OMG!!! Mark Rutte wil opnieuw premier worden

Screenshot_71

(Door: Niels Rigter en Wouter de Winther)

Screenshot_72DEN HAAG – Mark Rutte wil nog een periode de VVD leiden. „Ik ga door. Ik voel een ongelooflijke drive om door te gaan”, zegt hij tegen De Telegraaf. Rutte hoopt na de komende verkiezingen op een derde termijn als minister-president.

Hij heeft vandaag het hoofdbestuur van de VVD ingelicht over zijn ambitie. Dat omarmde het verzoek onmiddellijk. Rutte is vandaag namens het bestuur opnieuw officieel voorgedragen als lijsttrekker van de VVD.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Rutte, VVD. Bookmark de permalink .

49 reacties op OMG!!! Mark Rutte wil opnieuw premier worden

 1. E.J. Bron zegt:

  Gegarandeerd omdat die dweil in Brussel te horen heeft gekregen dat ze daar niet op hem zitten te wachten!

  Geliked door 2 people

  • Dan ga je je tóch afvragen, of ze soms op Pech-drol wèl zitten te wachten…..wat die dan wéét, bovendien.

   Like

   • Thom zegt:

    Pechtold wordt nogal eens een keer uitgenodigd voor de Bilderberg Conferentie terwijl hij geen lid is van het kabinet. De macht van Pechtold buiten Nederland zou ik niet onderschatten. Ik weet niet wat erachter zit, maar het voorspelt weinig goeds.

    Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Hr Bron.

   Zou het ook niet zo kunnen zijn dat hij wel degelijk een goede funktie krijgt aangeboden bij de EU maar zogenaamd doet alsof hij weer opnieuw in de running wil als MP…?
   Als hij niet nèt doet alsof hij MP wil worden zou dat de VVD kunnen schaden in de aanloop naar de verkiezingen.
   Per slot is er in feite geen opvolger op dit moment.

   Niet gegokt is altijd verloren. Als hij dan toch MP wordt zien we weer verder.
   Wordt hij geen MP dan kan hij veilig naar Brussel…
   ????

   Like

   • exmarineman zegt:

    Die functie in Brussel zal er heus al wel zijn, alleen die vacature komt pas vrij over 3-4 jaar. Dan zijn er meen ik pas weer nieuwe verkiezingen voor EU en EC, maar dan moet je wel in de landelijke politiek “zichtbaar” en dus in beeld zijn en blijven. Niet voor niks zegt hij dat hij dan als kamerlid wel verder wil als hij geen MP wordt. Zijn leugens en zijn bedrog worden alleen maar groter en groter. Nou heeft hij dan dus weer zogenaamd gebeld met Erdogan en hem medegedeeld dat Nederland geen bemoeienis wil met zijn interne binnenlandse zaken, zoals de demonstraties etc. Hij had veel harder moeten optreden en de ambassadeur op het matje laten komen maar hij vertelt die dictator wel dat Turkije een belangrijk blijft voor Nederland…… Wel na al die bedreigingen en die zelfopgezette coup in en door Erdogan had hij de ambassadeur moeten terug roepen, de deal moeten opzeggen EN hij had de grenzen moeten sluiten en ook het marineschip terug roepen uit Frontex. Want dat functioneert alleen maar als goedkoop/gratis cruiseschip voor “vluchtelingen”……. Dan had hij pas zowel aan de EC als aan Erdogan een teken afgegeven…

    Like

  • fleckie zegt:

   ..Hij is ‘het toneelspel’ niet zo machtig als diegene v.d.PvdAllochtonen , naar Brussel ‘verhuisd’ is.[Kan waarschijnlijk ‘wenen’ op commando!.]

   Like

 2. Angie1968 zegt:

  OMG…inderdaad. Wat hebben de zittende politieke elites toch ENORME platen voor hun bek! Het nadenkend deel der bevolking moet jullie, en je zwakzinnige kutslogans, al lang niet meer. En nu kom je weer aankakken in Vogelaarwijken, met je nietszeggende schijtprogramma, om je 4-jaarlijkse stemvee bijeen te harken, om ze na de verkiezingen weer keurig in de stront te laten zakken. Dood aan alle politieke elites muv de PVV!

  Like

 3. Tistochwatt zegt:

  [quote] Partijvoorzitter Henry Keizer is heel blij met de keuze van de partijleider. „Mark Rutte heeft in de afgelopen moeilijke tijden bewezen dat hij veel voor Nederland voor elkaar heeft gekregen. Hij is enorm gemotiveerd om ons land, op basis van wat al in werking is gezet, stappen verder te brengen zodat Nederland een nog mooier land wordt dan het al is. Mark Rutte is voor ons gewoon de absolute droomkandidaat” [/quote]

  [quote] „Als ik ergens aan begin, maak ik dat af.” [/quote]

  Duidelijk uitspraken van psychiatrische patiënten.

  Like

 4. Elena zegt:

  Ohnee. he?….NOOIT meer op de VVD stemmen.

  Like

 5. Harry zegt:

  De man is beslist geen democraat , want dan zou ie niet willen blijven als haast iedereen op hem kotst .
  Het is ook geen liberaal , maar een smerige verraderlijke socialist die een alternatief voor de dictatuur heeft bedacht : domweg over alles wat je niet aanstaat stom gaan zitten lachen en gewoon doordonderen om ons land naar de islamitische verdommenis te helpen .

  Een soort Obama , hypocriet en leugenaar , volksverrader en NWO-er , maar dan in het wit .
  Je bent in goed gezelschap Rutte : troost je maar , als zo’n neger veertien dagen in het water gelegen heeft is ie nét zo blank als jij , alwéér een overeenkomst .

  Geliked door 2 people

 6. Witte raaf zegt:

  Hij wil er graag nog vier jaar bij want die tijd heeft hij nodig om naar die onderste steen te zoeken die nog steeds niet boven is!

  Like

 7. Gert Jan Reitsma zegt:

  En let op: het gaat hem weer lukken want hij gaat weer iedereen tegen elkaar uitspelen.

  Like

 8. Ron Soeverein Mens zegt:

  Ik vrees dat het nog gaat lukken ook. 90% van de Nederlandse bevolking is zo ongelofelijk dom en ingeslapen dat ze zich door mooie praatjes weer laat verleiden om massaal op deze dievenbende te stemmen en op D66. Ook zal er wel weer gefraudeerd worden met de stemlijsten. Nederland RIP

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Ron Soeverein Mens 26 augustus 2016 om 21:12 Dit roep ik al zo lang, dat er een derde kabinet Rutte komt, tegen wil en dank. Alle middelen zullen geoorloofd zijn, van loze verkiezingsbeloften (de befaamde Rutte leugens) tot en met stembusfraude. Illustere afspraken met andere politieke partijen, en natuurlijk met de welwillende medewerking van de MSM media. En niet te vergeten het collectief bashen van de PVV, zelfs als die enorm groot word. Nederland is verworden tot een bananen republiek !

   Geliked door 2 people

 9. ildiko zegt:

  is hij blind of iets met zijn verstand.? Er zijn miljoenen die hem NIET MEER WILLEN.

  Like

 10. Jade zegt:

  Het land is kennelijk nog niet genoeg gesloopt…
  Zet a.u.b. Wilders aan het roer.

  Like

 11. Ongelovige zegt:

  Zijn bijbaantje als leraar in een migrantenschool zal niet genoeg opbrengen…

  Like

 12. Rapunzel zegt:

  Ah, dat is een goede stok achter de deur om versneld Hongaars te leren.
  Igen, itt lakom (ja, ik woon hier;)

  Nog vier jaar die lachende waanzinnige aan het neproer van een nepkabinet o.l.v. Captain Korsakov Juncker en Mad Merkel, daar moet je toch niet aan denken.

  Een ongelooflijke drive om door te gaan, tot het putje.

  Maar Markie Mark zal iedereen wel weer 1000 euro beloven, is de komende maanden niet van de TV te slaan, gaat hoog opgeven over die enkele moslimimmigrant die een baantje cadeau gekregen heeft waar ze daadwerkelijk op komen draven en hopla, de stemmen van de schijthuizen die zo graag willen geloven dat het allemaal best gezellig kan worden rollen binnen.
  Daarna is het weer kareem ramadan en u, Nederlander, kan totally totally totally doodrollen wat Markie Mark aangaat.

  Like

 13. Duchense zegt:

  Ik wil moordenaar worden.

  Like

 14. abouneenee zegt:

  In de aanloop naar beide raadgevende referenda van de afgelopen jaren is er meermaals gestrooid met bangmakerij als zou het licht uitgaan wanneer we niet voor een Europese grondwet stemmen of voor een associatieverdrag met Oekraïne, bangmakerij die ons ongevoelig maakt voor dergelijke waarschuwingen. Hoe langer we wachten, hoe hoger de kosten zullen worden om de EU te verlaten, als dat nog tot de mogelijkheden behoort gezien het doel van de EU: een superstaat.

  De voorzitter van de VVD noemt Rutte een “absolute droomkandidaat”, dat vind ik heel erg voor hem. Als Rutte je beste man is, en je van de rest dus niet veel kan verwachten, is de VVD een zinkend schip. Mijn mening is dat een Nederland zonder Wilders als premier Nederland behept is met beleidskeuzes die voor het volk niet goed uitpakken en voor werkgevers is dat niet anders.

  Rutte wist het een paar dagen terug nog niet zeker of hij nog een keer voor het premierschap wilde gaan. Het bespelen van de burger via de media is alweer begonnen. Om doodziek van te worden die VVD.

  Like

 15. Perfide Albion zegt:

  De lijst met niet nagekomen VVD-beloftes is eindeloos. Ik zou wel eens een VVD-kiezer willen zien. Bestaan die echt?

  Like

 16. leefbarbaar zegt:

  Ah, zijn baan in Brussel is nog niet zeker?
  Maar in Brussel beseft men toch wel dat met Rutte ons land naar de kl*tuh wordt geholpen en dat wij straks ophouden met betalen. Omdat wij dan ook niks meer hebben? Er is toch nog wel plek voor nog een raamambtenaar in Brussel; een onschadelijk plekje voor Rutte?
  Overigens best kans dat de NSB alweer een nieuwe coalitie gevormd heeft met Rutte als oppernitwit en dat ze de verkiezingen helemaal niet nodig hebben om te blijven plakken. Met CDA, GsL en D66 en smerig christelijk is ieder duivels verbond haalbaar.

  Like

 17. Tistochwatt zegt:

  Ook al zo’n schattebout; ik kwam zijn kwaadaardige kop weer tegen:

  http://curiales.nl/2015/06/20/george-soros/

  Like

 18. delamontagne zegt:

  GROOTHEIDSWAANZIN ?
  Denkt hij nu ook al zich te kunnen vergelijken met President Abraham Lincoln.

  Like

 19. Claudia M. zegt:

  Nah, ik heb wat reacties gescand en die waren niet mals. Hopelijk denkt een nog groter aandeel net zo. Niemand zit nog op Rutte te wachten.

  Like

 20. Hier moet je toch biet aandenken, dit zou een nachtmerrie worden,

  Like

 21. Leo zegt:

  Hebbie dan een BUNKER voor je kop of niet ???

  Like

 22. carthago zegt:

  De Eussr trekpop wil dus nog meer, meer, meer…… oorlog.

  Like

 23. delamontagne zegt:

  VERKIEZINGS-BIJEENKOMST……….

  Geliked door 1 persoon

 24. tinekevanschagen zegt:

  Ik wordt er helemaal hyper van als ik dit lees, hij met die glijer van Pechtold, je krijgt er toch
  acuut eczeem van,
  .
  Die glijer van demonen 66 is op de geheime bilderberg conferentie geweest.
  Daar wordt de agenda doorgenomen voor de aankomende 4 jaar!
  Wij mogen als lulletje rozewater gaan stemmen,
  Maar geloof me, de kaarten zijn allang geschud!
  En mijn gevoel zegt me(laat t niet waar zijn) dat Achmed Aboutaleb en Alexander Pechtold
  twee grote troeven zijn!!

  Geliked door 1 persoon

  • exmarineman zegt:

   Rutte en Aboutaleb waren beiden op de laatste Bilderbergconferentie in Dresden aanwezig. Pechtold niet, dat was opvallend, maar er was een vrouwelijke plaatsvervanger voor hem uit de fractie. Ook Sharon Dijksma was aanwezig. En de maandag er na had Rutte een bijeenkomst met EP-leden en toen zei hij: Ik haat referenda. Kennelijk moest hij deze duidelijke uitspraak doen van de Bilderbergers en tot op heden heeft hij nog steeds de Wet niet uitgevoerd. Hij blijft het besluit op de lange baan schuiven totdat het er heel stil over blijft/wordt en dan gauw toch tekenen dat Associatieverdrag met de Oekraïne. In de tussentijd tegen die Oekraïnse president of premier zeggen dat Wij Nederlanders voor een visumvrij reizen zijn van die Oekraïners……..En toen bleef het heel erg stil in de 2e slaapkamer. Ik wacht ook met spanning op die rechtszaak die is aangespannen, maar krijg daar langzamerhand ook een hard hoofd in.

   Like

 25. M.A.L. Sion zegt:

  Natuurlijk is hij blij en zal hij er bijna in blijven van het lachen.
  Stel je voor, hij staat voor het hekje en de rechter zegt: Meneer Rutte, u wordt schuldig bevonden aan hoogverraad en ik veroordeel u – (en uw bevolking) – tot nog eens vier jaar rotzooi trappen.
  De tribune schatert van het lachen en Rutte vraagt aan de rechter: Edelachtbare, hoef ik dan niet eens loze beloftes te doen?
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 1 persoon

 26. Frans Brassens zegt:

  Rutte zegt dat hij het niet erg vindt om “elke dag de strontkar van Nederland over zich heen te krijgen”.
  Wel, zo’n uitspraak wijst er duidelijk op dat het hem TOCH niet lekker zit dat hij vrijwel dagelijks en vanuit vele hoeken geconfronteerd wordt met uitspraken die zijn wanbeleid, zijn minachting voor de burger en zijn landverraad (door Nederland steeds meer aan de E.U. uit te leveren), scherp en terecht! veroordelen.
  Maar de hoogmoedige, egocentrische en egoïstische, autist-narcist in hem trekt zich daarvan dus ogenschijnlijk niets aan en gaat dóór met zijn verwoestende bezigheden.
  WAT RUTTE MAAR NIET BESEFFEN KAN, IS DAT HIJ DIE ‘STRONTKAR’ DAGELIJKS HOOGSTPERSOONLIJK VULT.
  Hij beseft dus niet dat hij terugkrijgt wat hij zelf levert!
  En ja, dan mag je hem gerust een niets en niemand ontziende sociopaat noemen.

  Ik vind de ‘gemiddelde Nederlander’ niet bijster intelligent, maar zal deze zó dom zijn om het mogelijk te maken dat deze gestoorde verwoester verder kan gaan met zijn schandelijke bezigheden?

  Hij zegt nu ook ‘sorry’ voor zijn gedane loze beloften. En zegt geen onverantwoorde beloften meer te doen.
  Dat is dus óók een belofte, en Rutte’s beloften kennen we.
  Het is mosterd na de maaltijd, overigens. Bedorven mosterd ook nog.

  Like

 27. Giny zegt:

  Wat een vreselijke leugens weer van deze man in de ochtendkrant!
  Geert tot op het bot beledigen, ik ben er helemaal naar van, hoe
  kunnen we dit stoppen?
  Zorgen dat Geert een grote campagne kan voeren, maar daar is geld voor nodig
  en dat heeft hij niet!
  Allemaal ons zakgeld storten op een rekening???

  Like

 28. Tom Hendrix zegt:

  Rutte(VVD) is de schaamte allang voorbij. Deze charlatan en puppet van de Bilderbergbende.

  Like

 29. koddebeier zegt:

  In een land vol onnozelaars maak hij een goede kans !!!

  Geliked door 2 people

 30. Bas zegt:

  Betrouwbaarheid, geschiktheid en vakbekwaamheid zijn zonder enige twijfel aan het licht gekomen. Het lijkt erop dat elke koekebakker dit ambt kan vervullen. Je krijgt een aanstelling, zonder geloofsbrieven te hoeven presenteren, zonder medisch- psychologische test te doen, zelf niet een IQ notering of je überhaupt wel geschikt bent.

  Like

 31. Bas zegt:

  Hij kan beter gaan solliciteren, als nieuwe speler, bij een theater groep.

  Like

 32. R. N. zegt:

  Nooit meer de moslimslaafjes Mark en Diederik aan het roer!

  Like

 33. Mirjam zegt:

  Hij zou zich dood moeten schamen. Inderdaad: hij is aan Nederland ‘begonnen’, en maakt Nederland (en zijn bevolking letterlijk) ‘af’. Geef ons maar een nekschot, Marc, dan heb je je zin…of beter niet, ga maar lekker rentenieren, want wij zeggen NEE tegen jou.

  Like

 34. Harry zegt:

  De leugenaar die belooft niet meer te liegen !
  Dat is alweer de eerste leugen van de nieuwe serie .
  Donder toch op man , smerige drollenstamper !
  NOOIT geloven we je nog en je hebt de hele VVD ermee in diskrediet gebracht , met dat voortdurende gelieg en dat stomme gelach .
  En wát heb je gedaan om óns échte Nederlanders te beschermen ?
  Niks , geen donder , je was zelfs contraproductief .
  Je eigen nest bevuild , zeg maar .
  Wanneer donderen ze je uit dat nest ? Systeem ooievaar , vliegen of je valt te pletter vanuit een hoge paal .
  Vliegen staat hier voor je eigen land dienen , ONS , de niet-moslims .
  Maar voor mijn part val je te barsten .
  Want geloven doen we je nooit meer .

  Like

 35. Jan zegt:

  De Arrogent: Rutte: Ik baal van mezelf

  Premier Mark Rutte heeft ‘écht spijt’ van zijn verkiezingsbelofte in 2012 dat iedereen 1.000 euro zou krijgen. Maar de VVD-lijsttrekker vraagt de kiezer hem toch nog één keer te vertrouwen. ,,Ik wil de stem zijn van de stille meerderheid.”
  ….
  Ik heb ook beloofd Nederland sterker uit de crisis te halen en dat is ons wel gelukt
  ….
  http://www.ad.nl/binnenland/rutte-ik-baal-van-mezelf~a3880df8/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s