Hoe EU-bureaucratie opsporing van terroristen in de weg zat

Screenshot_77

De islamitische terroristen van de aanslagen in Brussel.

(Door: Bauke Schram)

Sinds de aanslagen in Parijs en Brussel is veel gezegd over het zwakke optreden en het tekortschieten van de Belgische autoriteiten. Nieuw onderzoek brengt aan het licht dat de situatie nog erger was dan eerst gedacht en dat bureaucratie van de Europese Unie (EU) en de Belgische overheid de vervolging van Jihadisten in de weg zat.

De Amerikaanse nieuwssite Buzzfeed News meldt dat Brussel de Amerikaanse inlichtingendienst NSA heeft ingeschakeld in het onderzoek naar de terrorist Salah Abdeslam. Daarnaast blijken dat de spanningen tussen Waalse en Vlaamse politici in België zorgden voor vertraging van het onderzoek.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", België, Eurabië, EUSSR, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Hoe EU-bureaucratie opsporing van terroristen in de weg zat

 1. Dit is ook weer fijn te weten dat er een geschil is tussen de Walen en de Vlamingen. Laat ze zorgen dat het eens een keer goed draait. Wij kunnen daar de dupe van worden. Daarom vind ik dat de EU zijn langste tijd gehad heeft. Elk land voor zich en God voor ons allen en wel GRENZEN DICHT !!!!

  Like

 2. Anneke zegt:

  Ha, het socialistische verderf keelt multi-flutti samenleving en zichzelf. De psychotische bureaucratie ontworpen door de demons vn afgod-666 !!! Wat waren en zijn zij angsthazen (gebleven). Afgoden….blablabla. Blij dat mij en m’n naasten de G’d vn Israel is gegeven en Zijn Zoon, onze Messias.

  Like

 3. Ongelovige zegt:

  Hoe harder het verkeerd gaat, hoe beter voor rechts. Wallonië, bekend voor zijn werkloosheid en zijn stakingen, is overigens het enige europese ‘land’ waar rechtse partijen nauwelijks een kans maken.

  Like

 4. Diaz Vivar zegt:

  walen en vlamingen komen niet overeen, laat staan overeen komen met moslims, hopelijke situatie die elke dag maar erger kan worden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s