Na raketbeschieting: Israël reageert met meer aanvallen

Screenshot_82

(Vertaling: E.J. Bron)

Het Israëlische leger heeft afgelopen nacht, als reactie op de raketbeschieting gisteren vanuit de Gazastrook, meer doelen van Hamas in de Gazastrook aangevallen. De aanvallen werden uitgevoerd door tanks en vliegtuigen.

Israel Heute

Israël heeft buitengewoon hard gereageerd op de raketaanval van gisteren. Nadat de Israëlische luchtmacht al kort na de raketinslag in Sderot met het bestoken van een stelling in Beit Hanoun gereageerd had, heeft het Israëlische leger afgelopen nacht meer doelen van Hamas in de Gazastrook aangevallen. Er werd o.a. een stelling van de tot Hamas behorende nationale veiligheidskrachten aangevallen. Volgens meldingen werden er eveneens stellingen van de “Islamitische Jihad” aan gevallen. In totaal werden er 50 doelen aangevallen. Bij de aanvallen zou een 17-jarige licht gewond zijn geraakt.

Een woordvoerder van het Israëlische leger zei dat Hamas als enige verantwoordelijke voor alle terreuractiviteiten in de Gazastrook zou worden beschouwd. Israël zou niet geïnteresseerd zijn in een toespitsing van de situatie, daarom zullen ook vandaag 1000 vrachtwagens goederen naar de Gazastrook brengen.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Gazastrook, Hamas, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

21 reacties op Na raketbeschieting: Israël reageert met meer aanvallen

 1. Thomasson zegt:

  Dat is een reactie waarvan wij HEEL VEEL VAN KUNNEN LEREN. Zo’n reactie kan men definiëren als “Boter bij de Vis”. De Hamas wil oorlog spelen dan krijgt hij een XXL portie.

  Liked by 1 persoon

 2. Angie1968 zegt:

  Prima reactie van Israel. Niet toegeven aan dat Hamas-tuig. Bam, gelijk terugslaan en liefst ook nog even de huizen van terreurverdachten platwalsen. Moslims begrijpen en respecteren alleen het recht vd sterkste. Praten en theedrinken leidt alleen maar tot meer geweld, want het toont zwakte. Je moet moslimgeweld dus ten alle tijden keihard vergelden met geweld, anders groeit het als een ziekte.

  Like

 3. ildiko zegt:

  GO ISRAEL GO !

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Nog nooit in de gehele menselijke geschiedenis is het voorgekomen dat een land (Israël) een vijand (Hamas) die het land ook nog wil vernietigen dag in dag uit blijft bevoorraden met goederen voor de eerste levensbehoeften. Israël doet dat niet omdat het Hamas wil steunen maar omdat Israël een land is met de hoogste standaard op gebied van humaiteit en mensenrecht. Het smerige links anti-zionistische tuig waar ook ter wereld zul je daar nooit over horen.

  Liked by 3 people

  • Thomasson zegt:

   @guusvelraeds DOMME MENSEN DOEN DAT. Ze spelen de Lamme Goedzak van de Tyl Uilenspiegel verhalen. Laat ze maar hun vreten en alle andere spullen maar uit Egypte halen. Het linkse verraad mag ze ook onderhouden…Op hun eigen kosten dan, niet op de onze.

   Liked by 2 people

  • joopklepzeiker zegt:

   1000 ups voor jou !

   Like

  • Onschuldige Bijstander zegt:

   Links en anti-zionistisch? Merkwaardige combi

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    ??? Integendeel!

    Like

   • Onschuldige Bijstander zegt:

    Dan heb ik waarschijnlijk een andere definitie van zionism als u. In mijn optiek zijn er normale joden (volk, geen ras) en er zijn nep/cryptojoden/khazaren, veelal ook geen echte joden maar zichzelf het joods zijn aangemeten hebben (Kolomoisky, Soros, Hollywood owners enzovoorts) oftwel zionisten, volgens mij kun je daar ook tegen zijn zonder links gedachtengoed aan te hangen

    Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Turkish Foreign Ministry: “We won’t be silent about the attack on Gaza”
  A few days after the Reconciliation Agreement between Israel and Turkey was approved by the Turkish Parliament, the Turkish Foreign Ministry strongly condemned the IDF’s attack on Gaza: “The normalization of relations doesn’t state that we will be silent about the present attack against the Palestinians.”
  Aug 22, 2016, 3:26PM
  Rachel Avraham

  http://www.jerusalemonline.com/news/middle-east/israel-and-the-middle-east/turkey-we-wont-be-silent-about-the-attack-on-gaza-23140

  Like

  • Harry zegt:

   Wat een hypocriete smeerlappen , die lui !
   Als wij ook maar het minste commentaar leveren op wat die geitenn**kers in en buiten Turkije overhoop halen , dan proberen ze je voor de rechtbank te slepen of ze sturen een overdosis turks tuig op je dak .
   Dan moet je je nergens mee bemoeien .

   Een gerechtvaardigde reactie op een terreuraanslag in Israël wordt zwaar veroordeeld .

   Hebben lui met zó weinig realiteitsbesef wel het récht om te léven ?

   Like

 6. semper fi zegt:

  GO ISRAEL
  Hier drinken ze slappe thee met de vijand,deze zijn zo zielig en hebben ook ineens(??)rechten enz
  als ik ooit mijn jas uittrekt is dit voor israel
  het enigste land dat de islam aanvalt indien nodig,moet je hier mee aankomen ,als die barbie pop klinton gekozen is zijn wij de klos,de moslims zullen steeds verder oprukken!
  Je magnaar dit vulles nog geen boehhh roepen of je discrimineert,overgens draagikmet trots de titel RACIST,omdat ik het verdom mijn voorouders te verraden,zij die de oorlog trotseerden en hebben gevochten voor dit bananenland
  Ode aan deze helden en ISRAEL
  HOZEEEE

  Liked by 1 persoon

 7. dees zegt:

  Heb nooit begrepen waarom Israel Gaza heeft laten vallen en vele Israelis met grof geweld uit de Gaza heeft getrapt. Blijkbaar wilde Egypte na het besturen sinds 1957 het niet terug en had het gewoon Israëlisch grondgebied kunnen blijven. De zich Palestijnen noemende zwervers hebben hun kansen verspeeld naar hun afwijzing van het grondgebied wat hun lang geleden werd toegewezen.
  Mijn zienswijze is dat Israel wat de Gaza betreft zich de ellende zelf op de hals heeft gehaald, spijtig en een onvergeeflijke daad die haar bewoners nu als schietschijf dienen voor de achterlijke-cultuur die de macht heeft in Gaza.

  Liked by 1 persoon

 8. Anneke zegt:

  De raketaanvallen zijn nog niet geminderd, maar de IDF laat zich gelukkig niet hinderen door de islam-duvels. Alweer bijna vier-jaar geleden, die november- oorlog tussen deze duvels en Israel. Was toen zelf in Jerusalem en mocht meemaken wat de inwoners van G’ds stad dag in dag uit al decennia moeten beleven. De Gaza-strook wordt alweer ruim elf-jr. uitgewoond door de moderne PLO-ers.

  Like

 9. Anneke zegt:

  Israel leeft en zal overwinnen…

  Like

 10. Republikein zegt:

  Ik hou ook van Jan hoor, uh,….

  Like

 11. bigljohn zegt:

  Een groot verschil is er tussen Europa en Israel. In Israel bevind de vijand zich buiten de landsgrenzen, en ze hebben er al decennia lang grote last van. Maar in Europa bevinden zij zich onder ons. Wat ons hier in Europa te wachten staat laat zich raden. Wij zullen niet onze landsgrenzen moeten bewaken, die zijn er (tijdelijk ?) niet meer, maar al onze huizen. Bedankt Brussel, Merkel, Rutte, en wat dies meer zij, maar niet heus !

  Like

 12. Jan zegt:

  ‘Palestijnse politie’ slaat ‘Palestijn’ dood die twee ‘Palestijnse’ agenten dood schoot.

  Ahmad Izz Halaweh, the main suspect in a shooting by several gunmen last week which left two Palestinian policemen dead, was arrested during predawn raids in the Old City of Nablus in the northern occupied West Bank on Tuesday and taken to the Juneid security compound, where he was attacked and severely beaten by security officers.

  Governor of Nablus Akram Rujoub later pronounced him dead.
  …..
  http://www.maannews.com/Content.aspx?id=772801

  Anja en Maarten Jan Heijmans zijn ziedend en gaan actie voeren op de Dam. Of toch maar niet?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s