigens, mannen en vrouwen zijn niet gelijkwaardig. Een blik op het leger zegt genoeg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s