De boerkini is pure vrijheid…

Screenshot_40

(Door: Ton Nijhof)

De ‘boerkini’ rijdt momenteel virtueel in de gele trui als vermeende uiting van volledige vrijheid voor vrouwen. De Jonge Socialisten lieten bij monde van voorvrouw Lieke Kuiper in het programma Pauw nog weten dat zij de ‘vrije keuze’ van boerkini dragende vrouwen fenomenaal vinden. Tot welke dramatische armoede is de gemiddelde westerse bovenkamer nog meer in staat? De laatste decennia komt juist het jihadisme van de originele politieke islam weer op de voorgrond. Het Westen met zijn irenische concepties en zijn nieuwe marxisme dat nu multiculturalisme heet, herkent deze oorlogsmodus niet (en zeker een ‘Jonge Socialiste’ niet) en meent te moeten interculturaliseren. Een dramatische misvatting.

Opvattingen als van de Jonge Socialisten en hun voorhoedes in de Staten-Generaal zijn, als men de actuele politieke toestand in ogenschouw neemt, brave semiwetenschappelijke gedachten waarmee de codes van verschillende culturen netjes worden uitgelegd en waaraan niemand zich een buil kan vallen. Wij, de westerse mensen, en vooral degenen die politiek ietwat links dragend zijn, zijn goed en begripvol jegens andersdenkenden en gaan ervan uit dat recalcitrante islamitische tegenbewegingen zich door de vergoelijkende bezweringen van de politiek-correcte oecumene zullen laten wegmasseren. Er is immers geen empathischer en ‘boetedoeneriger’ mens dan de westerling die alles wil begrijpen, voor alles een uitleg zoekt en altijd schuld en berouw voelt.

Geen Finnen

Helaas gaat het niet om boeddhisten of om Finnen, ook niet om Vietnamezen of Baha’i. Was dat maar waar! De integratie immers van de meeste groepen, etnisch of religieus, verloopt dan weleens stroef, maar in essentie lukt het wel: of men assimileert of men behoudt een deel van de eigen cultuur, maar men aanvaardt en incorporeert de westerse karakteristieken. Joden zijn daarvan een voorbeeld, of Chinezen. Met hen lukt het goed om intercultureel te onderhandelen. Met de islam ligt dat anders en de interculturele dialoog schampt af op een in de achtste eeuw vastgeroeste religieuze cultuur die zich om allerlei redenen niet kan neerleggen bij een positie waarin men het heft niet in eigen hand heeft. Zonder boerka, boerkini of hoofddoek is de islam niet manifest, kan hij niet dreigen of zijn zin doordrijven.

Nu hoort men mensen niet vaak klagen over Chinezen of Vietnamezen, of Italianen, maar er is echt elke dag wel weer wrevel rond de islam, zowel lokaal als mondiaal: bomaanslagen, kindhuwelijken, massaverkrachtingen, shariarechtbanken, eerwraak, jihadisme in allerlei vormen en maten, verhoogde criminaliteit, voortdurend slachtofferschap, vervolging van christenen, Joden en Jezidi’s, de ‘eisen’ inzake middeleeuwse klederdrachten en ga zo maar door. De tweede en derde generatie, die alle kansen kreeg onder het genot van enorme financiële inspanningen door autochtone burgers, stelt zich nog onverzoenlijker op t.o.v. de westerse samenleving. Het is au fond niet moeilijk te verklaren waarom dit zo is, maar de nieuwe juridische inquisitie, de fellow-travellers van de islam en de gedachtepolitie van het politiek correcte denken, heeft een gesprek daarover verhinderd – met alle gevolgen van dien.

Huiveren

De islam is een suprematistisch en wettisch systeem met nauwelijks ethiek; bovendien is het vandaag bijna de grootste ‘religie’ in de wereld en doktert hij geëigende tactieken en sluwe strategieën uit al naar gelang de plaats waar men leeft en de hoeveelheid moslims die er woont. In Europa bijvoorbeeld spreekt men al lang over een Europese islam, maar de eerste imam die hem op schrift stelt is zijn leven nooit meer zeker. Immers, de koran bijvoorbeeld is tawhied (eeuwig en onveranderlijk) en wie eraan wrikt is een apostaat (en op apostasie staat de doodstraf); de ahadith beschrijft de woorden en de daden van de insan al kamil, de perfecte mens Mohammed. Wie via de ahadith en de sira’s diens leven volgt, kan echter alleen maar rillen van afschuw.

De modus operandi van de islam is afhankelijk van de hoeveelheid moslims in een land. Eerst is er de zielige slachtoffermodus, die vooral aanslaat bij wat we het beste ‘de kruidenvrouwtjes’ noemen en waarvan de Jonge Socialiste Lieke Kuiper de kleindochter moet zijn; daarna begint zo zoetjes aan het vanzelfsprekende ‘eis-gedrag’, waarop de zich immer schuldig voelende westerling met zijn obsolete boetedoening graag ingaat. De gutmensch haalt dan dwaze algemeenheden naar voren, die op het eerste gezicht plausibel zijn, want waarom zou je niet ingaan op die kleine eis die men stelt en die men redelijkerwijs en vanuit humanistisch standpunt toch makkelijk moet kunnen vervullen? Dan echter is het hek van de dam en begint het dwingende en tergende zeuren en eisen. Zodra men in een land met genoeg moslims is, wordt dan het ultieme stadium geoperationaliseerd, namelijk het agressieve en louter jihadistische stadium. De interculturele dialoog, die al bij aanvang tot mislukken gedoemd was, wordt nu door de westerse wegkijkers zo mogelijk nog heftiger beleden. Want heeft hij niet ergens gelezen dat ‘jihad’ ook ‘innerlijke vervolmaking’ betekent?

Nazisme

Net zoals de islam leefde het nazisme van de haat, beide hebben ze één  boek en één Führer. Beide wilden/willen ze Lebensraum en de wereld veroveren; beide stelsels haten Joden en vernederen vrouwen. Beide criminele systemen verachten het vrije woord (en het Westen heeft zich daar vlug aan aangepast). En of wij het nu graag horen of niet: vele moslims zijn met die ‘geestesgesteldheid’ geïnfecteerd en een rondje over straat is voldoende om dat te ondervinden. De islam houdt een monoloog en fêteert de terreur, net zoals het nazisme. De oemma toentertijd was de Germaanse ruimte met de Germaanse mens en die laatste had niet veel scrupules. Menen we echt het systeem ‘islam’ te kunnen integreren in onze conceptuele kaders, die bestaan uit veel goede wil en een begripvolle politiek-correcte meute op de staatszenders en de overige copy-paste media?

De daden van jihad, want dat zijn het, zoals het dragen van hoofddoeken, boerka’s, boerkini’s en andere lompen hebben een boodschapfunctie naar andere moslims: “Opgelet, wij zijn gearriveerd en inshAllah delen wij hier binnenkort de lakens uit”.  Het is een waarschuwing aan alle moslims in het Westen om de rijen te sluiten of uitgestoten te worden. De betreffende moslimvrouwen dragen het religieuze ‘kledingstuk’ in opdracht van hun directe (mannelijke) familie en wanneer het een zogenaamde ‘vrije’ wil betreft, dan is het om het gevaar van hun verstoting af te wenden. Het wegkijken faciliteert de islam om zijn meest akelige gezicht in al zijn afstotelijkheid uiteindelijk aan ons te kunnen laten zien.

Door:
Ton Nijhof
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op De boerkini is pure vrijheid…

 1. BertG. zegt:

  O jee, nog meer kiekeboe wijven.

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  De genezing komt eraan , de islamitische onderdrukking, zachte heelmeesters stinkende wonden .

  Like

 3. De islam kent geen pure vrijheid. Als de moslims echte mannen waren, dan gebruikte zij niet hun vrouwen om te provoceren. Dan deden ze het zelf. Als je ziet hoe lekker luchtig zij erbij mogen lopen met die warmte en de vrouwen gaan altijd met de winter van huis. Zij hebben weinig keus, wat een vrijheid. De jonge Socialisten hebben een stoorzender in hun bovenkamer. maar de tijd zal hun leren.

  Liked by 1 persoon

 4. Hartelijk dank, Ton Nijhof! Nu realiseer ik me opeens weer, wat ik de laatste tijd nogal gemist heb: Uw glasheldere artikelen!
  Om alleen nog even een kanttekeningetje te plaatsen bij die “( mannelijke) familieleden” -mannelijke gelukkig al tussen haakjes- Laten we hier wèl de praktijk in de gaten houden: Mánnen bedenken de normen en vróuwen houden ze in stand. Met andere woorden: Zó onschuldig zijn zie boerkini-draagsters-zelf ook weer niet!

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Socialisten het slijk der aarde !

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Strache oosterijk 2010 en toch hoogaktueel !

  Like

 7. BertG. zegt:

  ” Zij hebben weinig keus ”
  Daar kan je over blijven ouwehoeren wat jij wilt, maar ze zullen ’t toch echt zelf moeten doen.

  Je kan net zo’n mooi verhaal hebben als je maar wilt bedenken, maar jij gaat het toch echt niet voor mekaar krijgen dat ik nou een trui aan trek.
  Als niemand ECHT ze bek open trekt (de vrouwen zelf dus) dan blijft het zo.

  Like

 8. wauso zegt:

  Zoals bekend stuur ik eenieder die Achterlijk is een Tweet. Het IS een hels karwei. Er IS zoveel Achterlijkheid in dit Land. Ik zou wel een paar Volgers (alhoewel ik niet Jezus ben) kunnen gebruiken. Ergens commentaar geven om jezelf goed te vinden IS doelloos. Als je iemand wil raken dan moet je bij de moordenaars zijn en niet bij de verteller van de moord !
  Een Tweet naar Bejaardenouwhoer Krol:

  Like

 9. Hans zegt:

  De moslim roeien zich zelf uit. 1. Wie het zwaard opheft gaat door het zwaard ten onder. 2. bedekking van je lichaam leidt tot nauwelijks licht aanvoer, dit leidt tot zieke lichamen. 3. haat en nijd leidt tot ziekten. 4. Het geloof in autoriteiten leidt tot verloochening van je hart waar je navigatie zit. 5. De wijdt verbreide inteelt leidt tot ziekte, verzwakking en uiteindelijk tot uitsterven. Je wordt ziek van je onder macht te stellen, en ook als je zelf macht uitoefent. Kortom: het eerste succesverhaal met de knuppel moet nog uitgevonden worden!

  Like

 10. Mary zegt:

  Hoe blij waren de vrouwen niet in de gebieden waar de IS weer vertrok en de door hun gehate niqaab stonden te verbranden. Natuurlijk zullen ze voor hun eigen vrijheden moeten vechten( zoals die Saoedische prinses die in de jaren 90, met gevaar voor eigen leven, de onderdrukking van Islamitische vrouwen in haar land tot in detail heeft beschreven, welk boek via een Amerikaanse journaliste is uitgebracht, vreselijk!) maar het uiterst achterlijke volk wat zich socialisten noemt in het westen weet in hun gekte niet hoe ze alles wat met onderdrukking van die Islamitische vrouw te maken heeft tot een soort feestje te vertalen. Het achterlijke socialisme, welke alles met een acceptabel sausje tracht weg te moffelen inplaats van deze onderdrukking direct in een ontwikkeld land te verbieden, is er dus mede schuldig aan dat dit ook hier kan blijven bestaan.

  Like

 11. dorien zegt:

  en jij had ook kunnen sterven dan je geld opstrijken in je rolstoel pas op zo val je er nog is uit je rolstoel

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  De RODEN/LINKS zijn de grootste landverraders en islamlovers in Nederland, en Europa. Kotsmisselijk ben ik van deze rode idioten. En ze krijgen ook nog huichelaars mee, te weten de laffe klootzakken van liberalen en christendemocraten. Zij zijn de 5e colonne der islam! Ik begin steeds meer begrip te krijgen voor wijlen Generaal Franco, die wist de Roden aan te pakken tijdens de Spaanse Burgeroorlog tussen 1936 en 1939.

  Like

 13. fleckie zegt:

  ..’..BOERKINIGATE”. ..NW. ISR. Weekblad 26.8.2016. ……………’Het waren niet de pronte borsten van de gebruinde Francaises die de meeste aandacht trokken’. ……. Jewcy News…’………..
  “Terwijl de redactie van het NIW de afgelopen twee weken verlaten was, lagen de zuid-Franse stranden vol zonaanbiddende vakantiegangers. De mannen hulden zich in fleurige zwembroek of strakke Speedo. …De vrouwen hesen zich in de laatste badmeester. Het badpak maakte dit seizoen haar comeback, en natuurlijk was de beroemde Zuid-Franse topless-look niet uit het standbeeld verdwenen. Het waren niet de pronte borsten v.d.gebruinde Francaises die de meeste aandacht trokken, maar de bedekte vaak fleurige boerkini’s van een aantal moslima’s. Zodoende dat in een aantal Franse kustplaatsen een boerkineverbod uitgevaardigd werd. …..De boerkine[samentrekking van boerka en bikini is een zwempak volgens de strenge islamitische kledingvoorschriften zodat orthodoxe moslima’s kunnen zwemmen. Volgens de burgemeester van Cannes, de eerste gemeente waar het verbod werd ingevoerd, was het badpak provocerend en ‘het uniform van extremistisch islamisme’. ..OOk in het dorp Cisco op Corsaca ging vorige week een boerkineverbod in., nadat er rellen waren uitgebroken tussen plaatselijke bewoners en islamitische badgasten, toen toeristen foto’s maakten van moslima’s in boerkini. ………………………..
  …..ROOMBLANK……….Wat mij betreft is de boerkini een vrouw-onderdrukkend kledingstuk, ,oslimmannen hoeven zich immers niet compleet te verhullen. Maar zou ik me bedreigd voelen als er een vrouw in boerkini naast me kwam liggen? Nou nee,. Ik zou het juist mooi vinden dat ze binnen de kaders van religieuze kledingvoorschriften een manier heeft gevonden om alsno van strand en zee te kunnen genieten. ..Hetzelfde geldvoorraad ultraorthodoxe vrouwen die geheel gekleed en behoofddoekt de zee ingaan. Het lijkt me in zulke gevallen eerlijk gezegd nogal een uitkomst dat daar een comfortabel zwempak voor is ontworpen…….Als vrouw doe je het natuurlijk al snel niet goed op het strand zeker niet,en als bekende vrouw op het strand al helemaal niet. In 2011 schokte tv-kok Nigella Lawson de Britse pers door in een boerkini op het beroemde Bondi Beach in Sydney te verschijnen. Was ze soms vergeten haar bikin mee te nemen? Kopten de kranten. Volgens de Joodse-met-roomblanke-huid Lawson was de boerkini ideaal, omdat ze heel snel verbrandde. En een boerkini droogt een stuk sneller dan een gewoon T-shirt. Maar de roddelpers was onverbiddelijk. “Wat heb je dan op het strand te zoeken?.De kranten konden niet begrijpen dat een mooie vrouw als Lawson zich vrijwillig zo zou bedekken op het strand. ..Het strand!………..Wie, aan de andere kant, durft om met zichtbare putjes in billen en bovenbenen te verschijnen kan ook rekenen op pagina’s vol roddelkritiek.De ene is te dik, de ander te dun, te bloot of juist te gekleed. …..Heus niet alleen in Hollywoodworden actrices niet meer gevraagd als ze te dik’ wordt, en borstvoeding geven in het openbaar is op veel plekken nog taboe. Het vrouwenlichaam als arena voor cultuurstrijd,,Misschien moeten we eerst kijken hoe’onze’vrouwen en hun lichamen worden behandeld voordat we anderen restricties gaan opleggen.<<<<<<<<<<

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s