Grote meerderheid van de Duitsers voor een boerkaverbod

Screenshot_76

(Vertaling: E.J. Bron)

Berlijn – Een grote meerderheid van de Duitsers pleit volgens een peiling voor een verbod op de volledige versluiering in Duitsland. 81% is er voor om islamitische vrouwen het dragen van volledige sluiers zoals de boerka of de nikab in ieder geval in delen van de openbaarheid te verbieden.

Eén op de twee (51%) is voor een algemeen verbod, één op de drie (30%) voor een gedeeltelijk verbod, bijvoorbeeld in de openbare diensten en op scholen, zoals blijkt uit de nieuwe “Deutschlandtrend” voor het ARD-“Morgenmagazine”. 15% van de burgers is principieel tegen een verbod op volledige versluiering.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Duitsland, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

28 reacties op Grote meerderheid van de Duitsers voor een boerkaverbod

 1. Cathja zegt:

  Die 15% die principieel tegen een verbod op volledige versluiering zijn, zitten daar ook moslims bij? Ik kan me namelijk bijna niet voorstellen dat Duitsers met een normaal verstand bij die 15% zouden zitten.

  Die hele kledingtroep van moslima’s is ontzettend lelijk en slaat helemaal nergens op. Het ontsiert alles waar ze met die rotzooi aan opduiken. Verder is het ook nog gevaarlijk, want wie zegt me dat er onder die berg lappen daadwerkelijk een vrouw zit?

  Overal verbieden. Dat zou Europabreed ingevoerd moeten worden. In ons aller belang.

  Like

 2. Het wordt afwachten of dit for real is, of gewoon een oefening.

  USA Abram Tanks onderweg in Duitsland

  Like

 3. Pieter zegt:

  All die polls die wijzen op verzet tegen de islam zullen me worst wezen, in de verkiezingsuitslagen zie je er nooit iets van terug.

  Like

  • janchik zegt:

   Daarom @Pieter heb ik zo mijn twijfels over de eerlijkheid van ALLE verkiezingen in Europa. Af en toe mogen zg. populisten in onbelangrijke EU staten wat zeteltjes winnen, om de burger de indruk van vrije verkiezingen te geven, maar m.i. zit daar een hele uitgedokterde tactiek achter. De echte uitslagen zie je alleen bij door derden georganiseerde referenda, waar ze zich dan ook geen bal van aantrekken. Niet alleen bij ons, maar in de hele EU speelt zich dat af. Let maar op in NL, nu staan de Soc. op 8 zetels in de m.i. gemanipuleerde peilingen, straks dus 2017 gaan ze ineens winnen, b.v. door het inzetten van de huichel allochtoon Abu Thaleb, maar dat lijkt maar, er moet een reden zijn voor ineens een winst, nou dat scenario hebben ze al kant en klaar liggen.
   Eerlijke verkiezingen?? Ik geloof er geen zak van.

   Like

   • Pieter zegt:

    Er zijn helaas ook veel kiezers die toch weer op de oude politiek stemmen. Dom stemvee en daar rekent deze zogenaamde elite die ons bestuurt helaas op.

    Like

 4. carthago zegt:

  Nu nog een pislamverbod,also Mergel draus!

  Geliked door 1 persoon

 5. Paulus655 zegt:

  Ik liep 2 weken terug in een plaatsje in het hoch Schwartzwald. Zagen we twee stellen lopen . Beide met kinderwagen. Waarschijnlijk asielzoekers. Het was 32 C . De mannen in een sportbroekje en t shirt. De dames helemaal in het zwart . Alleen de ogen zichtbaar. Puffend achter een kinderwagen die een heuvel opgeduwd werd.
  Ik vind het walgelijk , dat dit in een westers land getolereerd wordt.

  Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  Like

  • Pieter zegt:

   Arabische moslim mentaliteit, mensen intimideren. Gebeurd in Nederland ook, kijk op straat eens goed om je heen of ondervind het aan den lijve.

   Like

  • janchik zegt:

   zo te zien Jan W. zijn dit Jehova getuigen, want ze hebben traktaatjes (folders) in hun hand. Ik wil niet veel zeggen, maar dit getuigd van een behoorlijke moed. Ik zou het in ieder geval niet durven in een 100% moslim stad.

   Like

  • elisah zegt:

   Japanners zijn zeer beleefde mensen, ook als toerist, je ziet hier dat ze ook beschaafd blijven. Ik snap echt niet wat mensen gaan doen in zo’n land als Turkije, mooi weer heb je ook op vele andere plekken.

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Dat hebben we kunnen merken in het verleden, heb je bv ooit van Nanking gehoord ?

    Japanners hebben een hekel aan mensen van buiten hun cultuur alleen ze zijn meesters in het verbergen ervan .

    Like

 7. hendrikush zegt:

  Bij de verovering van Istanboel liet een krijgsheer een kudde gesluierde en gillende mohammedaansen optrekken naar de tegenstander. Hij ontdekte dat ze niet werden beschoten. Daarna verkleedde hij zijn soldaten in burqa’s en doorbrak de verdediging.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Maar Merkel zal zich daar niets van aantrekken. Inmiddels is de CDU/CSU volledig ongeloofwaardig geworden. Ze zijn met het “rode virus”, besmet. Ik zie haast geen verschil meer met de SPD. Zolang de Duitse bevolking dit blijft slikken, dat linkse communistische beleid van de regering Merkel- verandert er geen moet. Alleen de AfD kan uitkomst bieden.

  Like

 9. Kan je zien hoe goed ze zijn in een schijnheilige vertoning.

  Like

 10. Jean zegt:

  Totaal verbod van die barbarij is de enige positieve stelling.
  Loopt zo een zwarte tent over straat dan dadelijk oppakken en voor 24u opsluiten met een boete van 5.000 euro wegens “verstoren van de openbare orde en het in gevaar brengen van de veiligheid van eigen volk”.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  81% Dat zullen hier met ca 16 miljoen onnozelaars niet halen !

  Geliked door 1 persoon

 12. Grote meerderheid van de Duitsers voor een boerkaverbod, tja het zelfde percentage zou in Nederland óók haalbaar zijn mijns inziens, maar geen één enquêteur heeft mij ooit deze issue’s voorgelegd, niet telefonisch, niet schriftelijk helemaal niets. Allen het gezapige gezwets op het NON Journaal daar moet men in politiek correct Nederland het mee doen. Ach het zit allemaal zó fijn verweven in de patronen van de reguliere media en niet te vergeten hoe “onze” politici over ons denken; weg met jullie. Tot dat de nieuwe Tweede Kamerverkiezingen zijn opwachting maakt worden er weer vette virtuele financiële worsten voorgehouden waarin massaal het Nederlandse volk weer voor zo’n termijn kiezen dat ze aan alle kanten belazert worden, nou succes ermee…

  Like

 13. R. N. zegt:

  Ik zou nog verder willen gaan. Het algeheel verbod op religieuze symbolen (dus ook op religieuze kleding) zoals door de novellist Wladimir Arn in een van zijn laatste boeken gerodedraad werd. Godsdienst is privé, hóú het dan ook privé, want de geschiedenis leert ons dat er meer vijanden dan vrienden mee gemaakt zijn.

  Like

 14. Jan zegt:

  anti-moslim lied

  Geliked door 1 persoon

 15. Ilse Hollander zegt:

  Zolang het bewijs van bestaan van Allah (en van al die andere godjes) niet geleverd kan worden, is de Islam niets meer dan een terrorisme aanwakkerende organisatie. Benoemen, verbieden en bestraffen. Ook het reclamemaken d.m.v. islamitische kledij. Omdat er voor andere ‘gods’diensten geen uitzondering kan worden gemaakt: alle openbare uitingen van religie verbieden. Rede vóór (zieke) sprookjes!

  Geliked door 1 persoon

 16. Oneerbare vrouwen (hoeren)sierden zich met een sluier!(Op bijbelse gronden)Natuurlijk zijn alle vrouwen en mannen die de oneerbare psychopaat Mohammed volgen te herkennen!!Omdat de Europese overheden het verschil tussen goed en kwaad niet meer kent ,wordt de oneerbare islam gewoon toegelaten als een normale religie !Jezus zegt eerst tegen mijn volk: Ik Ben De Weg ,De Waarheid en Het Leven!!!Voor mij zijn er absoluut geen andere wegen!Shalom van Léon van Duren

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s