Een explosieve situatie aan de poorten van Europa: Een deskundige waarschuwt dat er een ECHTE migratiegolf in aantocht is

Screenshot_10

(Door: Joey Millar – Vertaling: “Wachteres”)

Een bevolkingsdeskundige heeft gewaarschuwd dat “grote golven” migranten zich erop voorbereiden om koers te zetten naar Europa  – wat een “explosieve” situatie veroorzaakt die het continent op de rand van de afgrond zal brengen. Terwijl de migratiecijfers in delen van Europa dalen, is Reiner Klingholz nu van mening dat dit slechts de stilte voor de storm is.

Het hoofd van het Berlijnse Instituut voor Bevolking en Ontwikkeling zei: “De grote golven migratie moeten nog komen. Maatregelen zoals de overeenkomst met Turkije en de sluiting van de Balkanroute zorgen ervoor dat op dit moment slechts een paar mensen naar Europa komen.”

“De redenen van de vluchtelingencrisis zijn echter nog niet veranderd”.

Hij waarschuwde dat er zich een “kruitvat aan de poorten van Europa” bevindt; grote aantallen migranten die zich voorbereiden om te vertrekken uit een groot gebied, dat zich uitstrekt van West-Afrika tot aan West-Azië. Deze gebieden, zei Klingholz, die vooral te maken hebben met een hoge bevolkingsgroei en lage economische kansen, zoeken de mogelijkheden af om migranten in de richting van Europa te duwen.

Hij zei dat er veel meer moest worden gedaan om deze bevolkingsgroepen te helpen zich economisch en sociaal te verbeteren – in het bijzonder met betrekking tot de rechten van vrouwen.

Klingholz zei: “Alles moet worden gedaan om ervoor te zorgen dat landen met een hoog geboortecijfer ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Op deze manier zijn meisjes niet al op 14-jarige leeftijd beschikbaar voor de huwelijksmarkt. En dan hebben ze andere mogelijkheden om hun leven vorm te geven”.

Terwijl het aantal migranten in Griekenland en Turkije vanaf vorig jaar is gedaald, wordt er in Italië al een enorme toename van migranten zichtbaar. Meer dan 25.000 migranten kwamen alleen al in juli bij de grenzen van Italië aan, wat bewindslieden, die bang zijn voor het ontstaan van een ‘nieuw Calais’, zorgen baart.

De enorme toestroom is, volgens het Europese grensagentschap Frontex, een stijging van 12%  ten opzichte van dezelfde periode van het vorige jaar. De meesten die de reis over de Middellandse Zee maakten, vaak in ondeugdelijke rubberboten, waren Nigerianen en Eritreeërs.

Meer dan 140.000 migranten zijn nu ondergebracht in Italiaanse asielzoekerscentra, een zevenvoudige toename ten opzichte van 2013, terwijl de migrantencrisis zich nu in het derde jaar bevindt.

David Miliband, de voormalige Britse minister van Buitenlandse Zaken, die nu het hoofd is van het ‘International Rescue Committee’, heeft gewaarschuwd dat de Italiaanse stijging  “geen schommeling” is.

Hij zei: “De krachten die steeds meer mensen van huis en haard verdrijven, zijn zwakke staten, grote onrust in de islamitische wereld, een verdeeld internationaal stelsel. Geen van deze situaties zullen binnenkort naar alle waarschijnlijkheid afnemen”.

Bron:
www.express.co.uk
Auteur: Joey Millar

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Azië, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Midden-Oosten, Moslims, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

37 reacties op Een explosieve situatie aan de poorten van Europa: Een deskundige waarschuwt dat er een ECHTE migratiegolf in aantocht is

 1. ieznogoedh zegt:

  David Miliband, de voormalige Britse minister van Buitenlandse Zaken, die nu het hoofd is van het ‘International Rescue Committee’, heeft gewaarschuwd dat de Italiaanse stijging “geen schommeling” is.

  Hij zei: “De krachten die steeds meer mensen van huis en haard verdrijven, zijn zwakke staten, grote onrust in de islamitische wereld, een verdeeld internationaal stelsel. Geen van deze situaties zullen binnenkort naar alle waarschijnlijkheid afnemen”.

  QUATSCH!!!
  Het is veroveringsdrag, gepaard aan de wens om op andermans kosten makkelijk kunnen leven.

  Liked by 1 persoon

 2. joopklepzeiker zegt:

  En maar volhouden dat dit geen georganiseerde vijfde colonne is .
  Dit is georganiseerde destabilisering .

  Liked by 2 people

 3. Dicksy zegt:

  Net een bende sprinkhanen, vreten alles kaal en trekken verder.

  Liked by 1 persoon

 4. Hendrik zegt:

  Aan de grenzen van Europa een hek/muur bouwen met 330 volt en diegenen die er toch over komen afschieten. Dat is de enige manier om ze buiten te houden. Zodra ze door hebben dat er hier niet wordt opgetreden zullen er steeds meer komen. Ons sociale systeem werkt als een magneet voor deze kansloze/ nutteloze migranten. Europa gaat gewoon naar de klote op deze manier. Misschien dat Brussel het roer eens kan omgooien en Europa kan gaan verdedigen. De migranten zijn nutteloos en brengen ook nog eens een invasieve ideologie met zich mee.

  Like

 5. Pieter zegt:

  ‘hoge bevolkingsgroei en lage economische kansen’ maakt dat zie hierheen komen zegt de Duitse deskundige.
  Hun bevolkingsgroei gaat in Europa ook exploderen en aan het werk komen ze al helemaal niet meer. Toch is Merkel voor meer en de hele EU kliek ook, alleen al daarom gaat Europa kapot.

  Het zou fijn zijn als meneer Klingholz zijn boodschap aan Merkel gaat overbrengen, maar volgens wil dat wijf van niets weten.

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  EU-president Juncker eist dat lidstaten grenscontroles volledig opheffen

  Brussel wil soevereiniteit onafhankelijke EU-landen zo snel mogelijk volledig uitwissen met massale moslimimmigratie

  Terwijl de doorsnee Europeaan vanwege de komst van miljoenen migranten met een hem hatende ideologie massaal schreeuwt om de herinvoering van grenscontroles, riep EU-president Jean-Claude ‘lieg zodra het belangrijk wordt’ Juncker op een Europees Forum in Oostenrijk doodleuk de lidstaten op om hun grenscontroles volledig op te heffen, en onbeperkt toegang te verlenen tot iedereen die hier maar wil komen. Als mensen er ooit nog aan twijfelden dat er in Brussel een anti-Europees, democratie-, vrijheid- en soevereiniteit verwoestend regime zit, dat niet kan wachten onze ooit vreedzame en stabiele samenleving door totale islamisering via miljoenen moslimmigranten volledig te vernietigen, dan zullen die twijfels door de krankzinnige eisen van deze zichzelf zo belangrijk vindende dictatoriale rasfascist nu toch wel verdwenen zijn.

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/08/EU-president-Juncker-eist-dat-lidstaten-grenscontroles-volledig-opheffen

  Liked by 2 people

 7. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 8. janchik zegt:

  Mr. Miller vergeet de linkse de boel opstokende criminelen zoals het fossiel Soros, CIA knecht Biden, de moslim O.Bama, Hellary, CIGAR BILLY, Groene Gore , etc.
  WHITE LIVES MATTER

  Like

  • koddebeier zegt:

   Vergeet de hele EU kliek en hun voorstanders niet !!!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @janchik: 13.32. uur. En natuurlijk de roden der EUSSR, en de NWO. Alles is van tevoren besloten, door dat gore tuig. Google maar op het “Coudenhoven-Kalergi”, plan, en “De Resolutie van Straatsburg”, beste Janchik. We worden al 10 tallen jaren verraden en verkocht, en de politieke bende in Den Haag, minus de PVV, helpt graag mee aan de vernietiging van heel Europa.

   Like

 9. Elena zegt:

  Dit was al te voorzien ruim één jaar geleden …men komt als vliegen af op de stroop.
  Dan de grote onrust in Islamitische landen…als zij massaal naar Europa trekken….nu we hebben overal in Europa het resultaat gezien.
  S.V.P.niet nog meer islam in Europa.

  De Islam heeft al 1400 jaar gedonder onder elkaar.
  Nog meer wrede achterlijke religie zitten we in Europa niet op te wachten.
  Dan nog de duizenden analfabeten uit donker Afrika, zullen nimmer een baan vinden. Europeanen zullen hopelijk niet gaan werken voor al die handophouders.
  Wat mij betreft..iedereen terug naar zandbakkistan.

  Liked by 1 persoon

 10. koddebeier zegt:

  Stop deze parasieten, desnoods met geweld, maar nee de marine fungeert als watertaxi voor deze zogenaamde vluchtelingen !!

  Liked by 1 persoon

 11. Ja en dan maar zeiken dat het er zo veel worden, vind je het gek met zo’n veerdienst. Kap er verdomme is mee.

  Liked by 1 persoon

 12. Men kan op een duur niet zonder geweld dat volk tegen houden, en dat moet dringend gebeuren, die gaan zich hier organizeren,dan zijn wij vetloren ,zie calais de politie is nu al machteloos,verplichte legerdiens met opleiding van para comando dringt zich op ,nu! Nu het nog kan.

  Liked by 1 persoon

 13. joopklepzeiker zegt:

  Kan u zich nog herinneren dat ik de universele mensenrechten van de VN de verenigde mensen plichten heb genoemd .

  Leuk in elkaar geknoeid door een stelletje ” intellectuelen ”

  U zou ze eens moeten lezen , gewoon voor de gein .

  Like

 14. Republikein zegt:

  Een reisje langs de Rijn Rijn Rijn 2020.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s