Ramelow wil 700.000 illegalen legaliseren

Screenshot_86

(Vertaling: E.J. Bron)

De minister-president van de Duitse deelstaat Thüringen, Bodo Ramelow (SED/PDS Die Linke, foto), beschouwt de AfD-fractievoorzitter in het parlement van Thüringen, Björn Höcke, als gevaarlijk, de AfD zou een “nationaalsocialistische discussie” bevorderen, en hij verzint het ene na het andere idee om Duitsland te vernietigen. Vorige week wilde hij de kinderen van asieleisers automatisch het Duitse staatsburgerschap geven.

Nu wil hij ongeveer 200.000 ondergedoken illegalen legaliseren, zodat ze niet crimineel zouden worden. en nog eens 500.000 anderen, die zich op grond van vertraagde asielprocedures langer dan twee jaar illegaal in het land bevinden, dienen met een verblijfsvergunning beloond te worden, zodat de procedures van tafel zouden zijn. Echter, in principe zijn die 200.000 alleen door het illegaal binnendringen in Duitsland al criminelen, en om diegenen die hun procedure door leugen en bedrog jarenlang vertragen ook nog eens door legalisering in hun handelwijze te bevestigen, opent de poort voor nog eens honderdduizenden die dat zo zullen doen. Wie hier gevaarlijk is, ligt voor de hand.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Ramelow wil 700.000 illegalen legaliseren

 1. Bas zegt:

  Quote: de AfD zou een “nationaalsocialistische discussie” bevorderen
  Daar gaat ie weer . . . Oude wijn in nieuwe zakken !

  Like

 2. Flo zegt:

  Het alcohol drinken en veel meer, zal deze zak hooi snel kunnen vergeten als hij deze 100 duizenden moslim ratten wil egaliseren, weg die gek!!!

  Like

 3. Angie1968 zegt:

  Compleet vd pot gerukt!

  Like

 4. Jean zegt:

  Dat is nu de echte rotkop die heel snel op een schavot moet staan in onderbroek, eens zien of hij dan nog zo staat te krijsen voor vreemdelingen…

  Like

 5. wauso zegt:

  We zullen het verhaal aanvullen. Deze Ramelow, Minister-President van de leugen riep toen de hordes stelende en rovende haatbaarden het land binnendrongen door de megafoon: Inshallah, dies ist der schönste Tag meines lebens ! Het bijbehorende verhaal en een zeer doordringende Duitse video in de navolgende Tweet !

  Like

 6. Taljaard zegt:

  Waarmee nog maar eens wordt onderstreept dat autochtone linksen gevaarlijker zijn dan allochtone islamisten.

  Like

 7. Drs.P. zegt:

  Zo ziet nu de gore rotkop van de Duitse NSB-er eruit!!!!!!!

  Like

 8. Pingback: Ramelow wil 700.000 illegalen legaliseren – Fenixx.org

 9. joopklepzeiker zegt:

  Ik ben wel eens in Duitsland geweest en ik heb daar toch echt lantaarn palen gezien .

  Like

 10. joga zegt:

  Wie nu nog een huis of een dure auto durft te kopen op hypotheek of lease – basis kan gerust een kamikaze inwoner worden genoemd.

  Like

 11. piet travestiet zegt:

  zodat ze niet crimineel worden….????
  Dus zodra ze een uitkering hebben worden ze niet meer crimineel ?

  Like

  • ieznogoedh zegt:

   Nee, natuurlijk niet.
   Kijk maar naar al die mislimse uitkeringstrekkers in Nederland. Niet een, maar dan ook echt niet een is crimineel.
   Wat een geluk dat eindelijk iemand de oplossing voor criminaliteit van dat volk heeft gevonden.

   Like

 12. Pieter zegt:

  Hoeveel gezinsherenigingen komen hier ook nog eens bij ?

  Like

 13. Jules Vismale zegt:

  Laten de autochtoonse Duitsers of desnoods een stel criminele “asielzoekers” deze akelige klootzak van een Bodo Ramelow maar gaan vernietigen! Wat heeft die afschuwelijke vent een mislukt clowns-gezicht en als hij al in een circus optrad dan mogen ze er zelfs een aantal leeuwen en tijgers op hem afsturen! Zouden deze roofdieren hem echter hierna doden en opeten dan vrees ik helaas dat de arme reuzenkatten een gruwelijke maagpijn van hem krijgen of stop hem anders gewoon tussen al die 700.000 illegalen die hem toch nergens dankbaar voor zijn opdat ze hem vreselijk aftuigen!
  Ik kan daarbij zelfs nog vermelden dat ik op youtube talloze keren documentaires van de nazi-rechter Roland Freisler (1893-1945) heb gezien en als vele mensen op deze site deze gruwelijke showprocessen hadden bekeken hadden ze vast het idee dat ze in een griezelfilm waren belandt! Het gebrul van Freisler (zijn kwaadaardige stem had zich misschien vast goed een spookattractie voor Rawelow, die hij dan gedwongen moest bijwonen, geleend maar is echter ten strengste af te raden) doet mij alleen totaal niets meer en ik heb daar zelfs mijn twee neefjes ooit les in Overloon gegeven over WO II. Daarbij luister ik nog veel liever naar Freislers stem dan naar die van een Schweinhund van een Rawelow!

  Like

 14. JooJootje zegt:

  Het verschrikkelijke is dat deze linkse gekken dit niet doen om buitenlanders en illegale te helpen maar alleen om hun rechtse tegenstanders te treiteren.
  Ook al veroorzaakt dit grote schade aan de toekomst van de samenleving.
  Hun labiele haat is zo groot dat ze het hele land in de fik zouden zetten om rechts een rot dag te bezorgen.
  Met zulke mensen heb je geen vijand meer nodig als bevolking.
  Deze mensen zijn een gevaar voor zich zelf en voor hun omgeving en zouden eigenlijk gedwongen opgenomen moeten worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s