Sign of the Times

Screenshot_33

(Door: “rommel”)

Franse kleuterschoolkinderen worden opgeleid om terreuraanslagen te overleven.

Vanaf de leeftijd van twee jaar gaan Franse kinderen leren hoe je een terreuraanslag kunt overleven. 13-14-jarigen worden getraind in levensreddende handelingen.

Kleine kinderen, 2-6 jarigen, zal worden geleerd om zich te verbergen, stil te zijn en niet over het gevaar te praten tijdens een terreuraanval. Oudere kinderen zullen levensreddende handelingen leren.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Frankrijk, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op Sign of the Times

 1. Thom zegt:

  Slaap maar rustig door. Die minister in Frankrijk die kinderen leert om terreuraanslagen te overleven is een Marokkaanse.
  https://translate.google.nl/translate?hl=nl&sl=fr&u=https://fr.wikipedia.org/wiki/Najat_Vallaud-Belkacem&prev=search
  Ze zal dus ongetwijfeld moslima zijn. Waar Europa behoefte aan heeft is het voorgoed vertrekken van alle moslims, niet aan slappe praatjes om kinderen voor te bereiden op terreur.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Alles goed en wel, maar het is toch niet normaal dat dit noodzakelijk is in Europa? Het lijkt Israël wel. Daar krijgen kinderen soortgelijke trainingen.
  Voor al de te nemen maatregelen kunnen we maar één bevolkingsgroep verantwoordelijk houden en ‘bedanken’, en dat zijn de moslims.
  Ooit is ons vrede, veiligheid en welvaart beloofd, als we ons zouden aansluiten bij de EU. Wat zijn we er ingestonken!! Niks vrede en welvaart; de terreurdreiging neemt alleen maar toe.
  Er moest flink bezuinigd worden op de Defensie-uitgaven, want waarom zou je nog een leger hebben als er toch nooit meer oorlog zou komen?

  Wat kunnen mensen die denken dat ze hersens hebben eigenlijk gevaarlijk zijn! Nu zitten veel lidstaten zonder een fatsoenlijk leger. Onze bevolking kan niet meer beschermd worden, want onze laatste verkoop betrof (als ik het goed heb) een flink aantal tanks aan Jordanië. Alles moest wegbezuinigd worden hier.

  Het is een grote schande wat er nu in heel Europa gebeurt. De ‘leiders’ zullen wel maken dat ze wegkomen als de bom barst en de grond te heet onder hun voeten wordt, maar de burgers zitten als ratten in de val!

  ‘Bedankt’, iedereen die hier aan meegewerkt hebben!

  Like

  • fleckie zegt:

   Zijn er ook niet ooit vliegtuigen ‘geleverd’ aan …TURKIJE?!door…NEDERLAND?……….op TANGSIR 2569, staat in een commentaar op 23.8.2016 o.a.”die Zeit des TURKENTUMS
   ..TORKTAZI…[zijn TURKEN,] …..[dat ‘blog is ook de moeite waard.[in de Duitse taal,]te lezen.

   Like

   • Cathja zegt:

    Ja, er staat me iets van bij dat we al eerder materieel hebben verkocht aan het buitenland. Ik weet alleen niet precies wat.

    Like

  • Anneke zegt:

   Wat in Israel al decennia geschiet, overkomt nu het Israel hatende Europa in veel complexer omvang. Israel is Verzekerd en zal overwinnen, wat betr. Europa dan heb ik een groot vraagteken. Europa hft de Bijbel in de versnipperaar geworpen en de koran hft veel teveel ruimte (respect) gekregen.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Anneke om 17:52

    Ik bedoelde dit: in Israël is het al heel lang zo dat kinderen worden getraind in wat ze moeten doen als het luchtalarm afgaat, en meer van dat soort dingen. Tot voor kort kenden we dit niet in Europa, maar ‘dankzij’ de steeds sneller groeiende groep moslims in Europa en de dreiging die daarmee gepaard gaat, is het ‘nieuw’ voor ons dat we de kinderen moeten voorbereiden op terreurdaden.

    U heeft gelijk: Europa’s christelijke karakter is aan het verdwijnen. Nog niet overal even veel, maar het is zichtbaar dat velen niets meer met het christendom hebben.

    Voor Israël heb ik hoop voor de toekomst. Wie Israël te gronde wil richten begaat een eeuwigdurende fout!

    Like

 3. BertG. zegt:

  Ze weten dus wat ze kunnen verwachten van al dat geïmporteerd tuig.
  En i.p.v. al dat tuig er uit te trappen gaan ze dus kleuters leren om ze te ontwijken en hoe ze zich moeten verstoppen en pleisters moeten plakken.
  Wanneer worden we nou eens wakker uit deze nachtmerrie die al veel te lang duurt.
  Wat een leven als je zo groot moet worden en je nog moet beginnen met je jeugd.

  Like

 4. Dus kinderen in Europa wordt hiermee hun jeugd afgenomen. Wat moet er van hun worden ?
  Denk maar eens aan, je kan een kind wel uit een oorlog halen, maar de oorlog niet uit het kind.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  De eersten die eruit getrapt moeten worden, zijn die linkse ‘Gutmenschliche’ idioten, die de graaiende ‘salonsocialisten’ aan de macht helpen en in het zadel houden.
  Anders kom je nooit van die verderfelijke islam af!!!

  Die rooie idioten willen namelijk niet begrijpen dat we niet elke mohammedaan ter wereld hier aan de vreet kunnen houden tot hij naar allalala gaat om tot in eeuwigheid te kunnen neucqen.

  Maar ach, alle woorden zijn tóch tevergeefs: over een paar weekjes gaan bovengenoemde idioten weer uitzinnig van vreugde naar dat stel ‘oranje’ uitvreters staan zwaaien…
  Dat ze weer te horen krijgen dat “we allemaal een stapje terug moeten doen”, schijnt die dwazen niet te deren.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tistochwat: 11.32. uur. Helaas beste Tistochwat, is een groot deel van onze bevolking, ziende blind en horende doof. Ze geloven de linkse leugenpers, vergapen zich aan “Boer zoekt vrouw”, en houden zich bezig met Pókemon. En daar moeten wij tegen op knokken. Dat is een helse opgave, vooral omdat LINKS ze volkomen heeft gehersenspoeld.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Tom Hendrix 25 augustus 2016 om 12:01

    Je hebt groot gelijk, heer Tom.
    Ik voel me net alsof ik de Niagarawatervallen sta op te dweilen met slechts één wattenschijfje.

    Kortom: de linkse idioten zijn niet uit te roeien en zij zullen verhinderen dat we een toekomst hebben. Ze houden iedereen die wil redden wat er te redden valt, tegen met hun dwaze gedrag.

    Liked by 1 persoon

 6. louis-portugal zegt:

  Vooral niet vergeten om armlengte afstand te houden en een armbandje met de tekst in meerdere
  rapefugee talen dat je niet aangerand of verkracht wil worden.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Links is als een kankergezwel—————–dodelijk——— als je het niet ruim uitsnijd !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s