VIDEO: Sid Lukkassen interviewt Wim van Rooy

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Bron: Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: Sid Lukkassen interviewt Wim van Rooy

 1. D.DAY zegt:

  We kunnen zeggen dat een schrijver als Wim van Rooy hard nodig is. Zijn boek “Waarover men niet spreekt” fileert hij feilloos waarom de islamisering van onze maatschappij plaats vindt en welke rol de media, de politieke elite en maatschappelijke organisaties hierin spelen. Een aanrader!!!

  Geliked door 2 people

 2. leefbarbaar zegt:

  Typerend gutmensch, die van Rooy: zijn kinderen worden gepest op school door moslims en wat doen je dan? Dan ga je boeken lezen over de islam. Dat is de wereld op zijn kop.
  Mijn kinderen hebben veel meegemaakt met gastarbeiders en hun gebroed en ik heb de moslims en de school heel duidelijk gemaakt, dat ik dat niet pik. Ik hoef geen boeken te lezen over de islam, ik weet wat pesten, treiteren en stelen is en wie dat doet en dan weet ik genoeg.
  Zelfs mevrouw Halsema (van de eeuwig vervloekte motie Halsema) haalde haar kinderen van een gemengde school vanwege haatkoters, terwijl haar eigen GsL iedere bedelneger hierheen haalt.
  Je verantwoording als ouder is belangrijker.

  Like

  • Maar bij Wim van Rooy had dit aanvankelijke goedmensisme de uitwerking, dat hij er echt over is gaan nadenken, zodat hij thans goedmens-af is! Daarin is hij toch echt een fenomeen, want dat gebeurt praktisch nooit!
   Daarom kán en mág je hem dit dit nu niet langer meer nadragen: Goedmensen hebben tevens als kenmerk, dat ze voor de essentiële dingen de ogen blijven sluiten, wat er ook gebeurt; hij deed het tegenovergestelde.

   Like

   • Fockewulf190 zegt:

    Nou praktisch nooit???
    Zowel Rita Verdonk als Pim Fortuyn zijn als ‘links’ gutmensch begonnen. En Geert Wilders heeft ook trekjes van links. 😉 Thilo Sarrazin ook niet bepaald ‘Rechts’ te noemen, beschrijft ook feilloos het probleem.

    Een ding hebben ze gemeen: Problemen zien, analyseren en tot een conclusie komen. Ja dan ga je inderdaad lezen over de islam, om zo meer kennis te vergaren en dingen te kunnen begrijpen en verklaren.

    PS: Wim van Rooy is een van de weinigen die het probleem islam heel duidelijk kan beschrijven. Samen met Bill Warner hele goede informatiebronnen.

    Like

   • louis-portugal zegt:

    En hij was notabene links.en dan is de stap NOG groter.

    Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Fijn intervieuw waarin alles rondom islam en het politiek correct gefeminiseerde westen herkenbaar de revu passeerde. Wat echter minder uit de verf kwam is het feit dat 1400 jaar islam en het hieruit voortgekomen verbod op het vrijuit beoefenen van positieve wetenschap ook invloed moet hebben gehad op algemeen genetische veranderingen in de moslim populatie op gebied van intelligentie en het normale gevoel van meeleven met het leed van zwakkeren in een samenleving. Kortom islamitische volkeren hebben hierdoor wellicht ook genetisch minder aanleg verworven voor het voortbrengen van intellectuele hoogstandjes en minder invoelend vermogen (sociale intelligentie) voor het leed dat anderen wordt aangedaan die onder invloed staan van een islamitische samenleving die beheerst wordt door geboden en verboden. Hierdoor zijn er geen islamitische universiteiten ontstaan van betekenis laat staan islamitische nobel prijwinnaars gecorreleerd aan de anderhalf miljard moslims wereldwijd. Daar tegenover staat dan wel weer dat in veel islamitische gemeenschappen gejuich opklinkt als weer een jihad aanslag heeft plaats gevonden met vele doden.

  Geliked door 2 people

  • Angie1968 zegt:

   De genetische inferioriteit van de gemiddelde moslim is niet (uitsluitend) te wijten aan eeuwen van indoctrinatie door de non-empatische Islam/Koran. Het is vooral gelegen in het feit dat moslims sinds jaar en dag met volle neven en nichten trouwen en kroost krijgen. De inteelt heeft minstens 70% vd populatie gedebiliseerd en biologisch minderwaardig gemaakt. Het gemiddelde IQ ligt bij moslims rond de 80. Tel daarbij gebrek aan studie-interesse en een agressief ‘geloof’ op, en je hebt de creatie van een hele kudde Untermenschen. En dat laten wij in onze samenleving toe….zucht.

   Like

 4. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogden reageerde:
  WIM VAN ROOY
  ============

  Like

 5. Thoth zegt:

  Uitstekende documentaire. De elite, de politici, de media, de leerkrachten, verpleegkundigen, etc. die beweren dat wij eigenlijk gelijk hebben, maar ze kunnen de islam niet vormgeven in de huidige tijd. Want dan moeten ze zeggen dat de islam geen vrede is, islamfobie iets is wat ze verzonnen hebben, racist niet bestaat en de multi-culturatie mislukt is. Sommige leven juist hiervan , COA, vluchtelingenwerk, bijstandsbehandelaars, immigratieprofessors, politici, media, etc. En…dat willen ze niet. Voor de rest heb ik weer iets geleerd, namelijk dat islam ook een ‘soldatenreligie’ wordt genoemd. Mijn dank.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s