Burgemeester Londen roept Labour op om Corbyn te dumpen

Screenshot_76

Jeremy Corbyn en Sadiq Khan.

De (islamitische!) burgemeester van Londen, Sadiq Khan, roept zijn Labour-partijgenoten op om partijleider Jeremy Corbyn weg te sturen. Volgens Khan heeft Corbyn bij het Brexit-referendum laten zien dat hij niet geschikt is om kiezers achter zich te krijgen. “We kunnen het ons domweg niet veroorloven om met hem door te gaan”, zei Khan in een interview met The Observer.

NOS

Corbyn ligt sinds 23 juni, de dag van het Brexit-referendum, zwaar onder vuur. De Britten stemden voor een vertrek uit de EU. Labour en Corbyn hadden campagne gevoerd om in de EU te blijven, maar volgens critici werd dat standpunt te laat en zonder overtuigingskracht naar voren gebracht.

Vooral in het noorden van Engeland kozen traditionele Labour-stemmers massaal voor vertrek uit de EU, het standpunt van onder anderen Boris Johnson en andere Conservatieven.

Gezakt

Ik weet uit eigen ervaring dat we kiezers voor onze boodschap kunnen winnen, als we onze mening helder en met kracht uitdragen. Voor die test is Jeremy bij het referendum compleet gezakt. Waarom zou dat bij verkiezingen anders gaan?”, vraagt Khan zich af.

Labour-leden kunnen zich in een schriftelijke stemming uitspreken over de vraag of Corbyn vervangen moet worden door Lagerhuislid Owen Smith. (webmaster: ook deze Owen Smith!!!) Smith ligt goed bij de partijtop, maar Corbyn lijkt het bij de gewone leden beter te doen. Hun stem is beslissend. De uitslag wordt 24 september bekendgemaakt.

Bron:
http://nos.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Islamisering, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

16 reacties op Burgemeester Londen roept Labour op om Corbyn te dumpen

 1. Sjaak zegt:

  Een moslimrat is en blijft een moslimrat !

  Geliked door 2 people

 2. Eric zegt:

  En natuurlijk raadt Khan iedereen aan voor Smith te stemmen. Die laatste gelooft in dialoog met IS, begrijpt dus hélemaal niks van islam en zo hebben moslims als Khan socialisten het liefst: onwetend, naïef en voortvarend wanneer het erop aankomt islam te promoten. Corbyn, die ervan verdacht wordt voorstander van de brexit te zijn geweest, past niet echt in het moslimpl(r)aatje. Natuurlijk houden moslims van de EU en van zijn open grenzen, want daarvan maken ze schaamteloos gebruik. En Smith heeft beloofd een tweede referendum over de Brexit te zullen organiseren omdat het huidige resultaat hem niet aanstaat. Smith is een uitgesproken eurofiel, en daar gaat het een taqqyya-moslim als Khan natuurlijk om. Hij wilt de Britse grenzen voor massa’s moslims (en ‘Khanvoters’) weer open!

  Geliked door 1 persoon

 3. Angie1968 zegt:

  Ik roep Londenaren op om deze moslimrat te dumpen. Dit stuk vuil doet precies wat alle islamieten doen als ze de macht ruiken en numeriek in het voordeel zijn. Sluipenderwijs Islam en sharia introduceren, en uiteindelijk proberen de boel over te nemen. London has fallen….

  Geliked door 2 people

 4. joopklepzeiker zegt:

  Een gevecht voor de eerste prijs voor de grootste antisemiet .

  Geliked door 1 persoon

 5. Johan zegt:

  Deze uitspraak kan je ook van de president van Noord Korea verwachten of Junckert, praat je niet mee dan eruit. Ik heb een total ander beeld van democratie.

  Geliked door 1 persoon

 6. Duidelijk! Eerst vraag je je nog af: Hé, wat heeft die Sadiq Khan er opeens voor belang bij om die Corbyn zo één-twee-drie weg te willen hebben?
  En dan lees je het volgende ogenblik, dat het de bedoeling is om zó plaats te maken voor Owen Smith en je denkt: Oh, vandáár!
  Ja, er gaat toch maar niets boven iemand, die bereid is tot onderhandelingen met IS, wat jij, Khan?
  Man, man, wat zijn die stomme Londenaren er weer eens met open ogen ingetrapt door op jou te stemmen! Die Britten zijn totaal vergiftigd door de multikul: Ze zien niets, ze hèbben nooit iets gezien en ze zúllen nooit iets zien, GVD!
  Jullie hebben dan wel die Brexit weten door te zetten, waarvoor respect, maar hier kun je dan toch weer zien, dat het ene inzicht nog niet automatisch het andere is!

  Geliked door 1 persoon

 7. Mary zegt:

  Ja waarom zou het bij verkiezingen anders gaan?, de Islam was de reden van de Brexit, en dat moest vooral bij de verkiezingen maar weer sterk naar voren komen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Pieter zegt:

  Corbyn is een linkse lul en Kahn een vuile moslim rat. Eerst speelt ie vriendjes met Corbyn maar nu probeert ie van hem af te komen omdat de islamisering van Groot-Britannie door de
  Brexit gaat vertragen.

  Geliked door 2 people

 9. Taljaard zegt:

  Corbyn is een rood stuk vuil, die nog steeds teert op zijn smerige marxistische agitatie tegen Thatcher van bijna 40 jaar geleden en die nu eindelijk denkt zin gore zin door te kunnen drijven.
  Hij heeft zijn melkboerenhondehaar weliswaar laten knippen, maar hoort in wezen nog steeds bij het meest immorele en verwerpelijke schorem dat de Westerse wereld ooit heeft voortgebracht; de linkse hippies. Nog grotere ellendelingen dan de Franse Jacobijnen en de Russische bolsjewieken.
  Met dat verschil dat zij God zij dank nooit helemaal de macht hebben kunnen grijpen.
  Tot voor een jaar of 10 voor mij een reden om de islam te verdedigen, want alles beter dan die vieze goddeloze linkse rooien!
  Vandaag de dag weet ik gelukkig beter.
  In die zin dat het links is, dat de islam en haar aanhangers omarmt en in alles faciliteert en bevoordeelt, met het oogmerk om het, door zowel de moslims als door de marxisten, zo vurig en diep gehate christelijke Europa weg te vagen. En Israel, DE doorn in de zijde van de rooien, en passant ook te vernietigen.
  Verviel bij het lezen van het begin van dit artikel echter weer in de oude reflex, want Sadiq Khan werd in mijn ogen direct een stuk sympathieker omdat hij zich tegen Corbyn keerde. Totdat ik de reden daarvoor vernam. Want Owen Smith is eerste klas islam-apologeet en verder net zo’n rooie hond als Corbyn.

  Like

 10. Rini Willems zegt:

  Corbeyn zal nooit de Europese gevoel hebben, want hij heeft altijd gevoel om islam te blijven….
  Dan is hij niet geschikt…..

  Like

  • Maar wat zegt U dan van een Owen Smith, die ze (of “ze….” Sadiq Khan opeens) naar voren willen schuiven? Die is nog erger!
   Trouwens, open deur, want dan is de hele labourtop ongeschikt; allemaal islamofielen! Denk maar eens aan Ed Miliband, bijvoorbeeld!
   Overigens is het dan ook nog te hopen, dat U met “het Europese gevoel” iets anders bedoelt dan “EU-gevoel,” want anders valt de logica van uw opmerking al helemaal niet te snappen…Nu ook al niet, zoals gezegd.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s