Migranten in Calais vechten tot de dood

Screenshot_104

(Door: Elif Isitman)

Een heftige vechtpartij tussen Afghaanse en Soedanese migranten in het provisorische tentenkamp de ‘Jungle’ in de Franse havenstad Calais. In de nacht van maandag op dinsdag ging een grote groep migranten met elkaar op de vuist, wat uiteindelijk een Soedanees van in de dertig het leven heeft gekost.

De afgelopen tijd is het kamp weer groeiende, iets wat tot schermutselingen, vechtpartijen en overlast leidt. Afgelopen nacht viel er niet alleen een dode, maar raakten ook nog eens vijftien andere migranten gewond, meldt de regionale krant La Voix du Nord.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afghanistan, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, Frankrijk, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Rotzakken, Soedan, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

18 reacties op Migranten in Calais vechten tot de dood

 1. Anneke zegt:

  ALAAF, ALAAF, ALAAF; de narren vn mohammed zijn hun carnaval aan het vieren. Menen in grote getalen te zegevieren, maar wat zal hun PECH GROOT zijn. Ze zullen moeten afdruipen en gaan zich dan totaal zat zuipen. De realiteit van het woeste leven vlied langs hun voorbij. Verward, verward, zeer ernstig stoned van hun giftige koran en mohammed drugs.

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Slechts een dooie? Jammer, ik zag liever dat ze zich allemaal dood zouden slaan.

  Geliked door 1 persoon

 3. dutchess43 zegt:

  Niemand kan mij wijsmaken dat de Fransen, als ze dat persé zouden willen, dat rattenhol bij Calais, niet kan uitroken en elimineren. Het leger met trucks en vrachtwagens er naartoe, netten spannen zodat ze niet kunnen vluchten, oppakken en terugsturen naar land van herkomst, want dit zijn geen oorlogsslachtoffers meer. In Amerika doen ze dat al jaren met opgepakte illegalen langs de Mexicaanse grens, daar worden ze opgespoord met warmtecamera’s.
  Ver vóór Calais de weg in een fuik laten lopen zodat het gebroed zich niet kan verstoppen langs de weg of in de velden.
  Maar ja, dan moet er wél DE WIL zijn.

  Geliked door 5 people

  • elisah zegt:

   Het is gewoon de angst dat de Franse moSSlims plus extreem links met rellen gaan reageren, als ze Calais zouden schoonvegen. Wie weet wat voor een hel dan door het hele land uitbreekt.

   Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Dutchess, de locale jagersvereniging zou graag hun steentje willen bijdragen, vermits de overheid even de andere kant op kijkt natuurlijk.

  Geliked door 1 persoon

 5. Cathja zegt:

  Helemaal mee eens, @ dutchess43. Ze maken ook mij niet wijs dat ze deze troep niet kunnen opruimen. Er is eens een moment geweest dat er zo’n 2.000 illegalen in die jungle zaten, en op dát moment hadden ze al moeten toeslaan, en aan deportatie moeten beginnen. Dat had minder mankracht gekost dan wanneer ze nu moeten optreden.
  Dit loopt gigantisch uit de hand. Wat als er straks 10.000 – 12.000 illegalen op een kluitje zitten? Ja, ze vechten elkaar dood, maar daar lig ik niet wakker van. De ellende die ze veroorzaken voor de gewone burgers, de vrachtwagenchauffeurs, de gewone automobilisten die met de boot mee willen of met de trein, daarmee heb ik oprecht medelijden. Je durft daar toch niet meer langs?

  De WIL om dit zooitje op te ruimen is er misschien wel, maar ik vrees dat Brussel dit verhindert.
  Orders ‘van hogerhand’, snap je?

  Geliked door 1 persoon

  • Angie1968 zegt:

   Precies, die WIL moet er zijn! Wacht maar tot volgend jaar Marine le Pen aan de macht komt! Dan is het zo over met dit nutteloze tuig en hun criminele gedrag. En ik ben ervoor dat er met scherp geschoten wordt! Of linea recta naar Afrika terugschoppen. En al dat linkse policorschorem mag met ze mee als ze dwars liggen!

   Geliked door 3 people

  • Ongelovige zegt:

   En die 2000 van in het begin, zitten die er nu nog altijd, of zijn dat altijd anderen? Want tenzij linkse Britten ze in het geheim komen ophalen, geraken ze niet aan de overkant, toch?

   Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Dan wordt het de hoogste tijd dat ze het zooitje in Brussel ook opruimen !!

   Like

 6. Als het de bedoeling is van de Fransen om ze het zelf te laten uitvechten. Kunnen ze ze beter wat bijlen en hakmessen ed geven, dan ruimt sneller op.

  Like

 7. Ron Soeverein Mens zegt:

  Ik snap niet dat Frankrijk het Legioen niet inzet om daar voor eens en altijd schoon schip te maken. Onder de Gaulle was dit nooit gebeurd die had al veel eerder ingegrepen. Wat een slappe hap is Europa geworden. We laten massaal over ons heen lopen door dit gespuis.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Ron Soeverein Mens: 18.20. uur. Dat komt ervan als de Rode propaganda 10 tallen jaren, ONS door de strot worden geperst. LINKS zijn de grootste verraders van volk en vaderland.

   Like

 8. C.A.Barstow zegt:

  ”Migranten in Calais vechten tot de dood”

  nou dat is toch geweldig?
  we willen die barbaren ook nog wel een handje helpen, opgeruimd staat netjes.

  Like

 9. piet travestiet zegt:

  heerlijke reacties allemaal.
  nix aan toe te voegen.
  en joannes,groot wild is dubbel nul…

  Like

 10. hslot4 zegt:

  Als de nederlandse Belgische en Franse spoorwegen nou even meewerken wil ik best wel helpen met laden op mn vrije zaterdag .

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Gewoon alles terug dumpen in de Sahara, slaan ze elkaar dood?…………..kan er meteen zand over.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s