“Meest corrupte bedrijf ooit”: Trump wil einde aan stichting Clinton

Screenshot_106

(Door: Emile Kossen)

Presidentskandidaat Donald Trump mengt zich in de discussie over schimmige buitenlandse betalingen aan de stichting van Bill, Hillary en Chelsea Clinton. De liefdadigheidsinstelling moet per direct dicht, vindt de Republikein.

Zeker tien miljoen dollar van Saoedi-Arabië en ook nog eens grote donaties van landen met twijfelachtige mensenrechtensituaties als de Verenigde Arabische Emiraten, Qatar, Koeweit, Oman en Brunei.

Screenshot_107Dat kreeg de Clinton Foundation allemaal tijdens de ambtsperiode van Hillary Clinton als minister van Buitenlandse Zaken, tussen 2009 en 2013. Uit e-mails die vorige week uitkwamen, bleek ook nog eens dat donateurs in contact stonden met kopstukken van de stichting en met medewerkers van Clintons ministerie. In ten minste één geval werd getracht een Nigeriaans-Libanese miljardair in contact te brengen met Clinton.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in corruptie, gezond realisme, Graaien, VS. Bookmark de permalink .

20 reacties op “Meest corrupte bedrijf ooit”: Trump wil einde aan stichting Clinton

 1. Cathja zegt:

  Wat een ranzigheid allemaal. Hoe verder die Clinton-beerput open getrokken wordt, hoe harder het gaat stinken. Er komen steeds meer zaken aan het licht die absoluut niet deugen, en waardoor Clinton niet eens kandidaat zou mogen zijn voor het presidentschap!

  Zeer ergerlijk vind ik de donatie van 4,4 miljoen euro die ons land heeft gedaan! Wat een vreemde redenering is het, om geld te doneren in de hoop dat je er zelf beter van wordt.
  Is er in ons land geen goed doel meer te vinden? Ik dacht het wel. Ik wil graag het geheugen van onze gulle gevers komen opfrissen.
  Man, man, niet normaal. Wát een geld vliegt ons land uit. Onzinnig en krankzinnig.

  Geliked door 3 people

 2. ildiko zegt:

  corrupties manipulaties leugens en een vieze bende dat zijn de Clintons, en onze politieke elite is net zo corrupt , dus daarom doen ze alles maar alles aan, om deze circus verder in stand te houden.

  Geliked door 2 people

 3. joopklepzeiker zegt:

  Uiterst interessant !!!!!!!!

  Germany may reintroduce conscription if defense of NATO borders needed – reports

  https://www.rt.com/news/356813-germany-government-conscription-draft/

  Like

  • Ongelovige zegt:

   Verdrievoudiging van het defensiebudget, noodvoorraden, dienstplicht, miljoenen strijdbare moslims het land binnenzeulen, Merkel die het heeft over ‘een leidende rol in de wereld’…Alleen onze politiekers snappen weer niet wat er aan de hand is…
   Duitsers zijn welkom, maar niet allemaal tegelijk.

   Like

 4. wauso zegt:

  Aan de hand van dit artikel een goed gesprek gehad met mijn beste vriend Bill. Dat lelijke wijf van hem naaien, dat IS niks vandaar dat hulp geboden IS ! Een Tweet onder vrienden !

  Geliked door 1 persoon

 5. Ik snap niet dat er bij sommige mensen niet een belletje gaat rinkelen, na al die leugens.

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Ik ben nu al erg nieuwsgierig naar de discussies tussen Trump en Clinton, als Killary zover komt natuurlijk.

  Like

 7. Desondanks: dit soort berichten circuleert tenslotte al langer en niettemin is en blijft er over de hele wereld een bepaalde categorie mensen, die het allemaal wórst is en die het zelfs verdomt, om er ook maar één ogenblik bij stil te staan. Niet in de laatste plaats in ons eigen kikkerlandje. Hierzo, fragment van een interview in de nieuwste HP/De Tijd van Nick Muller met Eva Jinek:
  NM: Je hebt nog een Amerikaans paspoort, toch?
  EJ: Ja.
  NM: Weet je al op wie je in November gaat stemmen?
  EJ: Zeker.
  NM: Laat me raden.
  EJ: Normaal vind ik, dat je als journalist niet moet vertellen op ie je stemt MAAR IN DIT GEVAL ZOU IK ER NIET MEE KUNNEN LEVEN DAT MENSEN DENKEN DAT IK MISSCHIEN OP DE ANDERE KANDIDAAT STEM. Dus ik stem op Hillary.
  De ‘kapitalen’ zijn uiteraard van mij. Maar zóu je zo’n snobistische, goedmenschelijke trut niet?! Dat ze op Hillary stemt, hoeft niemand te verbazen, maar deze manier van trappen onder de gordel naar iedereen, die vóór Trump is……De nèk omwringen zou je dat soort!

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Ook de haagse regenten deugen niet !!

  Like

 9. Jan zegt:

  Trump wil aanklager die de handel en wandel van de CF onderzoekt

  Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump heeft er bij het ministerie van Justitie op aangedrongen een speciale aanklager te benoemen om te onderzoeken of de donoren van de Clinton Foundation een speciale behandeling krijgen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken toen deze werd gerund door Hillary Clinton.

  https://www.yahoo.com/news/trump-calls-special-prosecutor-investigate-clinton-foundation-004240452.html

  Het antwoord is ja:
  New Abedin Emails Reveal Hillary Clinton State Department Gave Special Access to Top Clinton Foundation Donors

  Crown Prince of Bahrain Forced to Go Through Foundation to See Clinton, after Pledging $32 Million to Clinton Global Initiative

  Hollywood Executive Casey Wasserman, Slimfast Mogul Daniel Abraham, Controversial Appointee Rajiv Fernando also among Clinton Foundation Donors Granted Special Favors from Clinton State Department

  http://www.judicialwatch.org/press-room/press-releases/new-abedin-emails-reveal-hillary-clinton-state-department-gave-special-access-top-clinton-foundation-donors/

  Ook een nieuw boek belooft het een en ander te onthullen: “Clinton Cash: The Untold Story of How and Why Foreign Governments and Businesses Helped Make Bill and Hillary Rich,” by van Peter Schweizer

  ……
  a free-trade agreement in Colombia that benefited a major foundation donor’s natural resource investments in the South American nation, development projects in the aftermath of the Haitian earthquake in 2010, and more than $1 million in payments to Mr. Clinton by a Canadian bank and major shareholder in the Keystone XL oil pipeline around the time the project was being debated in the State Department.

  http://www.nytimes.com/2015/04/20/us/politics/new-book-clinton-cash-questions-foreign-donations-to-foundation.html?_r=0

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Ik hoorde wat werkstudenten op m’n werk over mevrouw Clinton praten. Die is goed, die moet het worden. En die Trump daar deugt helemaal niks van.
  Vraag ik dan maar wat er goed is aan Clinton, dan krijg je te horen dat Trump veel erger is. WTF? Dat zijn geen argumenten.
  Kortom de oude media zijn gekocht door Clinton en ook studenten brallen alles na wat ze horen.
  De oude media hadden Obama omgetoverd tot messias en wat een misser bleek dat.
  Nu is Clinton aan de beurt, veel beter dan die Trump.
  Een pluspuntje; iemand kiezen die corrupt is, zal niet gauw tegen vallen.

  Like

  • Anneke zegt:

   Sinds de vroege jaren-70 is er géén ware persvrijheid meer. De media was en is in de wurgende klauw van de NWO-gangsters. En dat allemaal om die verfoeide zwarte pek-drek en de belangen van de Vieze Staten of America.

   Like

 11. Jan zegt:

  Linksmens/Pantsuits-aanhanger wordt direct afgestraft na vernieling van Trump-reclamebord:

  Like

 12. Jan zegt:

  De grenzeloze lichtgelovigheid van linksvolk (en waarom zij dus eeuwig dom blijven en altijd weer in de praatjes charlatans trappen):

  CNN tuthola stomverbaasd dat Hillary Clinton mobieltjes met hamer kapot liet slaan, gelooft dit in eerste instantie niet maar moet het nog eens bevestigd hebben van een ander:

  Like

  • Jan zegt:

   Moet dit filmpje zijn:

   Like

  • BertG. zegt:

   Alleen iemand die nog nooit van een GSM, simkaart en een SD kaart heeft gehoord of gezien, die kan je dit zonder meer wijs maken over het kapot slaan van een telefoon.

   Misschien deden vroeger wel meer mensen dat met zo’n oud draai toestel, als je niet wou dat andere er achter kwamen wie je allemaal gebeld had.
   Een hamer er op en slopen.
   Maar het bewijst wel hoe simpel de meeste mensen daar zijn.

   Like

 13. Jan zegt:

  Sneeuwvlokje barst in tranen uit na het zien van de naam Trump

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s