VIDEO: Vrachtwagenchauffeur “in gevecht” met illegale immigranten

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Rob Kern

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, Groot-Brittannië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op VIDEO: Vrachtwagenchauffeur “in gevecht” met illegale immigranten

 1. joopklepzeiker zegt:

  Dit is puur terrorisme en onze overheden treden niet op, en u had nog hoop op enige bescherming in uw straten en wijken ?

  Geliked door 2 people

 2. Jean zegt:

  Het is een regelrechte ramp met dat illegaal gespuis, sodemieter het eruit in heel Europa en stop met lullen en zakken vullen, start met de bescherming van eigen volk.

  Like

 3. Die chauffeur slaat op een gegeven moment de spijker op de kop: Het wordt hier echt tijd voor een krachtig verdelgingsmiddel!
  Mijn God, waar dit mij aan deed denken: Aan zwermen ongedierte! Mieren, maden, iets in die richting: Net, als je denkt, ermee te hebben afgerekend, komen er uit alle hoeken en gaten weer nieuwe! Verschrikkelijk!

  Geliked door 3 people

  • topsporter zegt:

   Dit is een rechtstreeks gevolg van de politieke agenda in Brussel. In Brussel mogen de poppetjes zich gedragen als of ze de hoofdprijs hebben gewonnen. De belastingbetaler wordt door de politiek leeggeschud .Samenvattend in Brussel lopen door on betaalde criminelen rond. Ik ben werkelijk benieuwd hoe dat in de toekomst gaat. Welk kopstuk wordt als eerste slachtoffer van dat spel.

   Like

 4. joopklepzeiker zegt:

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Like

 6. tinekevanschagen zegt:

  Hoe is het toch g.v.d allemaal mogelijk !
  Waar is Volkert van der G als je hem nodig heb?
  Deze tyfusregering vindt het allemaal best!
  WIJ ZIJN MET MEER! ik kan z n schijnheilige smoel niet meer zien!En wij worden
  vierkant uitgelachen!! door het hele zooitje!!!!
  Deze invasie is uitgenodigd. NIet alleen door Merkel,maar door de hele Brusselse maffia!

  Geliked door 1 persoon

 7. Ongelovige zegt:

  Je ziet ze duidelijk zoeken naar een vrachtwagen die zijn achterdeuren niet op het slot heeft. Die zijn er dus wel degelijk nog, na al die jaren. Dat zijn dus simpelweg medeplichtigen.

  Like

  • Witte raaf zegt:

   Snap ook idd niet dat sommige truckers hun oplegger achter niet afsluiten met bv een zware ketting en hangsloten oid,hoe moeilijk kan dat nou zijn,of ben ik nou echt zo dom!?
   Dat je bij evt douane controles de boel dan helemaal moet openen en weer moet afsluiten moet je er dan maar voor over hebben.

   Like

  • BertG. zegt:

   Elke container of oplegger is goed af te sluiten, of deze moet van kunststof zijn.
   Duidelijk te beroerd om er een slot op te hangen dus.
   Heel vreemd is je weet wat je kan verwachten.

   Like

 8. BigLJohn zegt:

  En natuurlijk worden deze criminele activiteiten gedoogd door de autoriteiten. Ze kunnen toch moeilijk hun Moslimvriendjes gaan aanpakken. Waar ze wel zoete dromen van hebben is dat wij allemaal het loodje gaan leggen tegen die Moslims. Als iemand een einde wil maken aan deze zware criminele activiteiten, dan zal het volk dat zelf moeten doen. Met het risico dat de politie en justitie ons zwaar gaat aanpakken en die Moslims nog meer gaat beschermen ! Criminele indringers die beschermd worden door de overheid. Ik geloof niet dat ik ooit zoiets bizars in de geschiedenisboeken gelezen heb ! Net zo bizar als zouden zware criminelen jou met de dood bedreigen, en de politie het gaat opnemen voor die zware criminelen !

  Geliked door 2 people

 9. Tistochwat zegt:

  Ongedierte en hardnekkig onkruid kún je niet meer bestrijden als het zich eenmaal ergens heeft gevestigd.

  Like

 10. elisah zegt:

  Heb ’t filmpje al eens gezien, het is vreselijk en om je kapot te ergeren, maar toch lag ik in een deuk om het commentaar van de vrachtwagenchauffeur. 😉

  Like

  • Witte raaf zegt:

   Jaaa Elisah,ik had hem ook al eens gezien,geweldige vent maar treurige situatie,die chauffeurs hebben het toch al zo moeilijk.
   Laat die Polen maar schuiven, die hebben echt een pleurishekel aan die gasten,vandaar dat absoluut geen enkele azieliger die kant op wil en Polen daardoor nog een heerlijk jaren zestig-zeventig sfeertje heeft en dat ook graag zo willen houden!!

   Like

 11. leefbarbaar zegt:

  Dat Europa deze ellende laat ontstaan en niet in staat is, het goed, correct een menswaardig op te lossen is toch wel een bewijs dat het Vierde Rijk kapot is.

  Like

 12. fleckie zegt:

  Nog heel even, dan gaan ze particuliere auto’s aanhouden,[dwingen om te stoppen voor hun.[Is mij een keer overkomen, gaf gas en rotzak sprong opzij, [had een kostuum aan bijna net als de politie, maar gelukkig had ik hem zien staan ‘bedelen’ ? bij een supermarkt…………dus mensen altijd opletten wie er wil…’meerijden’!

  Geliked door 1 persoon

 13. Heb veel respect voor deze chauffeurs die dit stuk van 6 kilometer MOETEN rijden. Kan mij voorstellen dat een of andere chauffeur INEENS door het lint gaat en er een paar neerknalt c.q. dood rijdt……….Dit is niet te doen. HET GAJES MOET DAAR WEG en NIEMAND doet wat ?????????

  Geliked door 1 persoon

 14. Gewoon een kalashnikov langs die bloedzuigers halen vanuit het raam van de vrachtwagen.
  Als ik die vrachtrijder was dan deed ik dit. Die man verdient eerlijk zijn brood.

  Like

 15. SeeMore zegt:

  Begrijp absoluut niet hoe een zichzelf respecterende natie dit soort toestanden op haar grondgebied toestaat.
  Daar zet je toch simpelweg het leger voor in. Het Franse Legioen maakt hier in twee dagen korte metten mee!!

  Like

  • topsporter zegt:

   Dat zal niet gebeuren want men wil de macht van de oorspronkelijke bevolking indammen. Politici mogen bij de gratie Gods dit spel spelen, en denk nu niet dat ik religieus ben.

   Geliked door 1 persoon

 16. Andy zegt:

  Als wij hier op de snelweg lopen worden we van de weg gehaald met een dikke prent. Die gasten daar mogen alles maar doen. Gewoon het leger inzetten met tanks door dat kamp heen. Dit kost de transportsector heel veel geld en is nergens te verhalen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s