Vechtpartijtjes na Koerdische demonstratie Rotterdam (+ video)

Screenshot_54

Een demonstratie van Koerden in Rotterdam is zaterdagavond in een aantal vechtpartijtjes geëindigd. Tijdens de demonstratie werden enkele tegen-demonstranten, gehuld in Turkse vlaggen, door de massaal aanwezige politie weggestuurd. Nadat de demonstratie was beëindigd ging een klein aantal Koerden en Turken alsnog met elkaar op de vuist (video onder de “Lees verder>>>”).

Lees verder>>>
(h/t L. v.d. S.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Koerden, Krankzinnigheid, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering. Bookmark de permalink .

24 reacties op Vechtpartijtjes na Koerdische demonstratie Rotterdam (+ video)

 1. Fijn dat we dit er ook nog bij krijgen. Erdogan mag van mij zijn zootje ongeregeld hier op komen halen. We hebben er hier meer dan genoeg van. OPROTTEN !!!!!

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  En zo gingen PvdA-stemmers en PvdA-stemmers elkaar te lijf. En aangezien iedere allochtoon zijn eigen stichtingen heeft, scholen, mosketen en buurtgebouwen zal de ellende alleen maar groter worden.

  Like

 3. janchik zegt:

  Heerlijk toch, die islamitische cultuur verrijking!! En we zijn er nog niet met die barbaren, wacht maar af.

  Liked by 1 persoon

 4. Perfide Albion zegt:

  Laat die teringlijers toch lekker met elkaar vechten! Daar waar ze horen dan. In islamistan…

  Like

 5. boorzalf zegt:

  Oppakken en het land uit donderen.

  Like

 6. Bernardus zegt:

  Wat een utopie is die multiculti samenleving toch. Laat men dit soort uitschot uitzetten naar het land van herkomst, ongeacht welke generatie het ook is. Als men hier geboren is en zich geen Nederlander voelt laat hen dan zo gauw mogelijk terug keren naar waar hun hart ligt.

  Like

 7. Claudia M. zegt:

  Zolang onze bestuurders niet direct het standpunt innemen; “als je hier willens en wetens de boel verstiert, moest je toch maar eens naar je thuisland vertrekken”, is ieder geluid tegen dovemansoren gezegd. Dit had trouwens allang moeten gelden voor ieder die meent zich hier te kunnen misdragen. Na het uitzitten van je straf hier, direct terug naar eigen land. Krijgen wij hier weer ruimte om ons eigen geteisem weer fatsoenlijk te straffen.

  Deze klanten zijn niet van de vergeving, deze klanten zijn van de vergelding; ‘one way or the other’! Het moet een keer genoeg zijn, er zijn grenzen en die moeten nu duidelijk gemaakt worden. Draaideurcriminaliteit moest maar eens verbannen worden.

  Ik vermoed overigens dat “heer” Erdogan dit expres doet, onrust zaaien; precies wat hij nodig heeft.

  Like

 8. Pieter zegt:

  Let ook even op de irritante provocerende marokkaan die even belangrijk komt doen en ruzie zoekt met de politie op 0.26.
  Een normaal mens zou niet door een vechtpartij willen lopen, maar deze etterbak wel.

  Like

 9. BertG. zegt:

  En dan moeten de soennieten tegen de shiiten nog beginnen hier.
  Want dat gaan we ook nog krijgen.
  En dan hebben we nog de soefi en weet ik veel wat nog meer voor stromingen.
  Nou zijn het nog alleen de erdo fans en de gulen fans tegen mekaar, maar we hebben hier nog veel meer nationaliteiten met ieder weer hun eigen verkiezingen.
  Ook in die thuislanden is het gebruikelijk dat ze mekaar te lijf gaan wegens verkiezingen.
  We gaan nog heel wat mee maken hier.

  Like

  • elisah zegt:

   Als ze elkaar afmaken lig ik er niet zo wakker van, zolang ze ons maar met rust laten.

   Like

   • BertG. zegt:

    Dus zolang ze enkel met mekaar rollebollend door de straat gaan en verder alleen mekaar de hersens inslaan, heb jij er verder geen probleem mee.
    Dat jij niet meer normaal over straat kan en dat het volledige politie korps en leger hierdoor permanent over belast wordt is dan verder hun probleem.
    Zolang jij de beelden maar kan zien op de tv en geen klappen oploopt.

    Wat zou je ervan denken als ze gewoon even lekker oprotten en dat even lekker in hun eigen land gaan uitvechten.
    Bij elke vorm van geweld horen ze uitgezet te worden, ook zonder dat ze gewelddadig worden trouwens omdat het helemaal geen “vluchtelingen” zijn.
    Dan kan jij weer normaal over straat in het donker.

    Like

   • elisah zegt:

    Haha, ik heb er wel een probleem mee, maar lig er niet wakker van, het zijn nl geen onschuldige slachtoffers. Wat mij betreft waren die lui sowieso nooit binnengekomen, laat staan dat ze hier ongestraft de beest uit hangen.

    Like

   • elisah zegt:

    Plus: Hoe meer rottigheid, hoe meer mensen hun ogen openen, hoe meer mensen er kwaad worden door die toestanden, hoe meer mensen hun stemgedrag gaan aanpassen in ons voordeel misschien?

    Like

 10. Er valt weinig zinnigs te zeggen over deze provocerende demonstraties van het islamtuig, zoal de misselijke VVD burgemeester Jozias van Aartsen de demonstraties verbood van de PEGIDA aanhangers, zou zo’n islam gerelateerde demonstratie eigenlijk ook verboden moeten worden. Enfin bijna iedereen die over een klein beetje boeren verstand beschikt weet dat de bestuurlijke elite over een dubbele moraal en met twee maten doen meten, hup Holland hup (Kuch)…

  Liked by 1 persoon

 11. Daarom moeten ze allemaal het land uitgerot worden, Kunnen we eindelijk eens rustig leven.

  Like

 12. Fa Q zegt:

  Blijkbaar is openbare geweldpleging alleen verboden voor de witte Nederlander, ME mag wel zonder aanleiding iedere feyenoord supporter aanhouden maar o wee als je mede moslims van aboutaleb iets aan doet, incompetente nietsnut Aboutaleb is een schande voor Rotterdam en Nederland.

  Liked by 1 persoon

 13. Cathja zegt:

  Niet normaal dat wij die buitenlandse rotzooi over ons heen krijgen! Laat ze opzouten met hun demonstraties.
  Als je iets uit te vechten hebt, ga dan lekker naar Turkije en leef je uit. Maar laat ons en ons land er buiten. Wij willen niets te maken hebben met jullie vetes.

  Liked by 1 persoon

 14. semper fi zegt:

  Elkaar lekker uitmoorden tot er maar 1 overblijf,die donderen we de grens wel over,volgend hierop dat maroc tuig elkaar gaan bestrijden enz enz
  Dan de oranjes eruit en dit land weer gezond maken,ja@@@@@ ook die oranjes zijn menig nagel aan onze doodskist,zo goed ze het doen
  Zwaai jij nog de derde dinsdag in september??je arm moest er af donderen !!
  wat vindt Geert van de oranjes eigenlijk,ik weet niet zo goed wat er in zijn wijze hoofd rondgaat!!
  Mooie dag en zuchten maar ,er veranderd geen tiefes
  zo *****haags genoeg??

  Like

 15. BertG. zegt:

  Report: Turkey’s MIT agency menacing ‘German Turks’
  Germans of Turkish origin are being “menaced” in Germany by informers and officers of Turkey’s MIT spy agency, according to “Die Welt” newspaper. Bundestag members want a probe into whether German agencies are complicit.
  http://www.dw.com/en/report-turkeys-mit-agency-menacing-german-turks/a-19490657?maca=en-Twitter-sharing

  Like

 16. Flo zegt:

  Trap het maar in elkaar, dat uitkering trekkende turkentuig, flikker op naar het eigen land en ga daar lopen protesteren!!!

  Like

 17. orrie zegt:

  Aangezien de christelijke wereld oorlog voeren in onze islamitische landen in de mom van Democratie, en alles tot aan gorden vernielen, de kinderen en vrouwen verkrachten, de rijkdommen stelen, hebben wij ook het recht om hier een beetje de democratie te brengen die de christelijke wereld in de islamitische wereld brengt. Niet?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s