FOTO . . .

Screenshot_48

“Wij maken ons zorgen om onze kinderen in de oorlog in Syrië”

Ach . . . maken jullie je ZORGEN om jullie kinderen? Dan heb ik slechts één vraag. . .
WAAROM ZIJN JULLIE LAFFE SMEERLAPPEN HEM DAN ZONDER HEN GESMEERD???

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Hypocrisie, Rotzakken. Bookmark de permalink .

48 reacties op FOTO . . .

 1. Opdat de ZORG geen LAST zou worden, misschien….?

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Omdat het smerige kankerlijers zijn , die we op welke wijze dan ook zo snel mogelijk dienen kwijt te raken , horizontaal of verticaal het maakt mij geen ene flikker uit .

  Liked by 2 people

  • Drs.P. zegt:

   Valt mij beetje tegen van je hoor Joop, ik had je eigenlijk wel stuk hoger ingeschat!!
   Niets doen is ook niet goed en met schelmse stukjes schrijven komen we ook niet verder toch??

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Oh nee, denk eens aan de humor.

    Die is onvervangbaar.
    Onderstaand ’n aantal varianten die ik hier zeer waardeer en zelf altijd uit probeer.
    Wrange humor, sarcasme met een lichte ondertoon van humor, schijnbare aggressie die tot nadenken stemt en daarna des te meer laat schaterlachen,
    cynisme met aan het end ’n humoristische toets, heel sterk.

    U noemt dat schelmse stukjes, ik zie dat als ’n compliment wat niet iedereen gegeven kan worden.

    Ik hoor het Sonneveld nog zeggen:
    “Waar is de gulle lach tot op heden gebleven, meneer Zonneberg.”
    en ver dat we kwamen…

    Liked by 1 persoon

 3. Cathja zegt:

  Inderdaad! Als je vrouw en kinderen je dierbaar zijn, dan laat je ze niet in ‘oorlogsgebied’ achter, maar je blijft bij hen óf je vertrekt met elkaar.
  Ik heb geen enkel respect voor mensen die alleen aan zichzelf denken. Bovendien vertrouw ik hun verhalen over hun vrouwen en kinderen niet. Wie zegt mij dat de getoonde foto’s van hun eigen kinderen zijn?

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  WAAROM ZIJN JULLIE LAFFE SMEERLAPPEN HEM DAN ZONDER HEN GESMEERD???
  Daar is maar 1 antwoord op: vrouwen en kinderen zijn derderangs burgers in hun klote cooltoer!!
  Verder gaan deze waarschijnlijk imaginaire (niet bestaande) vrouwen en kinderen gebruikt worden om hele populaties asielratten te importeren voor gratizzzzzz BBB.
  Als er oorlog is dan neem je of je vrouw en kinderen mee of je vecht je dood om ze te beschermen, dat is ons westerse eergevoel stelletje gore laffe booslim smeerlappen, dus gewoon weer oppleuren naar jullie klote landen !!!

  Liked by 2 people

 5. Pieter zegt:

  Vuillakken. Asielophalers !

  Like

 6. Mary zegt:

  En wij maken ons zorgen om de verkrachtingen van onze kinderen door jullie, jullie hebben niets met kinderen nog vrouwen, ze zullen wel blij zijn verlost te zijn van jullie en als je je er zo veel zorgen om maakt ga je terug om ze te beschermen, gelukkiger kun je ons niet maken door op te rotten.

  Like

 7. Jade zegt:

  WAAROM ZIJN JULLIE LAFFE SMEERLAPPEN HEM DAN ZONDER HEN GESMEERD???
  Daar is maar 1 antwoord op: “LEBENSRAUM”

  Like

 8. Jean zegt:

  Enkel lafaards laten vrouw en kinderen in de steek.

  Liked by 1 persoon

 9. Krachtige, sterke jonge mannen die grote lafbekken zijn. Te beroerd om te vechten voor wat je lief is je vrouw en kinderen. Je laat je vrouw in een boetekleed lopen, omdat zij eigenlijk onzichtbaar zou moet zijn omdat zij maar een vrouw is.

  Like

 10. Des te meer een reden dit soort gasten onmiddelijk uit te zetten. Nederland heeft geen enkele behoefte aan laffe honden die hun vrouw en kinderen in de steek laten !

  Liked by 1 persoon

 11. Joannes den Hollander zegt:

  Zij die hun kinderen daar achter laten hebben hebben daar een reden voor. Naar mijn idee komen ze hier massaal naar toe om de jihad te laten aanvangen. Hun vrouwen en kinderen lopen hier dan meer gevaar dan in Syrië. Vandaar dat ze daar moeten blijven. Voorlopig althans. Het idee van hen zal zijn dat Europa gemakkelijk te veroveren en vervolgens te islamiseren is. Daarna komt de gezinshereniging. Met de gestolen spullen die ze op ons buit gemaakt hebben is het goed toeven in het Westen.
  Ze verwachten weinig tot geen tegengas. Maar dan gaan ze toch van een koude kermis thuis komen.

  Liked by 2 people

  • Driek zegt:

   Joannes den Hollander zegt: Zij die hun kinderen daar achter laten hebben hebben daar een reden voor. Naar mijn idee komen ze hier massaal naar toe om de jihad te laten aanvangen. Hun vrouwen en kinderen lopen hier dan meer gevaar dan in Syrië.

   En dat heeft u goed gezien, beste Joannes den Hollander, helemaal met u eens.

   Like

 12. C.A.Barstow zegt:

  Zij maken zich zorgen om hun kinderen in Syrië???
  smerige lafaards, rot op naar je eigen land, pak de wapens op en verdedig je kinderen en alles wat je lief is, barbaarse deserteurs!

  Like

 13. Duchense zegt:

  Hebben we hier ook….

  http://www.goedwonengemert.nl/nieuws/details/?tx_ttnews%5Btt_news%5D=133&cHash=9128be464a8b0dbac439ca5137d472b2

  Bij niet werkende link even google: goed wonen gemert syrische broers
  Over stronthopen gesproken, mijn bloed kookte bij het lezen van dit artikel. En dan nog lahcend op de foto, om te kotsen.

  Like

 14. delamontagne zegt:

  Ze lijken een beetje op die “helden”die dat 9-jarige kind hebben onthoofd.

  Like

 15. Duchense zegt:

  Het grootste gevaar dat er hier is voor moslim vrouwen en kinderen is dat ze tot de ontdekking komen dat ze hier wel rechten hebben en als mens worden gezien, als gelijkwaardig. Eigenlijk zou asiel voor moslim vrouwen vanzelfsprekend moeten zijn en asiel afwijzing een logische beslissing voor moslim mannen.
  Dan pas word asiel ook gebruikt waar het voor nodig is, om mensen in nood onderdak te bieden. Wat we nu zien is honderduizenden criminele sadisten die worden geimporteerd en onze samenleving kapot maken. Eriit met dat moslim gajus.

  Liked by 2 people

 16. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Als je in deze fake zieligdoenerij trapt ben je nog dommer dan een gutmensch.

  Liked by 1 persoon

 17. J. C. Th. Köhler zegt:

  “WAAROM ZIJN JULLIE LAFFE SMEERLAPPEN HEM DAN ZONDER HEN GESMEERD?”

  Omdat ze, waarschijnlijk geïnformeerd door de organisators van deze invasie, goed op de hoogte waren van de gezinsherenigingswetten in ons land. Als zij het nou maar redden om in ons land te komen, mag de rest van het gezin probleemloos er achteraan komen. Op onze kosten ook nog.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Liked by 4 people

 18. Henk Hellwich zegt:

  Ik maak mij ernstige zorgen over de mentaliteit van deze mensen.
  Onze regering zegt dat zij helpen, om in de toekomst om de ouderen in Nederland en Duitsland te kunnen verzorgen.
  Maar dat mag je niet verwachten van mensen met deze mentaliteit!

  Like

 19. BertG. zegt:

  Zo’n medelijden kreet werkt alleen goed bij mensen die er van uit gaan dat ze net zo met hun vrouw en kinderen zouden omgaan als dat hier normaal is.
  Als je er al van uit gaat dat ze daar daadwerkelijk een gezin hebben achter gelaten.
  Een boer neemt toch ook niet al ze kippen mee wanneer hij zou verhuizen naar de andere kant van de wereld.
  Iets wat weinig tot geen waarde heeft is inwisselbaar.

  Liked by 1 persoon

 20. fleckie zegt:

  Wij hebben in feite NIETS met hun kinderen te maken, zij hebben ze zelf verwekt, en moeten daar dan ook maar zelf voor opdraaien, : dat doen de Nederlanders ook… [Zij voeren telkens iets over hun kinderen ter berde, of op foto, of een `zieligheidsverhaal’. , trouwens zo zielig zijn ze helemaal niet, Op de Duitse site ‘Tangsir: kan men lezen over de aard v.d.Arabieren, enz. En de TORKTAZI-dictatuur…[indachtig, als er duizenden Turken ..’losgelaten’ !! worden over onze landen]

  Like

 21. elisah zegt:

  Ik maak me veel meer zorgen om de kinderen in Nederland, wat voor een leven krijgen zij in de toekomst, wat staat er nog allemaal te gebeuren?

  Like

 22. Pete zegt:

  Zo is dat.. we doen het op zijn moslims… Eerst mannen in veiligheid, daarna de jongens, en als laatste de aardappelzakken met de kinderen. Is coeltoer beste ongelovigen…

  Like

 23. ildiko zegt:

  oprotten dat is mijn advies, ik voel niks voor deze monsters, zelfs de beesten laten hun kinderen niet in de steek.

  Like

 24. Liz zegt:

  Hoe komt het dat jullie niet op het idee komen dat een tocht van bijv. Syrië naar bijv. Nederland erg zwaar is voor moeders en kinderen (en eigenlijk voor mensen in het algemeen)?

  Like

  • Duchense zegt:

   Lijkt me dat ontploffende bommen in de straat reden genoeg zijn om je gezin mee te nemen als je vlucht. Lijkt me dat het achterlaten van je vrouw en kinderen betekend dat je ze in handen van IS achterlaat met het risico op verkoop als sex slaaf of onthoofding, of wat ze op dat moment bedenken dat wel geinig is…..
   Lijkt me dat we niet met vluchtelingennte maken hebben maar met totaal nutteloze immigranten die enkel gaan kosten. Want regeringennspreken zichzelf steeds tegen. Ze roepen steeds dat het vluchtelingennzijn, en vervolgens dat we ze nodig hebben om onze bevolking die vergrijsd wat te verjongen en men roept dat onze economie ze noidg heeft. Dus beste brave Liz, een echte vluchteling herken je aan de vrouw en kinderen die mee zijn gekomen en in asielcentra worden verkracht en mishandeld tot ze na een jaar of vijf een verblijfsvergunning krijgen en zwaar aan de antidepressiva de volgende twintig jaar bij psycholoog/ psychiater lopen.
   Vind je het zo erg neem dan vluchtelingen in huis, op jou kosten. En dan noem ik je stom en naief maar heb ik wel respect voor je. Idealisme is gewoon bewonderingswaardig, zelfs bij de vijand.

   Like

   • liz zegt:

    De kwestie die we hier nu bespreken is de vraag of deze mannen op de foto bijv. echt in gevaar waren in hun thuisland of erg weinig kwaliteit van leven hadden en of zij zich terecht of niet zorgen maken om de levens van hun kinderen, lijkt mij. Niet de kwestie hoeveel vluchtelingen/immigranten Nederland of Duitsland kan of zou moeten opnemen. Ik ben het er heus wel mee eens dat dat niet te grote aantallen kunnen zijn. Maar als je een beetje ’t nieuws volgt weet je toch gewoon wat een enorme beroerde situatie ’t is in bijv. Syrië? Dat heeft niet veel met idealisme te maken volgens mij, maar met empathie.

    Like

   • Duchense zegt:

    De ellende in Syrie, Irak en Libie zijn veroorzaakt door de VS en bondgenoten, dus ook door de Nederlandse politici die steun geven aan het binnenvallen van autonome landen en het ondergraven van regeringen door terreurorganisaties te financieren en te trainen. In het geval van Libie was er geen stukje twijfel wie daar de oorlog heeft veroorzaakt. Syrie idem, dus ja, het is diep triest dat mensen moetennvluchten omdat ergens een paar politici meer macht willen hebben. Alleen is het op de vlucht gaan precies waardoor men macht kan afnemen.
    In het geval van lieden die hun vrouw en kinderen achter laten en hierheen komen heb ik hele grote vraagtekens. Bijvoorbeeld of ze hier onze hoeren, dat zijn voor hun de niet moslim vrouwen, of ze die met rust laten, of ze geen misdrijven plegen etc. Ik weet dat de overheid en de pers heel veel misdrijven verzwijgen als er asielzoekers in het spel zijn. Dat is op zich de voel bedonderen en ons voorliegen. Het geval van het gezin dat in Calias is aangevallen is niet een incident maar een van de vele aanvallen op famillies. Het is slechts het begin want deze groep zal op drift raken en dit is slechts het begin.
    Vluchtelingen help je door ze daar waar ze wonen te helepen, en door lamzakken van leiders en politici uit hun zetels te stemmen of op andere wijze te verwijderen.
    De schuld ligt overduidelijk bij de politiek. Erg voor die mensen die op de vlucht moeten, maar velen in die stroom zijn geen vluchteling maar eerder voortvluchtig en ze vormen voor ons een gevaar.

    Like

   • liz zegt:

    Misschien heb je gelijk. Ik weet niet hoeveel voortvluchtigen er onder de vluchtelingen zijn en hoe hun komst hier zal uitpakken en hoe fanatiek danwel gematigd de meeste vluchtelingen zijn. Ik denk zelf alleen dat het per definitie wamtrouwen van mensen die hier nu eenmaal zijn gekomen en geloven dat zij zo weinig om hun vrouw en kinderen geven als hier gezegd wordt, schadelijk is voor onszelf, de generaties na ons en ook voor de vluchtelingen/Nederlanders van een andere afkomst. Het is nu eenmaal een gegeven dat een groot wantrouwen richting iemand of een groep mensen meestal eerder leidt tot slechtere communicatie/verbinding/resultaten dan een gezond vertrouwen (geen naïef vertrouwen, dat ben ik met je eens!). Nu alleen maar dromen van een NL of Europa zonder vluchtelingenstromen is alsof je wenst dat ’t nu winter is terwijl de zon schijnt. Mag je doen maar heeft i.i.g. geen zin.

    Like

   • Duchense zegt:

    Ik denk dat de haat cq de aversie tegenover vluchtelingen voor enengroot deel komt door de ervaringen in ons land met geloofsgenoten van de vluchtelingen uit noord Afrika. De noemer Marrokaan staat gelijk ket misdadiger, en je zou kunnen zeggen dat het een vooroordeel is maar je zou eerder moeten stellen dat het de balans is van 40/50 jaar kennismaking met Marrokanen in het bijzonder in Nederland. Bij iedere aflevering van opsporing verzocht word dat beeld bevestigd, moslims en noord afrikanen in het bijzonden hebben eenntotaal gebrek aan respect voor het land en de burgers waar ze wonen. Bejaarden worden kapotgeslagen, verkrachtingen zijn legio en de groep daders is gewoon ethnisch aan te wijzen. En nu betalen indirect de vluchtelngen uit Syrie daar de prijs voor, niet meer welkom zijn in een samenleving die decennia lang geld en hulp naar ontwikkelingslanden stuurt om te helpen. Al die mensen die geen hulp meer krijgen hebben dat indirect te danken aan het gedrag van hun soort en geloofsgenoten die hier wonen.
    Maar daar hoor je niemand over.
    Discriminatie komt niet enkel van onbekend zijn met anderen hun gewoonten, het komt ook door het gedrag van anderen uit dezelfde culturele wereld.
    De Marrokaan in Nederland is verantwoordelijk voor zijn eigen beperkte kansen, en anders kan hij zijn broer, vader, oom of opa bedanken.
    Haat komt ergens uit voort, misschien ook uit het gedrag van de Marrokaan……

    Like

 25. Mirjam zegt:

  Ik heb eens een documentaire gezien van een jongen in Syrië. Hij was, geloof ik, iets van 13 jaar jong. Het gehele dorp waar hij woonde was verwoest en alle mensen sliepen tussen het puin en hadden niets. Hij was alleen met zijn moeder en zorgde voor haar en zichzelf en in het dorp waren er alleen maar moeders met kinderen, geen mannen. De journalist vroeg aan hem, waarom hij niet, net als andere jongemannen op de vlucht ging naar Europa om asiel aan te vragen? Het antwoord dat hij gaf ontroerde me, juist omdat het oprecht was.

  ‘Ik ga niet weg hier, dit is mijn geboorteland. Niemand blijft meer hier, alle mannen zijn weg en iemand moet toch hier blijven? Ik kan mijn moeder niet alleen laten en ook niet ons land.’

  De lafaards die hun vrouwen, kinderen, zusters en moeders hebben verlaten, om zogenaamd de weg vrij te maken voor de vrouwen, wisten heel goed wat ze deden toen ze hun land verlieten. Ze wilden niet vechten voor hun vaderland, ze wilden niet vechten voor hun vrouwen, kinderen en ouders, nee, ze wilden hun eigen huid redden, omdat ze niet wilden vechten. Dat was de reden. En dat wetten bestaan in de Europese landen die gezinshereniging mogelijk maken, was alleen maar meegenomen. Als je werkelijk van iemand houdt, dan laat je hem of haar niet alleen in een oorlogsgebied, zogenaamd om hem of haar na te laten komen. Want dan weet je dat dat weleens betekend dat je deze personen nooit meer terug zou zien. Vrouwen en kinderen zijn alleen maar gebruiksvoorwerpen voor deze mannen, verder niets
  In een ander interview van een vluchteling die nu in Turkije verbleef, maar toch wilde doorreizen naar Europa, hoewel hij wist dat hij geen asiel verleend zou krijgen, gaf deze toe dat hij gevlucht was uit Syrië, omdat hij niet in het leger wilde vechten voor zijn land. Zijn familie interesseerde hem niet zo, zei hij, maar het redden van zijn hachje wel.

  In een ander artikel van EJ, hier op deze site een aantal maanden geleden, was een foto geplaatst van een stel reizende ‘vluchtelingen’. Het waren overwegend mannelijke vluchtelingen, maar in het midden liep een vrouw, met kinderen. Het was een koude dag en de mannen waren naar behoren gekleed in moderne kleren. Met de handen in de zakken keken ze lachend in de camera. De vrouw liep op blote voeten, met zomerkleren aan, hoofddoek op, kinderen op de arm en aan de hand, bepakt en bezakt met diverse tassen, in het midden van deze groep. Ze zag er moe uit, maar de mannen hielpen haar niet met het dragen van de spullen, of met de kinderen.
  Op deze foto kon je pas het echte gezicht zien van de zogenaamde zielige vluchtelingen en hun instelling tot het gezinsleven.

  Ik wilde dat ik die foto nogmaals kon zien, maar ik kan hem niet meer vinden. Misschien zou EJ hem misschien nog een keer kunnen plaatsen? Ik werd zo kwaad om die foto. NIet alleen om de totale ongevoeligheid en het gebrek aan inzicht van de kerels, maar vooral omdat het bij hun ‘soort’ als normaal wordt geaccepteerd dat vrouwen en kinderen maar tweederangs goed zijn en dat het mannelijke ego altijd op de eerste plaats komt. Bahhh.

  Like

  • liz zegt:

   Ik weet ’t effe niet meer. Maar bedankt voor het beargumenteren van ideeën i.p.v. het random afkraken van mensen of bevolkingsgroepen. Ik dacht zelf te hebben gelezen dat 1 op de 30 bootvluchtelingen de tocht niet overleefd en dat leek mij een goede reden waarom er zo weinig kinderen en vrouwen op de boten aanwezig zijn. Maar als ik jullie zo hoor zijn er ook redenen om aan te nemen dat de mannen simpelweg niet echt geven om het welzijn van hun familie. Hoop dat ’t in veel gevallen niet waar is. Hoop dat de wereld wat veiliger zal worden de komende jaren. Maar ik zie ’t niet heel rooskleurig in.

   Like

   • Duchense zegt:

    De oorzaak ligt deenk ik bij de buitenlandse politiek van de VS, en hun multinationals. Overal gooit men regeringen omver, moeten mensen huis en haard opgeven en komen elders terecht waar ze ook weer de boel destabiliseren. Door chaos worden sommigen rijk, anderen leven ervoor.
    Somber inzien of rëeel zijn en zien wat er gebeurd en daar je leven op aanpassen, voor iedereen die nadenkt is het niet leuk maar ik denk ook niet hopeloos. Je kunt ook gewoon net doen of er niets aan de hand is en de stress verdwijnt, maar je kop in het zand steken is niet iedereen gegeven denk ik. Ik weet dat ik niets kan veranderen maar ook mijn leven word er door geleid, soms met een negatieve bijwerking voor mijzelf.
    Een paar kippen, een geit en een kleine woning ergens achteraf, ik denk dat het rust breng. Helaas word je in onze wereld zo met alles geconfronteerd dat je het zwart zou kunnen inzien.
    Tip voor een positieve kijk: omslag.nl
    Hoe je anders kan leven, mocht je in staat zijn elders heen te kunnen….

    Like

   • liz zegt:

    PS
    Wat betreft de veiligheid in de wereld zie ik ’t niet rooskleurig in. Verder weet ik ’t niet en zijn we in NL hopelijk in staat om de situatie te verbeteren.

    Like

 26. Liz zegt:

  Dank voor de tip, interessant. Ik ben zelf bezig met een mini-noodpakket samenstellen voor als er iets misgaat als een terroristische aanslag of een overstroming, wat ontzettend raar voelt om te doen want zoiets gaat vast niet gebeuren en als het gebeurt zal ik wel juist datgene missen wat nodig is. Maar het brengt toch ook rust in m’n hoofd inderdaad.

  Like

 27. Pingback: SGP smeekt om AZC | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s