“We hebben ze nodig”: de mythe van de economische migratie

Screenshot_5

(Door: “JDreport”)

We horen het vaak: we kunnen onze grenzen niet sluiten voor “migranten” van buiten de EU, want we hebben die arbeidskrachten nodig. De demografie in Europa zou een massale influx aan nieuwe arbeidskrachten rechtvaardigen.

Nieuwe data uit Zweden ontkracht die mythe compleet.

De massale instroom aan kansenparels heeft geen invloed op de economische groei en het gros van hen blijft in de werkloosheid en de bijstand. Zelfs massale “investeringen” in onderwijs kan de culturele “verrijkers” niet aan een baan helpen.

Ondertussen blijven duizenden vacatures in de Zweedse industrie en bouwsector oningevuld.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Moslims, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

20 reacties op “We hebben ze nodig”: de mythe van de economische migratie

 1. Wat een onzin. Hier in Nederland zijn er niet genoeg banen vooral de 50 plussers komen niet aan de bak. Dus wat wil dit nou zeggen dat wij die migranten nodig hebben voor onze economie ?
  Eerder voor als wij snel van ons geld af willen komen, en nog de mensen die het al zo moeilijk hebben nog even uitwringen voor die kloterige gelukzoekers. WACHT MAAR AF OF ZE NOG ZO VRIENDELIJK BLIJVEN, ALS ER MOMENT KOMT DAT DE KOEK OP IS !!!!!!!!!!!! MOGEN WIJ ONSZELF BEST STERKTE TOE WENSEN.

  Like

 2. Steven zegt:

  Misschien bedoelde Zweden dat ze graag de ‘economische groei’ aan uitkeringstrekkers omhoog willen hebben. Tenslotte staat de teller van alle verstrekte uitkeringen op 60% voor onze nieuwe raketgeleerden.

  Liked by 1 persoon

 3. Drs.P. zegt:

  Al die asiel-immigratie-ratten worden bewust hier naar toe gehaald om de Westerse bevolking kapot te maken en chaos te veroorzaken.
  In dit NL-land kom je niet meer aan de bak met een HAVO diploma, wat moeten we dan met hele hordes van honderdduizenden criminele analfabeten??
  Zweden is een goed voorbeeld, maar ook de 40.000 Somaliers in NL, waarvan 95% een uitkering geniet op onze kosten, welkom in fucking hotel NL waar alles gratizzzzz is voor de parasieten.

  Like

 4. Sabeltant zegt:

  We hebben al die aardsluie mensen totaal niet nodig het is een categorische leugen van links.
  Net als de accu auto, zonnepanelen en windmolens.
  Verreweg de meeste van deze nep vluchtelingen hebben nog niet eens lagers school genoten.
  Links heet kennelijk een gen dat het gezonde verstand blokkeert.
  Ze willen oh zo graag een mooie wereld waarin iedereen in liefde en vrijheid opgroeit.
  Dit is echter een utopie. Voor onze vrijheid hebben we flinke offers moeten brengen.
  Offers die allemaal weggegooid zijn bij het binnenhalen van al deze parasieten.

  Liked by 1 persoon

  • Witte raaf zegt:

   Links heeft last van cognitieve dissonantie!
   Maar er is volgens mij ooit eens onderzoek gedaan naar “links” denkende mensen en daar schijnen in de hersenen zich andere processen te voltrekken dan bij de “normaal”denkende maar dan is natuurlijk weer de vraag,wat is normaal!

   Like

  • elisah zegt:

   Zonnepanelen zijn echt fijn hoor, met dit mooie weer leveren ze veel op!

   Like

 5. Claudia M. zegt:

  Dat weet de trouwe lezer van Bron toch allang. Hoe vaak zien we hier geen artikelen voorbij komen waarin dit in één oogopslag duidelijk is. Trouwens je hoeft maar op een doordeweekse dag de stad in te gaan, dan breek je je nek over dit rondhangend volk. Dan is de racistische, xenofobe “blankmenschslaaf” aan het werk.

  Liked by 1 persoon

 6. De Zweden moeten zelf aan het werk, dan krijgt dit soort onzin geen kans. Hetzelfde gold voor ons 40 jaar geleden…Met name de VVD ijverde voor de instroom van gastarbeiders en zette zo onze eigen arbeiders buitenspel

  Like

 7. Thoth zegt:

  Tuurlijk niet. Het begon al met Lubbers, de Nederlanders zouden tekort komen dus uit Marokko en Turkije werden ineens 1000-den geïmporteerd. Het was gewoon flauwekul… het was alleen aan de industrie om goedkope werknemers in Nederland te krijgen. En zie wat het er nu van gebracht heeft, zo’n 1 miljoen die de fascistische ideologie belijden, nl. de islam. En, wij betalen er nu voor…

  Like

 8. Cathja zegt:

  Wij hebben die ‘kansenpareltjes’ beslist niet nodig. Zolang de werkloosheid onder onze eigen bevolking niet is opgelost, en zeer velen na een bepaalde leeftijd domweg niet meer aan de slag kunnen, moeten we het oog niet richten op analfabeten en mensen met een zeer afwijkende arbeidsmoraal. Wij weten één ding zeker: al die insluipers kosten ons bákken met geld. Geld wat in ons land beter aan goede zorg voor bejaarden en gehandicapten besteedt kan worden. Geld wat ten goede moet komen aan onze eigen mensen. Aan alles wat ons land en volk ten goede komt. We hebben geen boodschap aan Afrikaantjes die te lui zijn om de dag aan te kijken, en denken dat ze hier een leven als god in Frankrijk kunnen leven met niks doen. Ja, zo willen ze graag oud worden.
  Brussel zou deze lieden eens duidelijk moeten maken dat ze in hun land de schouders er onder moeten zetten, moeten stoppen met dat eeuwige vechten, en maken dat hun land een leefbaar land wordt. Kijk eens naar Israël! Wat een top-land is dat! Daar wordt zelfs in de woestijn hard gewerkt om vruchtbare grond te creëren. Dat is een goed voorbeeld voor de werkschuwe Afrikaners!

  Like

 9. Claudia M. zegt:

  In België hebben ze DE oplossing; https://www.powned.tv/artikel/vluchteling-moet-post-bezorgen

  Ik denk dat ik de bank maar laat weten dat ik mijn nieuwe bankpas graag kom ophalen!

  Like

 10. Angie1968 zegt:

  Zweden is totaal van het padje. De immigranten zelf lachen de Zweden ook vierkant uit om zoveel domme zelfdelusie en zo weinig zelfrespect en vaderlandsliefde. Voor hen zijn de Zweden complete prooidieren. Dus komen ze massaal, beste Zweden. Om jullie mooie blonde meisjes kapot te neuken, jullie verzorgingsstaat kapot te maken, en uiteindelijk de boel over te nemen en jullie allemaal tot dhimmies te degraderen. Wanneer worden jullie potverdomme eens een keer wakker, stelletje walgelijke lafbekken!!!

  Liked by 1 persoon

  • tinekevanschagen zegt:

   Angie, dit geldt niet alleen voor Zweden……
   Wij zijn minstens net zo laf,,,,,,,
   Wij roepen achter het scherm wat we er allemaal niet van vinden,,,,,
   Maar oplossingen aandragen kunnen wij ook niet,Toen ze Pim Fortuyn uit zijn pantoffels
   schoten kregen ze ruim baan om hun agenda uit te spelen.Hij liep in de weg!
   Nu staan we schaakmat…..We hadden veel eerder de straat op gemoeten!
   Nu zijn we een roepende in de woestijn….ik ook…
   En als we weer gaan stemmen(wat ook weer gemanipuleerd zal worden) laten we dan niet vergeten dat de kogel echt van links kwam….dat zijn we aan Pim verplicht!

   Liked by 1 persoon

 11. Republikein zegt:

  We worden flink in de maling genomen, en dat komt ook omdat veel mensen alles voor zoete koek aannemen.
  Gelezen[kan iedereen navolgen]

  Beste Bankdirecteur,
  Wij kennen uw naam niet. Degene met wie wij destijds onze hypotheekpolis afsloten, is al lang verdwenen. We waren hem toen erg dankbaar dat hij het mogelijk maakte dat wij ons droomhuis konden kopen. Vol overtuiging gingen wij in op zijn voorstel, en zoals u weet, zijn wij tot op de dag van vandaag onze verplichtingen en afspraken netjes nagekomen.

  Maar een mens wordt ouder en wijzer. Voortschrijdend inzicht heet dat. En vandaag zijn we eigenlijk helemaal niet zo blij met wat wij destijds afspraken. Sterker zelfs, we voelen ons… we kunnen het niet anders zeggen, belazerd.

  Het was misschien naïef van ons om te denken dat het geld dat u ons leende, daadwerkelijk in uw bezit was. Pas sinds kort weten we dat u als bank nauwelijks geld bezit. En dat u ons geld uit het niets creëerde op het moment dat wij onze handtekening plaatsten, eenvoudigweg door het bedrag in te toetsen.

  Neemt u ons niet kwalijk dat we dit vreemd vinden. U vroeg er immers ons huis voor in pand, iets dat wél bestond in de werkelijke wereld. U gaf ons eigenlijk een schuldkwitantie waarbij wij de verplichting op ons namen uw verzonnen geld, reëel te maken door dertig jaar lang voor u te werken. In zekere zin werden we uw lijfeigene.

  En dat niet alleen… u vroeg ons ook rente. We stelden ons daar geen vragen bij. We gingen er vanuit dat rente iets vanzelfsprekends is in deze wereld. Pas nu, nu we ons verdiepen in het wezen van geld, komen we erachter dat rente helemaal niet vanzelfsprekend is. We wisten toen nog niet dat de bijbel al stelde dat het vragen van rente misdadig is. We hadden nog niet gehoord van renteloos Islamitisch bankieren. En zouden we er wel van gehoord hebben, dan zouden we het wellicht raar hebben gevonden. Want we wisten toen nog niet dat rente een monster is, dat niet in toom is te houden.

  De reden is eenvoudig. Geld is een handig transactiemiddel. Een efficiënt product om diensten en goederen uit te wisselen. Maar, ‘geld jonkt niet’, zei Aristoteles. Geld brengt geen geld voort. En dat hoeft ook niet. Dat is niet de natuurlijke functie van geld. Munten hoeven geen munten te baren, beaamde Thomas van Aquino.

  Want rente is een listig ding. We beseften toen niet dat we met die rente maar liefst twee tot driemaal de volledige prijs van ons huis aan u zouden betalen in dertig jaar. Nu gunnen we iedereen zijn verdienste. Maar… vindt u dit zelf ook niet buiten iedere proportie?

  En nog was het niet genoeg voor uw instelling. Onze hypotheek verpandde u in een beleggingsproduct, waarbij beleggers gingen speculeren of wij wel of niet onze hypotheek zouden kunnen terug betalen. En opnieuw verdiende u veel geld aan onze hypotheek.
  Tot het fout ging.

  U herinnert zich vast, dat toen die beleggingsproducten, met ingewikkelde namen als collateralized debt obligations , klapten, de crisis begon.

  De producten waren op lucht gebaseerd. Op geld dat niet bestond dat u aan ons en zovele anderen uitleende.

  Uw instelling dreigde om te vallen. En de wereld was in rep en roer. Want wanneer er banken zouden omvallen, was het einde der tijden nabij, hoorden wij onze leiders keer op keer verkondigen.
  Dus gingen onze leiders op hun beurt niét bestaand geld lenen bij de Europese Centrale Bank die op dezelfde wijze geld uit het niets creëerden. Onze leiders gaven u dat geld, zodat u rustig kon verder bankieren en uw bonussen verdelen. Maar dat niet bestaande geld moest natuurlijk ook reëel gemaakt worden. En gek genoeg werd de rekening daarvan niet bij u, maar bij ons gelegd.

  In de vorm van belastingen die hoger werden, en bezuinigingen op zaken die wij belangrijk vinden, betalen wij nu niet alleen het geld terug dat aan u geleend werd, maar ook nog eens de rente daarop. En onze leiders bezweren ons dat we die schuldenberg niet meer mogen laten oplopen dan tot 3 % van onze begroting.

  Daardoor moeten we keer op keer nog meer belastingen betalen en bezuinigingen ondergaan. Tot er weer enkele miljarden nodig zullen zijn om een volgende bankinstelling te redden, in eigen land, of in Griekenland, of in Italië. Vreemd genoeg wordt de rekening daarvan steeds opnieuw bij ons gelegd.

  En deze vicieuze cirkel gaat nu al jaren zo door.

  Maar voor mij is de maat vol, geachte bankdirecteur. Ik zeg Basta.
  U heeft de crisis veroorzaakt. U heeft er een bende van gemaakt. U verwacht niet alleen dat wij onze persoonlijke verplichtingen aan u blijven nakomen, maar ook nog eens dat wij uw instelling blijven redden. En dat we daardoor onze kinderen opzadelen met een nooit meer terug te betalen schuld, veroorzaakt door de tumor die rente op rente is, waardoor we hun toekomst nu al gehypothekeerd hebben.

  Toch willen we niet onredelijk zijn. Wij zijn nette burgers.
  Het fictieve geld van ons hypotheekbedrag waardoor wij ons huis konden kopen, willen we aan u terug betalen. We zijn zelfs bereid daarvoor een commissie aan u te betalen.

  En dan houdt het op, beste bankdirecteur.

  Vindt u dit een krankzinnig voorstel?

  In Ijsland deden ze het. Alle hypotheekschulden werden kwijt gescholden tot 110 % van het hypotheekbedrag. Het gevolg was dat Ijsland al jaren uit de crisis is, en een begrotingsoverschot heeft. En ja, de banken vielen om in IJsland, maar het was niet het einde der tijden daar, integendeel… het was een nieuw begin.

  Ik moet ook mijn eigen boontjes doppen, mijnheer de bankdirecteur. Als ik gebakken lucht zou verkopen, zou de overheid mij geen geld toestoppen om mij te redden. Nee, ze zouden mij in de gevangenis gooien. En terecht.
  Hieronder vindt u mijn voorstel mijnheer de bankdirecteur. Ik zie uw reactie graag tegemoet. Ik heb niets tegen u persoonlijk, maar wel tegen uw manier van zaken doen, waardoor op dit moment een volledig continent in de crisis is geraakt. Daartegen zeg ik vanaf vandaag; Basta.

  Hoogachtend,

  Een burger die er genoeg van heeft.

  Liked by 2 people

 12. Republikein zegt:

  Nog een “leuk”bericht!
  In bijna alle zogenoemde herkomstgroeperingen (autochtonen, westerse allochtonen, Turken, Marokkanen, Antillianen en Surinamers) nam het aantal bijstandskinderen af, behalve bij de meer dan 150 ‘overige niet-westerse landen’, waartoe ook Syrië behoort.
  http://daskapital.nl/2016/08/syrie_levert_nederland_7_duize.html

  Like

 13. volksrechter zegt:

  “We horen het vaak: we kunnen onze grenzen niet sluiten voor “migranten” van buiten de EU, want we hebben die arbeidskrachten nodig. ”

  Wat een hypocrisie, niet lang gelden las ik ergens dat er van de vijf (hoogopgeleide import) er maar één slaagt in het basis onderwijs en die komen hier werken ?
  Ik vrees eender niks doen en dan nadien nog is de hereniging van de familie die ook mee gaan profiteren van uw geld dat je aan belastingen betaald om ze te onderhouden, en dan nog is gratis medische hulp krijgen( enfin gratis daar bedoel ik mee dat ook dit op onze rekening komt) gratis vervoer enz…enz……

  Like

 14. Pieter zegt:

  Het is al bekend voor degenen die het willen horen en weten : Zij komen nooit aan het werk, zorgen voor een bevolkingsexplosie en onze landen gaan financieel kapot.
  Waar blijft de verrijking waarover de politiek spreekt.
  Ik ben al jaren uitgekeken op die Mohammed koppen.

  Like

 15. leefbarbaar zegt:

  Zweden lopen minimaal 10 jaar achter met leugens.
  Hier moesten we gastarbeiders hebben, die later werden vervangen door Polen, die nu eenmaal harder werken en minder theologisch gehandicapt zijn, zonder dat de gastluilak het land uit moest.
  Toen moesten alle drijfnegers hier komen om de vergrijzing tegen te gaan. En watdenkkie? Blijkt dat alle bejaarden worden gekort om de uitkeringen van de moslims te betalen.
  Op een dag lezen de Zweden in de krant dat alle moslims het land uit moeten en dat dit veel beter is voor Zweden. Tot die tijd krijgen ze dezelfde leugens te vreten als wij. Intussen zou het helemaal geen kwaad kunnen als de Zweed zelf eens gaat kijken wat de moslim is en doet. Zo’n piraat met lappenkraam en 6 opvretertjes zal toch iedereen bezorgd maken over de toekomst van je land?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s