Soros en zijn activiteiten: Alleen al in 2014 in Hongarije 44 projecten van inmenging begunstigd

Screenshot_90

(Vertaling: E.J. Bron)

Boedapest – De grote speculant, multimiljardair en “filantroop” George Soros kan het niet laten met vuur te spelen. Nu onthulden activisten van een Leaks-site aan de hand van het voorbeeld van Hongarije explosieve details van het gewoel van Soros in de hele wereld.

Duits - Zuerst

Volgens deze informatie gaf de oorspronkelijk uit Hongarije afkomstige beursspeculant George (Györgi) Soros alleen al in 2014 bijna $ 8 miljoen uit om projecten in Hongarije te financieren. Soros´ “Open Society Foundations” sponsorde met in totaal $ 7.704.001 meerdere organisaties van de zogenaamde “burgersamenleving” om invloed te kunnen uitoefenen op verkiezingen en de binnenlandse politiek.

In de EU iepen alleen al 44 projecten van de Soros-stichting in Hongarije. Tot de begunstigden van het zogenaamde “European Elections 2014 Project” tellen diverse organisaties zoals de pas in het jaar 2013 opgerichte linkse website 444.hu, het Hongarije-kritische en voor zigeunerrechten opkomende Centrum X Kommunikációs Központ. Bovendien organisaties zoals het Hongaarse Helsinki Comité en de organisatie Political Capital and Transparency International (Hongarije).

Met hun eisen en zwaartepunten qua onderwerpen bevinden de meeste van deze organisaties zich volledig op één lijn met de gebruikelijke “One World”-Agenda, die gericht zijn op het uithollen van de nationale soevereiniteit, begunstiging van minderheden en etnische vermenging. Daarbij gaat het bij voorkeur om de controle van “extremisten”, het propageren van de rechten van homoseksuelen, de strijd tegen “hatespeech” en het publiekelijk aan de schandpaal nagelen van onwelgevallige journalisten, partijen en parlementariërs.

Terwijl dit alles slechts het topje van de ijsberg is, want behalve de Hongaarse projecten begunstigt Soros´ “Open Society Foundations” ook supranationale activiteiten met dezelfde doen in de hele EU.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, corruptie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Elite, Europa, EUSSR, Hongarije, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, New World Order, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

5 reacties op Soros en zijn activiteiten: Alleen al in 2014 in Hongarije 44 projecten van inmenging begunstigd

 1. Angie1968 zegt:

  Dit is het meest verachtelijke stuk stront dat op deze aardkloot rondloopt. Een voormalige kapo-jood met sadistische en psychopatische trekjes. Ongelofelijk dat 1 zo’n man zoveel macht heeft weten te verwerven om landen te maken of te breken. Met typisch marxistische ondermijnende volksopruiing. Het is een walgelijk figuur. Ik snap niet dat iemand hem nog niet heeft omgelegd. En zijn hele familie erbij. En doe de Rothschilds en de Rockefellers d’r ook maar even bij.

  Like

  • Perfide Albion zegt:

   En dat is dan weer zo’n vriendje van Mabel W.S.

   Kapot maken dit soort gasten en snel ook.

   Like

  • exmarineman zegt:

   En hij is ook de TOPadviseur van Merkel via zijn “bureau” in Berlijn….. Maar laten we ook de Bilderbergers niet vergeten met o.a. de Rothschilds, Kissinger en ons eigen koninklijk huis….

   Like

 2. Wanneer gaat dat stuk ongeluk is dood, bv een cardio arrest.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s