Extreemlinkse actiegroep bekladt huis van hoge justitieambtenaar met verf

Screenshot_64

(Door: Annabel Nanninga)

De rode verf moet de ambtenaar eraan herinneren dat zij ‘bloed aan haar handen’ heeft

In Den Haag is in de nacht van donderdag op vrijdag de woning van een topvrouw van het ministerie van Veiligheid en Justitie beklad. Het gaat om het huis van de directeur Dienst Terugkeer & Vertrek. Rechercheurs waren vrijdagochtend bij de woning in de Columbusstraat in het Regentessekwartier voor onderzoek.

Een ‘actiegroep’ die zich ‘Sloop de deportatiemachine’ noemt, zegt in een verklaring op de extreemlinkse website Indymedia de rode verf te hebben aangebracht “om de directrice eraan te herinneren dat ze bloed aan haar handen heeft”. “Ze is de laatste maanden bezig met een promotietoer voor het verkopen van haar met bloed besmeurde werk: DT&V is een deportatiemachine die is opgericht om vluchtelingen het land uit te werken.” Volgens de politie zijn de pui en een camera beklad. Er zijn geen teksten aangetroffen. De Dienst Terugkeer & Vertrek regelt het vertrek van vreemdelingen die geen recht hebben op verblijf in Nederland.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, democratie, Eurabië, Groenen, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, verloedering. Bookmark de permalink .

15 reacties op Extreemlinkse actiegroep bekladt huis van hoge justitieambtenaar met verf

 1. hslot4 zegt:

  Goed gedaan links dat wijf werkt veel te langzaam mischien vat ze het persoonlijk op en gaat ze nu wel aan het werk .

  Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 5 people

 3. Cathja zegt:

  Het mag duidelijk zijn dat deze linkse activistengroep hier net zo min gewenst is als de illegalen. Als je geen onderscheid meer weet te maken tussen legaal en illegaal, en je komt op voor mensen die hier niets te zoeken hebben, mieter dan zelf ook maar op!

  Landverraders!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. joopklepzeiker zegt:

  De infantieltjes kunnen niet eens binnen de lijntjes kleuren .

  Like

 5. janchik zegt:

  “om de directrice eraan te herinneren dat ze bloed aan haar handen heeft”.

  Laat ik nou in mijn onschuld gedacht hebben, dat die rode verf symbool stond voor de tientallen miljoenen slachtoffers van de linkse rode communistische/socialistische ideologie waar dit Antifa tuig uit voortkomt.
  Nu nog verf, binnenkort weer de bommen en branden zoals in het verleden en waarvan de aanstichters in onze volksvertegenwoordiging zaten/zitten.

  Geliked door 1 persoon

 6. Pete zegt:

  “Er zijn geen teksten aangetroffen” !! Dat zal best wel een reden hebben…hahaha..

  Waar is Breivik als je hem nodig hebt ??

  Like

 7. Bloed aan haar handen omdat het haar taak is, uitgeprocedeerden uit te zetten! Zie daar weer het super-pathetische, buiten elke vorm van realiteit staande overdrijven van extreemlinks!
  In de Middeleeuwen en daarna werd een vandaal, die zich aan zóiets te buiten ging, wel veroordeeld om met z’n kop in z’n eigen rode verf gestopt te worden!
  En ik ben geen voorstander van Middeleeuwse gerechtigheid, maar bij dat soort zou je er bijna zin in gaan krijgen!

  Like

 8. KRAFTAVILQA zegt:

  Om de daders van dit vandalisme te vinden hoeft men niet verder te zoeken dan in de gebruikelijke kringen van in naam antifascistische maar in opvattingen en handelswijze door en door fascistische samson- en aanverwante linksjugend. Het mooie is dat die habbezakkers protesteren tegen iets dat niet eens bestaat hun leus is immers ‘stop de deportatiemachine’ in Nl. bestaat niets dat daar zelfs maar in de buurt komt. De gruwelijke gevolgen van linkse koprot; linkse koprot verandert lichtroze jongeren met misplaatste idealen in eersteklas habbezakkers klaar voor een plaats op de lijst van bijvoorbeeld groenniks, oud-terroristen komen vaak nog goed terecht in de politiek: bv. diederuk zwamzot (voormalig eco-terrorist) barrack obama (voormalig barry soetero en weather underground bommenlegger).

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  En deze linkse malloten, hebben daar schijnbaar alle tijd voor. Ze werken niet, maar voeren actie om hun waanzin erdoor te drukken. Links gebruikt altijd geweld. En de belastingbetaler ligt krom, om deze klootzakken aan de vreet te houden. Nederland is verworden tot een bananenmonarchie!

  Like

 10. Dijkhoff vindt dat de bekladding alle grenzen overschrijdt, wat maakt hij zich druk we hebben toch open grenzen. Anders moet hij ze sluiten.

  Like

 11. Bas zegt:

  Kennelijk een luguber grapje van een of ander nieuwe tak van de Revolutionaire Anti-Racistische Actie (RARA), http://bit.ly/2brEbI4

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s