Frans verbod op boerkini geschrapt

Screenshot_65

PARIJS – De Franse Raad van State heeft een voorlopige streep gezet door het boerkini-verbod in het plaatsje Villeneuve-Loubet. Volgens de rechters druist het verbod op de religieuze badkledij in tegen de burgerlijke vrijheden. Het gaat om een voorlopig besluit, dat de Raad van State in staat stelt de tijd te nemen om tot een grondiger oordeel te komen.

De Conseil d’Etat noemt het verbod „een ernstige, en duidelijk illegale schending van fundamentele vrijheden, de vrijheid van religie en individuele vrijheden”.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Frans verbod op boerkini geschrapt

 1. Thom zegt:

  Je hebt van dat soort laplullen bij de Raad van state overal in Europa niks te verwachten. Ze liegen allemaal in hun uitspraken en dienen de belangen van de (linkse) staat. Ze denken, dat ze de Allerhoogste hier op aarde vertegenwoordigen. Nou nog een aanslag er achteraan en de haat tegen de islam wordt nog wat opgedreven. Dat is goed nieuws voor Marine le Pen. Laat die linkse laplul staatsraden maar de islamreet likken. Hopelijk worden de kiezers in Frankrijk wakker als ze weer met een moordende verwarde Allah Hakbar roeper te maken krijgen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Thom zegt:

  Staatsraden zijn de rechters van de Raad van State. Ze denken dat de overheid de Allerhoogste hier op aarde vertegenwoordigt. Je wint er als burger om die reden nooit op inhoudelijke punten. Lees het interview met Prof. Twan Tak.
  De Raad van State is gewoon een neprechtbank.

  Klik om toegang te krijgen tot Interview-Twan-Tak.pdf

  Like

  • Thom zegt:

   De macht bij de Raad van state althans in Nederland is in handen van dwaze linkse gelovigen. Zo is de vice-voorzitter van de Raad van State de CDA-er mr. Donner.
   De koning is de voorzitter, maar dat is in feite een erebaan. Donner heeft het voor het zeggen. Als minister presteerde Donner het om te verklaren, dat als een meerderheid de sharia wil, dat de sharia dan ingevoerd diende te worden. De Raad van State bestaat uit een adviserend deel en een rechtsprekend deel. Bij het rechtsprekend deel heeft de Christen Unie (streng gereformeerd) het voor het zeggen wat betreft de uitspraken.

   Like

 3. Achiel De Bruyne zegt:

  “Volgens de rechters druist het verbod op de religieuze bad kledij in tegen de burgerlijke vrijheden.
  Zodus ik ben ongelovig en een ongelovige mag dan ook in zijn ongelovig kostuum of andere ongelovige kledij zwemmen !!!!!!!!
  Absurde uitspraak waar ik hier in apenland Belziek mijn conclusies zal trekken en ook uitvoeren, en hopelijk een heleboel mensen die mee zullen doen.

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  Stelletje laffe honden, jullie behoren onze Europese vrijheid te bevechten en niet die van de fucking booslim hordes!!!

  Like

 5. koddebeier zegt:

  “Rechters” Neurenberg2 komt er aan……………………wee O wee !.

  Like

 6. Thoth zegt:

  De Franse Raad van State is zoals de president Holland, heel links. Hetzelfde als in Nederland. Vandaar. Ik denk dat ze moeten wachten op Marine Le Pen totdat die uiteindelijk president wordt. En dat gaat gebeuren…

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Weg met de islam uit Europa en haar symbolen. Voor minder doen we het niet. Het zijn juist de islamitische symbolen die bewerken dat er segregatie ontstaat in de samenleving. Een dagelijks herkenbare afbakening tussen moslims en niet moslims. Ik draag een boerkini, ik ben een fatsoenlijke moslima. Jij draagt een bikini dus jij bent een hoer die verkracht kan worden zodra de islamitische horden naar binnen walsen.

  Like

 8. Elena zegt:

  Smerige laffe linkse draaikonten in Frankrijk.

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Frankrijk heeft ook een rijke traditie want landverraad betreft. Nu dus deze ‘ Raad van State’.
  Gelukkig hebben ze ook ervaring met het opruimen van hun elite, daar kunnen wij nog wat van leren.
  Dit verbod terug draaien is dom, het gedrag van M&F wordt er niet beter door. De veiligheid wordt er ook niet groter door.
  Zolang de moslim uitblinkt in wangedrag en zichzelf zeer herkenbaar kleedt, nadert de dag dat ze massaal het land uitgezet gaan worden. Wat ze ook aantrekken en wat linx daar dan ook van vindt.

  Like

 10. Ach, is de Franse Raad van State bang voor een aanslag ?

  Like

 11. Jean zegt:

  Een goede raad aan alle burgers “blijf weg uit die gemeentes die deze zwijnerij toelaten, de middenstand zal snel wakker worden als de lade leeg blijft en dan zal de politiek wel een ander deuntje zingen”. Het kost geen moeite en het is totaal geweldloos en het geeft een rustig gevoel door niet te moeten kijken naar die bewegende tenten.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  De rechtspraak in Frankrijk, en in menig Europees land, is in handen der RODEN, de socialistenbende. Het is om te kotsen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s