Burkadraagsters zijn Jihadisten, geen vrome gelovigen

Screenshot_84

(Door: Annabel Nanninga)

Gluiperige usurpatie via de boerka en de ‘progressieve’ definitie van keuzevrijheid.

Het feit dat wij hier jaren discussies voeren over lappen stof die al dan niet rond vrouwen moeten hangen, is op zichzelf al een overwinning voor de morbide ideologie islam. Hoofddoeken wel of niet in overheidsfuncties? En voor de klas? Boerka, ja of nee? De boerkini, wat vinden we daar van?

Het is ziek en regressief en het maakt me woedend dat het zo ver heeft moeten komen. De islam had hier om te beginnen nooit een plaats moeten verwerven, deze hele discussie hoort in een beschaafd, westers land niet gevoerd te worden. Maar goed, we zitten er nu mee opgescheept. Onze wetgeving, onze manier van leven, ons idee van vrijheid is niet ingesteld op de dwingende, provocatieve, zelf medelijdende, stapsgewijze en gluiperige usurpatietactieken waar de islam zich van bedient. Nee, wij houden niet van verbieden, dus laten we textiele onderdrukking toe onder het mom van ‘keuzevrijheid’.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, Rotzakken, socialisme, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op Burkadraagsters zijn Jihadisten, geen vrome gelovigen

 1. joopklepzeiker zegt:

  Burkadraagsters zijn Jihadisten, geen vrome gelovigen

  1000 UPS !

  ZO MOET HET LUID EN DUIDELIJK !

  Geliked door 1 persoon

 2. joopklepzeiker zegt:

  Eigenlijk is het de morele plicht van elke Nederlander deze verdwaasden aan te spreken waar je ze ook aantreft, de beleefde confrontatie aangaan, dus GEEN geweld !

  Geliked door 1 persoon

 3. Pete zegt:

  Aankondiging !!! Boerkadag.. voor het provoceren van de ongelovigen !!

  Komt U allen AUB naar onze feestelijke Allah-promotie en vrouwenonderdrukkings dag aan de boulevard en het strand van Scheveningen. Zondag 28 Augustus.
  Vanaf de Stations Hollands Spoor en Centraal Station, gaan trams en bussen naar Scheveningen, alles zal duidelijk worden aangegeven.
  Kom liever niet met de auto, ivm drukte.
  In alle mosketen van Nederland zal worden gebeden voor een zonnige dag, mooi weer is erg belangrijk. Allah (dkzmh) zal laten zien dat hij aan onze zijde staat.
  Verder zal er in de aanwezige eettenten en restaurants alleen halal-food worden gereserveerd. Restaurants die daaraan niet kunnen voldoen zullen helaas deze dag gesloten blijven. Onze sharia-troepen en halal-politie, met toestemming van burgermeester van aartsen, zullen hierop toezien. Dus eten en drinken van thuis medenemen.
  De sharia-troepen en halal-politie, zullen tevens voor onze veiligheid zorgdragen, en zijn herkenbaar aan de kalashnikov’s, gedragen over de borst, en swastika’s met halve maan stickers op de mouwen, en zwarte kleding.
  Het overbekende symbool van onze sekte.
  We hebben ook nog een aantal verwarden jongens en kinderen weten te strikken, die het geheel feestelijk zullen omlijsten om als zelfontploffer op diverse stations en supermarkten te gaan optreden. Niet in Scheveningen hoor !! dus je jullie lopen met eventueel meegebrachte kinderen geen gevaar.
  Houdt de ‘zelfontplofferAPP’ op je phone in de gaten, en regel vervoer als eventueel jouw station bij de aanslagen is betrokken. (die ongelovige heidenen moeten eerst al die teringzooi opruimen en schoonmaken).
  Anders kun je wel overnachten bij zusters en broeders in Den Haag. Anders wel in de vele mosketen in Den Haag en Scheveningen, zoals je weet zijn deze rijkelijk van bedden/keukens/kantines/douches/wasserette en laundry’s voorzien.
  Infostands zullen worden ingericht, wederom herkenbaar aan de swastika met halve maan.
  De vuurwerkshow s’avonds gaat niet door, ivm de korte tijd beschikbaar voor de organisatie. Misschien nog wat mislukte, verwarden kinderen op de pier als zelfontploffer, die word toch gesloopt en is afgezet met hekken… (hoeven wij dat niet te doen)
  Allah (dkzmh) is de grootste.. (en heeft de dikste en langste)

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Kijk dat is nu eens een mooie gelegenheid voor alle patrotten en aanverwante artikelen om een inhoudelijke discussie aan te gaan .

   Like

   • M.A.L. Sion zegt:

    o.k.
    Vooraanstaande notabelen, ministers, burgemeesters, wethouders, volksvertegenwoordigers, rechters enz.enz. hebben stuk voor stuk hun plicht verzaakt toen ze moslims toestonden om hun zogenaamde geloof in Nederland te praktiseren.
    Die plicht zou hebben moeten inhouden om zich op de hoogte te stellen wat die ISLAM eigenlijk voor een organisatie is. Omdat in het Midden Oosten bijna alle regimes gebaseerd zijn op de islam en omdat daar voorgegeven wordt dat de islam een godsdienst is met een ECHTE god, hebben die bevoegde overheidspaladijnen ook maar aangenomen dat de islam een godsdienst is.
    Niemand heeft de moeite genomen om zich te verdiepen in bijvoorbeeld het spoorboekje van deze club: de Koran. Als ze dat wel gedaan hadden, dan zou de islam de toegang tot ons land zijn ontzegd. Althans als voor deze bevoegden de veiligheid van de autochtone bevolking voorop had gestaan.
    Het is helemaal schrijnend en aan te merken als HOOGVERRAAD als men er bij betrekt dat de islam geen geheim maakt van haar doelstelling. De islam is TEGEN democratie. De islam is er op uit een alles omvattend WERELDKALIFAAT in te stellen. De islam noemt zich schijnheilig een godsdienst van de vrede maar die vrede zal er pas komen als alle aardbewoners zich tot de islam hebben bekeerd. En …. dat wordt niet achter de hand fluisterend uitgesproken. Nee. Het wordt van de daken geschreeuwd.
    Jarenlang hebben we ons in slaap laten sukkelen en nu het ogenschijnlijk te laat is wordt er moord en brand gefluisterd (niet geschreeuwd, want dat durven we niet.)
    Wakker worden en al die mutsjes, hoofddoekjes, boerka’s, boerkini’s enz. uitwijzen en UITZETTEN. Patriottisch denken en de belangen van de eigen bevolking voorop stellen.
    malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

    Like

 4. Jan zegt:

  Die wijven zijn niets anders dan kwartiermeesters

  Like

 5. Jan zegt:

  Jonge vrouw zuur in gezicht gegooid – media zwijgt want dader is moslim

  Acid Attack On Young Girl In France – Media Silent But We Know Who Likes To Use Acid!

  A young woman was seriously burned in the face and on the body August 18 by her ex-boyfriend who broke into his apartment Villeurbanne for the acid spray. His attacker, a man of 34, was arrested in Rillieux-la-Pape and remanded in custody.

  http://www.norwegiandefenceleague.info/global-news/14-world-news-europe/2131-acid-attack-on-young-girl-in-france-media-silent-but-we-know-who-likes-to-use-acid

  Geliked door 1 persoon

 6. Cathja zegt:

  Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het volledig eens ben met mevrouw Nanninga.

  Like

 7. fleckie zegt:

  In het vervolg kan men beter eerst naar de schoenen van de ..hobbezakken-draagsters meteen kijken[ingeval er ’n mannelijk persoon zich eronder verbergt,…het is en blijft ‘oppassen geblazen’!

  Like

 8. Volledig mee eens, Annabel; dat kan dan ook al niet anders!
  Niettemin: Dan zou dus een logische gevolgtrekking van deze tirade zijn, dat je de eerstvolgende keer PVV gaat stemmen…..Niet?
  Als dat uiteindelijk tóch weer níet het geval zou zijn,zou ik mijzelf, eerlijk gezegd, vertwijfeld afvragen, wáárom je dáár dan weer pas op de plaats maakt. Echt, dat snap ik dan niet goed.
  Net als Joop, die hier laat weten, het volmondig met je eens te zijn -en terecht- maar op andere momenten weer wèl ijvert voor traditionele rolpatronen voor man en vrouw…..
  Voor jullie pure logica, voor mij …..laten we zeggen: Géén consequente doorvoering van een levensbeschouwing. Maar ja, dat zal dan wel weer aan mij liggen.
  Ik moest het tóch evn kwijt.

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Gaan we nu smerige linkse trucjes uithalen met mij woorden in de monde leggen die ik niet gebezigd hebt , zeker iets uit je links verleden .

   Citaat : maar op andere momenten weer wèl ijvert voor traditionele rolpatronen voor man en vrouw…..

   Ikkes : nooit gezegd maar het wel het over typische moeder rollen gehad .

   Daar moet je echt mee ophouden anders zal ik je hier zo ongelooflijk afbreken dat zelfs de honden je botten niet meer moeten .
   Als het op een inhoudelijke discussie aankomt loop je steeds weg of je gaat het over jezelf hebben, nee zelfs je prive leven even openbaren omdat je ons maar eventjes moet laten weten hoe goed je eigenlijk wel niet bent.

   Maar iedere lezer hier kan gewoon lezen dat je een lichtgewicht bent met veel te veel kutkapsones en eigenlijk ook nog eens gevaarlijk voor de arme mensen die achter je aan lopen omdat ze niet snel genoeg door hebben dat je helemaal niet geschikt bent voor ook maar het organiseren van een zondagse stads wandeling wat ik je dan ook nog eens als idee hebt aangereikt , moest je daarna nog wel even corrigeren op een regie fout , maar ach ik ben de slechtste niet .

   If you can,t stand the heat stay out of the kitchen .

   Waarom sta je eigenlijk Rafi niet bij in de rechtszaal , vind je jezelf niet geschikt genoeg of vind Rafi je niet geschikt ?
   Je had immers bergen frustraties te meldden over Pegida NL en het gebrek aan steun voor haar ,Pegida NL die trouwens wel aanwezig was in Hongarije , jij niet , waarom niet ?

   U vraagt en ik draai, dat had ik u al medegedeeld in een ander topic , met mij kan je alle kanten op.

   Dus mijn advies is uwerzijds : stop met die nonsens, houd je aan een inhoudelijke , eerlijke discussie op basis van feiten , informatie anders wordt ik wat onvriendelijker.

   Like

   • Ten eerste: Jij hebt mij niets op te leggen en nog minder te gaan bedreigen. Dat jij op grond van zo’n kleine bemerking opeens zo vreselijk uit je slof moet schieten zegt erg veel over hoe sterk jij op dit punt al dan niet in je schoenen staat.
    Ten tweede:Waarom ik op een bepaald moment ergens al dan niet aanwezig ben, gaat jou eigenlijk geen stéék aan, maar ik wil het je bij deze wel onthullen: Geldgebrek, joh, púúr geldgebrek! Ik kán me op het ogenblik niet veroorloven om in alle uithoeken van Europa de Heer Wagensveld te volgen met al zijn capriolen -zoals waarschijnlijk trouwens het merendeel van zijn aanhang, die hij dus maar gemakshalve eventjes in de zomerstop plempt, zonder daar verder bij stil te staan. Hier kon men echter nog min of meer de nood een deugd noemen, want ik zag toch al niets in die schertsvertoning.
    Ten derde: Als jij echt totaal niet in de gaten hebt, dat het invullen van “moederrollen” wel degelijk iets met traditionele rolpatronen te maken heeft, zéker als het gebeurt door een mán -die op dit gebied geen beslissende stem toekomt, omdat hij er zelf, vanuit een puur, biologisch gegeven, nooit mee te maken zal hebben, dan heb jij klaarblijkelijk last van een blinde vlek. Jouw probleem verder, maar ga dat niet op mij, of om het even wie, afreageren, a.u.b.
    Ten vierde:Twee zielen, één gedachte, Jopie: Ik speel zelf al geruime tijd met de gedachte om Raffie op die manier voor de rechtbank bij te staan. Ik zou zelfs niets liever doen! Maar het punt is hier, bij mij net zo goed als bij een ander, dat ik niets afweet van de werkwijze, zoals tot nu toe afgesproken met haar advocaat en tevens,dat dergelijke steun van tevoren met alle betrokkenen terdege moet worden overwogen en doorgesproken. Ik kan jou verzekeren: Als ze het mij alsnog zou vragen, zou ik -op die voorwaarden- onmiddellijk ja zeggen, waarmee je eerste suggestie in dit verband wel afdoende beantwoord is, en wat de tweede betreft: Dat zou je aan háár moeten vragen en niet aan mij.
    Ten vijfde: Je zit er wederom weer eens helemaal naast: Ik heb geen ‘links verleden’ en ik heb het zelfs nooit gehad. Maar jij zit kennelijk vastgeroest in de gedachte, dat elke vrouw, die weigert om zich van tijd tot tijd een, nota bene door mánnen opgelegd patroon te laten aanleunen, automatisch een ‘linkse” achtergrond moet hebben. Nou, dan moet ik je teleurstellen, want dat doen linkse mannen net zo goed, hoor, Jopie; juist omdat de goegemeente dat aanvankelijk niet van ze verwachtte, staan ze daar thans om bekend! Met rechts of links heeft dat dus niets te maken. Wèl met seksisme.
    En omdat we nu toch op de aanvallende toer zijn -al zal ik proberen, er geen gewoonte van te maken- Jij geeft hiermee jezelf bloot: Jij kunt je een tijdlang -op jouw manier- welwillend naar iemand toe opstellen omdat je in hem/haar een willige leerlinge voor je eigen standpunten ziet. Maar zodra dat blijkt tegen te vallen (JOU tegen te vallen, wel te verstaan) zijn de zure sneren en de woede-uitbarstingen niet van de lucht! Dan boor je diezelfde persoon ongenadig de grond in en maakt jezelf wijs, dat het voor zijn/haar bestwil is, omdat JIJ het doet.Dus wie heeft het nu over “een lichtgewicht met kutkapsones?” Ik vraag het me af!En ik zeg je nogmaals met klem: Je kunt maar beter niet meer aankomen met bedreigingen van “óngelofelijk afbreken enzovoort,” want uiteindelijk legt dat alleen maar jouw ware aard bloot en zul je op den duur hier geen greintje prestige overhouden, al je wijsgerige cynisme ten spijt. En waar blijft Jopie dan, hé?
    Zachies an, jonge, dan breekt ’t lijntje niet. Ook dat is een (volks)wijsheid.
    Hartelijke groeten van de “poppedop.” (Wie trouwens voor een volwassene zó’n “koosnaam” introduceert….Enfin, daar gá ik weer….)

    Like

   • Asgard zegt:

    Hallo, laten we het hier leuk houden, Theresa zowel Joop jullie leveren hier goeie comments die voor anderen een positief effect kunnen hebben en zorgen, het is doodzonde om te moeten constateren dat we op deze site toch allemaal voorstanders zijn van de site E.J Bron die goeie onderwerpen neer zet, waar wij allen toch wel dezelfde mening bij hebben om die te uiten,..nogmaals jullie beiden geven goeie comments op onderwerpen, maar laat elkaar in waarde want we staan met zn allen hier voor elkaar wat betreft de zienswijze van ons toekomstige Nederland. Gr Ragnar.

    Geliked door 1 persoon

   • joopklepzeiker zegt:

    @Theresa Geissler

    Het blijft leuk om je weer eens te zien uitglijden, alleen een zinnetje als dit :

    Quote :want uiteindelijk legt dat alleen maar jouw ware aard bloot en zul je op den duur hier geen greintje prestige overhouden,

    Ikkes: om te gillen , het mens denk in prestige termen, dat bevestig nu precies wat ik de lezer hier duidelijk heb gemaakt, je bent op een ego tripje .

    Hie kom je erbij dat ik de term poppedop als koos naampje hebt gebruikt, heb je niet van mij ,daar ben ik nooit echt duidelijk in geweest , misschien komt het beeld wat je gevormd hebt over jezelf wel niet overeen met hoe anderen je zien, dat zou van geen enkel belang moeten zijn maar gezien je reactie (s) heeft dat wel belang voor je , op zoek naar bevestiging van je identiteit ?

    Hilarisch , het is betrapt op onjuist heden en ze explodeert als ze daar op een wat minder vriendelijke wijze op gewezen wordt , het is dan ook vervelend als je prestige een deukje oploopt .

    En je kan en mag er op rekenen elke keer dat je uitglijd dat ik daar even heel fijntjes op reageer .

    En nu op naar de prestigieuze Bron blog prestige prijs , kom op je kan het .

    Like

   • Ik kan het, maar waarom zou ik?
    Je hebt gelijk als je stelt, dat alles, wat ik naar voren breng, gebaseerd is op mijn eigen indrukken. Die hoef jij uiteraard niet te bevestigen.
    Als jij in plaats daarvan denkt: Laat ik maar net doen, alsof ik ervan in een deuk lig, dan staat je dat vrij, natuurlijk. Beproefd middel, tenslotte; succes verzekerd, door de eeuwen heen al.
    Jij kunt hoe dan ook lezen, dus hoop ik dat je er thans van doordrongen bent, dat ik geen schofferingen en kleineringen ongelimiteerd over me heen laat komen, evenmin als kleinzielige pesterijen, waar, als je het goed naleest. jouw comment van 27 augustus om 21.35u. grotendeels uit blijkt te bestaan: Het hele arsenaal opentrekken, alleen omdat iemand te kennen geeft, het niet te kunnen worden met jouw seksisme, nou nou, dan moet je wel een eind héén zijn!
    Nee, daar heb ik mijn zegje nu over gezegd en dat was het. wat mij betreft. Definitíef, snap je wel.
    De groeten, anders wordt het inderdaad off-topic; daaraan wens ik me niet mede-schuldig te maken.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @Theresa Geissler

    commentaar overbodig, het is voor een ieder wel duidelijk zo .

    Like

 9. Pieter zegt:

  Pure treiterij op zondag wanneer veel mensen een lekker dagje uit zijn op het strand, want maandag moeten zij weer hard aan de slag om de moslims in leven te houden, die enkel teren op culturele verrijking dankzij de grote leugenaars en struisvogels Rutte, Pechtold, Samson en Klaver.

  Like

 10. Wij zijn voorlopig nog niet van dat kleren zootje af. Ze proberen ons nu weer stroop om de mond te smeren, met mooie beloftes.

  Like

 11. joopklepzeiker zegt:

  En nu allemaal naar Scheveningen ?

  Like

 12. Joop wordt daar dan een boerkinie mode show gehouden ?

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Weet ik echt niet maar ik las dit

   delamontagne zegt:
   28 augustus 2016 om 00:26

   Zondag 28 Augustus, “Burkini-dag” zo lees ik.
   Zou het in Scheveningen er dan net zo aan toe gaan als in Marseille

   Like

 13. ildiko zegt:

  Alleen een totaal gehersenspoelde monster kan deze vodden dragen, en ook morden. Dus ze zijn fanatieke toekomstige moordenars in de handen van Allah

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s