Anti-Merkel demonstratie in Praag (+ video´s!)

Screenshot_54

Angela Merkel en Bohuslav Sobotka.

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse bondskanselier en invasiechef fin Angela Merkel toert op dit moment door Europa om de EUSSR-lidstaten van haar welkomstcultuur te overtuigen. Vroeg in de middag kwam ze, begeleid door meerdere protestmanifestaties, in Praag aan voor een gesprek met minister-president Bohuslav Sobotka. Sobotka had daarvoor al in de media laten verluiden dat Tsjechië tegen duurzame “vluchtelingen”quota zou zijn en hiertoe geen bevoegdheden zou willen afstaan aan Brussel. “wij hebben een duidelijk standpunt en daaraan zal ook na het bezoek van mevrouw Merkel aan Praag niets veranderen”, aldus de minister-president. Net zo duidelijk waren ook de protesten van de burgers betreffende het Merkel-bezoek: “Merkel en islam er uit!” of “De islam hoort niet bij Europa!” was er te horen, evenals “Merkel doodt Europa!” en “Angela, u bent niet welkom!”.

Vermoedelijk met de bedoeling dat de Duitse bondskanselier de boodschap ook zou begrijpen, werden pamfletten met de Duitse tekst “Merkel muss weg!” onder de demonstranten verdeeld. En enkele Tsjechen riepen dit ook in het Duits.

 

Nog maar 18% van de Tsjechen is Merkel goedgezind. Zelfs Poetin is inmiddels populairder dan de Duitse bondskanselier. De mensen brengen Merkel alleen maar met “vluchtelingen” en criminaliteit in verband: “Ik heb in de krant gelezen dat ze komt. Maar ik heb haar hier, eerlijk gezegd, niet nodig. Zij heeft al die vluchtelingen uitgenodigd en nu moeten wij de hete soep oplepelen. Niet met ons”, of: “Nu heeft ze met de terreur in haar eigen land de rekening gekregen. Wij willen deze radicale islamieten, terroristen en kopafsnijders niet bij ons hebben”, kon je al voor haar bezoek uit de bevolking horen.

Screenshot_51

Screenshot_52

Tatjana Festerling, evenals  Edwin Wagensveld van Pegida-Nederland was er ook:

Screenshot_53

Hier in de video vanaf minuut 7:00 de toespraak van Tatjana Festerling op het plein voor het parlement:

 

Zoals te verwachten was, heeft minister-president Sobotka Merkel op haar nummer gezet: “Wij kunnen niet akkoord gaan met een systeem dat vasthoudt aan verplichtende quota betreffende de herverdeling van vluchtelingen”, maakte hij duidelijk. Dat deert de ignorante vernietigster echter niet. Op de gebruikelijke “Wir schaffen das”-manier verklaarde ze: “Ik denk dat we in gesprek blijven”.

Tijdens de ontmoeting met president Miloš Zeman zal Merkel waarschijnlijk ook geen boeket bloemen voor wat betreft de invasieovername winnen. Zeman, ook een vriend van duidelijke taal, had al in het begin van de geënsceneerde asielcrisis zijn houding tegenover de overwegend wegens economische redenen “gevluchte mensen” duidelijk gemaakt: “We hebben vliegtuigen en schepen die duizenden mensen kunnen vervoeren. Er zijn veel transportmiddelen, belangrijker echte ris de wil van de politici tot zo´n soort oplossing.” Hij adviseerde Merkel te erkennen dat de “´Welkomstcultuur´ onzinnig is.”

Op de Tsjechen zal Europa´s reisleidster zich voor de ellende van de wereld dus waarschijnlijk haar tanden stukbijten.

Woensdag werd ze in Tallinn, de hoofdstad van Estland, door de burgers ontvangen:

 

Bron:
www.pi-news.net
Door: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Duitsland, Europa, EUSSR, gezond realisme, Rotzakken, Tsjechië, Verzet. Bookmark de permalink .

40 reacties op Anti-Merkel demonstratie in Praag (+ video´s!)

 1. Jade zegt:

  Merkel, we don`t need the Satanic World Order , so fuck off stupid cow…

  Geliked door 1 persoon

 2. Thom zegt:

  Ze zijn in het voormalige Oostblok beter bij de tijd dan onze regering. Merkel kreeg in Middelburg uit handen van Rutte de Four Freedoms award voor moreel leiderschap.
  In Praag en Tallinn weten ze Merkel beter op waarde te schatten nl. als een compleet waanzinnige despoot. Dit houdt in dat wij gezien het uitreiken van die prijs door Rutte wij door een landverrader pur sang geregeerd worden.

  Like

 3. Driek zegt:

  XANDERNIEUWS

  Exact 500 jaar na eerste Turkse veroveringsoorlog is nu de tweede begonnen
  Xander 25-08-2016 16:08- in Christendom, Eindtijd & Profetie, EU, Iran / Syrië, Islam & Terreur, Israël & Joden, NWO-Complot, VS

  Erdogan in toespraak: ‘Syrië, de Balkan, de Kaukasus, waren deel van Ottomaans gebied, en zullen in 2023 weer bij ons horen – Turkije heeft enorme macht, en zal dat gebruiken’ – Turkse tanks met Westerse steun tegen anti-ISIS alliantie SDF – Enige letterlijke eindtijdberekening in de Bijbel eindigt in Erdogans 2023

  Het gezicht van de man die de bij elkaar opgetelde gruwelijke bloedbaden van Stalin en Hitler volkomen in de schaduw zal stellen, en de grootste slachter ooit in de menselijke geschiedenis dreigt te worden. Achtergrond: Turkse tanks rukken op naar Syrië.

  Gisteren, op 24 augustus, was het op de dag af exact 500 jaar geleden dat de Ottomaanse Turken hun veroveringsoorlog van het Midden Oosten begonnen met het verslaan van het Mammelukken-Sultanaat bij de stad Dabiq in Syrië. We voorspellen al jaren dat Turkije de strijd tegen het terrorisme als voorwendsel zal gaan gebruiken voor een nieuwe agressieve veroveringstocht, die het door Erdogan en zijn islamitische AK Partij gedroomde herstel van het Ottomaanse Rijk mogelijk moet maken. Met het binnenrijden van tientallen Turkse tanks in Syrië is dat herstel nu daadwerkelijk begonnen, en daarmee ook de vervulling van een uiterst belangrijke Bijbelse eindtijdprofetie, die van het laatste, 8e (herstelde 7e) wereldwijk, het ‘beest dat van zijn dodelijk wond genas’, dat op den duur het grootste bloedbad uit de menselijke geschiedenis zal veroorzaken.

  ‘Operatie Eufraat Schild’ zoals de Turkse inval in Syrië wordt genoemd, is beslist niet toevallig op 24 augustus begonnen. In het onbenullige, onwetende en ongeïnteresseerde Westen valt het niemand op dat deze gekozen datum exact 500 jaar is na de beroemde slag bij Dabiq, die volgens islamitische profetieën –waar niet alleen het mede door Turkije gecreëerde, getrainde en bewapende ISIS, maar ook de Turken zelf zich op baseren- in de eindtijd opnieuw centraal zal staan in een succesvolle militaire veroveringsoorlog door de belangrijkste strijdkrachten van de islam.

  ‘Wij zullen onze macht gebruiken’ voor ‘ons doel in 2023’

  Arabieren en andere moslims twitterden gisteren dan ook massaal over deze bijzondere datum, en wat dat voor de toekomst kan betekenen. In een recente, eveneens door het Westen totaal genegeerde toespraak maakte Erdogan dat -pal na zijn in scene gezette staatsgreep- heel duidelijk: ‘Syrië is verantwoordelijk voor het terrorisme, omdat het weigert onze oplossingen te accepteren… Als we het over Syrië, of de Balkan (Oost Europa!), of de Kaukasus hebben, waren deze tot zo’n 100 jaar geleden deel van onze (Ottomaanse) geografie.’

  ‘Ik geloof dat wij alle obstakels die voor ons liggen zullen overwinnen, wat de wil van Allah is… Turkije heeft enorm veel macht en zal dat gebruiken… We kijken nu met meer vertrouwen naar de toekomst, omdat wij sinds de morgen van 15 juli (de dag waarop de false flag coup werd ‘verslagen’) machtiger zijn, en het er hoopvoller voor ons uitziet… Het is ons streven om het 2023 doel te bereiken… Turkije zal een einde maken aan de diplomatieke spelletjes in Syrië, in Libië, in Egypte…. Wij zullen doorgaan met het verwijderen van degenen die deze spelletjes hebben gespeeld,’ aldus Erdogan voor een grote massa, waarna hij op Hitleriaanse wijze zijn rechterhand ophief.

  De enigszins geïnformeerde Westerse politicus zou nu de rillingen over het lijf moeten lopen, en onmiddellijk beginnen met het opstellen van een strategie om ervoor te zorgen dat Turkije niet nog meer invloed in Europa krijgt. De allereerste stap zou dan ook precies moeten zijn waar de Oostenrijkse regering al voor pleit, namelijk het schrappen van de visumvrijheid voor de Turken, en het definitief stopzetten van de onderhandelingen over Turkse toetreding tot de EU.

  Maar het gehoorzame Westen accepteert de leugen dat Erdogan zijn tanks inzet om ISIS te bestrijden. In werkelijkheid wil hij afrekenen met de Koerden, die deel uitmaken van de SDF alliantie met Assyrische christenen, Armeense christenen en enkele Arabische stammen, die gezamenlijk tegen ISIS vechten.

  Westen verraadt Koerden aan Erdogan en ISIS

  Ankara en Washington botsten al meerdere malen over de Amerikaanse steun voor de Koerden. Erdogan stelt nu voor om de controle over het SDF gebied over te geven aan de door Turkije getrainde en gesteunde Nour al Din al-Zinki Brigade, maar dat bestaat geheel uit islamistische jihadstrijders, die door de Turkse dictator worden ingezet om zowel de Koerden als de christenen uit te roeien, en die zijn visioen van het herstelde Ottomaanse Rijk volledig ondersteunen.

  De regering Obama heeft het SDF en de Koerden inmiddels verraden aan Erdogan. Vicepresident Joe Biden gaf hem gisteren het groene licht om zijn plannen met Syrië te verwezenlijken. Behalve Brussel blijkt nu dus ook Washington pro-Erdogan, en is dus eveneens niet te vertrouwen voor de doorsnee burger in het Westen, die zijn land en toekomst niet overgegeven wil zien worden aan de grillen van deze agressieve, levensgevaarlijke moslimdictator.

  Als de Westerse-Turkse-Arabische coalitie écht ISIS zou willen stoppen, dan zouden ze het SDF, dat in het noorden van Syrië grote successen boekte in de oorlog tegen de jihadisten, juist moeten steunen met wapens en luchtaanvallen. In plaats daarvan krijgt Ankara van het Westen alle gelegenheid om het SDF juist te vernietigen. (1)

  Het beest is van zijn dodelijk wond aan het genezen

  Ook hieruit blijkt dat zowel Europa als Amerika zich schikken naar Recep Tayyip Erdogan, en bereid zijn om zijn wensen in te willigen en met militaire macht te ondersteunen. Sommige christenen zien in Erdogan dan ook als de voorzegde ‘antichrist’, alhoewel deze term in het profetische Bijbelboek Openbaring nergens voorkomt. Wel wordt gesproken over ‘het beest dat van zijn dodelijk wond genas’. Beesten zijn in de Bijbelse profetieën zonder uitzondering symbolen voor wereldrijken, voor imperiums, en nooit voor slechts één persoon.

  In de juiste context geplaatst zien we dus de opkomst van een rijk dat in 2023 precies een eeuw lang ‘dood’ zou zijn geweest: het Ottomaans-Turkse wereldrijk, dat maar liefst 400 jaar Jeruzalem bezet hield. De ‘kop’ van dit dood gewaande beest, Turkije, is onder Erdogan aan het herleven. Niet voor niets heeft Erdogan in de genoemde recente toespraak opnieuw letterlijk het jaar 2023 genoemd als het jaar waarin hij dit Turkse wereldrijk wil herstellen of (deels) hersteld wil hebben. Dat rijk omvat niet alleen een groot deel van Oost Europa, maar ook Noord Afrika, het Midden Oosten, delen van Midden Azië en Israël.

  Enige Bijbelse eindtijdberekening komt uit in Erdogans 2023

  Naar mijn mening is het dan ook niet toevallig dat 2023 het meest waarschijnlijke eindjaar is van de enige echte letterlijke eindtijdberekening die de Bijbel rijk is. Aan de Oud Testamentische profeet Daniël werd door engelen ‘de toekomst van uw volk’ (de Joden) onthuld. Via historische bronnen zijn de in Daniël genoemde Babylonische heersers Nebukadnezars en Belsazzar, en de Medo-Perzische koning Darius, behoorlijk precies te plaatsen, waardoor de bekende, maar zo vaak totaal verkeerd uitgelegde berekening verbazingwekkend nauwkeurig blijkt.

  De 42 genoemde profetische maanden (net zoals in de 69 jaarweken* staat 1 dag gelijk aan 1 profetisch jaar van 360 dagen) waarin het beest (de islam) dat ‘de draak aanbidt’ (Satan) over Jeruzalem zou heersen, zijn omgerekend ruim 1278 jaar, de tijd tussen de bouw van het islamitische Rotskoepelgebouw op het Tempelplein in Jeruzalem in het jaar 688, wat een einde maakte aan het dagelijkse Joodse offeren op dat plein, en het jaar 1967, toen Israël de stad bevrijdde van de islamitische bezetting. Daarbij is het extra opvallend dat er tussen het Rotskoepelgebouw en het herstel van de Joodse staat precies 1260 jaar zat.

  De eindtijd wordt volgens Daniël vervolgens gekenmerkt door een aansluitende periode van 30+45 jaar. Op 17 september 1978 sloot Israël na 30 jaar bestaan te hebben officieel vrede met aartsvijand Egypte. De aansluitende periode van 45 jaar eindigt in… Erdogans 2023. Zal dat het jaar zijn dat de in de Bijbel voorzegde massale islamitische vernietigingsoorlog tegen Israël zal worden gevoerd, een confrontatie die een nieuwe Wereldoorlog zal ontketenen, inclusief het iedereen bekende ‘Armageddon’?

  In de 1260+1260+30+45 jaren van Daniël zit vanwege geringe historische onduidelijkheden een marge van ongeveer 20 jaar. In dat geval kan het eerste deel van de berekening ook eindigen in 1967.

  Het wordt hoe dan ook een spannende, vermoedelijk ook angstwekkende tijd, aangezien de geprofeteerde laatste generatie van circa 70 jaar eindigt tussen 2018 (gerekend vanaf de wedergeboorte van Israël) en 2037 (gerekend vanaf de bevrijding van Jeruzalem). De 30+45 jaren van de eindtijd eindigen in uiterlijk 2041-2042. De verwachting van veel christenen dat zij nog tijdens hun leven de Wederkomst zullen meemaken, zou daarom wel eens heel realitisch kunnen zijn.

  * De 70e jaarweek staat zoals bekend apart, echter niet omdat het om een fictieve, nergens in de Bijbel zo genoemde 7 jarige ‘grote verdrukking’ ergens ver weg in de toekomst gaat, maar omdat uit de grondtekst blijkt dat de aan de Jood Daniël gegeven profetie de Levitische Code (1×7 jaar, gevolgd door 6×7 jaren, en een Jubeljaar met 360 sabbatten) volgt. De 69 profetische jaarweken met slechts één sabbat per ‘week’ eindigden na 483 jaar met de komst van de Messias Jezus Christus.

  Hieruit volgt dat de 70e, , apart staande, niet chronologisch op de eerdere 69 volgende jaarweek een ‘sabbats-jaarweek’ is, en dus 7×360 jaar = 2520 profetische jaren (2484 zonnejaren) lang is (de 2×1260 ‘dagen’), precies de periode tussen het decreet van Cyrus in 536 v.C. en het herstel van Israël in 1948. Exact in het midden van deze periode werd de ‘gruwel der verwoesting’, het Rotskoepelgebouw, gebouwd op de voor Joden meest heilige plaats: het Tempelplein.

  Xander

  Geliked door 1 persoon

  • louis-portugal zegt:

   Driek ik had het al bij xander gelezen en zat er nog over te denken.
   Waaro denk je dat hij een immen paleis met meer dan duizend (1.000) kamers nodig heeft als hij de grote sultan wordt???
   Hoewel we veel rommel gaan krijgen denk ik toch dat het hem niet zal lukken.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Ach, het lijkt heel indrukwekkend maar zo’n snelle opgang eindigt altijd
    in een plotselinge en definitieve ondergang.

    500 Jaar geleden zag de wereld er heel anders uit. Toen kon je nog veroveren.
    Maar nu kun je dat vergeten. Wat de man wil is een utopie die hij gebruikt om meer en meer macht in eigen land te krijgen totdat hij zijn masker laat vallen… en dan door een
    aantal grote naties wordt afgemaakt omdat men geen concurrentie wil.

    Like

 4. delamontagne zegt:

  In England, waar het soms lijkt alsof je in Yeddah, SA bent, vinden sommige Londonians het nodig voor de Fr-Ambassade te demonstreren.
  Uiteraard voor die zielige, vermomd als pinguïns moslim-vrouwen.
  Burkini verbod is islamophobia/discriminatie.

  Like

 5. Hendrik zegt:

  Merkel: Moslimhoer!

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  Miste ik nu de AfD of heb ik niet opgelet, of is dit nog te heftig voor ze ?
  Ik weet het niet zegt u het maar !

  Like

 7. Henk Hellwich zegt:

  Fantastisch, dat die voormalige Oostblok staten weerstand bieden aan Merkel en de EU. In Nederland zijn nog steeds veel mensen (te beroerd om naar de stembus te gaan) tegen de uitkomst van het referendum over Oekraïne.
  En de USA (met domme EU) doet middels levering van wapens en (ZZP) soldaten aan Oekraïne, al het mogelijke om de derde wereldoorlog in gang te zetten.
  Pegida Nederland verdient veel meer steun dan tot nog toe!

  Like

  • Taljaard zegt:

   @Henk
   Inwoners van voormalige Oostblok staten hebben 45 jaar lang onder Sowjet bewind politieke bullshit moeten slikken en hebben daar een veel gevoeliger antenne voor dan mensen in West Europa.
   Zij hebben een geschiedenis van opstandigheid tegen een repressief buitenlands bewind en het verdedigen van hun nationale soevereiniteit, die terug gaat tot ver voor 1945.
   Daarom zien zij (terecht!) weinig tot geen verschil tussen de huidige EU, de voormalige Sowjet Unie en het voormalige Oostenrijks Habsburgse rijk of het Russische Tsarenrijk.
   Zij weten daarom uit ondervinding veel beter dan de meeste West Europeanen wat nationale soevereiniteit, vrijheid en onafhankelijkheid waard is.
   En daar staan zij dan ook voor.
   Zowel in Hongarije, Polen als Tsjechie, Slowakije en de Baltische staten.
   Merkel en de hele EU zullen daar hun tanden op stuk bijten.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    @Taljaard, en in Tsjechië zijn ze beslist ook helemaal NIET vergeten hoe zij, toen het nog Tsjechoslowakije was na WO II, in 1938 door de westerse geallieerden zijn verkocht, verraden en uitgeleverd aan de nazi’s die hen gruwelijk hebben geterroriseerd! En in 1945 werden de Tsjechen wederom verkocht, verraden en uitgeleverd en toen aan de communisten die hen inderdaad eveneens terroriseerden!
    En denk Merkel nou werkelijk dat zij even de oude vijanden even op andere gedachten zal brengen of gaan chanteren met al die vluchtelingen? [. . . Verwijderd door webmaster wegens schending van blogregel 4!]

    Like

 8. Henk Hellwich zegt:

  Mevrouw Merkel, brengt naast Duitsland, ook Europa naar de (Islamitische) afgrond!

  Like

 9. joopklepzeiker zegt:

  Assassination attempt on Angela Merkel’ feared as armed man arrested ‘trying to infiltrate German chancellor’s motorcade’ in Prague

  http://www.mirror.co.uk/news/world-news/assassination-attempt-on-angela-merkel–8706692

  Like

 10. fleckie zegt:

  Als men dat mens Merkel op een eerdere foto bekijkt,kan men de koppigheid ! van haar onderkennen! [en zo te lezen, zal ze ook niet van haar ‘[neven] gezegde ‘ afstappen’, ze heeft zelf immers nergens last van, de mensen reageren allemaal eigenlijk nog te fatsoenlijk op haar ‘aanwezigheid’.[Jammer dat men nog niet is begonnen met bepaalde dingen als welkomgeschenk haar richting te ..’ofreren’!!, misschien dringt er dan iets tot haar door/ …MISSCHIEN..

  Like

 11. Jan zegt:

  Hè, wat jammer: ‘Assassination attempt on Angela Merkel’ feared as armed man arrested ‘trying to infiltrate German chancellor’s motorcade’ in Prague

  A feared assassination attempt on German Chancellor Angela Merkel has reportedly been foiled in Prague.

  Czech police halted an armed man in a black 4×4 Mercedes as he allegedly tried to join Merkel’s motorcade during her visit to the capital.

  http://www.mirror.co.uk/news/world-news/assassination-attempt-on-angela-merkel–8706692#rlabs=1%20rt$category%20p$2

  Like

 12. Jan zegt:

  Tsjechen tonen Merkel hun liefde voor haar, zijn beslist 1938 nog niet vergeten

  Like

 13. Komt het einde van Merkel in zicht.?

  Like

 14. elisah zegt:

  Wanneer is er eindelijk een grote anti-merkel demonstratie in Duitsland, of hier in Nederland, of door heel Europa? Ik denk dat de opkomst massaal zou kunnen zijn, bij een Europese anti-merkel dag!

  Like

 15. OphEUffen zegt:

  Merkel? De koeien willen er nog niet aan likken.

  Like

 16. GT zegt:

  Of Turkije heeft vroeg of laat een kernramp?

  Like

  • fleckie zegt:

   Laten we dat niet hopen, : de omringende landen van de Oekrainse kernramp, TSJERNOBYL, hebben NOG altijd ‘naweeen ervan, enorm veel kankerpatiënten, zeker in POLEN…[de sarcofaag ‘waaronder’ de ‘restanten’ zijn ‘begraven’, barst op een gegeven moment open, en wordt er radioactieve stof uitgestoten], ……….wie weet uberhaupt hoeveel van zo’n ‘[krakkemikkige’?] kerncentrales er nog bestaan? Grafietkerncentrales?……………………….>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>……….
   Wat TURKIJE betreft op ‘Tangsir’ kan men lezen, op [‘ZEIT des] TURKENTUMS , 4 november 2014, 13.48u: ‘er bestaat geen Turkse etniciteit, behalve een…gangster-ideologie van het Turkendom, dat op kindermisbruik, slavernij, roof en racisme is gebaseerd’!.>>>>>>>>>>>>>………..En de ayatollahs in IRAN, …[grootgrondbezitters!] zouden eventuele TURKSE nazaten zijn.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

   Geliked door 1 persoon

 17. Jan zegt:

  ZDF: Merkel moet zich veel meer met de binnenlandse politiek van Tsjechië bemoeien en liet daarom een merkeliaan opdraven die het volgende zei:


  Erik Tabery (Respekt): „Ik ben van mening dat de grootste fout van Merkel is dat haar Duitse stem hier niet vertegenwoordigd wordt. Ook met onze politici spreekt zij nauwelijks. Zij laat het debat over aan de Tsjechen en dat is gevaarlijk!“
  https://propagandaschau.wordpress.com/2016/08/26/zdf-merkel-muss-sich-staerker-in-innere-angelegenheiten-tschechiens-einmischen/#more-25555

  Like

  • Angie1968 zegt:

   Ongelofelijk…ik hoor hier echt een Orwelliaanse nachtmerrie aan het woord. Newspeak of Big Brother. Degene die niet de juiste mening verkondigt, moet het zwijgen opgelegd worden, en net zo lang bewerkt worden, totdat hij het juiste zegt. Wanneer komen er goelags om andersdenkenden massaal uit te moorden?

   Like

 18. paulzwueste zegt:

  Wat mij opviel…

  Nou, nou die Edwin Wagensfeld timmert behoorlijk aan de weg!
  Ook hier staat hij weer in de voorste rij.
  Breeduit zongebruind lacht hij naar zijn publiek.
  Ik dacht dat die knaap alleen maar voorlopig voor Pegida Nederland zou werken?
  Maar nu wordt hij al eigenaar van Pegida Nederland genoemd.

  Hij kwam zogenaamd om te helpen maar bepaalt nu wie er wat mag zeggen en weg moet,
  of mag blijven.
  Daartussendoor maakt hij kostbare tijd vrij om gezellig te picknicken in de Bulgaarse bossen met leuke vrouwtjes. Moet kunnen natuurlijk.

  Geef mij ook zo’n chef…!
  Ja, als de macht lonkt

  Like

 19. Jules Vismale zegt:

  @Webmaster, als ik blogregel 4. heb overtreden (inhoud: Op deze site wordt met open vizier gediscussieerd en er wordt NIET op de man/vrouw gespeeld! Dat recht heeft alleen de webmaster) komt dat omdat ik helaas, net als vele anderen op E.J. Bron, de laatste tijd zo opgefokt ben geraakt door Angela Merkel e.v.a. bekende figuren die Europa naar de knoppen helpen en dan ben je vaak snel bereid erge dingen hier te gaan schrijven zonder er goed over na te denken.
  Ik ga er echter alleen hopelijk niet van uit dat u opeens stapeldol bent geworden op Angela Merkel omdat men hier geneigd is haar alles aan lelijkheid toe te wensen wat eigenlijk niet echt zou mogen. Op Sargasso bleek ik recent geleden met een bepaalde vergelijking met Roodkapje een soortgelijke fout gemaakt te hebben gemaakt en daar mag je elkaar beslist niet dood wensen, zwaar beledigen, met racisme bestoken etc.
  Daarbij ben ik op Facebook vele honderden van soortgelijke berichten tegengekomen wat mensen elkaar, wat verwijten betreft, naar het hoofd slingeren en ik doe op die site daarom niet mee met hetgeen wat ik al heb opgenoemd.
  Als u anders eerlijk uitlegt tot hoe ver iedereen mag gaan, en onderling op E.J. Bron, en op een rustige manier dan leg ik me daar verder wel bij neer en hoef ik hierna niet aan mijn overtreding herinnerd te worden. Ik heb namelijk tenslotte ook geen zin om hier met iedereen op E.J. Bron ruzie te gaan maken daar we haast allemaal ongeveer dezelfde meningen hebben over alle artikelen die hier jarenlang op zijn verschenen. Met vriendelijke groeten.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   U mag Angela Merkel wat mij betreft net zo veel verdoemen als u wilt! Graag zelfs! Maar daar ging het niet om. Uw reactie naar reageerder “Taljaard” voldeed niet aan blogregel 4. Vandaar dat ik die laatste zin uit uw comment heb verwijderd!

   Webmaster

   Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  Merkel, deze “wolf in schaapsklederen”, is GEEN christendemocrate, maar een verstokte communisme. Ze heeft zich, door Kohl, naar haar huidige positie weten te werken. Daarom kan Merkel ook zo goed overweg, met de Führer der rode fascistische EUSSR , Juncker.

  Like

 21. Jan zegt:

  Of het waar is?

  ‘Merkel to be replaced WITHIN A WEEK’: Shock alliance could see German leader booted out

  The leader of the left-wing party Linkspartei has demanded Mrs Merkel steps down and is replaced by the leader of the Social Democratic Party, Sigmar Gabriel.

  Three parties are now plotting to overthrow Merkel – with Linkspartei joining forces with the Green Party as well as the SDP.

  Linkspartei leader Dietmar Bartsch said Mr Gabriel “could be Chancellor next week if he and the SPD wanted it”.

  http://www.express.co.uk/news/world/726288/Merkel-to-be-replaced-within-a-week-Shock-political-alliance-could-see-chancellor-BOOTED

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s