Integratie. De monsterlijke mythe.

Screenshot_36

(Door: Joost Niemöller)

Over niets is in de Nederlandse politiek met zoveel zelfingenomen zekerheid gekletst als over ‘integratie.’ Tegelijkertijd is dat nu precies het begrip waarover totale vaagheid bestaat. Het is kortom niets dan politiek. In zekere zin, bijvoorbeeld, zijn latere generaties Marokkanen beter geïntegreerd dan eerdere. In andere opzichten juist niet. Assimilatie zou een veel beter begrip zijn: de mate waarin immigranten op autochtonen zijn gaan lijken. De tweede generatie Chinezen is daar een perfect voorbeeld van. De tweede generatie Indo’s. Behalve door huidskleur niet meer van Nederlanders te onderscheiden en in sommige opzichten zelfs meer Nederlands dan de Nederlanders. Maar het multiculturele ideaal, maakt het onmogelijk om zo te denken. Assimilatie is het taboe, integratie is de norm.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", Hypocrisie, Krankzinnigheid, Nederland. Bookmark de permalink .

16 reacties op Integratie. De monsterlijke mythe.

 1. Tom Hendrix zegt:

  Ze zijn inderdaad niet hier om te integreren, maar om ons- Nederlanders en andere Europeanen- te overheersen, en de islam te vestigen alhier. Plus voor: “gratis geld, gratis huis, gratis auto etc”.

  Like

  • Anneke zegt:

   En dan nog voluit zeveren, mauwen, klagen…Aan de Haagse muren van ontevredenheid !!! Het is hun nooit goed genoeg, staan stijf van arrogantie. Voelen zich zo enorm verheven boven alle andere mede-mensen. Gelijk de socialisten in de jaren-60 en – -70 !!! Stonden eveneens strak van ontevredenheid. De geschiedenis herhaalt zich enigszins, maar dan nu in een meer Arabisch socialistische jas. Rood, de kleur van het bloed, zwart de kleur van de dood. De sikkel, het teken van de mohammedaanse slachtmessen !!!

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Juist: dus voor een lekker leven op kosten van de infidel waar ze volgens mo recht op hebben omdat moslims beter zijn.

   Like

 2. Ik ben bang dat dat met moslims nooit helemaal zal lukken. Er zijn maar weinig moslims die zich hier echt thuis voelen. de kloof is te breed.

  Like

 3. Duchense zegt:

  Wie ergens anders gaat wonen past zich aan, da tis de normaalste zaak van de wereld. Lands wijs, lands eer. Het toelaten dat zich een paralelle wereld ontwikkeld naast de onze met een ander wetgeving is een tijdbom.
  Nergens in de geschiedenins hebben twee verschillende culturen langere tijd zonder oorlog of moordpartijen naast elkaar geleefd. Nergens in de wereld leven twee godsdiensten langere tijd naast elkaar zonder dat de een de ander afmaakt.
  HOOOOO, STOP !
  Overal in d wereld kunnen godsdiensten naast elkaar leven, behalve in landen waar de Islam overheest of meer dan een 10/15 % van de bevolking bedraagd. Deze doodscultus is nu bezig om in Nederland een paralelle wereld te maken die parisiteerd op onze wereld.
  Zou de grondwet en het recht op vrijeheid van meningsuiting worden gehandhaafd dan zouden dus alle godsdiensten in Nederland bescherming moeten krijgen. Wat doe je dan met de onruststoker, met de onverdraagzame cultus, met de haatfabriek? Dieelfde grondwet moet nu worden ingezet om onze vrijehid te waarborgen, dit kan alleen door Islam te verbieden. Met het vebieden van Islam blijft onze vrijheid gewaarborgd, krijgen vele vrouwen een kans om in vrijheid te leven en kunnen mensen die deel willen zijn van ons land dit zonder represailles doen.
  Islam is onverenigbaar met vrijheid van godsdienst en daarmee de hinderpaal voor een vrije samenleving.
  Op basis van onze grondwet en de wens deze te behouden zou de Islam moeten verdwijnen, anders zal de grondwet verdwijnen.
  Het is de taak van de regering de grondwet te beschermen en deze na te leven, maar dat gebeurd dus niet. Het is de PLICHT van iedere Nederlander om de grondwet te beschermen, en niet meer dan normaal als respect voor onze voorouders en de mensen die dood zijn gegaan in de strijd tegen overheersing en terreur.
  Iedereen die Nederlander is en de vrijheid op godsdienst en persoonlijke keuzes wil behouden zou eigenlijk naar Den Haag moeten trekken en gewoon gaan zitten als protest, recht voor de deur van wat in naam onze volksvertegenwoordiging schijnt te worden genoemd…..
  Revolutie en het behoud van onze vrijheid zijn hetzelfde, maar blijkbaar moeten we het eerst kwijt zijn om het te besffen.
  Op ieder oorlogsmonument staat wel ies over gestorven voor vrijheid, over bevrijding of een tekst met een spreuk dat het nooit meer mag gebeuren. Wel, het verliezen van vrijheid staat voor de deur, en het kan worden gestopt door de Islam te weigeren als godsdienst en te herkennen als doodcultus.
  Gerechtvaardigd en volledig in overeenstemming me onze grondwet en het rech op vrijheid is de burger die de straat opgaat en met alle middelen de Islam bestrijd en de verraders van ons volk straft, al is het maar een voor een.
  Mensen, van onze “leiders” moeten we niets verwachten, enkel een mes in de rug.

  Liked by 1 persoon

 4. Pieter zegt:

  Het hele multiculgebeuren is een grote zwijnenstal die onze maatschappij totaal heeft verziekt.
  Als je alles bij elkaar optelt, statistisch benadert – en waarom zou je niet – dan is er geen enkele reden tot optimisme, integendeel de versnelling naar de onontkoombare afgrond is al ingezet.

  Liked by 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Moslims

  Tekst: moslims piesen tegen kerk in München. Ik vraag mij af wat er zou gebeuren als wij dit in de Emiraten of Saoedi-Arabië tegen een moskee zouden doen

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Verbazing bij enkele Rotterdammers: “hebben wij gulenscholen dan?”
  Ja, integratie is nooit het doel geweest, zo mag iedere allochtoon zijn kind verpesten op een eigen school.
  Weten we het nog? We moesten allemaal gekleurde scholen hebben omdat kinderen met elkaar spelen en dan heel tof integreren.
  De NSB-ers hebben daar stiekem van gemaakt: iedere allochtoon moet alles apart krijgen, zodat ze nooit hoeven te integreren. De school, de krant, de omroep, de stichtingen, de mosketen en verenigingen.
  En dus hebben we gulenscholen, waar kinderen hun jeugd wordt ontnomen.
  Als allochtonen hun kinderen hier moesten laten opgroeien als Nederlanders, zat de helft weer elders.

  Like

 7. hendrikush zegt:

  Waarom nemen al die asieleisers en hun nazaten geen voorbeeld aan ons Nederlanders?

  Toen wij ons in de Baliemvallei vestigden trokken wij toch ook meteen onze kleren uit, deden een peniskoker voor en gingen met speren en verentooi op varkensjacht?

  Let op, dit is om over na te denken, al zit ik te grijnzen bij het bijbehorende plaatje.

  Liked by 1 persoon

 8. Wachteres zegt:

  Mensen, het is heel simpel: de EU wil af van de individuele landen. Eén Europa!

  Dat is de reden waarom de islam hier binnen moet stromen. Dat zijn mensen die de individuele landen en hun cultuur haten.

  En het zal de EU-leiding worst zijn of de moslims integegreren. Liever niet, want dat brengt de autochtone bewoners ook in de war over hun eigen identiteit.

  Samen met de moslims moeten we op zoek naar een andere identiteit; Een Europa dat niet meer blank maar gekleurd is. En dan moeten wij in elk opzicht water bij de wijn doen.

  Simpel gezegd: De EU wil genocide van het blanke ras.

  http://www.metronieuws.nl/nieuws/extra/2016/05/het-ondersteunt-de-genocide-op-het-blanke-ras

  Wel eens gemerkt dat er in de reclame steeds meer gemengde of gekleurde koppels rondlopen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s