FOTOSHOPPER

Screenshot_53

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op FOTOSHOPPER

 1. Henk.V zegt:

  En daarom moet IEDEREEN die van zichzelf denkt dat-ie zelfstandig kan denken, uit het bovenstaande gegeven de juiste conclusie trekken : Deze EU is absoluut onze VIJAND!
  Iedere lezer die na het lezen ervan niettemin voorstander blijft van zo’n ”nieuwe samenleving’ zou zich toch werkelijk eens moeten afvragen waarop de pro EU houding eigenlijk berust..
  Ik denk dat iemand die blijk geeft van een kennelijk grote afkeer van zijn/haar eigen cultuur en de verworvenheden die daarbij horen, rijp is voor opname in een inrichting….

  Liked by 2 people

 2. Zou dat kutwijf eigenlijk nog wel kunnen slapen, er kleeft bloed aan haar handen.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Daar heeft dat kutwijf geen slapeloze nachten van. Ze meende te moeten zeggen, dat deze binnenkomers een ander soort cultuur hebben en dat men daaraan maar moet wennen. Ze had nog wel wat meer van dit soort “leuke” opmerkingen.

   Liked by 1 persoon

 3. fransdewit zegt:

  Het is de harde werkelijkheid

  Like

 4. Merkel de machtigste vrouw van de EU ontvouwd en realiseert de plannen van de globalistische elite, zij laat haar niet van haar stuk breng, noch door kritiek uit eigen gelederen en de spaarzame kritiek uit het buitenland wordt eenvoudig door haar weggewuifd, met; das schaffen wir zusammen, maar zonder mij…

  Liked by 1 persoon

  • Cathja zegt:

   Dat Merkel de Bondskanselier van Duitsland is weet ik wel. Maar wie heeft haar het mandaat gegeven om over ALLE EUROPEANEN te regeren? Ze gedraagt zich als een keizerin, maar is niet democratisch gekozen om deze ‘hoge’ positie te bekleden!

   Waarom wordt er altijd naar háár geluisterd? Er zijn toch meer grote landen binnen de EU? Hebben die dan niets te willen?
   Ik vraag me af waarom niemand haar eens snoeihard de waarheid zegt m.b.t. de asielcrisis. Hoe komt dat? ZIJ hoort toch niet te oordelen over de Hongaren bijvoorbeeld, die haar ruimhartige asielbeleid absoluut niet zien zitten en zich niet wensen te onderwerpen aan Merkel’s dwingende eisen dat alle lidstaten ‘vluchtelingen’ moeten opnemen?

   Het wordt tijd dat ze volledig wordt genegeerd dan wel afgezet. Wie denkt ze wel dat ze is?

   Like

   • Tegen de plannen van de globalistische elite Cathja, gaat géén één politicus in, ze zijn gebonden aan een eed van geheimhouding en klappen beslist niet uit de school. Er bestaat in tegenstelling tot het electoraat een partij discipline en daar wordt zelden vanaf geweken, hoe je het wendt of keert bij dit soort instellingen houden ze de gelederen strak gesloten als maar kan…

    Like

 5. fleckie zegt:

  Frau Merkel zal ook wel een adept van de ..FRANFURTERSCHULE zijn.

  Like

  • exmarineman zegt:

   Willen jullie niet vergeten dat er een compleet draaiboek gereed ligt en hoe te handelen enz sedert 1975 de Resolutie van Straatsburg is aangenomen en ook niet het min of meer geheime EU-staatsstuk nr 1473…. En op de “achtergrond” zijn er nog de Bilderbergers, NWO’ers en Illuminati…..Merkel heeft als hoogste externe adviseur Soros en iedereen weet toch wel zo onderhand wat die allemaal wil(len)….. En dat wordt door hun allemaal piekfijn en volgens de letter uitgevoerd. De Turkijedeal heeft de monden gesnoerd vwb de immigratie vanuit dat land, maar men heeft vervolgens zelf een nieuwe route geopend en zelfs NAVO-schepen ingezet om de “vluchtelingen” op te pikken en veilig aan land te brengen. Maar daar is geen woord van kritiek over te horen of te zien…..

   Like

 6. carthago zegt:

  Geen halalfreshmeat zo te zien met miss piggy tussen de kokosnoten en kalifaatratten, maar dat geeft niet, als ze maar opgevreten wordt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s