Het smeulen van de lont

Screenshot_112

(Door: Marcello Dallapiccola – Vertaling: E.J. Bron)

Volgens de burgemeester van Calais, Natasha Bouchard, is het migrantengeweld in haar stad “volledig uit de hand gelopen”.  De beruchte “Jungle” werd weliswaar al meerdere malen ontruimd, ontstaat echter binnen de kortste keren weer opnieuw. Seksuele uitbuiting en het tot slaaf maken van vrouwen en kinderen is daar net zo aan de orde van de dag als gewelddadige overvallen op de bevolking en de politie.  Terwijl Calais alleen maar de bekendste, echter lang niet de enige van deze “hotspots” is.

Contra magazine

De indringende waarschuwingen volgen elkaar met steeds kortere tussenpozen op. In Italië wachten al tienduizenden overwegend jonge mannen uit Afrika erop een route naar het noorden te vinden – naar een van de sociale welvaartsparadijzen Oostenrijk, Duitsland of Zweden. De tot pure mensensmokkelaar-organisaties vervallen “grensbewakers” en “redders op zee” zorgen intussen dagelijks voor veel nieuwe voorraad; de rubberboten worden direct voor de Libische kust opgepikt, om daarna de inzittenden op kosten van de Europese belastingbetaler dwars over de Middellandse Zee tot naar Zuid-Italië te transporteren in plaats van ze terug te sturen.

De constante toestroom van islamitische asieleisers – meest analfabeten uit de sub-Sahara-landen – zorgen in Sicilië en Calabrië al voor op burgeroorlog gelijkende toestanden. De leugenpers verzwijgt de vele geweldsexcessen uiteraard, maar in tijden van internet en burgerjournalistiek kunnen zulke dramatische gebeurtenissen gelukkig niet meer voor de volle 100% verborgen worden. Wie wil zien wat er op Europa afkomt, heeft de mogelijkheden daartoe – maar nog steeds steekt het grootste deel van de bevolking zijn kop in het zand, wil van de “rechtse hetze”, zoals de onopgesmukte omschrijving van de realiteit sinds kort heet, niets weten. Terwijl inmiddels ook al lang bij hardnekkige goedmenschen de alarmbellen zouden moeten rinkelen. Hun vrede-vreugde Europa wordt namelijk net zo bedreigd als het Europa van de naties van de gehate tegenpartij.

De schietlustigen en bijl- en machete-zwaaiers, die het lukt in de media terecht te komen, zijn namelijk bij lange na niet de enigen die voor steeds grotere chaotischer toestanden in de openbare ruimte zorgen. Het is Zweden al gelukt waar Duitsland nog verbeten aan werkt: het heeft zichzelf afgeschaft. Complete stadsdelen zijn al tot “No-Go-Areas” gedegenereerd, in veel regio´s van het land wordt het vrouwen afgeraden om na het invallen van de duisternis niet meer alleen naar buiten te gaan. Letterlijk elk muziekfestival eindigt in “Taharrush”-excessen, waar groepen jonge “migranten” Zweedse meisjes op de Keulen-manier lastigvallen.

Een bijzonder schrikbarend geval is dat van de 8-jarige jongen, die in de slaap werd gedood toen er een handgranaat door een raam werd gegooid. De politie vermoedt een bendeoorlog – ontwikkelingen, die men in het geciviliseerde Zweden enkele jaren geleden nog voor onmogelijk zou hebben gehouden. Je kunt vermoedelijk terecht aannemen dat bij deze bendes het aandeel autochtone Zweden onder de leden zeer binnen de perken blijft.

Maar ook Engeland, Frankrijk, Duitsland en zelfs Oostenrijk, als je het nieuws ook buiten de systeem-pers volgt, leveren een dramatisch beeld op. Seksuele overvallen, groepsverkrachtingen en grof geweld alom. Zakkenrollen schijnt in het diverse Europa tot het nieuwe dagelijks leven te behoren, net zoals de omstandigheid dat nauwelijks nog iemand naar een open lucht zwembad durft. Men stopt noch voor kinderen, noch voor bejaarden of gehandicapten. De daders: bijna altijd “licht-getinte” jonge mannen.

Oostenrijk is volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken bereid om de Brennerpas in minder dan enkele uren tijd potdicht af te sluiten – maar zal dat voldoende zijn gezien de komende bestorming? Hier komen tot geweld bereide jonge mannen, die niets te verliezen hebben, op legersterkte op Europa afgerold – met medeweten van, geduld door en zelfs nog ondersteund door onze regeringen, die er eigenlijk voor gekozen werden om “het welzijn van het eigen volk te vergroten en schade van hem af te wenden”. Dit handelen in strijd met de oer-eigen belangen van de bevolking – die voor deze waanzin ook nog moet betalen – kun je kwalificeren als voortdurend hoogverraad. Daar helpt ook de zojuist uitgesproken aanbeveling dat de bevolking voorraden voor een periode van tien dagen zou moeten aanleggen niet meer veel om het daaraan voorafgegane kwaad te bedekken.

Hoe lang deze broze constructie tussen de heersende vernietigingspolitiek en het steeds groter wordende verzet nog in balans kan worden gehouden, weet niemand. Een feit is dat er nog steeds asieleisers in grote aantallen naar Europa gesluisd worden. Zodra de stemming omslaat, zullen zij zichzelf terugvinden tussen alle fronten – en desbetreffend reageren. Om maar helemaal te zwijgen van de vele radicaalislamitische extremisten, die zich in de illegaliteit in alle rust op dag X voorbereiden.

De lont staat al in lichterlaaie en het lijkt maar zeer de vraag of er überhaupt een macht in de wereld bestaat die deze op het laatste moment nog kan uittrappen.

Bron:
www.contra-magazin.com
Auteur: Marcello Dallapiccola

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Islamofobie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, Midden-Oosten, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Het smeulen van de lont

 1. Witte raaf zegt:

  Voorspellingen 2016 – Anno Mundi http://www.anno-mundi.org/voorspellingen-2016.html (Deel van CM Browser)

  Had deze enige tijd geleden opgeslagen en kwam hem bij het opschonen weer tegen.

  Ik zeg als u in voorspellingen geloofd(deze voorspelling komt uit 2011)
  verbaas u!

  Like

  • elisah zegt:

   Zeer bijzonder..had u deze al eerder gelezen in 2011?

   Like

   • Witte raaf zegt:

    Elisah,vorig jaar opgeslagen toen ik dit toevallig tegenkwam,bij het opschonen van mijn telefoon zag ik dat hij nog in mijn” te bewaren map” stond en vond het zo toepasselijk dat ik dacht laat ik het eens delen met de mensen hier.Deze man André Molenaar is bij een noodlottig ongeval in Oostenrijk in 2011 om het leven gekomen,ik heb een stukje over hem gelezen,het schijnt een heel bijzondere man geweest te zijn!

    Like

   • elisah zegt:

    Zijn de voorspellingen van hem tot 2016, of heeft hij nog verder vooruit voorspeld?

    Like

 2. Henri G. zegt:

  Treffend omschreven: voortdurend hoogverraad. Met kromme tenen heb ik weer naar de strapatsen van Merkel, Hollande en Renzi gekeken, tijdens hun minitop gisteren. De conclusie was opnieuw: meer EU, meer EU, want dat is onze redding. Terwijl inmiddels al bijna 15 jaar bewezen is, dat deze EU precies het tegendeel bewerkstelligt in de vorm van in intensiteit en omvang toenemende conflicten, die tot burgeroorlog of nog erger zullen leiden. De wal zal het schip moeten keren, vrees ik, want op geen andere wijze zullen deze laffe apologeten van het toneel verdwijnen.

  Like

  • Ongelovige zegt:

   En waarom waren die 2 andere grote landen met tientallen miljoenen inwoners, Spanje en Polen, er niet bij? Omdat zij geen linkse regering hebben. Duitsland echter beseft dat hun eeuwige droom: een verenigd Europa onder hun leiding niet gaat lukken op vreedzame wijze, en bereidt zich dus volop voor om het voor de 3e keer op de oude manier te proberen.

   Like

 3. mahoog zegt:

  .De linkse familieleden zie en hoor ik niet meer… kreten als ”je begrijpt het nog steeds niet” en ”ver van mijn huis” zijn verstomd.Mart Brasil.

  Like

 4. Zolang er nog steeds helpers lopen te janken, omdat zij afscheid moeten nemen van hun geliefde gelukzoekers die naar een andere opvang geplaatst worden. Zij hebben zo’n goede band opgebouwd met hen. Deze mensen zullen hierin blijven geloven. zij willen niet zien wat dit allemaal de staat kost. En ook dat dit uit de hand gaat lopen, dat willen zij niet zien zijn daar gewoon blind voor. Ze komen pas tot besef als het uit de hand gelopen is en het hun zelf raakt. Maar dan is het te laat.

  Like

 5. Witte raaf zegt:

  Nog even een na-berichtje betreffende Anno Mundi oftewel André Molenaar,deze man is in 2011 in Oostenrijk bij een auto ongeval overleden.

  Like

 6. hendrikush zegt:

  Zandzakken voor de deur en betonijzer voor de ramen; het kan niet lang mee duren.

  Merkel laat met vooruitziende blik haar blanke landgenoten al oorlogsvoorzieningen treffen.

  Like

 7. Witte raaf zegt:

  Elisah 20.58

  Ja hij heeft een grote reeks voorspellingen gemaakt,zelfs tot voorbij 2030 als ik het goed gelezen heb.Je zou evt even kunnen kijken op Anno Mundi,deze site word nu beheert door een goed bevriend echtpaar van André Molenaar.Het klinkt misschien allemaal erg vreemd en voor sommige wellicht ongeloofwaardig maar ik vond het zelf zeker interessant!Wellicht was de man een remote viewer,wie zal het zeggen.

  Like

 8. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  De lont in het kruitvat, is daar in gestoken op bevel van de satanische organisaties, te weten: de rode EUSSR, Bilderbergbende, de geldplutocraat Soros, de NWO en de Illuminati. En heel dat politieke theater, van “links tot rechts”, werkt eraan mee. Alleen ware patriotten als de PVV, FN, AfD etc. NIET.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s