“Jubileum”: Een jaar geleden overrompelden illegale massa´s migranten de Oostenrijkse grenzen

Screenshot_50

Een jaar geleden bereikte de toestroom aan “migranten” aan de Oostenrijkse grenzen eerst in Nickelsdorf en later in Spielfeld (foto) zijn hoogtepunten.

(Door: Harald Vilimsky – Vertaling: E.J. Bron)

De balans na een jaar “vluchtelingencrisis” kun je alleen maar een catastrofe noemen. Alleen al het woord “vluchtelingencrisis” voor primair islamitische massa-immigratie openbaart hoe manipulatief de media en de politiek vanaf het begin met dit thema omgingen.

ongecensureerd.at

 • De rechtsstaat heeft een massaal verlies aan vertrouwen geleden. Ten eerste, omdat men iedereen binnengelaten heeft – hoewel zo goed als iedereen via veilige derde landen komt.
 • Duidelijk is: de islam heeft een eclatant vrouwen- en geweldprobleem. Dat voor dit besef gebeurtenissen zoals in Oudejaarsnacht in Keulen of de aanslagen in Frankrijk en België nodig waren, is tragisch.
 • Natuurlijk hebben terroristen de migrantenstromen gebruikt, natuurlijk bestaat het risico dat immigranten zullen radicaliseren en terroristen worden. De aanslagen hebben dat duidelijk aangetoond.
 • Er vindt een islamisering plaats, dat tonen discussies zoals die over de boerka of kindhuwelijken, maar ook peilingen onder moslims, die voor een beangstigend deel problemen hebben met fundamentele Europese waarden.
 • De kosten zullen gigantisch zijn. Niet in de laatste plaats ook daarom, omdat het opleidingsniveau van de immigranten (en hun kans op de arbeidsmarkt) veel geringer is dan eerst werd voorgelogen. De welvaartsstaat is in acuut gevaar.

Intussen gaat de migrantenstroom gestaag door. Hij moet gestopt worden. De belangrijkste stap hiertoe: het niet herkiezen van diegenen die voor deze politiek verantwoordelijk zijn.

(Harald Vilimsky is delegatieleider van de FPÖ in het Europees Parlement en secretaris-generaal van de FPÖ).

Bron:
www.unzensuriert.at
Door: Harald Vilimsky

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, christendemocraten, cultuurrelativisme, Desinformatie, Eurabië, FPÖ, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Oostenrijk, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

7 reacties op “Jubileum”: Een jaar geleden overrompelden illegale massa´s migranten de Oostenrijkse grenzen

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. Het moet zeker gestopt worden. Als het om migranten gaat, neem ik aan dat je dat zelf kan beperken. Ze kunnen het land niets bieden. Maar uitzetten wordt ook nooit gedaan, waarom eigenlijk niet ?

  Like

  • Ongelovige zegt:

   Omdat de politiekers niet willen. Steeds weer worden uitvluchten gezocht zoals ‘land van herkomst wil hen niet terug zonder paspoort’, ‘mensenrechten gaan voor’, ‘land in oorlog’, ‘gevaar voor foltering’ , ‘eerst studies afmaken’, ‘goed geintegreerd’, ‘families niet uiteenhalen’, ‘minderjarigen niet terugsturen’, ‘gaat nog in hoger beroep’, ‘is nog in doktersbehandeling’ enz enz…

   Like

 3. joga zegt:

  Toch maar PVV stemmen dus?Een andere keuze leidt in ieder geval tot islamisering, zoals we in diverse Europese landen al zien, behalve in de Visegradlanden, maar daar willen ze niet naar toe, vanwege het ontbreken van gratis geld.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Volgens de schrijver “Jean Raspail”, gaat zijn voorspelling van 10-tallen jaren her, nu pas echt uitkomen…………

  Het legerkamp der heiligen (Le camp des saints) is een apocalyptische roman uit 1973 van Jean Raspail. Het boek beschrijft hoe een massale emigratie uit de Derde Wereld naar Frankrijk leidt tot de ineenstorting van de Westerse beschaving

  Fréhel (22). Jean Raspail : « C’est maintenant que le camp des saints commence » [interview exclusive]

  Like

 5. Nemesis zegt:

  Eigenlijk is het best simpel. Doen zoals de Visegrad landen met nog een schepje er boven op. Dus absoluut geen geld. Maar ook geen huis, geen drie warme maaltijden per dag. s morgens een beker thee met een stuk brood en ’s avonds een kom kippensoep ook met een stuk brood. Opvang in een centraal en afgesloten kampement. De azieligers kunnen er niet uit en de goedmensen er niet in. Laten weten in de landen van herkomst, dat ze zonder reisdocumenten niet eens de grens over mogen. Kampement rondom bewaakt, bij de eerste poort is inschrijven, vingerprints nemen en reisdocumenten fotokopiëren en fouilleren. Daarna oor de tweede poort het terrein op en mogen ze zich een plekje zoeken..Op het terrein zelf geen bewakers etc. Als ze ruzie hebben en elkaar eventueel ombrengen, zoeken ze zelf maar uit. Ook laten weten, dat mensen uit veilige landen niet binnen gelaten worden. Als ze toch naar Nederland willen, gaan ze maar naar de Nederlandse ambassade in eigen land en dienen daar het verzoek in. Voor mensen uit het kampement die afgewezen worden, moeten het land direct verlaten. Geen recht meer dit middels een advocaat aan te vechten. De mensen die dus over reisdocumenten beschikken en uit het zelfde land komen, mogelijkst gelijktijdig per vliegtuig weer terug brengen. Het zijn dan gewoon terugkerende vakantiegangers, dus ook geen problemen met de landen van herkomst. Heb nog wel wat ideetjes, maar ik wordt geroepen, het eten staat klaar. Niet lachen, maar het is soep met witte brood, in stukjes in de soep. De kaakchirurg is daar schuld aan :d😀😀

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s