Over de EU-schoft Barroso

Screenshot_65

(Door: Michael Klonovsky – Vertaling: E.J. Bron)

José Manuel Durão Barroso, ons aller geliefde voorzitter van de Europese Commissie van 2004 tot 2014, werkt nu als adviseur voor Goldman Sachs. Het is de typische politieke carrière van een moderne schoft: Barroso begon deze als opperhoofd van een maoïstische partij – „In his university days, he was one of the leaders of the underground Maoist MRPP (Reorganising Movement of the Proletariat Party, later PCTP/MRPP, Communist Party of the Portuguese Workers/Revolutionary Movement of the Portuguese Proletariat)“, zegt de Engelse Wikipedia – daarna werd hij sociaaldemocraat.

Als minister president van Portugal ondersteunde hij de tweede Irak-oorlog, een van de grootste bandietenstreken van de nieuwere geschiedenis en waarschijnlijk de veroorzaker van de uiteindelijke teloorgang van Europa tot een instabiele, politiek en economisch onbelangrijke wereldregio met een explosieve etnische bevolkingsstructuur, door zijn land de “coalitie van de willigen” in te leiden. Natuurlijk is hij Bilderberger, natuurlijk ondersteunde hij met de geboden felheid van een aspirant voor de trans-Atlantische kindertafel het TTIP-verdrag, en nu strijkt hij daarvoor het loon op bij Goldman Sachs.

Tijdens een podiumdiscussie in juni heeft Peter Gauweiler gezegd dat vroeger “vrijheid of socialisme” voor hem het politieke alternatief geweest zou zijn, “nu gaat het om vrijheid of Goldman Sachs”. De stap van de EU naar globale investeringsbank is de stap van de continentale naar de planetaire boeverij. Doordat de Portugees zijn slimme masker afzet, onthult de zogenaamde Europese idee zich als datgene wat zij eigenlijk is: een in haar tendens totalitaire schurkenstreek voor de verrijking van enkelen, die niets onbelangrijker vinden dan de Europese volkeren en culturen.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Michael Klonovsky

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Communisme, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Linkse Kerk, Marxisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Over de EU-schoft Barroso

 1. exmarineman zegt:

  En Goldman Sachs was 1 van die banken die de veroorzakers zijn van de bankencrisis, die hypotheekpakketten verkocht terwijl niemand wist wat er precies in zat. Dat er 10.000”n waardeloze hypotheken inzaten kwam pas naar voren toen de huizenmarkt in de USA instortte en de amerikaanse banken ten onder gingen. Goldman Sachs was ook 1 van die banken die o.a. Griekenland de eurozone heeft ingeloodst met bewust verkeerde financiële informatie en dat was in de tijd dat de huidige ECB-president Draghi er bestuurder was…….. Logisch ook dat er dus helemaal niets werd gedaan met en tegen al die manipulerende bankiers. Sterker nog ze werden/worden er voor beloond, zie maar Draghi, Barosso en ook in Italië zijn er nog een paar bestuurders. En laten we ook niet die Griekse bestuurders vergeten….het is al een hele tijd wel heel erg stil over die oud-bestuurders die zwart geld in Zwitserland hebben geparkeerd en die 200 miljard Euro is NIET geconfisqueerd of zelfs belast door de Griekse regeringen tot nu toe. En zie…na alle reddingen door de diverse landsregeringen zijn de beloningen voor die bankiers weer op het oude niveau van vóór de financiele en bankencrisis. Men heeft er duidelijk niets van gekeerd en de huidige bestuurders doen er uiteraard niets tegen evenals de aandeelhouders…..

  Like

 2. Bas zegt:

  Barroso, velen kunnen zijn bloed wel drinken . .

  Like

 3. koddebeier zegt:

  OPLICHTER !!

  Like

 4. Marlies zegt:

  Heeft zo’n Farizeeër geen concurrentiebeding o.i.d.?

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Sublieme analyse: de waarheid is hard.

  Like

 6. Ten diepste zijn alle mensen geneigd tot barroso – gedrag !( nieuw spreekwoord)Geld is de wortel van alle kwaad!Als ik mijnheer Barroso was ,zou ik er nu flink op los leven !Als christen wordt ons gevraagd de smalle weg te bewandelen ,die uiteindelijk de echte overwinning geeft!Mijnheer Barrosso kan eventueel ook nog voor deze weg kiezen,en het het van de daken schreeuwen dat hij niet meer als schoft wil leven ,maar in de voetsporen van JEZUS wil treden !Voor mij persoonlijk moet mijn eigen hart iedere dag besneden worden ,wat mij niet altijd even makkelijk is!Shalom van Léon van Duren

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Zeg, Van Duren, wil jij je alsjeblieft stilletjes en definitief verwijderen uit deze realistische omgeving? Ik vind dat je inmiddels voldoende podium hebt gekregen voor je herhaalde gestorven predikanten gemekker.
   Ik spreek voor mijzelf, maar dat zullen er hier velen óók vinden.

   Dat gemekker is één ding, maar je begint ons nu ook nog te beledigen met je ‘nieuwe spreekwoord’ (dat overigens geen spreekwoord is, maar om dat te beseffen moet je enige affiniteit hebben met taal).
   Zijn we allen -‘ten diepste’- geneigd tot ‘barroso-gedrag’ Van Duren?
   Die hooghartige uitspraak van je is ongetwijfeld een parafrase op de bijbelse quote ‘de mens is geneigd tot alle kwaad’. En evenzeer beledigend.
   Koekje eigen beledigingsdeeg, Van Duren?
   Ergens in je ontwikkeling heeft een dwang-ideologie het gezonde verstand van zijn plaatsje beroofd. Precies zoals het geval is met al die mohammedanen.
   Ik zie wel een verschil aangaande de besnijdenissen……andere plaatsen en eenmaligheid tegenover elke dag.

   Like

 7. Die zelfverzekerde rotkop van die lamlul.

  Like

 8. joga zegt:

  Wat dacht u van zijn leerling Rutte. Die staat alweer te trappelen tijdens zijn welbekende leugens voor een baantje bij de EU.

  Like

 9. Thomasson zegt:

  Het is niet enkel Jose Manuel Barosso…DAT ZIJN ZE ALLEMAAL. De hele bende die bij de Europese parlement en de EU zitten zijn: a) Classe B en C politici en b) Opportunisten pur sang die voor hun eigen loopbaan daar zitten. Hun aanwezigheid in beide instituten draagt niets aan onze welzijn of veiligheid; al krijgen ze voor hun activiteiten astronomische salarissen. In tegendeel is waar. iedere dag dat zij daar nog een baan hebben, brengt enorme schade aan onze samenleving. Deze mensen zijn bereid ons te verraden. Dat doen ze waarschijnlijk nu al met alle smerige deals die ze sluiten met geheime financiers die de oorlog in Europa voorbereiden. Ze zijn te koop. Sommige van hen voor zelfs een maaltijd in een 5-sterren restaurant, business class ticket of gewoon een bezoek bij een luxe bordeel.

  Liked by 1 persoon

  • janchik zegt:

   @Thomasson
   ………of gewoon een bezoek bij een luxe bordeel……..
   Klopt helemaal, de Yab Yum in Amsterdam stond er vroeger om bekend, maar daar hoorde of las je niets over in onze “integere” MSM. Logisch, want wiens brood men eet, wiens woord men spreekt.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s