PVV presenteert conceptverkiezingsprogramma op Facebook

The flags of both the Netherlands and of the Grand Duchy of Luxembourg both use horizontal bars of red, white, and blue, in the same order, although the flag of Luxembourg uses a lighter shade of blue. --- Image by © Royalty-Free/Corbis

De PVV presenteert vandaag haar conceptverkiezingsprogramma via de nieuwe Facebookpagina van Geert Wilders.

Geert Wilders: ‘‘Ik ben ontzettend trots op het conceptverkiezingsprogramma. De PVV gaat de islam bestrijden, wil de grenzen sluiten, uit de Europese Unie en alle miljarden euro’s die we daarmee besparen teruggeven aan de bevolking. Mijn boodschap aan Nederland is: Nederland moet weer van ons worden.’’

NEDERLAND WEER VAN ONS! pic.twitter.com/iOHCiUYJUL [webmaster: de link aanklikken voor het conceptverkiezingsprogramma!]— Geert Wilders (@geertwilderspvv) 25 augustus 2016

PVV nieuw

Bron:
www.pvv.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, gezond realisme, Nederland, Patriottisme, PVV. Bookmark de permalink .

43 reacties op PVV presenteert conceptverkiezingsprogramma op Facebook

 1. Dr. Dennenkamp zegt:

  Enorm trots op de Nederlander die durft te zeggen wat de meerderheid van Nederlanders denken. Moslims zijn geen satirisch bedachte pastafarians of volgelingen van een relativerende overdenking als het Xzemenisme. Moslims zijn een werkelijk gevaar voor onze vrijheid en ons niveau van cultuur en ontwikkeling. Ik wens dhr. Wilders in dit streven alle succes toe!

  Liked by 2 people

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Kijk, dit is nou geweldig nieuws. Gematigd inzetten, de puntjes op de i komen daarna wel.

  Liked by 1 persoon

 3. Kijk, voor de volle 100% een verkiezingsprogramma waarmaken kan geen enkele partij, zelfs de PVV niet, maar niettemin….: Je bent als Nederlander stapelgek -of een landverrader- als je hier niet vóór stemt!

  Liked by 1 persoon

 4. joopklepzeiker zegt:

  Eerst maar eens 90 zetels behalen , en dan zien we wel verder wat de werkelijke mogelijkheden zijn .

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Hebben jullie de smerige reacties van de ‘linksen’ onder dat concept verkiezingsprogramma gelezen?

  Like

 6. Pieter zegt:

  De politiek moet anders…sneller..meer referenda voor cruciale onderwerpen. Dit gaat allemaal te langzaam en volgens de oude politieke lijnen. Het schiet gewoon niet op, politiek is een doodlopende steeg, de burger moet sneller mogen en kunnen reageren, inspraak hebben ipv ons verkwanselen aan partijen die 4 jaren lang een mandaat krijgen om de meest afschuwelijke beslissingen te nemen omdat zij deel uitmaken van een kabinet.

  Niemand zag de Merkel-aanpak aankomen, tegen zulk soort stommiteiten moet de burger een vuist mogen en kunnen maken en wel meteen !
  Onze toekomst staat op het spel ! Die kunnen wij niet overlaten aan een gestoorde Duitse gekkin gedekt door EU steun.

  Liked by 1 persoon

 7. Ingrid zegt:

  Ik heb nederlandweervanons@pvv.nl gemaild hoe we bij dit proces kunnen helpen. Niets doen is geen optie.

  Like

 8. Mooi gezegd Geert, dat je Nederland weer terug wil geven aan ons. En wij hopen dat jij het voor ons gaat worden.

  Like

 9. Rapunzel zegt:

  Geweldig. Zo lang ik kan zal ik Geert Wilders en de PVV steunen.

  Maar ik zeg er wel bij, als deze rit weer een miljoenmiljard idioten VVD/GeenID66/ChristenenDienenAllah/PVDA/CU/SGP/Dierenpoes aankruisen, dan is dit nu nog niet zo heel onbemiddelde “tokkie” weg.
  Dan mogen al de welkom welkom roepers krom gaan liggen voor de dobbernegers en ligt ondergetekende ergens in een Spa bij Ome Orban in Hongarije.

  Liked by 1 persoon

  • laura van der storm zegt:

   Hi rapunzel, ik herinner me je nog van Artikel 7. Nu. Ik schreef toen ” crisis en islam”. We zijn nu 5 jaar verder en ik heb alleen maar gelijk gekregen. Als dat hele zootje, door jou benoemd hierboven, inderdaad weer op die “gezegende” partijen stemt, zal deze eveneens niet onbemiddelde “tokkie”, jou wel ergens tegen komen in Hongarije.

   Liked by 1 persoon

   • Rapunzel zegt:

    Hee Laura,
    zou leuk zijn je in HU tegen te komen.
    Daar heb je nog wat ons hier afgenomen is, omgang met mensen die dezelfde cultuur delen. Lijkt me heerlijk verlost te zijn van de in your face islamisering die maakt dat je hier in de steden al geen kant meer op kunt kijken of je ziet soldaten van allah marcheren.

    Wel op tijd vertrekken hoor, ik zei pas nog tegen vrienden, moet je eens zien hoe de grenzen als de sodemieter hermetisch gesloten kunnen worden als wij WEG willen.
    Waarschijnlijk gaan wij met een groep kazen want niet de enigen die het beu zijn om hier krom te liggen voor hen die ons haten.

    En wie er niet aan toe is om voorgoed te gaan komt maar fijn boerka/moslim/terreur/kopvod/shariapolitie/socialisten-vrij vakantie vieren!

    Like

 10. Taljaard zegt:

  Het lijkt de politieke theorie van Lenin wel.
  Hoog inzetten en de standpunten zo radicaal en zo kort mogelijk verwoorden.
  Maar een verbod op de Koran bijv. zal nooit te handhaven zijn zolang elk kind met een minimale kennis van computers zoiets kan downloaden en uitprinten.
  Tenzij je een internet-censuur gaat invoeren.
  En moskeen en islamitische scholen gaan dan gewoon ondergronds.
  Beter lijkt het mij om alle aan de islam gelieerde instituten onder staatstoezicht te plaatsen in plaats van de hele santekraam domweg te verbieden. Op die manier hou je er tenminste zicht op en voorkom je dat ze zich zo aan ieder toezicht onttrekken.

  -Slechts imams die in Nederland zijn opgeleid, volgens eenzelfde duplex ordo als de christelijke theologie-opleiding, mogen aan een moskee verbonden zijn en zich als zodanig openbaar profileren.
  -Islamitische scholen dienen zich aan een specifiek eisenpakket te onderwerpen en vallen daarna gewoon onder de al bestaande onderwijsinspectie.
  -Salafistische en wahhabistische moskeen en scholen worden inderdaad verboden.
  -En, last but not least, wie het Mohammedanisme (voortaan de officieele term voor de islam) wenst te belijden dient een loyaliteitsverklaring aan de Nederlandse wetgeving te ondertekenen.

  Zo trek je deze slang zijn giftige tanden uit in plaats van dat je hem in het verborgene ondergronds laat door kronkelen

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Totaal oneens.

   Like

   • BertG. zegt:

    Het zou enkel kloppen als je denkt dat ze zich ooit gaan aanpassen, en dat er lieve en stoute mossels bestaan.

    Liked by 2 people

   • Taljaard zegt:

    @Bert/@leefbarbaar
    Die illusie heb ik niet. Islam is islam.
    Maar de koran verbieden en moskeen sluiten doet de islam hier echt niet weggaan.
    Zeker niet in het internet-tijdperk.
    Dan gaan de moslims gewoon ondergronds en heb je er helemaal geen zicht meer op.
    Bovendien kun je zo’n verbod alleen maar handhaven door middel van een groot en kostbaar politioneel repressie-apparaat. Nog afgezien van het feit dat je daarvoor de grondwet zult moeten aanpassen, wat een langdurig en moeizaam juridisch en staatkundig proces is en veel te lang duurt.

    Het is wat mij betreft echt geen kwestie van ”lief zijn voor moslims”, of ”het ontzien van de islam”, maar een kwestie van effectiviteit, urgentie en praktische haalbaarheid.
    Met het onder staatstoezicht plaatsen van het mohammedanisme kun je deze satanische doodscultus ten minste voor een flink deel effectief en snel onschadelijk maken.
    En dat zonder de grondwet hiervoor helemaal om te moeten gooien, of politie en justitie nog eens extra te gaan belasten. Want die zullen nog extra werk genoeg krijgen wanneer je de rest van het programma leest, ook wanneer zij wordt uitgebreid. Tenzij de PVV de absolute meerderheid behaalt (+75 zetels) bij de verkiezingen zal zij in een coalitie moeten regeren met VVD en eventueel CDA en SGP. Dan wordt het nog moeilijk genoeg om het mohammedanisme onder staatstoezicht te kunnen plaatsen en is het verbieden van het salafisme en het wahhabisme het hoogst haalbare.

    Geloof ook niet dat Frankrijk, wanneer het FN de verkiezingen zal winnen, tot een totaal islam-verbod zal overgaan, of dat men in de VS, bij een eventuele verkiezingswinst van Trump en de Republiekeinen, iets dergelijks als staand beleid zal gaan invoeren.
    Want Trump gaat alleen maar in tegen de radicale islam en Le Pen zal geen burgeroorlog willen riskeren.

    Het willen verbieden van de hele islam is weliswaar een lovenswaardig streven, maar kan in de praktijk alleen maar resulteren in ineffectieve symboolpolitiek, die bovendien een enorme hoeveelheid geld en middelen gaat kosten wanneer je dat wilt handhaven.
    Van het onder staatstoezicht plaatsen van het mohammedanisme zal een stevige nationale en internationale signaalfunctie uitgaan; nl. dat Nederland paal en perk stelt aan de islamisering en dat mohammedanen zich hier aan het wettelijke gezag hebben te onderwerpen (net zoals de christelijke kerken dit altijd al moesten doen).
    En dat op straffe van boetes, gevangenisstraf en uitzetting.
    Dat werkt!
    En kan in de praktijk ook worden uitgevoerd.

    Liked by 1 persoon

   • laura van der storm zegt:

    Ik ook totaal mee oneens. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Geldt ook voor de islam.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Taljaard.

    Dat plan van u zal nimmer werken.
    Ik herinner mij de tijden dat er geen dominante islam in Nederland was.
    Als er al moslims in Nederland waren dan was hun aantal te onbeduidend om aan agressieve expansie te doen.
    De enig werkende vreedzame oplossing is met onmiddellijke ingang de islam ten strengste te verbieden en zoveel mogelijk moslims uit het land te zetten.

    Als u nu aanvoert dat dat nooit zal gebeuren moet ik concluderen dat u niet inziet wat er internationaal, en met name in Nederland aan de hand is.
    Momenteel is er een proces van voortdurende islamisering gaande dat onherroepelijk zal uitmonden in de vernietiging van de Europese welvaart en de totale huidige samenleving.

    Een proces dat zal uitmonden in dood en verderf en van ons een onvoorstelbare opoffering zal eisen.
    Dit proces zal pas eindigen als de islam vernietigd zal zijn.
    Dat er daarna afdoende maatregelen geschapen zullen worden die zullen beantwoorden aan hetgeen ik hierboven geschetst heb, zal u duidelijk zijn.

    Like

 11. Henk Hellwich zegt:

  Gezien de huidige politieke situatie in Nederland hebben wij voor dit programma minimaal 76 zetels nodig en anders kunnen wij de redding van Nederland en Europa vergeten. De macht van de Islam neemt versneld toe. Zelfs de hypocriete USA gaat is gisteren op de knieën gegaan voor Erdogan, net als in een eerder stadium, de EU al gedaan heeft. Het wordt een penibele situatie voor de generaties na ons.

  Like

 12. wauso zegt:

  Even antwoord gegeven op het ‘gekots’ van de Volkskrant !

  Like

  • paulzwueste zegt:

   wauso.

   Die Volkskrant heeft gelijk als ze beweren dat de PVV momenteel machteloos is.

   Er komt echter een tijd dat deze linkse landverraders zich zullen moeten verantwoorden voor hun staatsvernietigende activiteiten.
   Misschien is het effectief maar in ieder geval bijzonder amusant om ze daar nu al op te wijzen…

   Like

 13. BertG. zegt:

  Jammer dat het alleen op zo’n walgelijk social media speeltje van mark is te vinden.
  Hij denkt zeker dat we allemaal zo achterlijk zijn om smoelenboek aan te klikken.
  Daar is weer niet echt over na gedacht qua communicatie mogelijkheden.

  Dan lees ik toch niet, mij heb je er niet mee.

  Liked by 1 persoon

  • joopklepzeiker zegt:

   Ja Bert er valt nog heel veel te leren .

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Facebook is als bestaand sociaal medium wel degelijk goed te gebruiken om daarmee onze boodschap te communiceren, en net zo goed als elk ander sociaal medium.
    Dankzij Facebook en alle andere internet-media worden we op de hoogte gebracht en gehouden van veel werkelijk nieuws en kan er ook onmiddellijk een reactie gegeven worden.

    De tijden dat je alleen maar naar de Reichs-radio kon luisteren behoren (wat dit betreft) gelukkig tot het verleden.
    Maar ja,

    Like

   • BertG. zegt:

    Een beetje verstandig mens houd zich verre van alles wat met smoelenboek te maken heeft.
    Of je moet het idee hebben dat je er graag bij wil horen omdat andere je vertellen dat dat zo hoort (iedereen doet het toch) en je misschien er anders wel uit ligt bij je smoelenboek “vrienden”.
    _______________________________________________________________
    “op de hoogte gebracht en gehouden van veel werkelijk nieuws ”

    Ik heb in mijn hele leven nog nooit zoveel onzin bij elkaar gezien als op smoelenboek.

    Liked by 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Oké, dan maar niet.

    Like

 14. BertG. zegt:

  Vergeet vooral niet om even in te loggen daar, dan hebben ze ook meteen alle telefoon nummers van je vrienden en familie wanneer je toevallig ook whatsapp gebruikt.

  “En door je telefoonnummer met de systemen van Facebook te koppelen kunnen we je betere vriendsuggesties doen en meer relevante advertenties tonen als je een Facebookaccount hebt.”
  https://www.security.nl/posting/482781/Facebook+gaat+WhatsApp-data+voor+advertenties+gebruiken

  Maar ja, wie heeft er vandaag de dag nog wat te verbergen.

  Liked by 1 persoon

 15. Thoth zegt:

  Fijn dat hij de koran, sharia, moskeeën en islamitische scholen wil verbieden. Eindelijk! Misschien wordt het dan weer een stukje Nederland. Geen aanslagen, terreur en criminele handelingen. Je kan nu eenmaal nooit de koran vertrouwen. Er staan teveel misdaden in.

  Like

 16. Heer M zegt:

  Nu al heel onsmakelijke reacties, op zijn Facebook pagina. Hij zal daar snel weer weg zijn, denk ik.

  Like

 17. koddebeier zegt:

  Jammer uit veel twitter reacties blijkt dat bij heel veel van deze reagerders de hersen zitten op de plek waar normale mensen meestal op zitten. Dom links gekrakeel !

  Like

 18. M.A.L. Sion zegt:

  Een aantal reaguurders hierboven vragen zich af hoe ze dit kunnen steunen.
  1. Dit programma’tje zo breed mogelijk verspreiden.
  2. U kunt geen lid worden. Dat vinden velen een groot bezwaar. Er is een alternatief. Word donateur van de vrienden van de PVV:
  =====
  Geert Wilders:
  Wilt u mij helpen? Dat kan, door het storten van een bedrag op bankrekening NL98 INGB 0670 4723 44, ten name van de Stichting Vrienden van de PVV, te Den Haag.
  =====
  Voor zeer veel mensen geldt dat ze zich bij een zaak betrokken voelen als ze het financieel steunen. U staat dan geregistreerd bij de PVV en krijgt info.
  Doen. Met z’n allen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 19. Aegolius cs zegt:

  Past inderdaad op één A 4’tje. En eigenlijk wat we als Nederlanders wensen kan zelfs op de achterkant van een bierviltje: Nederland zonder islam.

  Liked by 2 people

 20. leefbarbaar zegt:

  Erg jammer dat GeenStijl zich ook om laat kopen en inmiddels een D66-medium aan het worden is. Oom Geert is het kwaad en zijn programma is dom en alleen idioten stemmen PVV, waar hebben we dat eerder gehoord?

  Like

 21. leefbarbaar zegt:

  Slechts op 1 punt oneens met dit programma: Je moet radicale moslims niet opsluiten. Dat kost een vermogen en ze worden alleen maar gekker en hebben hier een luizenleven. Je moet ze het land uitzetten.
  En aangezien je nooit weet hoe radicaal M&F werkelijk zijn, moeten je alle moslims met een strafblad het land uitzetten. Dan heb je ongetwijfeld de meeste radicalen opgeruimd / de kans gegeven zich te herpakken in hun kalifaat.
  En dat staat gelukkig ook in het programma.
  Tot slot, meneer Wilders heeft de NSB-ers mooi te pakken. Het is duidelijk wat de PVV wil en heel moeilijk voor de andere partijen om overal tegen te zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s