De islamisering is in volle gang . . .

Screenshot_73

(Door: Thomas Heck – Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl anderen zich nog afvragen of Duitsland door een islamisering bedreigd wordt, stel ik hierbij vast dat de islamisering ons vast in de wurggreep houdt. De burger merkt het op alle terreinen van het openbare leven, op school, in het zwembad, op de universiteit, in het beroepsleven. Overal procederen hoofddoek dragende gestaltes zich door de instanties, eisen langs gerechtelijke weg gebedsruimtes op universiteiten op, willen met de hoofddoek op rechtspreken in Duitse rechtbanken en denken goed in Duitsland geïntegreerd te zijn.

En ze hebben ondersteuning. Niet bij de radicale islamieten, die er bij ons zijn, maar bij de complete idioten en stommeriken die beachparty´s organiseren tegen een boerkini-verbod. Mensen, die niet eens bij benadering de boodschap van de politieke islam begrijpen.

Het maakt mij persoonlijk niets uit of er een boerkini gedragen wordt of niet. Ik zou het niet verbieden, omdat een verbod het fascisme in het hoofd niet uit de weg ruimt, want dat kunnen we niet gedwongen uit de lege hoofden pakken. Ik vind dat de radicaalislamitische vrouwen met boerkini´s hun zwemgewoonte toch eerder in Egypte, Syrië of Irak of bij ISIS zouden moeten uitleven, omdat ze daar gewoon beter passen. Want niemand dwingt moslims om in Duitsland te leven. De vrijheid om het land te verlaten, betreft ook moslims.

Ik vraag met het oog op de boerkini-ruzie echter af hoe het er in de toekomst in een zwembad uitziet als zich onder de 200 boerkini´s slechts één enkele Duitse vrouw in bikini bevindt. Hoe zal de tolerantie van de verklede moslims dan zijn, hoe vrij zal de dame zich in bikini kunnen bewegen of staat haar eerder een spitsroedeloop zoals op het Tahrir-plein te wachten of zal ze vreemde vingers in haar anus en vagina voelen, bij de borsten gegrepen worden, verkrachtingen meemaken, zoals veel vrouwen deze meemaakten in Oudejaarsnacht in Keulen? Waar zal dan de schreeuw van verontwaardiging zijn?

Daarom is de hele discussie over de stand van de islamisering zinloos, want de islamisering is in volle gang en we hebben de strijd al verloren. Omdat de islam kan rekenen op de ondersteuning van mensen, voor wie gelijkberechtiging een vanzelfsprekendheid is en die helemaal niet begrijpen wat de islam met deze gelijkberechtiging zal doen als hij de macht heeft.

Vergeet alsjeblieft ook niet dat alle moslims tot dezelfde god bidden, tot wie de ISIS-smeerlap ook bidt als hij “ongelovigen” het hoofd afsnijdt. Hij schreeuwt “Allahu Akbar!” en verspreidt zijn verschrikking. Inmiddels ook in Europa.

Alice Schwarzer heeft haar leven lang gestreden voor de gelijkberechtiging van de vrouw en nu dat hier . . . hoe geëmancipeerde vrouwen aan ons de boerka, de boerkini, de hoofddoek als een equivalent voor emancipatie willen verkopen, is een klap in het gezicht van alle geëmancipeerde vrouwen. Wat een achteruitgang . . . naar de middeleeuwen . . .

Bron:
http://heckticker.blogspot.nl
Auteur: Thomas Heck

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op De islamisering is in volle gang . . .

 1. Drs.P. zegt:

  Frau smerige pishoer trekpop Merkel is de schuld van veel van deze ellende, gezamelijk met veel domme slinkse nsb-mutsen.
  Zij moeten gestopt worden en ook ene sorosrat

  Geliked door 2 people

 2. guusvelraeds zegt:

  Er komt een dag dat over heel Europa moskeën zullen branden. Als die dag aanbreekt zullen mensen als Geert Wilders de minst schuldigen zijn. Niemand kan zich dan nog ontrekken aan de collectieve schuld dat onze kleinkinderen de islam aan den lijve zullen voelen.

  Geliked door 5 people

 3. M.A.L. Sion zegt:

  citaat uit artikel:
  “de islamisering is in volle gang en we hebben de strijd al verloren.”
  Ik roep bij deze alle mede-reaguurders op om deze uitspraak met woord en daad te logenstraffen.
  Hoe?
  Niet met het zwaard. Helaas. Het zal langs de officiële weg moeten. Via de stembus.
  Geert heeft zijn A4-programma gepresenteerd. Het wordt al weggehoond in de media.
  Laten wij er voor zorgen dat Geert de gelegenheid krijgt om het waar te maken. Word donateur van de Stichting Vrienden van de PVV.
  ISLAM – weg ermee !!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 2 people

 4. boorzalf zegt:

  Een eer betoon aan de The Lighthorsemen

  Verder prettig weekend.

  Like

 5. hendrikush zegt:

  Boerkini hier? Bikini daar!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @M.A.L. Sion: 22.57. uur, op 26/8. Inderdaad, in ieder geval PVV stemmen.

  Like

 7. Anneke zegt:

  De protesten eveneens actiever…Tegengas is specifiek in het oostelijk deel van ons continent geboren !!! ! !!! Zij zijn in het verleden het heftigst bezet geweest, onder de politieke levensbedreigende ideologie uit Mekka. Zijn ze blijkbaar niet geheel vergeten; zo ziet men hoe belangrijk geschied-kennis is. Vandaar dat in de islamitische regionen geschiedkunde een doorn is in de ogen van de imams, sultans; ect. ect. ect. En voor de NWO-gangster hier in ons deel….Geschied-vervalsing is helaas ook geactiveerd, gedurende de voorbije decennia.

  Like

 8. Islamisering is in volle gang…..En de uiteindelijke schuldige is de links-liberale elite!
  En het is nóg mogelijk, dat het gros van de links-liberale meelopers niet eens beseft, wát ze door dik en dun blijven steunen -in de jaren ’30 was dat in Duitsland niet anders.
  Maar die feministen…..Het enige, wat hieruit blijkt, is, dat ze tóch liever links zijn, dan feminist. (Ja, wat moet je er anders uit opmaken?)

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Uit de zogenaamde rechtspraak in bijna de hele Europese Unie blijkt inmiddelels dat rechter ook totaal niet geïntegreerd zijn in de samenleving !!

  Like

 10. Ron zegt:

  Lees en leer.
  Stadia naar een volledige overname.

  http://westerse-beschaving.org/stadia-naar-een-volledige-overname/

  Kijk tot hoever het proces al gevorderd is.

  Like

 11. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  Wie zijn wij nog, om hardop uit te spreken
  dat minderheden hier niet welkom zijn ?
  .
  Jasterke
  .

  Like

 12. R. N. zegt:

  Bijna, bíjna volledig mee eens. Want dat we de strijd al hebben verloren, daar leg ik me niet bij neer. We komen gewoon een beetje laat met ons verzet op gang, maar schoon schip, dát maken we!

  Geliked door 1 persoon

 13. Jan zegt:

  BAMF-medewerkster over haar dagelijkse omgang met het geïmporteerde uitschot

  Like

 14. hslot4 zegt:

  @ boorzalf goeie film boor thx en ook een goed weekend all 🙂

  Like

 15. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s