Adviseur van Hillary Clinton werkte voor radicaalislamitisch tijdschrift

Screenshot_109

Hillary Clinton en Huma Abedin.

(Vertaling: E.J. Bron)

De adviseur van Hillary Clinton in de verkiezingsstrijd, Huma Abedin, zou vroeger voor een radicaalislamitisch tijdschrift gewerkt hebben. Het blad zet zich in tégen vrouwenrechten. Huma Abedin, de adviseur van de verkiezingscampagne van Hillary Clinton, zou gewerkt hebben voor het radicaalislamitische tijdschrift “Muslim Minority Affairs”, bericht de “New York Post”.

Tot 2008 zou ze daar onder haar moeder, Saleha Mahmood Abedin, redactieassistente zijn geweest. Haar moeder is nog steeds hoofdredactrice van dit Saoedische tijdschrift. In de jaren-90 zou Abedin artikelen in het tijdschrift gepubliceerd hebben die gericht waren tegen Clinton´s feministische platform.

In 1996 werd in het blad een artikel gepubliceerd met de titel “Vrouwenrechten zijn islamitische rechten”. Blijkbaar was dit als antwoord bedoeld op de uitspraak van Hillary Clinton “Vrouwenrechten zijn mensenrechten”. Clinton had met deze woorden destijds haar ondersteuning van de VN-conferentie voor vrouwen in Peking in 1995 bevestigd.

In een artikel zou Abedin geïnsinueerd hebben dat vrouwen die zich meer ongedwongen kleden zelf schuld aan verkrachtingen zouden zijn. Haar moeder zou echter nog radicalere opvattingen vertegenwoordigen, bijvoorbeeld dat huiselijk geweld met de “stress en frustratie die mannen in dagelijks leven moeten ervaren” gerechtvaardigd zou zijn. Daarom zou het niet juist zijn om mannen te bestraffen voor huiselijk geweld.

Vanuit het oogpunt van Saleha Mahmood Abedin zouden de VS verdoemd geweest zijn tot de terreuraanslag van 11 september in New York, schreef ze in 2002. Schuld aan de tragedie zouden de “sancties tegen Irak en andere onrechtvaardigheden tegen de islamitische wereld” geweest zijn.

Abedin ontkent actieve rol bij het tijdschrift

Zoals een vertegenwoordiger van de verkiezingscampagne van Hillary Clinton zei, zou Abedin geen formele rol in de krant gespeeld hebben. Ook al zou ze daar tientallen jaren als editor vermeld zijn geweest.

“Zoals ik het begrepen heb, stond haar naam daar destijds alleen maar genoteerd”, aldus Clinton´s woordvoerder Nick Merrill enkele uren nadat de “New York Post” het verhaal over Abedin had gebracht.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Adviseur van Hillary Clinton werkte voor radicaalislamitisch tijdschrift

 1. Cathja zegt:

  Nóg meer vunzigheid uit Clinton’s slangenkuil…! Dit is echt het laatste niet. We zullen nog wel meer van haar horen.

  Geliked door 2 people

 2. koddebeier zegt:

  De Clinton’s zijn nou éénmaal smeerlappen !!

  Geliked door 4 people

 3. Killary Clinton als eerste vrouwelijke President is bad news voor de gehele vrije wereld, waarom is slapen zo donders lekker…

  Geliked door 1 persoon

 4. Thom zegt:

  Dat is toch geen nieuws. Dat is wat de Democratische Partij momenteel is, moslimlikkers. Obama heeft extremistische moslims als adviseur en is zelf ook een moslim. Zijn naam is Hoessein. Eens een moslim altijd een moslim. Hij boog als een knipmes voor de koning van Saoedi-Arabië en gaf de Engelse koningin een lauw handje en stuurde de Dalai Lama via de achterdeur langs de vuilniszakken weg. Trump zou terecht de omgekeerde volgorde aanhouden.

  Like

 5. Alex Jones legt uit hoe de etnocide en genocide van Europa plaats vindt, Goldman Sachs, George Soros zijn de vleesgeworden duivels en de geldschieters van de Clinton-campagne.

  Like

 6. Ik snapte toch al niet, wat die Amerikanen in dat wijf zien en hoe meer er aan het licht komt, des te minder ik er van snap…….
  Zelfs als vróuw moet je toch een klap van de molen te pakken hebben om op zó iemand te stemmen, louter omdat ze een vróuw is! Dat is toch geen reden!
  (Zo. Beetje tevreden over me, Jan en Joop? Maar ik méén dit wèl!)

  Like

  • Harry zegt:

   Ik heb er niks mee te maken , met die hele discussie van jullie , ik hou me wijselijk op de vlakte , maar ik vind het ook stom om op een vrouw te stemmen omdat je ook zo’n zelfde ingang hebt .

   En nu ik er nog eens over nadenk : sowieso stom .

   Als vrouwen ongesteld zijn , nemen ze enkel maar de verkeerde beslissingen , zijn ze zo dwars als een varken en aangezien ze dat 25 % van de tijd zijn , verdienen ze eigenlijk slechts 75% van het loon te krijgen .
   Het hoeft geen betoog dat dit beleid voor een bedrijf funest is .
   Soms is EEN foute beslissing al de doodsklap .
   Zie je nou hoe tolerant mannen zijn , dat we dit allemaal maar gedogen ?

   Geliked door 2 people

 7. Jean zegt:

  Die bitch is voor NIETS te vertrouwen, zelfde niveau als Mürkül uit Duitsland.
  Nu hebben 3 idioten samen gezeten, een uit Duitsland ene uit Frankrijk en ene uit Italië, zij hebben even overlegd hoe ze 500.000.000 Europeanen kunnen verplichten in de richting te lopen die zij denken nl. in de islamrichting….
  Even ernstig; wat moeten wij doen met die 3 idioten?
  Is het schavot nog niet van onder het stof gehaald?

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Toch als je naar de NL-omroep luistert is de echte devil haar tegenstander Trump.
  Veel negatiefs hoor je daar niet zo over Killary.
  Ik las ergens een artikel over haar als zou ze flink “de-broek-aan-hebben”.
  Zo nu en dan mag Bill ook iets zeggen.

  Like

 9. delamontagne zegt:

  Dit is toch eigenlijk ook de reactie van de NL-kranten en de omroepen………….
  https://reclaimourrepublic.files.wordpress.com/2016/08/trump-hillary-media.jpg?w=1440&quality=80&strip=info

  Like

 10. Jackie2015 zegt:

  Dat zal best waar zijn dat Huma Abedin voor het tijdschrift Muslim Minority Affairs gewerkt heeft.
  Daar twijfel ik geen moment aan. Haar vader is een actief- en vooraanstaand lid van de Muslim Brotherhood. De appel valt over het algemeen niet ver van de boom.
  En wat Hillary Clinton betreft zij heeft behoorlijke gezondheids problemen. Ze heeft meerdere aanvallen gehad vanwege Parkinson. In het verleden is ze van een vliegtuigtrap gevallen.
  Tegenwoordig moet ze geholpen worden om een trap op te lopen, ze lacht overdreven veel, haar beveiligingsman draagt voor haar een Diazepam injectiespuit bij zich. In een maand of acht heeft ze geen persconferentie meer gehouden. Haar medische achtergrond is nog niet openbaar gemaakt en in dit geval zou dat moeten. Dit was bij John McCain en de geschiedenis leert dat dit bij JFK ook het geval was. Dus waarom bij Clinton niet.
  Komt ze ooit in Het Witte Huis (wat niet te hopen is) dan is ze niet gekozen maar simpelweg geinstalleerd door de globalisten,

  Like

 11. Jan zegt:

  Undercover Journalist in in burka krijgt stembiljet van Huma Abedin

  Like

 12. Jan zegt:

  Hillary Clinton in bed met islam

  Hillary Clinton and her top aide Huma Abedin were allowed to remove at least five boxes of private records from the State Department during the FBI investigation of Hillary Clinton.

  Huma also removed a set of records from the State Department marked “Muslim engagement documents” that the FBI allowed her to remove from the building.
  ….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s