Bankroet, insolvent, oninteressant: IMF laat Oekraïne bot vangen

Screenshot_8

(Vertaling: E.J. Bron)

Oekraïne is praktisch bankroet en daarom dringend op nieuwe kredieten aangewezen. Maat Internationaal Monetair Fonds (IMF), waarbij Oekraïne miljarden schulden heeft, heeft Oekraïne nu eerst een blauwtje laten lopen. In augustus zou daar geen nieuw krediet voor de Oekraïne worden besproken, meldde nu het Oekraïense persbureau “Unian”.

Duits - Zuerst

Het IMF zou de onderhandelingen over nog een krediet aan de Oekraïne opnieuw hebben verschoven. In de agenda van de organisatie zou op dit moment geen desbetreffende afspraak staan. In plaats daarvan zou het IMF de samenwerking met Servië, Jordanië en Equatoriaal Guinea bespreken.

Screenshot_9Daarvoor had de Oekraïense minister van Financiën, Alexander Daniljoek, verklaard dat Kiev al in september een derde IMF-krediet zou verwachten. Zijn ministerie en het IMF zouden het eens zijn over de noodzaak om aan “technische zaken” te voldoen, zei Daniljoek. Maar de quasi bankroete Oekraïne is blijkbaar zelfs voor het IMF inmiddels niet meer de moeite waard.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in IMF, Oekraïne. Bookmark de permalink .

12 reacties op Bankroet, insolvent, oninteressant: IMF laat Oekraïne bot vangen

 1. Sjaak zegt:

  Naar het Motto ! Redden wie zich redden kann !

  Like

 2. Cathja zegt:

  Ik vrees dat Oekraïne teveel geld aan wapens en andere rottigheid besteedt…

  Geliked door 1 persoon

 3. dutchess43 zegt:

  Is de OekraÏne het nieuwe Griekenland?
  Ja hoor, haal nòg maar een totaal failliet en corrupt land bij de EU.

  Geliked door 1 persoon

 4. Daarom ook was het referendum tegen het associatieverdrag met Oekraïne een prima idee !

  Like

 5. Ongelovige zegt:

  Oekraine is zoals Griekenland: met het geleende geld kopen ze vooral … oorlogstuig.

  Like

 6. Het wordt ook eens tijd dat we wat over dat referendum gaan horen. TEGEN WAS TEGEN !!!!!!

  Like

 7. janchik zegt:

  Dit land is volkomen leeggeroofd door de oligarchen, want aan het betalen van de staatspensioenen van gemiddeld € 50,– per maand zal het niet liggen. Het is volledig leeg gegraaid door ex communisten ( politici, expolitici, ex directeuren staatsbedrijven) en niet te vergeten vriendjespolitiek, dus ongeveer zoals hier bij ons nu steeds meer gebruikelijk wordt, met al die socialisten en pseudo socialisten op bestuursfuncties.

  Like

 8. fleckie zegt:

  Uit het boek ‘het intieme dagboek van Eva Braun’, uitg.ondern. ‘Confidentia”- den Haag, blz. 107, ‘gedeeltelijk’ …..’Daar, waar de Russische steppen beginnen, zal de POORT van het OOSTEN” omhoog rijzen, zegt hij [Hitler]tegen me , een grandioos monument, zeer eenvoudig in zijn grootheid, waar de volkeren der wereld met diep ontzag en vol eerbied en bewondering tegen op zullen kijken. Daaronder zullen zeventien ontzagwekkende, moderne routes lopen, welke zullen leiden van het WESTEN naar het OOSTEN en…..waarlangs..de…OOGSTEN van …de..UKRAINE…vervoerd zullen worden naar Europa.,…tegelijkertijd ..met de ENORME VOORRADEN…OLIE…en….BENZINE…..uit …de…..KAUKASUS .<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
  Fleckie:men kan zich afvragen hoeveel nu…van de opbrengst v.d. Oekraine, in Amerikaans pachtverdrag, naar AMERIKA …'gesluisd' !!! wordt, de Oekraine zou in feite helemaal niets hoeven te ontvangen v.d.EU, maar ja, 'AMERIKA..uber..Alles", kan men tegenwoordig ook als leus bezigen!

  Like

 9. fleckie zegt:

  Hier , nog een artikel uit het boek’ Het intieme dagboek van EVA Braun: uitg. Ondern. “Confidentia”- den Haag, blz.49. “Een middeltje om mij van de Polen te ontdoen’, 1ste September, 1939-“avonds ……’De campagne tegen Polen is dus begonnen . Heb zijn RADIOREDE gehoord. Heb geweend. Zijn stem heeft mij zo vreemd in de oren geklonken en ik heb angst gehad. Tegen vier uur is hij onverwachts gearriveerd en heeft hij mij gezegd: -WARSCHAU staat in vlammen. Verachtelijk volk, een bende joden en anti-Duitsers. Nog een paar dagen en geheel Polen staat in lichte laaie. Dan zal er een beetje licht in de hersens doordringen . ……………”Over tien jaar zal de Poolse aristocratie niet meer bestaan..en.het.zal.niet.mogelijk.zijn..opnieuw een Elie te vormen. Zij hebben verscheidene eeuwen de gelegenheid gehad te tonen wat ze waard waren in de geschiedenis. Ze hebben zich reeds slecht gedragen ten opzichte van Napoleon. Zij zullen echter met mij de gelegenheid niet krijgen zoiets uit te halen. Men weet maar al te goed wat ze waard zijn, ze zijn lichtzinnig, onnadenkend, ze deugen voor geen cent……De Russen hebben hun niet kunnen koloniseren. Zij hebben alles geprobeerd: ze hebben getracht hun doel te bereiken door verbanning op grote schaal toe te passen, zij hebben massa’s van dat tuig in de gevangenissen opgesloten, ze hebben martelingen, folteringen van allerlei aard toegepast, de knoet en de gesel, niets heeft geholpen. Het was natuurlijk een vergissing, zoals trouwens alles wat de Russen ondernemen een vergissing is. Een grote fout. Het was verkeerd en dat blijft verkeerd, ook nu, op dit ogenblik. …………….Ik zal geheel anders weten te handelen. Ook geheel verschillend ..van..de..Engelsen. .Het systeem van de infiltratie werkt te langzaam. Ik heb de nodige tijd daar niet voor en wie weet wat na mij komt? Goering is een imbeciel, tegelijkertijd sentimenteel..en..onbeschaamd. …Mijn systeem daarentegen..voor..POLEN..zal iets geheel anders zijn: een middeltje van de I.G….Op dit gebied doet de..I.G.1} het onmogelijke, de onder neming verricht werkelijk wonderen. Ook op dat terrein ben ik een pionier. Het zijn geen intellectuelen die we voor het bewerken van het land nodig hebben,…maar…slaven…Nu is het bekend dat de Polen dronkaards zijn. .Als we hun een portie Ruhm van een kwart liter per week geven, waarin het preparaat ..I.G… Opgelost is, dan zullen we, volgens het plan van ..PLANCK.., het zover kunnen brengen, dat in zeven jaar het niveau van hun intelligentie zo laag gedaald zal zijn, dat alle politieke vorming bij die zwijnen onmogelijk, ja volkomen onmogelijk zal worden”…….
  Hij was weer de oude als vroeger en ik vertelde hem van mijn ongerustheid en angst tijdens dat ik luisterde naar zijn redevoering in de Rijksdag. Hij lachte maar was toch onrustig en zag mij zo buitengewoon doordringend, zo vreemd aan,..dat ’t mij begon te draaien. ……….Ik strekte mij uit op de divan, op en tussen de kussens en hij kwam bij me. Dan was er een uurtje van zalig vergeten. ……….Om zeven uur begaf ik mij, al tastend en zoekend, op weg dwars door de voor ’t eerst verduisterde stad,naar de UFA-bioscoop en ik zag het…”proces van DERUGA”,. De straten waren zwart van de mensen, men kon het op de gezichten lezen, allen waren bezorgd. Wat mij persoonlijk betrof, ik had geen zweem van angst meer.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

  Like

 10. Colin de Jong zegt:

  Dit land is straatarm en super corrupt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s