Wéér bussen gestenigd, wéér ruit gesneuveld

Screenshot_71

(Door: Bert Brussen)

In pittoresk en gezellig Purmerend

In Purmerend zijn zaterdagavond maar liefst twee bussen het slachtoffer geworden van stenigingspraktijken. Beide bussen moesten stenen koppen toen ze over Koggenland reden.

Eén van de busruiten liet het leven, passagiers en chauffeurs bleven ongedeerd.

De politie heeft geen flauw idee wie de daders zijn maar wij gokken op ‘jongeren’ (voor Trouw-lezers: ‘Boefjes‘).

Bron:
http://regio.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking". Bookmark de permalink .

16 reacties op Wéér bussen gestenigd, wéér ruit gesneuveld

 1. Witte raaf zegt:

  Laat dat pittoresk en gezellig maar weg,Purmerend alleen volstaat.Ja de Purmer polder is mooi en de randdorpjes maar Purmerend is tegenwoordig verre van pittoresk hoor,ging er vroeger nog wel eens heen om te winkelen in het centrum.

  Like

 2. De benaming van boefje, dan denk ik aan het boek van Kruimeltje. Maar die haalde dergelijke streken niet uit. Dit noem ik aanslagen op buschauffeur en passagiers. Het is onbegrijpelijk, het land waar alles mag. Dit is echt een uiterst geschikt land waar terroristen rustig hun plannen in kunnen beramen om elders aanslagen uit te voeren.

  Like

  • Cathja zegt:

   Mee eens, @ Marian. Dit land gaat kapot aan haar laffe en zwakke beleid als het gaat om straffen. Je kunt hier heel wat uitvreten voordat je de bak in gaat. Dat geldt voorál voor een bepaalde groep in onze samenleving, wiens wortels elders liggen, maar die op schaamteloze wijze ons mooie land naar de bliksem helpen en onze burgers aanvallen, beroven en verkrachten. Maar daar tegen optreden? Vergeet het maar. De overheid kijkt wel even tussen de vingers door als ‘sommige burgers’ over de schreef gaan.

   Like

 3. Jean zegt:

  Ik denk niet dat het ‘jongeren’ betreft, ik denk een ouderen, ± 80 jaar zwart verbrand door de zon die 24u schijnt in Purmerend!!!!
  Mensen smijt die kranten die je dagelijks beliegen en bedriegen de straat op, als ze geen brood (geld) vangen gaan ze dood en zijn wij verlost van die linkse zever, kijk maar eens naar Turkije tot wat die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij kan leiden én lijden.
  “Het was nog maar een kind”
  Hoe ziek moet je zijn om een kind zover te krijgen dat het zichzelf opblaast met tientallen “onschuldige” slachtoffers? Maar…ze zijn zo lief als ze naar hier komen…
  Wacht maar ± 10 jaar dan komt datzelfde kind, dat nu met bebloed gezicht de wereld is rondgestuurd na het eerst op mediageile wijze op een stoel gezet te hebben, weer in beeld…
  De linkse rotzooi wil niet leren uit al hetgeen dagelijks voorvalt.

  Like

 4. Hou maar op: Ook al geen nieuw fenomeen meer! Ca. 20 jaar geleden werden er al stenen gegooid naar de stadsbus, lijn 2, als hij langs de Matthiasschool in Oud-Overdie reed, waar het (toevallig) wèl stikte van de allochtonen. Ik kan het weten, want ik zat zelf in die bus. Het was dezelfde bus, waarvan de chauffeur méér dan hartig en zéér politiek-incorrect uitviel tegen een vrouw, die hij, naar eigen zeggen, kènde en die nú plotseling instapte. volledig bedekt en compleet met gezichtssluier. Hij zal intussen wel zwaar gestresst geweest zijn vanwege alles, wat hij met dat soort meemaakte, vermoed ik.

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Als men al de incidenten met “jongeren” en degenen die “wat minder jong zijn” bij elkaar telt:. beginnend vanaf 1 januari 2016 tot heden, komt ment tot de volgende conclusie: Lili Marlene staan al bij de grote poort van de kazerne. https://www.youtube.com/watch?v=Q56QzGcAKZc
  Ze is al bezig met de Count Down voor de volgende oorlog die steeds met groter stappen nadert. De stommeriken die ons leiden, willen de realiteit niet inzien en met zo’n houding brengen ze ons in groot gevaar. De Moffen wisten hun invasieplannen voor 10 mei 1940 heel goed te verbergen. Onze huidige vijanden staan echter dichter bij de apen dan de Moffen en ze gedragen zich wel degelijks als chimpansees in het Apenheul of in natuurfilms van Animal Planet. Maar voor onze blinde politiek leiding maakt dat feit eigenlijk niet veel uit. Ze blijven leven in de wereld van John Lennon’s liedje Imagine.

  Like

 6. D.DAY zegt:

  Sinds de multiculturele samenleving hebben we met een bevolkingsgroep te maken, die middels verkeersongelukken een jihad tegen onze samenleving voert. “Deze ongelukken zullen niet als een jihad herkend worden”, zo gaf een moslim ooit te kennen. Dus kunnen we niet uitsluiten dat dit stenengooien een jihadistische actie is.

  Like

 7. piet travestiet zegt:

  Ja Marian,en ik begin zo langzamerhand te denken dat de regering hier samenwerkt met de terroristen.
  Vrij verdacht dat hier nog geen aanslag is gepleegd en dat rutte zich daar dan ook totally,totally,totally niet druk over maakt….

  Like

 8. Anneke zegt:

  Wat Israel al decennia moet ervaren, beleven wij nu. Om onze ogen, oren en brein tot actie te laten komen. Helaas, socialisten kunnen niet zien / – beleven wat ze zouden moeten – inschatten. Het westen kan straks nietbuiten Israel om…De politiek moet democratie Israel er weer bij betrekken. Ten bate van de leefbaarheid op aarde !!! ! !!! Shalom…Israel.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Anneke Socialisten WILLEN NIET ZIEN …ZIEN KOST ZE PERSOONLIJK ERG VEEL. Dat schaadt hun vonzige zaakje waarmee ze bezig zijn in Brussel en Straatsburg. Socialisten kunnen maar bedriegen, en feiten verdraaien. Kijk maar naar de video Wilders profeet van de Angst https://www.youtube.com/watch?v=7APIQbf-noA (in 4 delen). De anderen zijn trouwens geen haar beter.

   Like

 9. Sjaak zegt:

  Hoogste tijd ! Overal meevoeren !

  Like

 10. Treintrien zegt:

  “bent u dan misschien bekend, in Purmerend?”

  Er is in die tijd veel gebeurd…..

  Liked by 1 persoon

 11. Die jongeren (boefjes) zijn zeer zeker licht getint of hebben een negroïde uiterlijk.

  Like

 12. Ik weet zeer zeker dat die jongeren (boefjes) opgestookt zijn in de moskee door de imam tegen het Westen, met name Nederland. Ze fokken elkaar op in de moskeeën!!! Ook door Turkse zenders via schotels.

  Like

 13. mahoog zegt:

  Och een steentje door een ruit valt wel mee….wacht maar tot ze straks ècht losgaan,net als hier in Brasil waar hele rijen bussen in de hens gaan als de criminelen iets niet aanstaat….Tot heden laten ze de pasagiers nog uitstappen,dàt dan weer wel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s