Bulgaarse minister-president waarschuwt voor nieuwe “vluchtelingen”golf

Screenshot_69

De Bulgaarse minister-president Bojko Borisov.

(Vertaling: E.J. Bron)

De Bulgaarse minister-president weet niet  hoe,lang het land nog zou kunnen standhouden tegen de migratiedruk aan de grens. De EU zou zijn land veel beter bij de grensbewaking moeten ondersteunen. Hij had kritiek op de Turkse president Erdoğan.

Contra magazine

Voor zijn gesprek zaterdag in Berlijn met bondskanselier Angela Merkel over de “vluchtelingen”crisis heeft de Bulgaarse minister-president Bojko Bojko Borisov gewaarschuwd voor een nieuwe “vluchtelingen”golf.  “Ik weet niet hoe lang we nog stand kunnen houden tegen de migratiedruk aan onze grens”, zei Borisov tegenover de “Frankfurter Allgemeine Zeitung”. Hij riep de EU ertoe op om Bulgarije beter bij de bewaking van de EU-buitengrens te ondersteunen.

Op dit moment zou zijn land “praktisch in de steek gelaten” worden. Bovendien bekritiseerde hij de Turkse president Erdoğan. Deze zou hebben gewaarschuwd “Europa met migranten te kunnen overstromen”. “Wie dreigt Europa te kunnen overstromen met migranten – wat zal hij doen als deze EU nu een akkoord met hem opzegt? Dan moet hij deze dreiging waarmaken.” Zonder Erdoğan bij naam te noemen, zei Borisov verder: “Op dit moment is het onder enkele politici weer heel erg in de mode om zich als moedige helden te presenteren, als grote leiders van sterke landen, die met tanks en vliegtuigen ten strijde trekken. Maar wie constant met de sabel rinkelt, moet hem op zeker moment ook trekken.”

Voor zulke ontwikkelingen zou hij bang zijn. Erdoğan zou de zwakte van de Europeanen exact hebben herkend. “Wat zouden wij in Europa doen als er opnieuw massaal vluchtelingen komen? Ze afschieten? Dat kunnen we niet. We zullen ze dus opnemen. Maar wat zal er dan met ons gebeuren?” Turkije zou moeten weten “dat wij niet alleen op hem vertrouwen en ons niet afhankelijk willen maken.”

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Bulgarije, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Rotzakken, Turkije. Bookmark de permalink .

19 reacties op Bulgaarse minister-president waarschuwt voor nieuwe “vluchtelingen”golf

 1. Angie1968 zegt:

  En dat is eigenlijk wel wat we zouden moeten doen…voor ons eigen voortbestaan: de immigranten terugdrijven met geweld, ze terugslepen, en desnoods, als ze niet willen luisteren, op ze schieten. Deze mensen zijn hier als onderdeel van een sinister NWO-masterplan ter ondermijning vh westen. Dit zij onaangepaste, domme, agressieve, nutteloze, totaal niet te assimileren Untermenschen. Willen we onze beschaving niet ten onder laten gaan, dan moeten we ons leren verdedigen. Met alle mogelijke middelen…

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Met alle mogelijke middelen, Angie.

   Het eerste middel dat we natuurlijk moeten aangrijpen is het herkiezen van Mark Rutte tot minister-president. Volgens de VVD voorzitter is hij de aangewezen figuur om van Nederland een nóg mooier land te maken dan het al is. Met nóg meer kopvodden, moskeeën, windmolens en nóg meer overdracht van soevereiniteit aan Brussel.

   In alle eerlijkheid: ik gun Mark Rutte niks dan goeds. Van mij mag hij honderd jaar worden. Al was het morgen.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

 2. Joannes den Hollander zegt:

  “Wat zouden wij in Europa doen als er opnieuw massaal vluchtelingen komen? Ze afschieten? Dat kunnen we niet. ”

  Oh nee? Eens zal het ervan moeten komen. Dat is een kwestie van doden of gedood worden.

  Geliked door 2 people

  • Drs.P. zegt:

   Eerst met de fucking faciliteerders in den Haag, Berlijn, Brussel en Parijs afrekenen, dat zijn in ieder geval de smerige nsb-trekpoppen van de Soros-ratten-cabal.

   Like

  • Thom zegt:

   Het was ontzettend vreemd, dat toen Milosevic terecht in Kosovo optrad, de vlam in heel Servië onmiddellijk in de pan sloeg en dat er razendsnel een massa op de been kwam om met de moslims in Kosovo korte metten te maken. Dus zeg niet dat het niet kan gebeuren. Er moet wel een leider zijn en als de omstandigheden meewerken kan zomaar de typhus uitbreken.

   Like

   • louis-portugal zegt:

    Het resultaat was wel dat hij door Clinton, met de Nato-aanhang,platgebombardeerd werd.

    Like

   • guusvelraeds zegt:

    Vergeet niet dat de Serviërs de overheersing door de Ottomanen nog allemaal in hun collectieve geheugen hebben. Nederland is nooit bezet geweest door Mohammedaanse hordes ofschoon het wel erop begint te lijken. Wij hebben nog steeds zoiets van “we moeten toch met elkaar kunnen leven”. Dat de gemiddelde moslim met de koran in de hand daar anders overdenkt dringt bij ons, zo verwijft onze samenleving is niet binnen. Tot diep in de tweede helft van de 18de eeuw werd in Servië van elk gezin de eerst geboren zoon zodra hij de leeftijd van 6 jaar bereikt had geconfisceerd door de Ottomanen om dienst te nemen in het elite korps der Janitsaren. De Janitsaren waren gevreesde strijders die o.a. ingezet werden aan de buitengrenzen van het Ottomaans imperium. Sommige Janitsaren klommen op tot zeer hoge functies in het Ottomaanse rijk. Met een gesuikerde islam hoef je bij de Serviërs niet meer aan te komen.

    Like

  • Hendrik zegt:

   Gewoon op schieten, anders stopt het nooit meer!

   Like

 3. Elena zegt:

  Juist doden of gedood worden?
  Niet zo moeilijk om een keuze te maken.
  De meesten van hen zijn GEEN vluchteling…zij komen om te profiteren en ons te doden.
  Weg met die NEPvluchtelingen.
  Laat hen lekker naar S.A. gaan..die hebben een tentenstad , waar 3 miljoen vluchtelingen gehuisvest kunnen worden…en van alle gemakken voorzien.
  Bovendien is S.A. ook Soennitisch.

  Like

 4. Pieter zegt:

  Het beste is toch maar afschieten, dat went gauw hoor !

  Like

 5. Inderdaad Joannes, het is eten of gegeten worden.

  Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  En deze invasie van horden Noord- Afrikanen zal niet vanzelf ophouden. Het verraad is tientallen jaren geleden al gepland, tegen de Europese bevolking. Kijkt U maar eens op Google naar, het “Coudenhoven-Kalergiplan”, en naar “De Resolutie van Straatsburg”. Dan kunt U lezen hoe WIJ verraden zijn door politici van ” links tot zogenaamd rechts”.

  Like

 8. Jan zegt:

  Hijra Islamitische Migratie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s