De laatste strijd van de moslims

Screenshot_41

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Moslims denken dat ze de strijd tegen alle “ongelovigen” zullen winnen, maar hier moeten we de moslims helaas teleurstellen. Aangezien hun religie niets anders is dan een hersenspinsel van één enkele man die zijn eigen gewelddadige energie verheven heeft tot iets Goddelijks, zal de islam nooit zegevieren. Dat zou de Hemel ook niet toelaten of, beter gezegd, afslachters van “ongelovigen”, ontmaagders van kinderen en onderdrukkers van vrouwen hebben het Paradijs nog nooit van binnen gezien.

Vanzelfsprekend kan men zichzelf 1400 jaar lang aanpraten dat men voor het Goddelijke strijdt en het succes over 57 landen schijnt de moslims ergens ook gelijk te geven, maar de moslims hadden daaraan geen werkelijke tegenstander, omdat deze 57 landen eveneens bewoond werden door onderontwikkelde volkeren, wier graad van technologie nog ver onder die van de thans te veroveren landen stond. Deze volkeren hadden noch internet noch anderszins de mogelijkheid om opheldering over de islam en over hun eigen lot wereldwijd aan het licht te brengen, maar dat is bij de volkeren waar de islam nú op stuit anders. Hier komen de moslims niet zo gemakkelijk mee weg. Uiterlijk na de gewelddadige verovering van een gebied dat met alle andere nog te veroveren gebieden te vergelijken is en waarvan de ontwikkeling ook reeds in grotere mate communicatie mogelijk maakt teneinde de gewelddadigheden van de moslims over de hele wereld aan het licht te brengen, zullen de moslims verliezen. Daarna zullen ze het misschien nog nèt één keer redden om een gebied te veroveren, maar dan zijn ook meteen alle andere hoogontwikkelde volkeren voor eens en altijd gewaarschuwd voor de islam.

Tot nu toe kon de islam zich verkopen als een vredelievende religie en zo zijn veroveringsveldtocht tegen vreedzame volkeren nagenoeg ongestoord voltrekken, maar door de opheldering van de meer ontwikkelde en vooral technologisch vooruitstrevender landen kan de islam zijn masker van  vreedzame religie niet langer handhaven. Over de hele wereld zal een golf van opheldering over de vrouwen- en mens-verachtende ideologie die islam heet in gang worden gezet, zodat de islam nooit meer de kans heeft om ook nog maar één land te veroveren. In plaats daarvan zal de islam, op grond van deze opheldering, steeds verder teruggedrongen en verboden worden, totdat hij ten langen leste geheel zal worden opgelost. Op de scholen op deze wereld zal niet langer, zoals nu, het niets ontziende geweld van Mohammed, de stichter van de islam, worden verdoezeld, maar alle kinderen zullen al van jongs af aan over zijn gewelddadigheden tegenover vreedzame mensen en volkeren worden ingelicht. Deze kennis zal uitgroeien tot een wereldwijde grote vrede tussen de volkeren, tot uiteindelijk de wereldgemeenschap zich niet meer opsplitst in gelovigen en “ongelovigen”.

(Naschrift vertaler: Laten we het hopen, Petra, maar ik weet het nog zo net niet: om te beginnen zullen we dan toch eerst van de EU af moeten.)

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam. Bookmark de permalink .

40 reacties op De laatste strijd van de moslims

 1. Anneke zegt:

  Het Ottomaanse Beest is herstellende, zie Erdogogogo en zijn waanbeelden !!! Even checkke bij Ome Xander…smile. Het westen is gewaarschuwd en Israel zal de westerse wereld doen verrsssen !!! “Dit is mijn pers.overtuiging”.

  Geliked door 2 people

 2. sjuad kirosati zegt:

  Vergis je niet.
  Het enige waar een moslim zich recht in kan praten tegen beter weten en vooral angst in is zich verheven te voelen.
  Het Erdogan effect,, moord moord en moord,, omwille niets.

  Like

 3. Hendrik zegt:

  De enige ellende met die parasieten is dat ze ons uit het nest broeden. Inplaats van deze kakkerlakken te importeren zouden onze overheden eens met een stimuleringsbeleid tbv onze voortplanting komen inplaats van ons alleen maar te belasten voor alles en dan nog deze kakkerlakken binnen te halen en te financieren. Voor Nederlanders betekend een kind een kostenpost van jewelste! Belasting omlaag geboortecijfers omhoog en kakkerlakken eruit!

  Geliked door 1 persoon

  • M.A.L. Sion zegt:

   Het is geen goed idee om met de islam te wedijveren in ‘geboortequote’. We waren voordat de islamkwestie ging spelen overtuigd van de overbevolking van de aarde. Daarom moeten we de andere kant op werken. De islam VERPLICHTEN om te stoppen met ongebreideld te vermenigvuldigen.
   Hoe onaardig het wellicht overkomt maar hier geldt: niet goedschiks, dan kwaadschiks. De aanhangers van de islam worden GESTUURD als 5e colonne met de OPDRACHT om ons via de geboortequote te overmeesteren. Dat is een strijdmiddel. Het is OORLOG. In oorlog moet je de juiste bestrijdingsmiddelen gebruiken: STERILISATIE !!!
   malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

   Geliked door 1 persoon

   • D.DAY zegt:

    Het lijkt er op dat dit een vooropgezet plan was: wij worden ons bewust gemaakt van de kwetsbaarheid van de aarde en dat geboortebeperking noodzakelijk was. Deze boodschap heeft de islamitische wereld lachend terzijde geschoven. Daar was het adagium: schijt aan de aarde, wij zullen via de baarmoeder de wereld islamiseren. Daarom zitten we nu met een onoverbrugbare achterstand.

    Like

 4. BigLJohn zegt:

  De schrijver raaskalt maar wat. De Moslims zullen er nooit in slagen ontwikkelde gebieden te veroveren…..Ja, ja, zo lust ik er nog wel een paar ! In die ontwikkelde gebieden zijn zowel Brussel alsmede landsregeringen de grote baas en extreem Moslim minded, en word de autochtone bevolking behoorlijk onderdrukt, wat tot gevolg heeft dat die ontwikkelde volkeren toch naar de kloten gaan. Wat moeten wij toch met begrippen als; integratie, multicultureel, gematigde Moslims, discriminatie, de motie Halsema, en Moslims dienen beschermd te worden…….tegen ons ontwikkelde vrijheidslievende autochtone Nederlanders. Een Merkel die de Duitsers oproept noodrantsoenen aan de leggen omdat……zij haar doel zo goed als bereikt heeft. Een Rutte die er nu al zeker van is dat er een Rutte 3 kabinet komt. Een Zweden wat als verloren moet worden beschouwd. Hoog ontwikkeld die Zweden, ja in de achterlijkheidskunde ! En dit alles is te danken aan de smerige wereldwijde spelletjes van links, die er ook nog eens voor gaat zorgen dat Hillary Clinton de volgende presidente van de US gaat worden !

  Geliked door 3 people

 5. joopklepzeiker zegt:

  Ik ga er niet eens aan beginnen om deze kul te ontrafelen, o wat ben ik weer PC .

  Geliked door 1 persoon

 6. hendrikush zegt:

  Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel.
  Daar moeten we ons op richten; onvermoeibaar de barbaarsheid en onwaarheid van de islam aantonen. Ook de fanatiekste mohammedanen raken een keer uitgemoord en uitgeneukt.

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Zou je denken hendrikush?

   Like

  • Harry zegt:

   Moslims zijn nét als socialisten geestelijk niet geheel volwaardig .
   Of liever hélemaal niet volwaardig .
   Er zit ergens een manco in hun harses dat niet opgevuld kan worden .
   Geloof maar niet dat ze die lui tot rede kunt brengen met redeneren .
   Dan ben je wel heel goedgelovig \ onnozel .

   Slechts KEIHARD optreden kan hier enige verbetering brengen .
   Ik zou alleen niet weten wie dat gaat doen , al zijn velen er toe in staat .
   Maar we hebben geen middelen , op het leger en de politie hoef je ook niet te wachten .
   WIE ?

   Like

  • BigLJohn zegt:

   hendrikush 25 augustus 2016 om 18:18 Ook de fanatiekste mohammedanen raken een keer uitgemoord en uitgeneukt…..Ze zijn wel erg onvermoeibaar die Mohammedanen. Ze zijn er al 1400 jaar mee bezig, dus het kan nog wel honderden jaren voortduren !

   Like

 7. mahoog zegt:

  Èn Petra van de volkverradende machtlustelingen in de EU landen!!

  Like

 8. Nee, de moslims gaan aan hun eigen klote religie ten onder, ze zijn het namelijk nooit eens met elkaar. En er zal altijd een baas boven baas willen zijn.

  Geliked door 1 persoon

 9. joopklepzeiker zegt:

  Je moet echt wat meer in je mars hebben dan alleen vrouw zijn om een zinnig stuk te kunnen schrijven .
  Ik heb echt geen idee waarom iemand de tijd en moeite neemt om deze kolder te vertalen .

  Geliked door 1 persoon

  • En jij blij, dat je het niet begrijpt: Kun je weer en passant een sneer uitdelen.
   Nou goed: Ik vind het zelf ook z’n zwakke kant hebben! Dat heb ik er trouwens ook min of meer onder gezet.
   En….Oké, het was vandaag even te warm om daar langer bij stil te staan! Nou goed?!
   Kritiek is prima, maar alleen als je zelf met wat beters komt!
   Jij bent immers zo goed in hele lappen Engelse tekst in je comments zetten? Ik zou zeggen: Vertáál die de eerstvolgende keer maar eens, om te beginnen, dan doe je tenminste wat núttigs!

   Geliked door 1 persoon

   • joopklepzeiker zegt:

    Ik maak uit of mijn kritiek prima is en aan uw mening heb ik dus geheel en volkomen schijt in deze
    Ik kan wel met wat beters komen maar dat gaat boven je pet, dat is nu al velen malen gebleken, en ik wacht dus nog op een inhoudelijke reactie uwerzijds in een ander topic op een antwoord van mij op een door u gestelde vraag.,
    Kom maar even in de keuken gaan we lekker koken .

    En ga maar Engels leren , misschien kan je dan wat meer informatie opdoen.

    Geliked door 1 persoon

   • Jackie2015 zegt:

    Het is een heel goed artikel,van Petra Raab maar wel moeilijk om te realiseren omdat nog heel veel mensen niet weten of misschien niet willen weten hoe gevaarlijk, geweldadig en vernietigend islam is. De leden van EU Commissie willen Europa ver voor de Middeleeuwen terug brengen door islam met sharia wetgeving in te voeren. Ergens snap ik niet dat men daar niet meer over nadenkt. Online is er tegenwoordig zoveel informatie over islam te vinden ook meer en meer in het Nederlands.

    Like

   • Als je het topic bedoelt, wat ik vermoed, kan ik je er op wijzen, dat ik dat antwoord al lang gegeven hèb, maar dat jij daar systematisch langsheen blikt, omdat het niet overeenstemt met je stokpaardjes. (Welke dat ook mogen zijn.)
    En ik zal je bij deze nóg maar ergens op wijzen: Jij kunt nóg zo anti-islam, nuchter, cynisch, briljant(voor mijn part), en van Joodse afkomst zijn, -of wat je er ook allemaal al dan niet bij wenst te halen- maar zo lang jij met name wenst te poseren als een onversneden seksist, die het iedereen hier, met name vróuwen, wel eens even zal weten te vertellen, kun jij je maar beter afvragen, of je op deze site wel 100% op je plek bent!
    Wie overtuigd anti-islam is, begrijpt uit zichzelf, dat hij zijn seksistische neigingen, als hij die al mocht hebben, maar in te slikken heeft, óf hij is doodgewoon niet geloofwaardig als anti-islamist; dat is nu eenmaal een essentieel onderdeel.
    Jouw intellectuele gehalte begint me trouwens bitter tegen te vallen, nu je al voor de zoveelste keer, treiterig als een klein kind, met dat “koken” aankomt, omdat je niets beters schijnt te kunnen bedenken!
    En kom me ook niet meer aan met het argument, “dat ik dat toch niet zou begrijpen,”want dat dat wordt zo langzamerhand eveneens een zéér goedkope uitvlucht!

    Like

   • fredjohan zegt:

    Ik krijg de indruk dat het tussen Theresa en Joopklepzeiker niet helemaal botert. Misschien beter even een rustpauze te nemen?

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Laat ze maar lekker. Die twee redden zich wel! Zijn beide niet op hun mondje gevallen en kunnen incasseren . . .

    Webmaster

    Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   Niet erg aardig gezegd………..Maar artikel ademt wel erg veel “wishful-thinking”.
   Die arabs zijn erg machtig door hun olie en door energie-voorziening daardoor.
   Dat had Aramco/US in 1946 anders moeten aanpakken.

   Like

  • Vederso zegt:

   Mag ik u uitnodigen … ach, laat ook maar.

   Like

  • Wachteres zegt:

   Zelfs als een artikel ‘zwakke kanten’ heeft, dan kan daar toch over gediscusieerd worden?

   Of mogen er alleen stukken komen te staan waar wij het allemaal mee eens zijn?

   Geliked door 1 persoon

   • Ach welnee: Joop heeft het de laatste tijd gewoon weer wat op z’n heupen en dan moet-ie nou eenmaal wat te (klep)zeiken hebben.
    Hij mag me ergens best wel, maar juist daarom denkt-ie, dat het de moeite waard is om nog het één en ander volgens zijn beginselen ‘bij te schaven.’
    Daar heb ik echter de jaren niet meer voor; Ik ben ik.

    Like

   • Wachteres zegt:

    Pardon, gediscussieerd. Het is onvoorstelbaar hoeveel klinkers en/of medeklinkers bij mijn tekst wegblijven. Als ik de tekst op zou sturen zoals die er eerst staat, dan zou niemand er iets van begrijpen.

    Like

  • BertG. zegt:

   Jammer dat ze toch weer blijkt ook een godsdienst gekkie te zijn en haar vriendje er bij haalt als oplossing.
   Valt mij zwaar tegen, dat komt echt nooit meer goed zo.

   Like

 10. Dr. Dennenkamp zegt:

  Islam en ook christendom zijn niet meer dan uit de hand gelopen hypes, zoals vandaag de dag xzemenisme en pastafarianisme dat zijn. Met dit verschil dat de tegenwoordige social media die embryonale hypes ook meteen weer smoren voordat die tot geesteszieke volwassenen uitgroeien. Gelukkig maar, want geesteszieke hypes hebben geestesziek grote aantrekkingskracht op te vaak ook geestesziek blijkende volgelingen. Alle gelovigen in psychotherapie, dat zou de oplossing moeten zijn. Maar wie durft het psychologische commando daartoe te benoemen?

  Geliked door 1 persoon

 11. Deborah Menorah zegt:

  “…zal de islam, op grond van deze opheldering, steeds verder teruggedrongen en verboden worden, totdat hij ten langen leste geheel zal worden opgelost”
  Het klinkt te mooi om waar te zijn!

  Like

 12. Michael Jacobs zegt:

  Vergeleken met de veertien eeuwen van ellende onder de racistische en genocidale doctrine die islam (‘onderwerping’) heet waren de leer en de praktijken van het nazisme slechts amateuristisch gepruts. Net zoals we ook niet spreken over ‘ariërs’, zo moeten we ook de term ‘moslim’ niet in de mond nemen. Het gaat juist niet om een apart volk of ras, dus we moeten er geen reclame voor maken. We moeten de Arabieren en hun bondgenoten met hun nep-religie geen bijzondere status verlenen. Dat druist immers in tegen ons eigen gelijkwaardigheid-beginsel. Het zijn gewoon Arabieren, Turken en Iraniërs – dus mensen zoals wij. Alleen zo nemen we deze bedriegers die zich als leden van een bonafide godsdienst voordoen hun valse voorsprong af. We kunnen we de barbaren die zich superieur over ons wanen alleen verslaan door duidelijk te maken dat zij zich in alle opzichten maar vooral op het morele gebied compleet vergissen.

  Like

 13. Jackie2015 zegt:

  Bijzonder goed artikel van Petra Raab. Maar Theresa u hebt wel gelijk. Allereerst moet Nederland uit de EU. Het beste zou zijn als de hele EU zou worden opgeheven.
  De leden van de EU Commissie die vormen voor een groot gedeelte het probleem, want zij willen Europa in feite islaminiseren

  Like

 14. elisah zegt:

  Karskens spreekt momenteel zeer duidelijke taal bij WNL, gelukkig nog iemand die durft!

  Like

 15. Luchtpint zegt:

  Op zich niet echt een fantastisch artikel enerzijds: het probleem kan namelijk niet weg-gedonderpreekt worden. Dat kan alleen maar in de fantasie van mensen die zich afsluiten voor de realiteit. En Petra Raab behoort schijnbaar ook tot die categorie. Er zijn te veel factoren in het spel die PC in stand houden en zgn. heropleving van het christendom helpt niemand wat vooruit, dat bewijzen christenen zelf ook nog eens veelvuldig door handjeklap te doen met moslims.

  Anderzijds: het is even belangrijk dat dit toch wordt getoond hier, want het toont op zijn minst aan dat er wat meer rationalisme in de koppen van sommige Islam critici moet worden geïnjecteerd. Jammer, maar helaas genoeg wel waar.

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  De islam, heeft in 1400 jaar tijd, meer dan 275 miljoen doden opgeleverd. En dat noemt zich, de religie van de vrede. Kots.

  Like

 17. Wat ik hier mis is dat we niet strijden tegen mensen van vlees en bloed, want het is nog steeds een strijd tussen God en Satan en voorlopig is Satan nog wel de heerser over de aarde. En God laat dat toe tot de eindtijd en tot die tijd zullen volgens mij Moslims nog heel wat kapot maken. Ik denk dat er een tijdelijke onderdrukking komt door de Islam, maar tenslotte zullen ze allemaal verpletterd worden door God zelf.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s