Libanezen-clans: “Wees blij met iedere dag die we jullie laten leven. Weldra zijn jullie aan de beurt.”

Screenshot_13

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Het probleem van criminele Libanese clans is bekend. Dat weet men sinds het midden van de jaren-90, maar men weet geen middelen (behalve het appeasen van zwaar criminele migranten) om deze misdadige praktijken te bestrijden zonder dat er een groot politiek en mediaal gekrijs begint. De censuur door de politiek, de politie en de pers draagt er aan bij dat het thema volledig verkeerd wordt ingeschat en dat er daarom voortdurend zulke geringe straffen worden uitgesproken. Dat zorgt er voor dat zich zoiets als “veelplegers” of zulke criminele organisaties in de eerste plaats überhaupt kunnen ontwikkelen en het zorgt er eveneens voor dat de ongeïnformeerde burger volledig argeloos in levensgevaarlijke situaties terechtkomt.

politikstube

Afgezien daarvan is het vermoedelijk sowieso al te laat om tegen te sturen, want de Libanese clans hebben zichzelf diep in het systeem ingegraven, bedreigen rechters en officieren van justitie, beheersen het criminele milieu. Dat zijn geen afzonderlijke “parallelsamenlevingen”, dat zijn kankergezwellen, staatsondermijnende en de staat vernietigende misdaadorganisaties. Natuurlijk is de wil niet aanwezig om dit op te helderen, want migratie is een succesverhaal en de culturele verrijking van Duitsland absoluut noodzakelijk. Dus moeten we de schaduwkanten als normale burgers maar gewoon zonder klagen accepteren?

[…] Buurtbewoners van de Leipziger Straße in het stadsdeel Schalke in Gelsenkirchen hebben tegenover de “WAZ” over hun ervaringen met leden van drie familieclans in hun buurt bericht. Ze gaan over bedreigingen, uitschelden en drugshandel.

Een buurtbewoner citeert bedreigingen van de mannen: “Wees blij met iedere dag die we jullie laten leven. Weldra zijn jullie aan de beurt.” Ook kinderen doen al mee aan het getreiter en zeggen dingen als: “Bek dicht, mijn vader heeft een pistool.” […]

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Arabieren, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Libanon, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op Libanezen-clans: “Wees blij met iedere dag die we jullie laten leven. Weldra zijn jullie aan de beurt.”

 1. Hendrik zegt:

  Zo’n buurt met het leger schoonvegen, maar dan ook echt schoonvegen!

  Like

 2. vrumt zegt:

  En voor deze asiel parasieten ligt de hardwerkende Nederlander en Duitser de hele dag voor krom.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @vrumt: 12.54. uur. En dat allemaal dankzij LINKS in Nederland en Europa, en uiteraard de huichelaars van partijen van: liberalen en christendemocraten. En onze bevolking snurkt door of is bezig met Pókemon of voetballen.

   Like

 3. koddebeier zegt:

  Voor die lui is er maar één oplossing: De Noodtoestand afkondigen, politie en leger gezamelijk deze families oppakken en het land uitzetten ! Soms moeten er onorthodoxe maatregelen worden getroffen als wetten niet meer toereikend zijn !!

  WAAR EEN WIL IS, IS EEN WEG !!

  Geliked door 2 people

 4. louis-portugal zegt:

  Het gaat geweldig met Merkel Duitsland.
  En dan ook nog te bedenken dat er al hele buurten in Berlijn en andere grote steden zijn waar de politie alleen in gaat met grote opmaak en dan nog niks durft.

  Like

 5. En het achterlijke Duitsland pikt dat allemaal en houd zijn grenzen open voor deze stakkers. Al eens eerder aangehaald, kernbommen op Libië.Laat ze dan eens zien dat we niet bang voor ze zijn. Ik word ziek van dat schijterige gedrag.

  Like

  • Libanezen…..Is dat afgeleid van Libië óf van Libanon?
   Sorry, hoor; ik vroeg het me opeens af. -Dacht eigenlijk het laatste.

   Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Libië is al kapot gebombardeerd met dank aan de USA en NAVO .

   Geliked door 1 persoon

  • Jackie2015 zegt:

   Duitsland noch de mensen zijn achterlijk. Het is de Duitse regering met Merkel aan het hoofd met hun duivelse plannen die overal een puinzooi van hebben gemaakt en nog maken..
   De Duitse bevolking noemt haar niet voor niets Ferkel

   Like

   • fleckie zegt:

    Dat mens [Merkel] is hondsbrutaal, doet net of er niets aan de hand is, [teken van totale ongevoeligheid ten opzichte van andere mensen] ,en dan ook nog op een spreeklessenaar staan om de bevolking aan te raden te ‘bunkeren’, [echt het toppunt van brutaliteit.], maar ja, wat wil men:ze is immers afkomstig van de vroegere ‘Deutsch Demokratische Republiek’,![eerlijk zullen we alles delen, IK een Beetje [veel] meer dan jij “

    Like

   • Jackie2015 zegt:

    Merkel is veel meer dan hondsbrutaal. Zij is een sinistere persoonlijkheid onder controle van kwade machten om het zachtjes uit te drukken. De ellende die zij heeft veroorzaakt zoiets doet een weldenkend mens niet. Daarbij komt nog dat de EU Commissie die niet door de Europese burgers gekozen zijn haar die opdracht hoogst waarschijnlijk gegeven hebben. De EU staat onder controle van de illuminati ook wel globalisten genoemd, zoals De Rothschild, de Rockefellers en Soros. Laatstgenoemde heeft deze zogenaamde vluchtelingenstroom op gang gezet.
    Merkel is voor de iiluminati dus heel geschilkt om hun opdrachten uit te voeren.
    Door het Duitse volk wordt zij Ferkel,genoemd

    Like

 6. Dan staat ons zeker nog wat te wachten.

  Like

 7. Michael Jacobs zegt:

  Libanezen zijn het symptoom, Arabieren het syndroom. Zolang wij het chanterende beest niet bij zijn naam noemen sleurt het ons achter zich aan, in plaats van aan ónze wil en wetten te gehoorzamen.

  Like

 8. Marlies zegt:

  @joopklepzeiker: Niet alleen moslims, ook een groot aantal christenen, die al jaren geleden gevlucht zijn naar de V.S. In 1976 moest ik naar Beiroet; helaas…oorlog.We landden in Amman, waar zeer vriendelijke militairen ons bevolen in het vliegtuig te blijven zitten – het was er boven de 40C en de motoren moesten worden uitgezet. Na enkele uren wachten vertrokken we en arriveerden in Jeddah of all places. Zelfde ritueel – als buitenaardse criminelen behandeld – voordat we eindelijk konden terugkeren naar Amsterdam.
  Als ik zie hoe het scum of the earth hier bij de miljoenen gewoon binnenloopt, eisen stelt en de bevolking bedreigt en er wordt, al zwaaiend met WELKOM borden, gewoon over gedaan, alsof dat normaal is, dan ben ik voor het eerst in mijn leven volkomen sprakeloos.

  Geliked door 1 persoon

  • joopklepzeiker zegt:

   Mijn dank voor je reactie, en we weten hoe een land naar de bliksem geholpen wordt als de moslimes het voor het zeggen krijgen .

   BEIROET : De libanese hoofdstad …vroeger ook wel het Parijs van het Midden-Oosten genoemd

   Like

 9. mahoog zegt:

  Libanon was eens een overwegend cristelijk land.De cristenen zijn weggetreiterd ,en velen wonen hier in Brasil,ook in Campinas waar ik woon.Aardige mensen ,harde werkers,zover ik ze ken.Mart.

  Like

 10. Jan zegt:

  Ik zou doodescaders er op uit sturen en de bendes inclusief familieleden tot de laatste laten liquideren. Binnen no time is het probleem opgelost .

  Like

  • Sjaak zegt:

   Een andere oplossing is er ook niet voor ! Want die houden rechtbanken en advocaten jarenlang met processen bezig, totdat alles in zand verlopen is !

   Like

 11. Jan zegt:

  VN: Merkel voert genocide uit aan eigen bevolking, zowel multikulti als massaimmigratie betekent niets anders dan etnogenocide van de inheemse bevolking.

  Gemäß der UNO-Resolution aus dem Jahre 1990, anlässlich des Einmarsches des Iraks nach Kuwait, ist der Versuch, ein Volk mittels Massenzuwanderung an den Rand zu drängen, ein Kriegsgrund. Deutschland hat dieser Resolution zugestimmt.

  Als wegen Völkermord zu Bestrafender gilt, „wer in der Absicht, eine nationale, rassische, religiöse oder durch ihr Volkstum bestimmte Gruppe als solche ganz oder teilweise zu zerstören, vorsätzlich

  Mitglieder der Gruppe tötet,
  Mitgliedern der Gruppe schwere körperliche oder seelische Schäden (…) zufügt,
  die Gruppe unter Lebensbedingungen stellt, die geeignet sind, deren körperliche Zerstörung ganz oder teilweise herbeizuführen,
  Maßregeln verhängt, die Geburten innerhalb der Gruppe verhindern sollen,
  Kinder der Gruppe in eine andere Gruppe gewaltsam überführt“.

  Was “unsere” Politiker den Europäern mit Zwangs-Multikulti antun, nämlich die langfristige Auslöschung der deutschen (französischen, italienischen…) ethnisch-kulturellen Identität jahrtausende alter Völker, wird im Fall Tibet jedoch angeprangert.

  http://www.anonymousnews.ru/2016/08/06/un-die-asylpolitik-von-merkel-ist-vorsaetzlicher-voelkermord-am-deutschen-volk/

  Like

 12. we kunnen alleen iets veranderen via de politiek en daarom moeten we straks ook onze rug recht houden als er verkiezingen zijn in nederland, ik stem dus PVV want dat is de enige partij die het durft te zeggen. Ik ben het met alle dingen van Wilders niet eens maar ik stem wel PVV alleen om het gevaar van de Islam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s