Italië op rand van asielzoekers crash

Screenshot_85

Moslim-migranten hebben Calais en de (snel)wegen veranderd in één grote gewelddadige chaos. Dagelijks worden tientallen auto’s en vrachtwagens aangevallen, vernield en beroofd.

(Door: “Xander”)

Corsica: Straatgevechten tussen bewoners en Marokkanen – Roemenen in Engeland vallen moslims aan nadat die gehoorzaamheid aan Sharia eisten

Iedere week komen met actieve hulp van de EU en de NAVO duizenden nieuwe Afrikaanse migranten in Italië aan, dit jaar al zo’n 102.000. De autoriteiten in Rome zijn volledig overbelast en hebben geen idee meer waar men al die nieuwkomers moet onderbrengen. In Como, boven Milaan, is net als in Calais –dat dankzij migranten een poel van totale chaos en gewelddadige anarchie is geworden – een groot kamp voor (illegale) asielzoekers ontstaan, en in Milaan zelf is het tot de eerste ernstige ongeregeldheden gekomen tussen migranten en Italianen. Oostenrijk en Zwitserland vrezen een stormloop op hun grenzen en hebben voorbereidingen getroffen om deze af te sluiten. Terwijl de focus van de Europese immigratiecrisis vooral ligt op Duitsland, lijkt het in Italië nog eerder helemaal mis te gaan.

De Oostenrijkse ministeries van Defensie en Binnenlandse Zaken rekenen op een verdere escalatie van de asielzoekerscrisis, en kunnen binnen enkele uren de Brennerpas hermetisch afsluiten. Inmiddels zitten vele tienduizenden Afrikanen vast in het noorden van Italië, omdat ze noch naar Frankrijk, noch naar Zwitserland, noch naar Oostenrijk kunnen.

Lees verder>>>
(h/t “joopklepzeiker”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Eurofielen, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Italië op rand van asielzoekers crash

 1. ildiko zegt:

  heerlijk zo een super nieuws over Roemenen !

  Like

 2. Mary zegt:

  Ik vroeg me al af wanneer de bom zou barsten richting moslims, prima die Roemenen van Nederlanders kun je dit niet echt verwachten maar Corsicanen en Italianen laten zich de wet niet voorschrijven door moslims, en het wordt toch echt tijd dat dit achterlijke volk een halt toegeroepen krijgt, liefst zo dat ze weer terugkeren naar die zandbak etc. waar ze vandaan komen.

  Like

 3. Bas zegt:

  Kennelijk gaat het precies zoals onze grote leiders zich voorgesteld hadden. Maar waarschijnlijk hebben ze nooit geen visie gehad. Hoe kan het dat Viktor Orban etc. dat wel heeft . De EU heeft gewoonweg zijn grip op de vluchtelingen criminaliteit verloren.

  Like

  • Anneke zegt:

   Ja, wat wil je. We worden geleid door islamofobische politici !!! Zij schijten in hun broek voor de kwaaie imams…. Menig burger hft meer karakter dan de NWO-duvels.

   Like

 4. Jean zegt:

  Een goedkope efficiënte resultaat gevende oplossing helemaal gratis: DADELIJK RETOUR ZENDEN NAAR AFRIKAANS GRONDGEBIED want de kinderen zijn nu al bezig met bommengordels, van waanzinnige idioten gesproken. Bye the way, dat EU kot zit ook vol met waanzinnige idioten, kunnen we die ook massaal afvoeren richting Afrikaans grondgebied? junkurs en murkul voorop…

  Like

 5. Ongelovige zegt:

  Waarom sluiten die vrachtwagenchauffeurs in Calais hun containerdeuren niet af? Ik zie die moslims nu al jarenlang die containers achteraan openen zonder enig gereedschap…

  Like

 6. Republikein zegt:

  Maar Frank de Boer kan het niet schele.

  Like

 7. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar wat is het dan hier nog heerlijk rustig op een paar verwarde na.

  Like

 8. Nick zegt:

  Neutraliseren die hap voor het extreem begind te worden. Die zooi wil toch niet anders

  Like

 9. Niels zegt:

  IK BEGRIJP HET NIET MEER ! ! !

  Ze zijn niet gelukkig in Marokko.

  Ze zijn niet gelukkig in Turkije.

  Ze zijn niet gelukkg in Egypte.

  Ze zijn niet gelukkig in Libië.

  Ze zijn niet gelukkig in Iran.

  Ze zijn niet gelukkig in Gaza.

  Ze zijn niet gelukkig in Irak.

  Ze zijn niet gelukkig in Afghanistan.

  Ze zijn niet gelukkig in Jemen.

  Ze zijn niet gelukkig in Syrië.

  Ze zijn niet gelukkig in Libanon.

  Ze zijn niet gelukkig in Pakistan.

  En waar zijn ze dan wel gelukkig ?

  Ze zijn gelukkig in Engeland.

  Ze zijn gelukkig in Frankrijk.

  Ze zijn gelukkig in Italië.

  Ze zijn gelukkig in Duitsland.

  Ze zijn gelukkig in Zweden.

  Ze zijn gelukkig in de Verenigde Staten.

  Ze zijn gelukkig in België.

  Ze zijn gelukkig in Noorwegen.

  Ze zijn gelukkig in Nederland.

  Ze zijn kennelijk gelukkig in elk land dat een niet-moslimland is.

  En wie geven ze de schuld?

  Niet de islam.
  Niet hun leiders.
  Niet zichzelf.
  Nee, ze verwijten het de bevolking van de landen waar ze wel
  gelukkig zijn.

  En dan willen ze juist DEZE LANDEN zo veranderen dat ze precies worden
  als de landen waar ze ontevreden over zijn.

  Begrijp jij het nog ????

  Like

 10. Gino vandevyvere zegt:

  De camions inrichten zoals in de films als mad max en erdoor

  Like

 11. frans torfs zegt:

  weg met die zooi onze waarden in verval dank zij de europese leiders – eigenlijk geen leiders maar moslim sympatisanten – triestig

  Like

 12. Adje radje zegt:

  Waar zitten die incapabele leiders van de EU dan aan te denken als ze dat nog kunnen. Dit is en word een totale anarchie. Doe wat hufters zakkenvullers en belast ons volk er niet mee. Neem niemand meer op en die marine schepen in de middellandse zee terug naar de thuishaven. Laat ze maar verzuipen. Het zijn allemaal stinkende crimelen gelukzoekers. Stop met hulp en stuur alles weer terug. Hier komt geen eind aan. Het is allemaal tuig uit midden Afrika die hier Europa komen ontwrichten. Doe wat kut EU of hebben jullie je zakken al gevuld en verlaten jullie als ratten het zinkende schip de EU stelletje zielige imbecielen.

  Like

 13. hslot4 zegt:

  Ik wilde op de motor naar Spanje maar als ik het zo zie wordt het wel een doe vakantie .
  Nou dan maar wat gereedschap mee .

  Like

 14. Mirjam zegt:

  Alle grenzen dicht, opgesodemieterd: heerlijk!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s