Viktor Orbán ondersteunt Donald Trump

Screenshot_44

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán.

(Vertaling: E.J. Bron)

Het Braziliaanse dagblad “Folha de São Paulo” bericht dat de bij de Olympische Spelen in Brazilië op bezoek zijnde Hongaarse minister-president Viktor Obán zich afgelopen zondag bij een ontvangst door de Braziliaanse minister van Buitenlandse Zaken, Jose Serra, op de vraag welke Amerikaanse presidentskandidaat hij zou ondersteunen duidelijk zou hebben uitgesproken voor Donald Trump.

Orbán wordt door de “Folha de São Paulo” letterlijk als volgt geciteerd: “De buitenlandpolitieke koers van Trump bevalt ons beter. De Democraten zijn van mening dat de migranten toestroom in Europa niet gecontroleerd zou moeten worden, wat ik als zeer gevaarlijk beschouw. Trump daarentegen is voor een nauwkeurige controle van de migranten. Hij zet zich ook niet in voor het bevorderen van de democratie in andere landen, en ik ben het daarbij volledig met hem eens.”

[Opm. redactie: “Het bevorderen van de democratie in andere landen” is een overduidelijke toespeling op George Soros – Viktor Orbán is immers, zoals bekend, een Soros-beursstudent en weet daarom waar hij het over heeft . . .]

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Hongarije, VS. Bookmark de permalink .

7 reacties op Viktor Orbán ondersteunt Donald Trump

 1. Breget zegt:

  Een prachtig bericht

  Like

 2. fleckie zegt:

  In ‘bedekte termen’ gesproken dus,…[een goed verstaander heeft maar een half woord nodig’ , is het spreekwoord]

  Like

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Opm. redactie: “Het bevorderen van de democratie in andere landen” is een overduidelijke toespeling op George Soros – Viktor Orbán is immers, zoals bekend, een Soros-beursstudent en weet daarom waar hij het over heeft . . .”

  Het kan evengoed verwijzen naar de oorlogen die de USA voert en heeft gevoerd in Vietnam, Afghanistan, Irak, etc. onder het mom van democratie te brengen in die landen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Liked by 1 persoon

 4. Eric zegt:

  Verstand herkent verstand.

  Like

 5. fleckie zegt:

  …..’De Joodse stem’, […..Commentaar] …..NW. ISR. Weekblad 26.8,2016……………….We moeten nog even, tot 8 november. Tot die tijd zullen de Amerikaanse verkiezingen vrijwel dagelijks de huiskamer binnenkomen. Zelden waren twee kandidaten minder populair bij hun eigen partij dan nu Clinton bij de Democraten en Trump bij de Republikeinen…Toen ik dit voorjaar tijdens Super TUESDAY in Washington op een Hilary-feestje was, wilde de sfeer er ook maar niet inkomen. Ondanks de goede uitslagen voor het CLINTON-kamp bleef die lauw. Heel lauw. En het e-mail-schandaal dat haar nu al jaren achtervolgt, waait maar niet over. Terecht overigens, want iedere andere werknemer op het DEPARTMENT of STATE Zion er subiet voor zijn ontslagen. ……………..
  Voor het Trump-kamp is het prijsschieten en het zal geen moment onbenut laten om de Amerikaan daar even fijntjes op te wijzen. Hoewel, fijntjes,dat woord staat bij de man zelf in ieder geval niet in het woordenboek. Trump is een ongeleid projectiel,van wie iedereen zich zou moeten afvragen of je hem wel in de buurt van de rode knop wil hebben…………De Joodse stem is traditioneel Democratisch, hoewel die relatie na vier jaar OBAMA toch hier en daar een deuk heeft opgelopen. Overigens, wist u dat de eerste Jood in 1845 zijn opwachting maakte in het Congres? Het duurde tot 1906 voordat een Jood werd opgenomen in de regering. En het is precies honderd jaar geleden dat de eerste Joodse rechter zitting nam in het invloedrijke Suprême Court. ………………..Beide presidentskandidaten koketteren met hun Joodse familie. Clintons dochter Chelsea is getrouwd met de Joodse Mac Mezvinsky en Trumps dochter Ivanka kwam uit toe zij trouwde met Jared Kushner, naar verluidt zijn belangrijkste adviseur. Of hem dat populair maakt bij Amerikaanse Joden is zeer twijfelachtig, zijn voorganger George W.Bush kreeg destijds niet meer dan 11% van de Joodse stem. Mocht u net als ik een politieke junkie zijn en willen weten hoe ..LEON de WINTER…erover denkt, dan kunt u zondag uw hart ophalen bij LIKOED NEDERLAND in samenwerking met Mizrach[ zie daarvoor hun respectievelijke websites]. ……………Precies een maand voor de Amerikaanse verkiezingen, zullen de palestijnse verkiezingen gehouden worden. Tenminste, als ze niet voor de zoveelste keer worden uitgesteld. Zie daarover pagina11. In ieder geval zullen beide verkiezingen in Israel met argusogen worden gevolgd…………Esther Voet, Hoofdredacteur.

  Like

 6. Jan zegt:

  SHOCKER! New Black Panther party leader comes out in support of Donald Trump because Democrats have been exploiting black votes and giving us nothing in return

  Quanell X, leader of the New Black Panther Party in Houston, Texas, said this week on a local news program that black Americans should “truly examine” Donald Trump’s outreach to the black community and “reexamine the relationship” that black voters have with the Democratic Party.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s