Geef moslims hun dictators terug, vrije moslims zijn vijand van zichzelf

Screenshot_78

(Door: Aysso Reudink)

Islam en democratie verdragen zich niet

De Syrische burgeroorlog duurt nu ruim vijf jaar zonder dat er enig vooruitzicht op een stabiele vrede is. Wat in maart 2011 begon als een protestbeweging tegen het bewind van president Bashar al-Assad is uitgegroeid tot een alles vernietigende oorlog tussen elkaar bestrijdende groeperingen met elk een eigen agenda.

Regeringsleger, vrijheidsstrijders, religieuze en etnische groeperingen alsmede de terreurorganisaties Al-Nusra en Islamitische Staat hebben Syrië in een hel veranderd. Tienduizenden doden en miljoenen vluchtelingen zijn het gevolg. Europa kijkt toe en vangt vluchtelingen op, terwijl Amerika de strijd met ISIS voert. Rusland, met op de achtergrond Iran, steunt het regime Assad. Aan de anarchie en bloedige chaos komt voorlopig geen einde. De toestand in Syrië is uitzichtloos.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, dictatuur, gezond realisme, Islam. Bookmark de permalink .

12 reacties op Geef moslims hun dictators terug, vrije moslims zijn vijand van zichzelf

 1. Ik denk als er een keer rust moet komen in die gebieden, kan je hier eindeloos over blijven debatteren. De oplossing is een kernbom op Syrië en een op Libië. Dan is er rust zijn, geen zwartjes die de oversteek zullen maken. Dan hebben ze echt, dat ze even nodig om bij te moeten komen en wij ook.

  Like

 2. Angie1968 zegt:

  Halleluja! Uit het hart gegrepen! Ik onderschrijf volledig wat in dit artikel beweerd wordt. De logische volgende stap, is dat we zoveel mogelijk moslims, zo niet alle, denaturaliseren, deporteren en tot persona non grata verklaren. Ze horen hier niet. Assimileren niet. Zijn bij numeriek voordeel altijd uit op ontwrichting en onderwerping van het gastland. Ze zijn steevast een zeer zware belasting voor alle landen, die zo dom zijn om ze uberhaupt binnen te laten. Daarom: Dood aan het multiculturalisme!

  Liked by 1 persoon

 3. BertG. zegt:

  Vraagje aan Bert zelf.
  Waarom vermeld je nou altijd Bert G i.p.v. van BertG.
  Dat is mijn reageer naampje overal, en niet los van mekaar. (dat doe je al heel erg lang zo)

  Like

 4. Mary zegt:

  Islamieten moorden elkaar wel uit, prima toch. Wij moeten er alleen voor zorgen dat ze Europa weer moeten verlaten en hier verder geen schade aan kunnen richten.

  Liked by 2 people

  • Ongelovige zegt:

   Het Westen heeft de dictators juist verjaagd opdat een burgeroorlog zou ontstaan in die landen, zodat ze een reden zouden hebben om naar hier te komen.

   Like

 5. Claudia M. zegt:

  Dan te bedenken dat dit spul werelddominantie eist… Pas als islam overal ter wereld heerst is er vrede…

  De laatste moslims maken elkaar nog af, omdat de ene het geloof niet zo uitdraagt als de ander van mening is dat het moet.

  Liked by 1 persoon

 6. bigljohn zegt:

  Het cliché zegt dat elk volk de leider krijgt die het verdient. Daarom, geef de moslimlanden hun dictators terug. Ze verdienen niet beter en ze kunnen niet zonder. De praktijk bewijst dat elke dag opnieuw. Want Islam en democratie verdragen elkaar niet. Zomaar wat citaten uit het stukje. En daarom zal al die import uit Afrika die de Arabische lente ontvlucht zijn, het streven hebben om hier in Europa een Sharia dictatuur te gaan verwezenlijken. Want ze willen hier niet weg omdat ze een missie hebben. Omdat zij niet zonder een dictator kunnen zijn zij gevlucht voor de chaos van de Arabische lente om alhier die – lente – (Een Sharia dictatuur) opnieuw een kans te geven ! En van Brussel krijgen zij die kans !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s