De Europese elites spelen met vuur

Screenshot_37

(Door: Leon de Winter)

De leiders van de drie grootste EU-landen (zonder Groot-Brittannië) kwamen maandag bijeen op een symbolisch Italiaans eiland. Daar is een van de grondleggers van de EU, de Italiaanse stalinistische communist Spinelli, jarenlang door het fascistische regiem van Mussolini gevangen gehouden. Terwijl fascisten en nazi’s hun best deden Europa te verenigen onder de vlag met het hakenkruis, had Spinelli Europa willen verenigen onder een ander vaandel, dat van Marx en Lenin.

Elk van de drie leiders sprak de pers in de eigen taal toe bij gebrek aan een gemeenschappelijke Europese hoofdtaal. Ze deden dat op een Italiaans vliegdekschip, waarvan het dek voor deze gelegenheid was omgebouwd voor de pers en de drie leiders.

Na een zomer vol uitbundig sport-nationalisme vond met name de Franse leider het nodig om in de eigen nationale taal te waarschuwen voor nationalisme.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, dictatuur, Elite, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Nationalisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

26 reacties op De Europese elites spelen met vuur

 1. wauso zegt:

  De Tweets van Lilian Ploumen zijn afgeschermd. Het IS me desondanks toch gelukt om haar ‘mijn boodschap’ te doen toekomen !
  Rot op met je hoerenpartij ! Voor Limburg bent U een schande, het totale Krapuul !!!😳😂 https://twitter.com/messages/media/768748667138301960pic.twitter.com/gaWIoNEEF8

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  De RODEN wensen constant de volkswil te onderdrukken. En de RODEN zijn de elite, van de roversbende bekend onder de naam EU, eigenlijk de EUSSR. Schande.

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Tom de volkswil is een niet bestaande grootheid .

   Geliked door 1 persoon

   • Tom Hendrix zegt:

    @joopklepzeiker: 14.01. uur. Tja, Joop, een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht, dan dooft het licht. Joop ik moet je helaas gelijk geven, het grootste deel van onze bevolking is volkomen gehersenspoeld door links, en heeft geen enkel benul meer, van wat vrijheid inhoudt. Ze laten zich gewillig indoctrineren door de “linkse- en policor elite”.

    Like

 3. Nikolaos zegt:

  Mensen zoals Juncker hebben iets tegen grenzen omdat die in ieder geval een hindernis voor hun macht vormen, denk ik.

  Grenzenloze macht…aha.

  Like

 4. Jan zegt:

  De EU als medaillewinnaar volgens de Brusselse nazi’s

  Like

  • Pieter zegt:

   Schaamteloos !
   Nationaliteiten en nationlisme zijn fascistisch zegt Juncker maar om de EU bovenaan te
   plaatsen komt hem wel handig uit.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Het gaat er om dat Juncker alléén de EU ziet en niet de onderscheidenlijke landen…!
    Die mogen niet bestaan.

    Alle landen moeten opgeheven worden.
    Toch wel handig zo’n EU-leger in de naaste toekomst. (Denkt hij dan.)

    Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Staatssecretaris Klijnsma probeert Kamer buitenspel te zetten over EU-pensioenrichtlijn, wordt in de hoek gezet

  De Tweede Kamer pikt het niet dat Jetta Klijnsma de richtlijn van 100 pagina’s pas daags voor het besluit beschikbaar maakt.

  Eerder vandaag berichtte DDS al over de schandalige actie van staatssecretaris Klijnsma om een belangrijk EU-besluit pas 24 van tevoren beschikbaar te maken voor de Tweede Kamer. Het probleem? Het gaat om een richtlijn over pensioenfondsen in de EU met ingrijpende veranderingen, een document van wel 100 pagina’s lang. Het is natuurlijk volstrekt onmogelijk dat Kamerleden alle ins en outs van zo’n enorm stuk tekst binnen een dag kunnen analyseren.Wat het nog erger maakt, is dat de actie van Klijnsma bewust lijkt te zijn geweest: de informatie was al op 15 juni bekend, maar pas gisteren maakte ze het bekend aan de Kamer. Ze heeft er dus zo lang mogelijk mee gewacht – je zou bijna denken dat er dingen in die EU-pensioenwet staan die Klijnsma liever verborgen wil houden.

  Zelfs de voorzitter toonde zich gepikeerd over het late informeren van de Kamer door Klijnsma:

  Ook op de inhoud van de richtlijn is trouwens genoeg aan te merken. De richtlijn gaat over pensioenfondsen in de EU – maar liefst 60 procent van dit geld ligt bij de steenrijke Nederlandse pensioenfondsen. Zo’n richtlijn gaat dus vooral ten koste van Nederland. Bovendien wordt Duitsland uitgezonderd door de maatregel, een vreemde en ongelijke situatie.

  Veel meer hier :

  Geliked door 2 people

 6. joopklepzeiker zegt:

  En voelt u het al aankomen of misschien zelfs al zitten ??

  Like

 7. Off topic, maar interessant om te zien en te weten…

  Een onbemande duikboot heeft het Amerikaanse vliegdekschip USS Independence onderzocht, die 70 jaar geleden stand hield en bleef drijven na twee atomaire explosies.

  Zelfs na vele decennia op de zeebodem gelegen is het oorlogsschip goed geconserveerd, zoals te zien is op de video van de onderwater missie. In de hallen staan nog steeds de vliegtuigen overeind, zelfs als de kanonnen bedekt zijn met schelpen en andere aangroeiingen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Anneke zegt:

  Figuurlijke pyromanen; volledig VERWARD. Ze zullen uiteindelijk niet slagen; het verlies is al tijden zichtbaar en voor de burgers voelbaar. Denk nu al weer ruim 16-jrn terug…Pim z’n succesvolle opkomst en letterlijke op-offerring. HOPEN op eerlijker lopende verkiezingsafrondingen. Dat de stemmen nu eens eerlijk worden geteld en dat de PVV wordt toegelaten in een volgend kabinet. “Dit is wat een groot deel van het Nederlandse volk wil; BASTA”.

  Like

 9. Thomasson zegt:

  Het gedrag van de nieuwe elites herinnert mij veel aan het verhaal van Edgar Allen Poe “The masque of the Red Death” (1864). Over Prins Prospero en zijn besluit, samen met zijn schaar vrienden de epidemie in het land te ontvluchten. Hij deed het in zijn hermetisch gesloten kasteel. Ondanks alle voorzorgmaatregelen, het is hem en zijn vrienden niet gelukt. De Rode dood (waarschijnlijk de Pest) kwam toch en heeft de hele boel gemaaid. De leden van de nieuwe elites nemen hun besluiten in zwaarbeveiligde huizen, kogelvrije auto’s en privé jets. Maar de vijandigheid om hen heen groeit met de dag. Steeds meer gewone Europeanen zien in hen bezetters, mensen met uitsluitend kwade bedoelingen en zelfs verraders. Net zo goed als Kroonprins Franz Ferdinand van Habsburg werd op 14 juni 1914, in Sarajevo, doodgeschoten, kunnen top bobo’s van de EU ook ten prooi vallen. Marie Antoinette en haar echtgenoot Louis XVI konden het nooit voorstellen dat zij zouden door hun eigen volk geliquideerd. Leon de Winter brengt een goed voorbeeld van de Marseillaise ..die heel duidelijk roept het volk ten strijde.
  Europa kan NOOIT EEN WORDEN. Daarvoor zijn de volkeren te verschillend van elkaar. Zelfs in een land, zijn volkeren met eigen identiteit : De Vlamingen en de Walen, de Basken en de Spanjaarden enz. Zelfs de Friezen en de rest van Nederland. Friezen zijn trots op hun taal, hun vlag en hun identiteit ..al is Friesland heel klein.

  Wat Facebook oprichter Mark Zuckerberg betreft, het volgende. Het is niet te begrijpen waarom moet hij zichzelf bemoeien met Europese aangelegenheden? Wie is hij?. Dat doet ook – op veel massiever wijze – het monster genaamd George Soros. Hij vergeet echter dat HIJ en George Soros behoren tot een zeer kwetsbare etnische minderheid. Zij stellen deze minderheid onnodig in groot gevaar; vooral in de VS. Op het moment dat de haat vorm krijgt van een tsunamigolf, zijn zij allang weg. Hun privé jets zouden ze naar bestemming van keuze brengen. Maar de meeste leden van hun etnische minderheid hebben deze luxe niet. Men kan het vergelijken met de toekomstige val van het regime Bashar Assad in Syrië. Bashar Assad, zijn familie en naaste kring zouden op tijd vluchten. De minderheid waar ze toehoren, de Alewieten, zouden in de pan worden gehakt. Dat is zo zeker als een Amen in de kerk

  Like

 10. Waarom zakt die Jet Klijnsma eens niet door haar karkas heen. Dat vuile pokke wijf met die schijnheilige lacherige smoel van haar moet met haar poten van onze pensioenen afblijven. Zelf zal ze nooit meer dan 40 jaar hebben kunnen werken. Dan maar van anderen pikken, dat is voor haar makkelijker.

  Geliked door 1 persoon

 11. -Gottfried Wilhelm Von Leibniz

  Like

 12. Jan zegt:

  Terrororiste in België krijgt taxpayer relief shot

  Geliked door 1 persoon

 13. koddebeier zegt:

  De ellende met de zogenaamde elite en ongekozen politici stoppen pas als ze allemaal met hun kop onder de guillotine eindigen, eerder niet want luisteren verdommen ze !!

  Like

 14. Republikein zegt:

  Uit de commentaren blijkt dat Leon de Winter niet wijs is.
  En dat klopt.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s