Bye bye welkomstcultuur: slechts 18% van de Duitsers ziet immigratie positief

Screenshot_21

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Iedere nationale en internationale peiling over migratie, vluchtelingen en de daarmee gepaard gaande verwachtingen en angsten laat sinds een jaar de ene keer een mindere en de andere keer een grote meerderheid zien die zeer sceptisch tot afwijzend tegenover de zaak staat. Waarom in hemelsnaam zou de immigratie willen van mensen, bij wie het van te voren duidelijk is dat hun levens met belastinggeld betaald moet worden en bovendien een bedreiging voor het bestaan van onze nakomelingen vormen? Dat juist Frankrijk, België en Duitsland de immigratie negatief beoordelen, is geen verrassing.

politikstube

In deze landen wordt het beeld van de immigratie sterk bepaald door een vreedzame religie, die voor irritaties zorgt. Het nauwelijks nog te verdragen argument dat men alleen maar met de mensen in contact moet komen en dat dan alles oké is, wordt door zulke peiling-resultaten daar naartoe verwezen waar het thuishoort, namelijk naar het rijk der fabelen. En dan typen de vooraanstaande media zich hun vingers blauw en vragen zich in het ene na het andere artikel af waar de opkomst van het “populisme” in Europa toch vandaan komt.

De boog werd heel duidelijk veel te strak gespannen, zowel door de politiek als door de meeste migranten zelf, want zo aanmatigend gedragen mensen zich niet die voor een oorlog gevlucht zijn en eigenlijk blij zouden moeten zijn dat het hen gelukt is weg te komen. In plaats daarvan stellen ze eisen en gedragen zich absoluut verkeerd, verliezen ze heel opvallend al hun papieren, paspoorten enz., maar nooit hun dure smartphones – een deugniet die daarbij slechte gedachten heeft.

De resultaten zouden er zeker anders uitzien wanneer in de landen met een hoge afwijzing tot nu toe alleen maar hooggekwalificeerde en integratie-willige mensen zouden zijn geïmmigreerd. Des temeer precaire en integratie-onwillige mensen er immigreren, hoe groter zal de afwijzing zijn. Je kunt er dus van uitgaan dat de afwijzing in Duitsland in de toekomst duidelijk zal toenemen.

[…] Slechts 18% van de Duitsers gaf in een onderzoek van het instituut Ipsos aan dat ze de effecten van immigratie positief zouden zien. In Frankrijk en België bedroeg dit percentage zelfs maar 11%; beide landen waren in het verleden doelwit geworden van zware radicaalislamitische aanslagen geworden.

Voor het onderzoek enquêteerde het instituut ongeveer 16.000 mensen in meer dan 20 landen. Van de geënquêteerden wereldwijd zei in totaal 49% dat er in hun land “teveel immigranten” zouden zijn. 46% van alle deelnemers (44% in Duitsland) was het eens met de uitspraak dat migratie hun land zou veranderen op een manier die hen niet zou bevallen. 60% (70% in Duitsland) maakten hun zorgen kenbaar dat terroristen onder de dekmantel van “vluchtelingen” hun land zouden kunnen binnendringen. 40% zou er niets op tegen hebben dat de grenzen van hun land gesloten worden. Ook in Duitsland zijn vier op de tien burgers voor het sluiten van de grenzen. […]

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op Bye bye welkomstcultuur: slechts 18% van de Duitsers ziet immigratie positief

 1. Tom Hendrix zegt:

  Massa-immigratie is vragen om ontmanteling van de verzorggingsstaat. En de islam, deze perverse ideologie krijgt zo de overhand. De mensen hebben gelijk, wij willen geen massa-immigratie, en ook geen islam. Zo simpel is dat!

  Like

  • Anneke zegt:

   NEE, beste Tom…Onze H’ABBA is heel duidelijk aanwezig en handelt naar Zijn Vermogen. Kijk ff naar Italië; gisteren, – dat deel wéér getroffen (ná 7-jrn !!!) door ’n aardbeving…De kerktoren met functionerende klok zijn gespaard gebleven. De wijzers stonden op 03:40-u ( 3+4=7 ) meen ‘k me te herinneren. En naar omstandigheden vrij weinig mensen dodelijk getroffen !!! ! !!!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Anneke: 09.26. uur. Ook ik vertrouw op de God van Israël, Anneke. Uiteindelijk zijn we veilig bij Hem.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Hij doet dus aan gelukjes bij ongelukjes .
    lijkt mij een pervers spelletje .

    Liked by 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Joop, dat was een test of het geloof er nog wel goed in zit.
    Je moet ze af en toe scherp houden die kudde, anders raken ze dwalende.
    Maar nou gaat hij weer verder met de wereld redden, althans dat is wat hij ze blijkt te laten geloven.
    En weet je wat Joop, het werkt ook nog, ze geloven het echt.
    Dus dat worden vanavond weer wat extra weesgegroetjes, als oefening.

    Liked by 2 people

   • BertG. zegt:

    En er zijn er MAAR zo’n 75-100 dood door even zijn torn neer te laten dalen op deze aarde.
    Maar helemaal te gek heeft hij het nou ook weer niet gemaakt, hij heeft het torentje laten staan, dat is toch heel.
    Met ook nog een verborgen boodschap, 3+4=7. Nou weten we ook dat hij kan rekenen.
    Is dat nou niet tof, toch best een aardige kerel.
    En over al die kleine kinderen en al dat andere leed, daar lullen we niet meer over.

    Liked by 2 people

   • BertG. zegt:

    Zalig zij de onnozele van geest.

    Liked by 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Tom, ik denk dat ik meer voor jou kan betekenen als het er op aan komt.
    Want met je grote vriend kom je er maar bekaaid van af tot op heden.

    Liked by 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Jezus, Maria, Jozef van Ariamathea…. Wat ’n bullshit…!

    Liked by 1 persoon

   • fleckie zegt:

    ….. ‘OLIE..BEDREIGT..GOLF..van..EILAT’…………….NW.ISR.Weekblad 26.8.2016………….
    Tweehonderd ton ruwe olie lekte dinsdag vanuit de Jordaanse havenstad AQABA in de Golf van EILAT. ..Het lekken,naar verluidt uit een gebroken pijplijn, is inmiddels gestopt, maar de vlek drijft nu richting Jordaanse en Saoedische stranden. …..Deskundigen van het ministerie van Milieu stelden vast dat er geen dreiging is voor de stranden van EILAT, maar zijn wel bang voor schade aan de prachtige koraalriffen en onderzeese fauna, goed te zien vanuit het onderwaterobservatorium in EILAT. Israel heeft Jordanie, met wie het afgelopen november nog oefende om een situatie als deze te bestrijden, hulp aangeboden

    Like

   • fleckie zegt:

    Bij een ondergrondse KERNBOMTEST komt er ..binnen. 1O dagen een aardbeving voor,..bijv. . De zware aardbeving in Armenië, toedendertijd,: Rusland had drie dagen van te voren in SEMIPALATINSK een ‘kernproef’ genomen. …..De aardbevingen in Groningen [waar gas onttrokken wordt], …in Zuid-Limburg waar de kolenmijnen-activiteiten, iets meer dan LICHTE aardschokken waargenomen werden, en waar in de huizen de ene dag de trapleuningen knoervast zaten, en ’n paar dagen erna, gewoon behoorlijk beweegbaar. Dan krijgen we natuurlijk de gebieden waar de aardolie ..uit..opgepompt wordt, [misschien zit die aardolie helemaal NIET onder het land dat oppompt zelf, maar…heel ergens anders!!. ]

    Like

 2. Thoth zegt:

  Merkel : “Wir schaffen das”…

  Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  Ik heb volkomen schijt aan peilingen, het enige wat er toe doet is de verkiezingsuitslag .

  Liked by 2 people

 4. Sjaak zegt:

  En die 18 % zijn de rooie/groene/linkse vaderlandverraders en de vluchtelingen zelf !
  FUCK THE EU !
  GRENZEN TOE !

  Liked by 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Ja, en HOEVEEL van die moslems zitten er al [ook in andere landen] ‘ ONGEMERKT’ op diverse posten in het beroeps- en ambtenaren-apparaat, waar we af en toe [‘bij toeval’] ..maar eens achterkomen, [door hun…BESCHEIDENHEID!…..uitgezonderd enkelingen natuurlijk, ] dhr.Aboutaleb die volop in de schijnwerpers staat!, bijvoorbeeld ]

   Like

 5. Tistochwat zegt:

  [quote] verliezen ze heel opvallend al hun papieren, paspoorten enz., maar nooit hun dure smartphones [/quote]

  Ja, wat merkwaardig nou toch hè? Ik bedoel maar: die “vluchtelingen” hadden toch makkelijk foto’s van hun papieren, paspoorten en *kuch* “diploma’s” op hun smartphones kunnen zetten?

  Like

 6. fleckie zegt:

  De rest komt nog, :als ze wat MEER [persoonlijke ] last van de binnendringers moeten ondergaan.

  Like

 7. De gelukzoekers die hier komen eisen gelijk waar ze recht op hebben, omdat ze weten hoe ons rechtssysteem in elkaar zit.Dat hebben ze van te voren al geïnformeerd en met hun mobieltjes aan elkaar doorgegeven, En wij maar inwilligen want o wee als ze boos worden. Er is geen wet die ons tegen dat gajes beschermd. Of laten ze die klote wet eens veranderen in ons voordeel.

  Like

  • Anneke zegt:

   Betse Marian, we worden gedwongen. Dat weet jij zéér zéker en worden straks (als de Tijd Rijp is) rijkelijk beloond…De armsten, zullen de rijksten zijn èn de huidige verschrikkingen dús overleven. “Shalom”… . …

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Dat zou dan de eerste keer zijn een unicum, heeft hij zijn strategie wat aangepast ?
    Daar ga je dan met je onfeilbaarheid .

    Like

   • BertG. zegt:

    Joop, ze doen het voor de beloning.
    Ze mogen dan op ze knie gaan zitten en hij aait ze dan even over hun bolletje.
    Dat is toch ook heel wat waard als je zolang je best doet.

    Like

 8. delamontagne zegt:

  Een “gutmenschlijk” initiatief om ,t aantal drenkelingen op de Middellandse Zee te doen afnemen.
  Als de Afrikanen zich in de kleine rubberboten begeven riskeren zij hun leven.
  Maar ze hebben geen andere keus.
  Nu is er dan dit nieuwe burger-initiatief; “Let’s fly to Europe “.
  Het is opgezet om “vluchtelingen” gemakkelijker vliegtickets te laten bemachtigen om op een legale manier Europa binnen te komen.

  Ze hebben hun initiatief al laten registereren in Brussels.
  Matheus Meinlschmidt et Markus Jaggo zijn onder deze oprichters.
  Ze zijn allebei 24 en studeren “politicologie” te Tübbingen in Duitsland.
  Waar precies willen ze niet zeggen voor hun veiligheid.
  ////////////////////////////
  Van een Franse site, maar oorspronkelijke bericht komt van:
  http://www.deutschlandfunk.de/lets-fly-to-europe-buergerinitiative-will-flugtickets-an.1773.de.html?dram:article_id=363806

  Deutschlandfunk

  Bürgerinitiative will Flugtickets an Flüchtlinge bringen

  ( P.S. Er zijn toch nog altijd ir-realisten die 1/2 Afrika, of desnoods heel Afrika naar
  Europa willen overbengen……..)

  Like

 9. Pieter zegt:

  Leg die notitie maar op het bureau van Frau Merkel.
  Wedden dat ze het niet eens ziet liggen ?

  Like

 10. Anneke zegt:

  De zgn. Baby-Boom generatie is bejaard aan het worden; op z’n zachtst gezegd…aan het ouder worden. Sommigen van hen zijn al decennia !!! veel verder heen; specifiek die hersenfunctie van het realistisch inzien en nadenken…Dit is een ZEGEN voor de Europese samenlevingen, er gáát binnen afzienbare tijd een STOP komen op de invasie van de mohammedanen èn hun levensgeváárlijke ideologie. Wèg met al die AGRESSIE-LERENDE ‘bid-huizen’, de keten v.d. 666-duvel mohammed. “Nu zijn de (Joods)christenen EINDELIJK (uit de duistere 666-regionen) aan de beurt. Hebben zij WEL-verdient, te-velen hebben hun leven al moeten offeren. Hún zielen zijn zonder meer in Veilige Hogere – / Hemelse Handen !!! “HalleluYAH, Amein èn SHALOM over de gehele aarde”…Het wordt nu toch eens (Hoog)-Tijd

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Citaat : Het wordt nu toch eens (Hoog)-Tijd

   ikkes :Vertel hem dan dat hij op moet schieten , het is de hoogste tijd
   of zou hij nu een pervers spelletje met je spelen , gewoon lekker even verder laten sudderen zullen we maar zeggen, je weet het immers maar nooit met de door de mens gemaakte goden .

   citaat : Nu zijn de (Joods)christenen EINDELIJK (uit de duistere 666-regionen) aan de beurt. Hebben zij WEL-verdient, te-velen hebben hun leven al moeten offeren

   ikkes : En is u nu uw god aan het beleren dat het tijd is om op te houden met zijn perverse spelletjes.

   Rare gelovige, wil hun almachtige al wetende god haasten en beleren.

   BRR, waarschijnlijk eentje uit de Ben Kok sekte .

   Liked by 1 persoon

  • joopklepzeiker zegt:

   Our Father, our King, be gracious to us and answer us, though we have no worthy deeds

   Liked by 1 persoon

 11. joopklepzeiker zegt:

  Avinu malkeinu

  OUR FATHER, OUR KING

  Our father our king, hear our voice
  Our father our king, we have sinned before you
  Our father our king, Have compassion upon us
  and upon our children

  Our father our king
  Bring an end to pestilence,
  war, and famine around us
  Our father our king,
  Bring an end to all trouble
  and oppression around us

  Our father our king,
  Our father our king,
  Inscribe us in the book of (good) life
  Our father our king, renew upon us
  Renew upon us a good year

  Hear our voice
  Hear our voice
  Hear our voice

  Our father our king,

  Our father our king,
  Renew upon us a good year

  Our father our king,
  Hear our voice
  Hear our voice
  Hear our voice
  Hear our voice

  Like

 12. Pingback: SGP smeekt om AZC | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s